Jump to content

iPhone 6S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ok Ούτε καν που ήξερα τι κάνει αυτός ο διακόπτης , από λάθος κατέβηκε στην τσέπη μου μάλλον ,και να μην υπάρχει μια ένδειξη στην οθόνη¨??!!!!!!.Ευχαριστώ όλους σας που ασχοληθήκατε με το" ΤΕΡΑΣΤΙΟ " πρόβλημα μου.

Οι τύποι εκεί στην Apple είναι εντελώς για ξύλο.

10 χρόνια δεν μπορούν να βάλουν ένα εικονίδιο δίπλα στην μπαταρία ότι το έχεις στο αθόρυβο;

Σαν το mute icon με jailbreak.

Είναι εντελώς αλλα εντελώς τραγικοί

Σκόπιμα το κάνουν αλλα δεν ξέρω το γιατι δεν έχω καταλάβει 10 χρόνια τώρα

Δάκτυλος του Μαρινάκη.:lol:

3>4

Παιδιά καλησπέρα!

Μπήκα κι εγώ πρόσφατα στην παρέα άσε με ένα 64αρι, μετά από 2,5 χρόνια με Windows phone.. Το κινητό ως τώρα μου φαίνεται καταπληκτικό!

Σήμερα όμως μου έκανε 3 φορές το εξής: πήγα στις ρυθμίσεις->χάρτες->παύση εκφωνημένου ήχου και στην προσπαθεία μου να το ενεργοποιήσω με πέταξε στην αρχική οθόνη χωρίς να ενεργοποιηθεί. Το κινητό εκτός από το ότι με πέταξε στην αρχική οθόνη συμπεριφέρονταν κανονικά.. Ούτε κόλλησε, ούτε τίποτα τέτοιο.. Να ανησυχήσω; Έχει τύχει σε κανέναν; Ρωτάω γιατί το κινητό το πήρα την Παρασκευή, ειναι μέσα στις 10 μέρες doa (αν υποστηρίζεται από την Apple..). Επίσης την πρώτη μέρα λειτουργίας δεν λειτουργούσε σωστά το ημερολόγιο αλλά υπέθεσα ότι ήταν θέμα συγχρονισμού..

Παιδιά καλησπέρα!

Μπήκα κι εγώ πρόσφατα στην παρέα άσε με ένα 64αρι, μετά από 2,5 χρόνια με Windows phone.. Το κινητό ως τώρα μου φαίνεται καταπληκτικό!

Σήμερα όμως μου έκανε 3 φορές το εξής: πήγα στις ρυθμίσεις->χάρτες->παύση εκφωνημένου ήχου και στην προσπαθεία μου να το ενεργοποιήσω με πέταξε στην αρχική οθόνη χωρίς να ενεργοποιηθεί. Το κινητό εκτός από το ότι με πέταξε στην αρχική οθόνη συμπεριφέρονταν κανονικά.. Ούτε κόλλησε, ούτε τίποτα τέτοιο.. Να ανησυχήσω; Έχει τύχει σε κανέναν; Ρωτάω γιατί το κινητό το πήρα την Παρασκευή, ειναι μέσα στις 10 μέρες doa (αν υποστηρίζεται από την Apple..). Επίσης την πρώτη μέρα λειτουργίας δεν λειτουργούσε σωστά το ημερολόγιο αλλά υπέθεσα ότι ήταν θέμα συγχρονισμού..

Αν έρχεσαι από windows μάλλον σαν να έπεσες από αλεξίπτωτο θα σου φανεί. Χαχαχα

Crashαρέσει φαίνεται.

Κράτησε μια πατημένα το home και power button μέχρι να κλείσει. Ίσως στρώσει

Nokia 8800 Scirocco

Εννοείται ότι μου φαίνεται τεραστια η διαφορά!! Έφτιαξε δεν μου το κάνει πια! Ευχαριστώ!! Να μην ανησυχώ δηλαδή; Ειναι bugs του λογισμικού;;

Ενα αρχειο mkv μπορω να το ριξω απλα μεσα στο κινητο και να παιζει; Η πρεπει μεσω iTunes? (και πως; )
Samsung S21 Ultra

Ενα αρχειο mkv μπορω να το ριξω απλα μεσα στο κινητο και να παιζει; Η πρεπει μεσω iTunes? (και πως; )

Αν και έχω καιρό να χρησιμοποιήσω iPhone, ο τρόπος που τα περνούσα εγώ ήταν μέσω wifi από VLC.

