Tzo71 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Οκ φίλε ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ψάχνω για κινητό μέχρι 500 ευρώ από Eshop μπορείτε να μου πείτε πιο απ'τα 4 με συμφέρει..;. ;) - Θέλω να εχει καλή κάμερα για τα βραδιά -καλές selfie(καλύτερες από iPhone) -καλό Ίντερνετ 4G+ -δεν με ενδιαφέρει πόσες ίντσες οθόνη. Ανάμεσα ομως 5-5.5 ίντσες -καλή ποιότητα κατασκευής -ΕΓΓΥΗΣΗ -Να εχει επέκταση μνήμης Επέκταση μνήμης δεν έχει το s6/ s6 edge. Τώρα σε κάμερα είναι καλύτερο το g4 αλλά εγώ στην θέση σου θα πήγαινα στο z5 που αν και πιο ακριβό είναι στα λεφτά σου. Το g4 έχει καλύτερη εγγύηση αλλά το z5 δεν έχει κάνα θέμα ώστε να την χρειαστείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Το φανατικός αντί iPhone-κιας μου αρέσει. Και μετά λέτε κομπλεξικούς όσους λένε ότι οι περισσότεροι κραζουν τα iPhone επειδή τους φαίνονται ακριβά. Ανάμεσα στα δύο, iPhone 6s λόγω διαστάσεων. Αν και 330 δεν έχει ούτε το 5se όχι τα 6αρια..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 αν όντως ισχυει η τιμή για το iPhone, να το πάρεις. έτσι για την αλλαγη Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Τις καλύτερες selfie απο την προτεινομενη τετραδα την εχει το LG G4, παντως. Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπερα σε όλη την παρέα,με τρώει να δώσω από το πρωί το Samsung note 3 και και να πάω σε xiaomi redmi note 3 pro!!!! Τι λέτε????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 (edited) Καλησπέρα σας παιδιά σκέφτομαι να το πάρω αυτό το κινητό τηλέφωνο εδώ από την Cyta της Κύπρου με δώσεις φυσικά χωρίς κόστος αρχικό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν αξίζει ακόμη κάποιος να το αγοράσει. Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας ; Σίγουρα οι καλύτερες ε; Μου αρέσει η οθόνη του που είναι λωξη που γυρνει και στις δυο πλευρές. Επίσης ακούω και άλλες προτάσεις το νέο τι σας λέει ; Edited May 23, 2016 by ccypruss000 Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δεν είσαι στο σωστό θέμα, μπες στο θέμα της συσκευής που ενδιαφέρεσαι να σου πουν γνώμες οι κάτοχοι της... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Δεν είσαι στο σωστό θέμα, μπες στο θέμα της συσκευής που ενδιαφέρεσαι να σου πουν γνώμες οι κάτοχοι της... Α ρε δημακη ... :D Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 :devil: :lol: :devil: :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αποφασισα να κανω στροφη σε android , και ψαχνω ενα μεχρι 200ε,απο ελλαδα με προτεραιοτητα σε καλη κάμερα και καλη μπαταρία.θα ηθελα να εχει και αποσπομενη μπαταρια αλλα το κοβω δυσκολο και μπορω να συμβιβαστω.Τι εχετε να προτεινεται; Επισης επειδη το L820 μ ειναι καλο ακομα ,να περιμενω μηπως υπαρξουν μειωσεις σε καποια συσκευη που αξιζει μιας και διαβαζω οτι θα κυκλοφορισουν πολλα νεα μοντελα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Καλησπερα σε όλη την παρέα,με τρώει να δώσω από το πρωί το Samsung note 3 και και να πάω σε xiaomi redmi note 3 pro!!!! Τι λέτε????? σε όλα είναι ανώτερο το samsung Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 σε όλα είναι ανώτερο το samsung Στην μπαταρία του ιδίως είναι από άλλο πλανήτη. