redcon Δημοσιεύτηκε December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 17, 2004 Εχω ενα Axim X30 και κανα 2 φορες εως τωρα εχω κανει hard reset. Το κακο ειναι οτι θελει στησιμο απο την αρχη. Υπαρχει τροπος να αποφευγω τη φασαρια αυτη? Αν κανω backup απο το activesync μετα δεν παιρνει το ιδιο ονομα του pda και αν του βαλω αλλο δεν αναγνωριζει to backup που ειχα οποτε δεν μπορω να κανω restore. Εχει καποιο κολπο (μετονομασια?) η καποιο λογισμικο να κανω backup τα παντα απο την εσωτερικη μνημη στη καρτα και μετα restore? Βεβαια μπαινει το ερωτημα το backup sw απο που και αν θα τρεχει. Καμμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Sprite Backup for PPC Κάνεις εγκατάσταση του και στο PC και στο PDA. Αναλαμβάνει το back όλων των δεδομένων, κάνεις hard reset στο PDA, το βάζεις στο Dock κάνεις log in σαν GUEST... και επιλέγεις Restore από το Sprite Backup που τρέχει στο PC σου. Δεν χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσει το software στο PDA, θα εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα settings όπως τα είχες πριν το hard reset, θα στο επανεκιννήσει και θα έχεις το ίδιο PDA που είχες όταν έκανες το backup... Μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι κάνει restote και σε PDA γυμνό, "παρθένο" δηλαδή, χωρίς καν το πρόγραμμα εγκατεστημένο στη μνήμη του. Μου έλυσε τα χέρια. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Mythozz (17 Δεκ. 2004 , 20:19) Sprite Backup for PPC Κάνεις εγκατάσταση του και στο PC και στο PDA. Αναλαμβάνει το back όλων των δεδομένων, κάνεις hard reset στο PDA, το βάζεις στο Dock κάνεις log in σαν GUEST... και επιλέγεις Restore από το Sprite Backup που τρέχει στο PC σου. Δεν χρειάζεται να έχεις εγκαταστήσει το software στο PDA, θα εγκαταστήσει όλα τα προγράμματα settings όπως τα είχες πριν το hard reset, θα στο επανεκιννήσει και θα έχεις το ίδιο PDA που είχες όταν έκανες το backup... Μεγάλο πλεονέκτημα είναι οτι κάνει restote και σε PDA γυμνό, "παρθένο" δηλαδή, χωρίς καν το πρόγραμμα εγκατεστημένο στη μνήμη του. Μου έλυσε τα χέρια. Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Μου ηταν μεγαλο προβλημα αυτη η ιστορια και δεν μπορω να κρυψω οτι μου αρεσουν τα formats που και που :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Oso gia to onoma sbine kai kanena partnership apo to activesync! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ή καλύτερα backup σε cf-card και δημιουργία self extracting file. Δε χρειάζεται καν να κάνεις sync με το active sync ή να έχεις διαθέσιμο pc. Μπορείς να κάνεις και compress το αρχείο ώστε να έχει μέγεθος όσο το μισό της ram που χρησιμοποιείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. December 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kplr (17 Δεκ. 2004 , 23:05) Ή καλύτερα backup σε cf-card και δημιουργία self extracting file. Δε χρειάζεται καν να κάνεις sync με το active sync ή να έχεις διαθέσιμο pc. Μπορείς να κάνεις και compress το αρχείο ώστε να έχει μέγεθος όσο το μισό της ram που χρησιμοποιείς Αυτα τα κανω με το sprite; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Ακριβώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; 240x320)) Den ksero akrivos gia ta alla montela, alla sini8os den iparxei ena programma backup ek genetis ton pda? px to diko mou hp ipaq 1940 (opos vlepete kai sto avatar mou) exei to ipaq backup. Afto simvenei me ola ta modela (na exoun ena programma backup ek genetis) i mono gia ta ipaq??? Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. December 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2004 Ipaq Backup = Sprite Backup (κουτσουρεμένη έκδοση) Κάποια ppc έχουν δικό τους πρόγραμμα backup (π.χ. FSC- FSC backup) αλλά δεν είναι τόσο καλά όσο το sprite Backup, Κυρίως γιατί δε σε αφήνουν να κάνεις restore μετά από rom upgrade.. Όπως έχω εξηγήσει step by step σε άλλο thread μετά από rom upgrade μπορεί να γίνει κανονικότατα restore ακολουθώντας κάποια βήματα ΄(κυρίως σε σχέση με τη registry).. Κάποια άλλα Ppc δεν έχουν καν πρόγραμμα backup στη rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts