THEO_LEGEND Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Και γω χρηστης που ερχομαι απο galaxy s6 και ειμαι ικανοποιημενος σε σε ολα. Μπορώ να πω με σιγουρια πλεον οτι εχει καλυτερο λογισμικο απο το s6, πιο γρηγορο και ομαλο χωρις lag. Επισης και η καμερα κατα κανονα ανωτερη. Μελανο σημειο της συσκευης ως τωρα μονο το ois κ αυτο μονο στις βραδυνες φωτογραφιες γιατι στο βιντεο ο σταθεροποιητης που εχει είναι ότι καλυτερο υπαρχει στην αγορά. Πιστευω οτι θα ευχαριστηθεις την αγορα του Ζ5 και ειναι μια αριστη επιλογη αυτη τη στιγμη απ ολες τις αποψεις. Α και το touch id ειναι πιο γρήγορο απο του s6 Edited February 7, 2016 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Και γω χρηστης που ερχομαι απο galaxy s6 και ειμαι ικανοποιημενος σε σε ολα. Μπορώ να πω με σιγουρια πλεον οτι εχει καλυτερο λογισμικο απο το s6, πιο γρηγορο και ομαλο χωρις lag. Επισης και η καμερα κατα κανονα ανωτερη. Μελανο σημειο της συσκευης ως τωρα μονο το ois κ αυτο μονο στις βραδυνες φωτογραφιες γιατι στο βιντεο ο σταθεροποιητης που εχει είναι ότι καλυτερο υπαρχει στην αγορά. Πιστευω οτι θα ευχαριστηθεις την αγορα του Ζ5 και ειναι μια αριστη επιλογη αυτη τη στιγμη απ ολες τις αποψεις. φιλε μου αυτα που λες ειναι δεδομενα για οποιον εχει δοκιμασει σονυ και δεν ειναι κολλημενος. Εγω θεωρω οτι μονο το αυτοματο ειναι μελανο σημειο γιατι ολοι θελουν μια καλη γρηγορη φωτο και χωρις ois Οπως λες το αυτοματο σηκωνει πολυ θορυβο για να μην βγει κουνημενη, ομως με αφορμη αυτο επρεπε να εχουν βρει τροπο να το φτιαξουν.. κκατα τα αλλα και μπαταρια εχει παραπανω και απλο και γρηγορο μενου. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Να συμπληρώσω στα παραπάνω οτι ενδεχόμενος η θέση των volume button που ειναι κάπως χαμηλά να μην βολέψουν σε πολυ ικανοποιητικό βαθμο ειδικά για τους δεξιόχειρες και εφόσον τα χρησιμοποιείς πολυ τακτικά,επομένως καλυτερα θα ήταν να το πιάσεις σε ενα μαγαζί live να βγάλεις προσωπικό συμπέρασμα ίδιοις ομμασι. Επίσης η κάμερα σε συνθήκες νύχτας και χαμηλού φωτισμού για να αποδόσει καλυτερα θα πρεπει να επιλέξεις έτοιμες σκηνές νύχτας που παρέχει η εφαρμογή της κάμερας και γενικά λιγο με manual να παίξεις ειδικά αν εχεις απαιτήσεις και οχι σε αυτόματο. Την ημέρα η και video ειναι σε πολυ ικανοποιητικό επιπεδα πάντως και σε αυτόματο. Στα θετικά οπως είπα προσυπογράφω,απλά καποιες λεπτομερείς που για κάποιους μπορεί να ειναι χρήσιμα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η κάμερα ειναι παραπάνω απο μια χαρα. Στον ίδιο χώρο εβγαλα και 1080p/60 video και οσοι το ειδαν δεν πίστευαν οτι ειναι απο κινητο! http://i.imgur.com/L0DdHeh.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Να συμπληρώσω στα παραπάνω οτι ενδεχόμενος η θέση των volume button που ειναι κάπως χαμηλά να μην βολέψουν σε πολυ ικανοποιητικό βαθμο ειδικά για τους δεξιόχειρες και εφόσον τα χρησιμοποιείς πολυ τακτικά,επομένως καλυτερα θα ήταν να το πιάσεις σε ενα μαγαζί live να βγάλεις προσωπικό συμπέρασμα ίδιοις ομμασι. Λοιπον, τα κουμπια πηγαν σε αυτη τη θεση, για να μπορει το τηλ να μπαινει σε βασεις αυτοκινητου, χωρις να πατιουνται. Στη βαση που εχω, ερχεται ταμαμ, οπου αλλου αν ηταν, θα πατιοντουσαν. Κουλο, αλλα ισχυει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Η κάμερα ειναι παραπάνω απο μια χαρα. Στον ίδιο χώρο εβγαλα και 1080p/60 video και οσοι το ειδαν δεν πίστευαν οτι ειναι απο κινητο! http://i.imgur.com/L0DdHeh.jpg Το βελάκι πως μπήκε στην μέση? Την ημέρα η κάμερα είναι μια χαρά.