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 iPhone 6s 330 που το βρήκες τόσο αδερφέ :p Και το Moto g 4th απ'οτι έχω δει αξίζει πολύ έχει αρκετή βελτίωση σε σχέση με το προηγούμενο αλλά όπως λένε και οι υπόλοιποι iPhone 6s σε αυτή την τιμή είναι κομπλέ! Κι όσον αφορά το iOS δεν θα απογοητευτείς κι εγώ πρόσφατα πήγα από android σε iOS και είμαι πολύ ευχαριστημένος iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Αν μπορείς βρες τρόπο να το πάρεις από Ελλάδα. 739€ είναι πολλά λεφτά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Ποιο ειναι καλυτερο σε θεματα: -αυτονομια -καμερα -ταχυτητα -ποιοτητα κατασκευης -σημα/ποιοτητα κλησης -λοιπα χαρακτηριστικα Ευχαριστω! υγ. δεν αναφερομαι σε pro εκδοσεις μιας και ξεπερνουν το budget. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 το note 3 πρεπει να υπερεχει επισης το pro κοστιζει μολις 20 δολαρια παραπανω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 καμερα νομιζω οτι το mi4 εχει καλυτερη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Eγώ πάντως σε όσες μηχανές αναζήτησης έβαλα Xiaomi Redmi Note 3 pro vs Samsung Galaxy Note 3, δε μου γύρισαν κανένα αποτέλεσμα...:p Αντί αυτού βγαίναν συνεχώς συγκριτικά του τύπου: "Xiaomi Redmi Note 3 (όχι το pro)vs Samsung Galaxy Note 3" το πιο λογικό ... :blink: ή "Xiaomi Redmi Note 3 vs Samsung Galaxy Note 4" λιγότερο, αλλά σχετικά λογικό...:blink: :blink: ή "Redmi Note 3 Pro Vs Galaxy Note 5", επίσης σχετικά λογικό....:blink: :blink: :blink: Xiaomi Redmi Note 3 Pro vs Samsung Galaxy Note 3, απλά δεν παίζει!!! :lol: :p :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 530 και το S7 είναι δικό σου! Μην το σκέφτεσαι καν!! YΓ τώρα είδα θες από το e-shop. Προσωπικά θα πήγαινα με την σειρά s6,z5,s6 edge,g4! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Braven Δημ. May 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2016 Και εγώ το έψαξα και δεν βρίσκω τίποτα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Εκανα την μεταβαση μετα απο 2 χρονια και δεν το εχω μετανοιωσει καθολου. βεβαια πηγα στο απλο s7 το οποιο σε μεγεθος ειναι ιδιο περιπου με το 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Καλησπέρα. Κάτοχος iPhone εδω και 4 χρονια(4 και 5σ) παρα πολυ ευχαριστημενος απτο iOS σε σημειο να ξερω οτι το s7 edge ειναι καλυτερο σε ολα και να φοβαμαι να παω για να μην ξενερωσω με android... Τι λετε να κανω ρε παιδια; Θα το μετανιώσω; Να μετανιωσεις για ποιο λογο? Που θα παρεις hardware 2016, αντι για 2014 που σερβιρει η Apple στα ιδια χρηματα κι ενα υπερ το δεον ωριμο λειτουργικο, που δινει πληρη ελευθερια? Οχι, θα το ευχαριστηθεις στο απολυτο, διαλεξε χρωμα και go for it... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kaboomzer Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 Το redmi note 3 pro 2/16 έχει $11 παραπάνω από την αντίστοιχη έκδοση με τον helio. Εξαιρετικά μικρή διαφορά για να το αγνοήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2016 (edited) μα κανενα απτα δυο.. διάλεξε μια σταθερη ανδροιδοναυαρχιδα.. 6ς εχω αλλα ενσυνειδητα.. γοητρο?που το εχει αυτο σαν εφαρμογη το ιος?... μειζου μχ5 για 2ο εχω ,αμα βαριεσαι να ψαξεις καλυτερο κιαπ τα δυο σαν μεση λυση.. εργαλειο το 6ς αλλα οχι τελειο ουτε για γοητρο.. Edited May 24, 2016 by mertaghon2 να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts