Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)

spaka
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μεθαύριο πουλάω το redmi note 2 prime που έχω κ είμαι ανάμεσα στα δύο. Έχει κανείς εμπειρία κ από τα δύο τηλέφωνα ώστε να μου δώσει μία μικρή βοήθεια?? Για πρώτη φορά κλείνω στο να αφήσω την xiaomi κ να πάω στο zuk(lenovo).Περισσότερο λόγω εγγύησης 2 ετιας μιας κ αν αγοραστεί το zuk θα γίνει από Ελλάδα!!! Ή ζυγαριά είναι σχεδόν στην μέση οπότε σας παρακαλώ πείτε καμιά γνώμη ρε παιδιά

Επειδή σκέφτομαι να πάρω iphone ήθελα να σας ρωτήσω το εξής :

Ποιό απο τα 3 iphone 6 , 6S , SE έχουν την καλύτερη μπαταρία και δυνατότερη ένταση μουσικής απο τα ακουστικά ?

Καλημέρα

το se οχι χωρις καν να δω το battery endurance gsmarena του..

αυτο

επειδη ειχα τα 5,5ς

και εχω 6ς,παλια ειχα 6

δεν εχω δει φοβερες διαφορες 6,6σ,αλλα εκει πας

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Καλησπερα,

ειμαι σε αναζητηση νεας συσκευης και ενα απο τα βασικα που θα με ενδιεφερε να εχει ειναι αρκετα wide μπροστινη καμερα ετσι ωστε το ειδωλο να μην φαινεται τεραστιο στην οθονη.

Ποιες συσκευες το υποστηριζουν αυτο με εξαιρεση το Galaxy s6 s7 και lg v10 εννοω ****

Με ενδιαφερει να ειναι Premium συσκευη με καλα χαρακτιριστικα και οσο το δυνατον καλη μπαταρια.

Θα με ενδιεφερε και καποια "κινεζικη" προταση... ειμαι κατοχος ενος mi4 αλλωστε

Μπορειτε να βοηθησετε;;;

Ευχαριστω

Καλησπέρα.

Κατόπιν αύξησης της επιδότησης του εταιρικού, πλέον στρέφομαι σε ακριβότερα μοντέλα απ' ότι σε άλλο θέμα που άνοιξα τις προάλλες (ας με συγχωρήσουν οι φίλοι που βοήθησαν με τις προτάσεις τους).

Φαντάζομαι οι περισσότεροι θα προτείνουν το S6 αλλά βάζω και το Note 4 μέσα διότι απ' ότι βλέπω πλέον κινείται στο Android 6.0 και ενδεχομένως η απόδοση του να αυξάνεται σε καλύτερα επίπεδα (καλύτερα benchmarks). Επίσης έχει πιο δυνατή μπαταρία. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι τί παίζει με τις διαφορετικές εκδόσεις επεξεργαστή.

Γνωρίζω ότι υπάρχουν και άλλες επιλογές από άλλες μάρκες αλλά ο κατάλογος και η διαθεσιμότητα είναι συγκεκριμένα.

Ευχαριστώ

Σιγουρα υπαρχουν κ αλλες επιλογες φιλε μου κ για εμενα πολυ καλυτερες αλλα αφου εισαι αναμεσα σε αυτα τα 2 εγω θα πηγαινα για το note 4 για την μπαταρια του,το πενακι του,την επεκταση μνημης,την πιο μεγαλη οθονη..ΘΑ επερνα αυτο με τον επεξεργαστη snapdragon κ με την adreno 420 για καλυτερα γραφικα..

Το s6 εχει καλυτερη καμερα αλλα εχει πολυ μετρια μπαταρια κ δεν εχει επεκταση μνημης

Καλησπέρα. Χρειάζομαι λίγη βοήθεια. Θέλω να πάρω ένα smartphone μέχρι 150 ευρώ στις 5,5 ίντσες 2gb ram και δικαρτο, δυστυχώς δεν έχω την δυνατότητα να πάρω από Κίνα κλπ οπότε προσπαθώ να βρω εδώ κάτι καλό και αξιόπιστο είτε σε καινούργια συσκευή είτε σε μεταχειρισμένη. Θα μπορούσατε να μου προτείνεται μερικά σε όσο καλύτερη τιμή γίνεται μέχρι 150 στα specs που έγραψα? Βρήκα το Ulefone Be Touch 3 μεταχειρισμένο στα 150 αξίζει? Θέλω να όσο γίνεται να είναι αξιόπιστο χωρίς πολλά και σημαντικά προβλήματα. Ευχαριστώ!

Έχω windows phone έχοντας παλαιότερα Nexus αλλά και Ιphone. Πήγα στην MS για το ωραίο UI και την καλή διαχείριση μπαταρίας όμως πλέον η κατάσταση με την έλλειψη δημοφιλών εφαρμογών αλλά ιδιαίτερα το lag στο άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών δεν παλεύεται. Nokia 520 και έχω κάνει τα πάντα και σε Νοκια κέντρο.

Θέλω max 400 ευρώ με 1ο κριτήριο την αποκρισιμότητα. Να μπορεί σβέλτα δηλαδή να ανοίγει/κλείνει/αλλάζει εφαρμογές χωρίς λαγκαρίσματα και καθυστερήσεις. 2ο βάζω την μπαταρία, να βγάζει 1 μέρα σκληρή χρήσης (το Nexus μου έβγαζε μισή και αν δεν είχε σήμα έτρωγε την μπαταρία μόνο του).