Το αυτόματο της κάμερας είναι χάλια.Την νύχτα ειδικά χρειάζονται manual ρυθμίσεις. Για τον THEO_LEGEND κατά κανόνα δεν είναι με τίποτα ανώτερη η κάμερα του Z5 από του s6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 (edited) Για τον THEO_LEGEND κατά κανόνα δεν είναι με τίποτα ανώτερη η κάμερα του Z5 από του s6. H εμπειρια μου με τη xρηση του Ζ5 μερα με τη μερα αυτο μου δειχνει,οτι υπερεχει στον τομεα της φωτογραφιας. Κρινοντας μονο το αποτελεσμα που παιρνω απο τις 2 συσκευες. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το κανουμε vs αλλα ενδεικτικα θα αναφερω τα βασικα αρνητικα του S6 χωρις να επεκταθω παραπερα. Η χρωματικη απεικονιση δεν ειναι ρεαλιστικη,το κιτρινο κυριαρχει σχεδον παντου. Επισης η υπερ-οξυνση λογω υπερβολικης επεξεργασιας της εικονας,Στις βραδυνες ισως εχω και λιγοτερο θορυβο με το Ζ5. Βεβαια ενα ois θα με διευκολυνε στις βραδινες με το Ζ5 ειδικα οταν φωτογραφιζω προσωπα αλλα οκ,κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τελειο. Και το λεω κιολας αυτο φαντασου τωρα που το S6 ειναι πολυ βελτιωμενο με τις αναβαθμισεις της καμερας ενω το Ζ5 δεν εχει παρει καμια Edited February 7, 2016 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Το βελάκι πως μπήκε στην μέση? Την ημέρα η κάμερα είναι μια χαρά.Το αυτόματο της κάμερας είναι χάλια.Την νύχτα ειδικά χρειάζονται manual ρυθμίσεις. Για τον THEO_LEGEND κατά κανόνα δεν είναι με τίποτα ανώτερη η κάμερα του Z5 από του s6. γιατι το εκανα capture με το sharex που τα ανεβαζει αυτόματα και σου βγάζει ετοιμο link για share :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 H εμπειρια μου με τη xρηση του Ζ5 μερα με τη μερα αυτο μου δειχνει,οτι υπερεχει στον τομεα της φωτογραφιας. Κρινοντας μονο το αποτελεσμα που παιρνω απο τις 2 συσκευες. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το κανουμε vs αλλα ενδεικτικα θα αναφερω τα βασικα αρνητικα του S6 χωρις να επεκταθω παραπερα. Η χρωματικη απεικονιση δεν ειναι ρεαλιστικη,το κιτρινο κυριαρχει σχεδον παντου. Επισης η υπερ-οξυνση λογω υπερβολικης επεξεργασιας της εικονας,Στις βραδυνες ισως εχω και λιγοτερο θορυβο με το Ζ5. Βεβαια ενα ois θα με διευκολυνε στις βραδινες με το Ζ5 ειδικα οταν φωτογραφιζω προσωπα αλλα οκ,κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τελειο. Και το λεω κιολας αυτο φαντασου τωρα που το S6 ειναι πολυ βελτιωμενο με τις αναβαθμισεις της καμερας ενω το Ζ5 δεν εχει παρει καμια ειχαμε κανει ενα VS οπου μεσα στα αλλα κινητα υπηρχε και S6 και Z5, αν θες ανεβασε εκει αν εχεις φωτο και απο τα 2. Χαιρομαι παντως που βρισκεις τοσο καλο το Ζ5 γιατι το S6 για μενα ειναι πολυ ολοκληρωμενο στον τομεα της φωτογραφιας, χθες και σημερα ανεβασα στο αντιστοιχο θεμα μερικες απο το δασος και ειδα οτι οντως εχει υπερεπεξεργασια. Μακαρι το Ζ5 λοιπον να ειναι πιο σωστο καθως με την καλυτερη μπαταρια που ειχε γινεται ακομα πιο ολοκληρωμενη επιλογη. Προσωπικα το ειδα επιφυλακτικα στην αρχη αλλα οσοι περισσοτεροι το εχετε τοσο καλυτερα αποτελεσματα βλεπω.. ΙΣως πιο δυσκολα, δηλαδη να θελει λιγο ψαξιμο σε ρυθμισεις και λιγο παιξιμο, αλλα αν το μαθεις πιστευω οτι τα βγαζεις αυτοματοποιημενα αυτα. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 H εμπειρια μου με τη xρηση του Ζ5 μερα με τη μερα αυτο μου δειχνει,οτι υπερεχει στον τομεα της φωτογραφιας. Κρινοντας μονο το αποτελεσμα που παιρνω απο τις 2 συσκευες. Δεν ειναι το καταλληλο θεμα να το κανουμε vs αλλα ενδεικτικα θα αναφερω τα βασικα αρνητικα του S6 χωρις να επεκταθω παραπερα. Η χρωματικη απεικονιση δεν ειναι ρεαλιστικη,το κιτρινο κυριαρχει σχεδον παντου. Επισης η υπερ-οξυνση λογω υπερβολικης επεξεργασιας της εικονας,Στις βραδυνες ισως εχω και λιγοτερο θορυβο με το Ζ5. Βεβαια ενα ois θα με διευκολυνε στις βραδινες με το Ζ5 ειδικα οταν φωτογραφιζω προσωπα αλλα οκ,κανενα τηλεφωνο δεν ειναι τελειο. Και το λεω κιολας αυτο φαντασου τωρα που το S6 ειναι πολυ βελτιωμενο με τις αναβαθμισεις της καμερας ενω το Ζ5 δεν εχει παρει καμια Το κίτρινο υπήρχε στα s6 με isocell. Με την mm είπαν τα παιδιά ότι βελτιωθηκε.κατα πόσο δεν ξέρω. Είσαι σίγουρος πως το Ζ5 δεν έχει πάρει camera Update? Τώρα ότι με το Ζ5 βγάζεις λιγότερο θόρυβο την νύχτα από το s6 που λες αυτό το ξέρεις εσυ..Εγώ όσα βραδυνα έχω δει από Ζ5 (premium) μου φάνηκαν μετρια.Οχι μόνο στο αυτόματο. Ο καθένας όμως κρίνει αλλιώς τις φωτογραφίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 Το κίτρινο υπήρχε στα s6 με isocell. Με την mm είπαν τα παιδιά ότι βελτιωθηκε.κατα πόσο δεν ξέρω. Είσαι σίγουρος πως το Ζ5 δεν έχει πάρει camera Update? Τώρα ότι με το Ζ5 βγάζεις λιγότερο θόρυβο την νύχτα από το s6 που λες αυτό το ξέρεις εσυ..Εγώ όσα βραδυνα έχω δει από Ζ5 (premium) μου φάνηκαν μετρια.Οχι μόνο στο αυτόματο. Ο καθένας όμως κρίνει αλλιώς τις φωτογραφίες To Z5 έχει πάρει camera update, αλλά ήταν αισθητική φύσης. Δηλαδή άλλαζε το UI της εφαρμογής. Δεν ξέρω αν είχε και αλλαγές στην ποιότητα, να είμαι ειλικρινής δεν παρατήρησα σημαντικές διαφορές, παρά μόνο κάπως καλύτερη διαχείριση του φλας, αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 OK sorry αν παρεκτρέπομαι :) Υπάρχει Youtube βιντεο με συμβουλές για καλύτερες φωτογραφίες για όσους δε το έχουν δει. Part 1 Part 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Έγινε πλήρη εκκαθάριση. Έμειναν μερικά post μόνο και μόνο για να μην χαθεί η ροή της συζήτησης. Θερμή παράκληση να συνεχίσουμε στο θέμα μας. Ευχαριστώ Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Καλησπέρα παιδιά Έχω ανεβάσει αυτό τον οδηγό στο νήμα του G2, με εξαίρεση το κομμάτι του bloatware εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430037 Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά όταν είμαι στην κάμερα και πάω να βγάλω φωτογραφία με τις δικές μου ρυθμίσεις και όχι στο αυτόματο δεν επιτρέπει να πειράξω το ISO. Γιατί γίνεται αυτό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά όταν είμαι στην κάμερα και πάω να βγάλω φωτογραφία με τις δικές μου ρυθμίσεις και όχι στο αυτόματο δεν επιτρέπει να πειράξω το ISO. Γιατί γίνεται αυτό ; Θα πρέπει να ρίξεις την ανάλυση στα 8mp για να μπορέσεις να πειράξεις το ISO. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Θα πρέπει να ρίξεις την ανάλυση στα 8mp για να μπορέσεις να πειράξεις το ISO. Ευχαριστώ πολύ φίλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovrettos1908 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά μόλις είδα κάτι που δεν είχα προσέξει.