Απ' ότι είδα και στα προηγούμενα μηνύματα το gmail δεν υποστηρίζει ώθηση κατα την άφιξη νέων μειλ.. Ξέρουμε αν αυτό θα διορθωθεί κάποια στιγμή άμεσα; Επίσης, ποιοι άλλοι φορείς υποστηρίζουν ώθηση;; Χρησιμοποιεί κανείς Το outlook;

Ώθηση έχεις σε icloud και σε Outlook. Η Google αφαίρεσε αυτή τη δυνατότητα. Την έχει μόνο η εφαρμογή Gmail που θα βρεις στο Store. Αν σε ενδιαφέρει η ώθηση κάνε προώθηση του Gmail σε Outlook ή iCloud. Μπορείς να ενεργοποιήσεις τον έλεγχο για Mail κάθε 15' (δεν είναι ώθηση αλλά κάτι είναι κι αυτό).

Αν και έχω καιρό να χρησιμοποιήσω iPhone, ο τρόπος που τα περνούσα εγώ ήταν μέσω wifi από VLC.

Αυτη η λυση δεν ειναι μονο οταν εισαι συνδεμενος στο ιδιο δικτυο; Δηλαδη εγω πχ το θελω για να δω μια ταινια στο αεροπλανο. Θα ειναι διαθεσιμη;

Samsung S21 Ultra

Αυτη η λυση δεν ειναι μονο οταν εισαι συνδεμενος στο ιδιο δικτυο; Δηλαδη εγω πχ το θελω για να δω μια ταινια στο αεροπλανο. Θα ειναι διαθεσιμη;

Την περνάς στο κινητό σου όταν βρίσκεσαι στο ίδιο δίκτυο.

Δε ξέρω συγκεκριμένα για το VLC, γενικά για τη διαδικασία να περάσεις κάτι μέσω wifi λέω.

Αλλιώς "πετάς" το αρχείο που θέλεις με drag&drop πάνω στο εικονίδιο του VLC όταν έχεις τη συσκευή συνδεδεμένη στο iTunes.

· iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb

· iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb

· MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19)

· Apple Watch Series 7 45mm

· AirPods Pro 2nd Gen

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ειναι απαράδεκτη η Google! Δηλαδή μόνο με android έχεις ώθηση στο gmail; Διάβασα στο store ότι η εφαρμογή δεν ειναι καλή.. Η Apple θα βρει λύση στο πρόβλημα;; Το 15 δεν ειναι μεγάλο διάστημα αλλά θα μπορούσε να υπήρχε και πιο σύντομη επιλογή...

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ειναι απαράδεκτη η Google! Δηλαδή μόνο με android έχεις ώθηση στο gmail; Διάβασα στο store ότι η εφαρμογή δεν ειναι καλή.. Η Apple θα βρει λύση στο πρόβλημα;; Το 15 δεν ειναι μεγάλο διάστημα αλλά θα μπορούσε να υπήρχε και πιο σύντομη επιλογή...

Τι λύση να βρει η Apple όταν η google έχει κόψει την υποστήριξη του exchange server; H google είναι υπεύθυνη για τις υπηρεσίες της, όχι η apple.

Εαν θες άμεση προώθηση των email σου τότε χρησιμοποιήσε εφαρμογές όπως είναι το cloudmagic, spark ή outlook.

Και η google εκοψε την υποστηριξη του exchange server για email γιατί πολύ απλά ήθελε να προωθήσει την δική της εφαργμογή gmail και αργότερα inbox. Δεν βρίσκω που είναι το κακό, εταιρία είναι και θέλει να προωθεί τα προιόντα της και τις εφαρμογές.

Με wifi το περνάς όπως σου είπε ο @soiramk αλλιώς μπορείς να το μεταφέρεις μέσω itunes συνδέοντας το κινητό σου και μετά πας στην καρτέλα apps και κάνεις scroll down για να δεις το app sharing, εκεί θα βρεις την εφαρμογή vlc και με drag & drop θα πετάξεις την ταινία και θα περαστεί αμέσως.

Edited by stendor

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ρε παλικάρια μου όμορφα, τι εννοείτε όταν λέτε "το περνάς μέσω wifi";

Πως το κάνετε αυτό;

Εκτός αν εννοείτε απο iTunes πάλι και συγχρονισμό μέσω wifi.

3>4

Πως το κάνετε αυτό;

Κάθε εφαρμογή που μπορεί να αποθηκεύσει διάφορα αρχεία έχει επιλογή να συνδεθείς με το interface της εφαρμογής μέσω κάποιου web browser. Πχ αν έχεις την εφαρμογή documents τότε έχει επιλογή να σου δώσει μια διεύθυνση ip έτσι ώστε να περάσεις αρχεία μέσω wifi. Ανοίγεις web browser, γραφεις την ip που σου εμφανίζει η εφαρμογή και μετά μεταφέρεις αρχεία.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Πως το κάνετε αυτό;

Και iTunes μέσο wifi πάλι κανεις την δουλειά σου ούτε ip να ψάχνεις ούτε τίποτα. Πετάς ένα αρχείο μέσα στο vlc στο iTunes και μετά κανεις συγχρονισμό βέβαια έχει καθυστέρηση σε σχέση με το καλώδιο.

