George_Kont Δημοσιεύτηκε September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 8, 2015 Εχω ενα λαπτοπ το οποίο είχε windows 8.1 τα αοποία αναβαθμίστηκαν σε windows 10. Θέλω να κάνω φορμάτ στο λαπτοπ μου αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτοκόλλητο επάνω στο μηχάνημα με το serial του λειτουργικού και ούτε κάπου μέσα στο δίσκο. επίσης δεν μπορώ να κάνω επαναφορά από 10 σε 8.1 διότι πέρασε ο μήνας που είχα την δυνατότητα και έχω σβήσει και τον φάκελο windows.old. Με ποιο τρόπο θα μπορέσω να βάλω πάλι γνήσιο λειτουργικό στο μηχάνημα? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μου βρει το s/n? :wacko::confused: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Εχω ενα λαπτοπ το οποίο είχε windows 8.1 τα αοποία αναβαθμίστηκαν σε windows 10. Θέλω να κάνω φορμάτ στο λαπτοπ μου αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτοκόλλητο επάνω στο μηχάνημα με το serial του λειτουργικού και ούτε κάπου μέσα στο δίσκο. επίσης δεν μπορώ να κάνω επαναφορά από 10 σε 8.1 διότι πέρασε ο μήνας που είχα την δυνατότητα και έχω σβήσει και τον φάκελο windows.old. Με ποιο τρόπο θα μπορέσω να βάλω πάλι γνήσιο λειτουργικό στο μηχάνημα? Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μου βρει το s/n? :wacko::confused: https://www.piriform.com/speccy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Σ ευχαριστώ !!! :):O Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. September 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2015 Αν δεν έχει γίνει προσθαφαίρεση HW, τα Windows 8.1/10 αναγνωρίζουν κατά την εγκατάσταση το serial τους απλά περνώντας την έκδοση που είχαν. Γι'αυτό το λόγο και δεν έχουν sticker με το product key. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zer4w Δημ. September 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 Αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται να βρεις τον κωδικό απλά περνάς τα win10 κ κάνουν αυτόματα την ενεργοποίηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. September 9, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2015 (edited) Για καλό και για κακό με το πρόγραμμα βρήκα το s/n και έκανα setup win 8.1 από την αρχή όπως ήταν το μηχάνημα. Ερώτηση, ίσως χαζή. Δεν θέλω να περιμένω 4 μέρες να κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις στα 8.1 και να κάνω κράτηση για windows 10. Θέλω καθαρό setup windows 10. Η ερώτηση είναι η εξης : που θα βρω τα 10 για κατέβασμα στην microsoft? και αν βρεθούν τι κωδικό προϊόντος θα βάλω για ενεργοποίηση? Μήπως δεν γίνεται και πρέπει απλά να γίνει όλη η διαδικασία, που ούτως ή άλλως την αναφέρει και η microsoft στο site της? Σας ευχαριστώ ***** Ακυρο, τα κατεβάζεις από εδώ. https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10 Μπορείτε να κλείσετε το θέμα ! Edited September 9, 2015 by George_Kont Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδια,αμα βρω το S/N μπορω να βαλω σε αλλο pc τα 10 με bootable usb?Εχω pc με 8.1 και εχει δυνατοτητα update στα 10. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Παιδια,αμα βρω το S/N μπορω να βαλω σε αλλο pc τα 10 με bootable usb?Εχω pc με 8.1 και εχει δυνατοτητα update στα 10. Ναι, κανονικά. Αλλά αν μέσω του προγράμματος της MSFT επιλέξεις ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το 8.1 PC (κυρίως γλώσσα), σου δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης αλά Windows Update κι έτσι δεν χρειάζεται Product Key. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Ωραια,θα το τσεκαρω. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts