Jump to content

Format σε Windows 10 μετά από αναβάθμιση - Serial Number

George_Kont
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω ενα λαπτοπ το οποίο είχε windows 8.1 τα αοποία αναβαθμίστηκαν σε windows 10. Θέλω να κάνω φορμάτ στο λαπτοπ μου αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτοκόλλητο επάνω στο μηχάνημα με το serial του λειτουργικού και ούτε κάπου μέσα στο δίσκο. επίσης δεν μπορώ να κάνω επαναφορά από 10 σε 8.1 διότι πέρασε ο μήνας που είχα την δυνατότητα και έχω σβήσει και τον φάκελο windows.old.

Με ποιο τρόπο θα μπορέσω να βάλω πάλι γνήσιο λειτουργικό στο μηχάνημα?

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μου βρει το s/n? :wacko::confused:

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Εχω ενα λαπτοπ το οποίο είχε windows 8.1 τα αοποία αναβαθμίστηκαν σε windows 10. Θέλω να κάνω φορμάτ στο λαπτοπ μου αλλά δεν υπάρχει πουθενά αυτοκόλλητο επάνω στο μηχάνημα με το serial του λειτουργικού και ούτε κάπου μέσα στο δίσκο. επίσης δεν μπορώ να κάνω επαναφορά από 10 σε 8.1 διότι πέρασε ο μήνας που είχα την δυνατότητα και έχω σβήσει και τον φάκελο windows.old.

Με ποιο τρόπο θα μπορέσω να βάλω πάλι γνήσιο λειτουργικό στο μηχάνημα?

Υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να μου βρει το s/n? :wacko::confused:

https://www.piriform.com/speccy

Σ ευχαριστώ !!! :):O

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Αν δεν έχει γίνει προσθαφαίρεση HW, τα Windows 8.1/10 αναγνωρίζουν κατά την εγκατάσταση το serial τους απλά περνώντας την έκδοση που είχαν. Γι'αυτό το λόγο και δεν έχουν sticker με το product key.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται να βρεις τον κωδικό απλά περνάς τα win10 κ κάνουν αυτόματα την ενεργοποίηση..

Για καλό και για κακό με το πρόγραμμα βρήκα το s/n και έκανα setup win 8.1 από την αρχή όπως ήταν το μηχάνημα.

Ερώτηση, ίσως χαζή.

Δεν θέλω να περιμένω 4 μέρες να κατεβάσει όλες τις ενημερώσεις στα 8.1 και να κάνω κράτηση για windows 10. Θέλω καθαρό setup windows 10. Η ερώτηση είναι η εξης : που θα βρω τα 10 για κατέβασμα στην microsoft? και αν βρεθούν τι κωδικό προϊόντος θα βάλω για ενεργοποίηση? Μήπως δεν γίνεται και πρέπει απλά να γίνει όλη η διαδικασία, που ούτως ή άλλως την αναφέρει και η microsoft στο site της?

Σας ευχαριστώ

***** Ακυρο, τα κατεβάζεις από εδώ.

https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

Μπορείτε να κλείσετε το θέμα !

Edited by George_Kont

• 5 months later...
Παιδια,αμα βρω το S/N μπορω να βαλω σε αλλο pc τα 10 με bootable usb?Εχω pc με 8.1 και εχει δυνατοτητα update στα 10.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Παιδια,αμα βρω το S/N μπορω να βαλω σε αλλο pc τα 10 με bootable usb?Εχω pc με 8.1 και εχει δυνατοτητα update στα 10.

Ναι, κανονικά. Αλλά αν μέσω του προγράμματος της MSFT επιλέξεις ακριβώς τα ίδια στοιχεία με το 8.1 PC (κυρίως γλώσσα), σου δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης αλά Windows Update κι έτσι δεν χρειάζεται Product Key.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ωραια,θα το τσεκαρω.

Ευχαριστω πολυ.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24