Nokia 8800 Scirocco

Κάθε εφαρμογή που μπορεί να αποθηκεύσει διάφορα αρχεία έχει επιλογή να συνδεθείς με το interface της εφαρμογής μέσω κάποιου web browser. Πχ αν έχεις την εφαρμογή documents τότε έχει επιλογή να σου δώσει μια διεύθυνση ip έτσι ώστε να περάσεις αρχεία μέσω wifi. Ανοίγεις web browser, γραφεις την ip που σου εμφανίζει η εφαρμογή και μετά μεταφέρεις αρχεία.

Μάλιστα. Κατάλαβα.

Και iTunes μέσο wifi πάλι κανεις την δουλειά σου ούτε ip να ψάχνεις ούτε τίποτα. Πετάς ένα αρχείο μέσα στο vlc στο iTunes και μετά κανεις συγχρονισμό βέβαια έχει καθυστέρηση σε σχέση με το καλώδιο.

Εγώ βέβαια έχω ένα θέμα δεν είμαι σίγουρος αν φταίει το router μου.

Συνδέομαι κανονικά μέσω WiFi να μόλις σβήσει- κλειδώσει η οθόνη το χάνει (το iTunes) Τι λέτε να φταίει γι αυτό;

3>4

Παιδιά συνέβει κάτι περιέργο σήμερα.

Πήγα για δουλειά 13:00 και το κινητό(6s) είχε 45% μπαταρία.

Πάω να το βγάλω 15:00 και το κινητό έκαιγε και είχε 8% μπαταρία.

Κοίταξα στην χρήση της μπαταρίας να δώ αν κάποια εφαρμογή είχε αυξημένη κατανάλωση αλλά όλα ήταν φυσιολογικά.

Τι να έγινε?

Δεν έτρεχε κάτι στο παρασκήνιο(τα είχα κλείσει όλα πριν ξεκινήσω για δουλειά).

Παιδιά συνέβει κάτι περιέργο σήμερα.

Πήγα για δουλειά 13:00 και το κινητό(6s) είχε 45% μπαταρία.

Πάω να το βγάλω 15:00 και το κινητό έκαιγε και είχε 8% μπαταρία.

Κοίταξα στην χρήση της μπαταρίας να δώ αν κάποια εφαρμογή είχε αυξημένη κατανάλωση αλλά όλα ήταν φυσιολογικά.

Τι να έγινε?

Δεν έτρεχε κάτι στο παρασκήνιο(τα είχα κλείσει όλα πριν ξεκινήσω για δουλειά).

κατι κολλησε. 9.2.1 εχεις μηπως? επαθα το ιδιο κι εγω

Nokia 8800 Scirocco

Ναι,αυτή έχω και εγώ.

Μάλλον εκεί οφείλεται. Πρόλαβα και γύρισα πίσω σε 9.2 και ησύχασα

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ έχω μείνει στην 9.1(13Β143) και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα . Οταν το αγόρασα μου πέταξε για ενημέρωση αλλα για καλή μου τύχη ο ξάδερφος είναι τεχνικός συσκευών και μου είπε να μην το αναβαθμίσω , για τον λόγο ότι είναι πείραμα ακόμα η έκδοση αυτή και ότι δημιουργεί προβλήματα .

Εγώ έχω μείνει στην 9.1(13Β143) και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα . Οταν το αγόρασα μου πέταξε για ενημέρωση αλλα για καλή μου τύχη ο ξάδερφος είναι τεχνικός συσκευών και μου είπε να μην το αναβαθμίσω , για τον λόγο ότι είναι πείραμα ακόμα η έκδοση αυτή και ότι δημιουργεί προβλήματα .

Είναι γεγονός πρέπει να περιμένουμε να μην κάνουμε τις αναβαθμίσεις αμέσως.

Την έχω πατήσει πολλές φορές χρόνια τώρα.

Άφησε το να λέει για αναβάθμιση αν είσαι εντάξει μην το πειράζεις

Nokia 8800 Scirocco

Εγώ πάντως, χρόνια τώρα, με το που έρχεται μια αναβάθμιση την κάνω άμεσα. Ποτέ δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα.

Πάντα φυσικά μέσω iTunes και τις μεγάλες set as new.

3>4

Εγώ πάντως, χρόνια τώρα, με το που έρχεται μια αναβάθμιση την κάνω άμεσα. Ποτέ δεν θυμάμαι να είχα κάποιο πρόβλημα.

Πάντα φυσικά μέσω iTunes και τις μεγάλες set as new.

Set up as new δεν υπάρχει πιο σπαστικό

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPhone 6S
  • The topic was unpinned