Οθόνη ικανοποιούμαι και με 720p αλλά θα προτιμούσα να είναι σε κλασσικό μέγεθος Android συσκευής ή μεγαλύτερη.

Τέλος κατά προτίμηση όχι 16GB μνήμης αν δεν παίρνει SD κάρτα (αλλά ούτε αυτό είναι κριτήριο αποκλεισμού)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!Άλλες επιλογές υπάρχουν; Το vernee thor;

Γραφεις οτι θες σε 5,5. Το Θωρ ειναι 5.

Με εκτιμηση Ευαγγελος.

Έχω windows phone έχοντας παλαιότερα Nexus αλλά και Ιphone. Πήγα στην MS για το ωραίο UI και την καλή διαχείριση μπαταρίας όμως πλέον η κατάσταση με την έλλειψη δημοφιλών εφαρμογών αλλά ιδιαίτερα το lag στο άνοιγμα/κλείσιμο εφαρμογών δεν παλεύεται. Nokia 520 και έχω κάνει τα πάντα και σε Νοκια κέντρο.

Θέλω max 400 ευρώ με 1ο κριτήριο την αποκρισιμότητα. Να μπορεί σβέλτα δηλαδή να ανοίγει/κλείνει/αλλάζει εφαρμογές χωρίς λαγκαρίσματα και καθυστερήσεις. 2ο βάζω την μπαταρία, να βγάζει 1 μέρα σκληρή χρήσης (το Nexus μου έβγαζε μισή και αν δεν είχε σήμα έτρωγε την μπαταρία μόνο του).

Οθόνη ικανοποιούμαι και με 720p αλλά θα προτιμούσα να είναι σε κλασσικό μέγεθος Android συσκευής ή μεγαλύτερη.

Τέλος κατά προτίμηση όχι 16GB μνήμης αν δεν παίρνει SD κάρτα (αλλά ούτε αυτό είναι κριτήριο αποκλεισμού)

οποία περσινή να ναυαρχίδα και να πάρεις θα μείνεις ικανοποιούμενος δες το Ζ5 είναι ότι καλύτερο μέχρι 400 σε όχι τόσο μεγάλο μέγεθος θα σου λεγα το s6 άλλα η μπαταρία του δεν:cry:

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Συμφωνω για Ζ5!! Το κινητο αυτο τα κανει ολα πολυ καλα !!

Αν θες κατι σε πιο μεγαλο μεγεθος πας ανετα για moto x style αλλα στην αυτονομια δεν τα παει κ τοσο καλα αλλα εχει πολυ γρηγορη φορτιση

redmi note 3 pro 3/32 €200

vickmall.com

Φιλε @telefoneri, η συσκευή που προτεινεις φαίνεται να τηρεί τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί ή μήπως να την σκάσει την 400-ρα? :lol:

Απ' ότι καταλαβαίνω ομως, από Ελλαδα θέλει να ψωνισει το παλικάρι, απ όπου το xiaomi και παλι, το βρίσκει γύρω στα 270€....;)

Και lg v10 θηρίο

Αν θες να κρατήσεις την τιμή χαμηλά το redmi note 3 pro που είπε ένα παιδί πάνω είναι πολύ καλό και η μπαταρία του ανώτερη από οτιδήποτε άλλο προταθει, ανεξάρτητα της τιμής.

Καλησπέρα θέλω να πάρω απο Ελλάδα ένα κινέζικο κινητο μεχρι 170 ευρω αλλα να εχει καλή κάμερα και αμα υπάρχει και δαχτυλικό αποτύπωμα .

Έχετε να μου προτείνετε κανένα.?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus

Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ )

Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει.

ναι πολύ καλό αλλα θα ήθελα πάρω απο Ελλάδα το κινητό ..κανα λινκ?

Κινητό : Xiaomi Redmi 5 Plus

Tablet: Chuwi Hi10 ( https://www.facebook.com/CHUWIGreece/ )

Ό,τι δεν χρειάζεται, δεν μπορεί και να υπάρχει.

Α συγνώμη δεν το πρόσεξα, λαθος μου!

Δεν γνωρίζω κάποιο.. Σίγουρα κάποιος θα έχει κάποια καλή πρόταση :)

Ίσως P8 lite?

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους. Ψάχνω να πάρω ένα οικονομικό τηλέφωνο για την ανηψούλα μου 5ης δημοτικού, αν και διαφωνώ με τη χρήση κινητού σε παιδιά, αλλά το ζητάει επίμονα. Τέλος πάντων, θα ήθελα κάτι να έχει 1GB ram καθώς έχει παίξει και η ίδια με πιο αδύναμα και μου παραπονιόταν ότι κολλάνε κλπ. Budget επίσης 50-60 ευρώ μαξ. Επίσης από Κίνα δεν έχω αγοράσει ποτέ, αλλά δεν το αποκλείω κιόλας τώρα, αν δεν υπάρχει καμία λύση από την εγχώρια αγορά. Υπάρχει κάποια πρόταση?

Ευχαριστώ.

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...