Στο εσωτερικό της κάμερας έχει έναν άσπρο κόκο ...Είναι απο μέσα μεταξυ του φακού και του μαύρου στεφανιού στο τέλος της κάμερας,δλδ στο γκρι περιγραμμα ..Η κάμερα οταν τραβάει δεν έχει κανένα πρόβλημα,ο κόκος είναι σταθερός και το κινητό δεν έχει ανοίξει ποτέ απο όταν το πήρα.η συσκευή δλδ για επισκυή.Τι λέτε να είναι ;το παω πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Θα πρέπει να ρίξεις την ανάλυση στα 8mp για να μπορέσεις να πειράξεις το ISO. Αυτό πάλι που το πας? Δηλαδή ρύθμιση iso σε συγκεκριμένα mp... Είναι τελείως βλ@κ3$ εκεί στη sony? Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αυτό πάλι που το πας? Δηλαδή ρύθμιση iso σε συγκεκριμένα mp... Είναι τελείως βλ@κ3$ εκεί στη sony? Οντως,θελει να ξεκλειδωσουν αυτο με τα mp και να δωσουν shutter speed να παιζουμε λιγο παραπανω, επισης να βελτιωσουν το auto κυριως για βραδυ και το μενου να το κανουν πιο ευκολοχρηστο στο manual. Στα ετοιμα σκηνικα ομως εχει κανει εξαιρετικη δουλεια,πιο καλα ρυθμισμενα απο αλλες συσκευες που ειχα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Αυτό πάλι που το πας? Δηλαδή ρύθμιση iso σε συγκεκριμένα mp... Είναι τελείως βλ@κ3$ εκεί στη sony? Για μενα το ISO ειναι πολυ σημαντικό τη στιγμη που δεν μπορεις να ελενξεις Shutter speed & Aperture. Αυτος ειναι ο μόνος λογος που έμεινα στο Z3c. Πιστεύω να αλλάξει αυτο μετα το Marshmallow. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά μόλις είδα κάτι που δεν είχα προσέξει.Στο εσωτερικό της κάμερας έχει έναν άσπρο κόκο ...Είναι απο μέσα μεταξυ του φακού και του μαύρου στεφανιού στο τέλος της κάμερας,δλδ στο γκρι περιγραμμα ..Η κάμερα οταν τραβάει δεν έχει κανένα πρόβλημα,ο κόκος είναι σταθερός και το κινητό δεν έχει ανοίξει ποτέ απο όταν το πήρα.η συσκευή δλδ για επισκυή.Τι λέτε να είναι ;το παω πισω; Καποιος κοκος σκόνης θα ειναι αναμεσα στο πισω τζαμι και τον αισθητήρα καμερας. Πρεπει να ανοιξει το καπάκι λογικα για να φυγει. Αμα δεν επηρεααζει τις φώτο αστο οπως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Για μενα το ISO ειναι πολυ σημαντικό τη στιγμη που δεν μπορεις να ελενξεις Shutter speed & Aperture. Αυτος ειναι ο μόνος λογος που έμεινα στο Z3c. Πιστεύω να αλλάξει αυτο μετα το Marshmallow Τι εννοείς φίλε; Τις ίδιες ρυθμίσεις έχουν. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Τι εννοείς φίλε; Τις ίδιες ρυθμίσεις έχουν. Μαλλον εννοει οτι αφου δεν εδωσαν ουτε στο ζ5 τις ρυθμισεις αυτες δεν αξιζει η μεταβαση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe-4 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Τι εννοείς φίλε; Τις ίδιες ρυθμίσεις έχουν. Το Ζ3c εχει στα 20mp, στο manual το ISO απο 50-800. Το Ζ5 δεν το ειχε αυτο στην αρχη παρα μονο στα 8mp. Δεν ξερω τωρα αν το επαναφεραν σε παραπανω αναλυσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 Το Ζ3c εχει στα 20mp, στο manual το ISO απο 50-800. Το Ζ5 δεν το ειχε αυτο στην αρχη παρα μονο στα 8mp. Δεν ξερω τωρα αν το επαναφεραν σε παραπανω αναλυσεις. Έχεις δίκιο. Λάθος μου. Ευελπιστώ ότι θα το φτιάξουν και στο Ζ5. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts