Nikos_Mpl Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Τραβηξε μερικα βιντεο ειδικα σε low light και μετα δες τα με προσοχη. FHD ,οχι 4Κ. Επισης σπασιματα κανει κανει και κατα τη διαρκεια της βοντεοσκοπισης στην οθονη, αλλα δεν περνουν ολα στο βιντεο που τραβας. Θα περασει ενα στο τοσο... Εχω την καινουρια εφαρμογη της καμερας. Ο τυπος στο λιγκ λεει οτι και μετα απο hard reset ειχε τα ιδια. Παντως με αλλο camera app δεν εχω προβλημα. Επισης μαλλον δεν εχω προβλημα σε 4Κ (με επιφυλαξη). Επαναφορα και στησιμο εξαρχης θα κανω με την 6.0. Δεν μπορω να μπαινω συνεχεια σε συτη τη διαδικασια ρε Νικο... καλα ναι, ουτε εγω θα εκανα τωρα γιατι θα κανεις στην 6 συντομα. Ελεγα μηπως εχεις ορεξη μονο.. Οσο για τα σπασιματα, θεωρω οτι ισως ειναι συγκυρια θερμοκρασιων και λογισμικου, οτι δηλαδη ανεβαζει λιγο παρα πανω, τον κοβει τον επεξεργαστη το λογισμικο και εκει βγαινουν αυτα τα σπασιματα. Το θεμα θερμοκρασια ειναι διαφορετικο σε καθε κινητο, πχ αν εσυ το εχεις πιο μπουκωμενο μπορει να στο κανει πιο νωρις, ενω σε εναν που το εχει αναλαφρο δεν παρουσιαζεται προβλημα. Γενικα θα ελεγα οτι ισως ειναι τυχαιο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 καλα ναι, ουτε εγω θα εκανα τωρα γιατι θα κανεις στην 6 συντομα. Ελεγα μηπως εχεις ορεξη μονο.. Οσο για τα σπασιματα, θεωρω οτι ισως ειναι συγκυρια θερμοκρασιων και λογισμικου, οτι δηλαδη ανεβαζει λιγο παρα πανω, τον κοβει τον επεξεργαστη το λογισμικο και εκει βγαινουν αυτα τα σπασιματα. Το θεμα θερμοκρασια ειναι διαφορετικο σε καθε κινητο, πχ αν εσυ το εχεις πιο μπουκωμενο μπορει να στο κανει πιο νωρις, ενω σε εναν που το εχει αναλαφρο δεν παρουσιαζεται προβλημα. Γενικα θα ελεγα οτι ισως ειναι τυχαιο. Αν ήταν θέμα θερμοκρασίας θα μου το έκανε και με άλλο camera app καθώς επίσης (πολύ περισσότερο) σε 4Κ. Θα το έκανε και σε παιχνίδια, αλλά τι να λέμε τώρα, το κινητό τρέχει νεράκι το real racing 3, χωρίς να χάνει ούτε frame. Πιστεύω απλά (ή θέλω να πιστεύω) ότι το λογισμικό θέλει δουλειά ακόμα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Αν ήταν θέμα θερμοκρασίας θα μου το έκανε και με άλλο camera app καθώς επίσης (πολύ περισσότερο) σε 4Κ. Θα το έκανε και σε παιχνίδια, αλλά τι να λέμε τώρα, το κινητό τρέχει νεράκι το real racing 3, χωρίς να χάνει ούτε frame. Πιστεύω απλά (ή θέλω να πιστεύω) ότι το λογισμικό θέλει δουλειά ακόμα. σωστο. Μαλλον με ανδροιδ 6 θα λυθουν πολλα..(αν δουλευουν σε αυτο τοσο καιρο) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δοκιμασα καμια 10ρια βιντεο και σε 60fps και σε σκοτεινα μερη αλλα δεν ειχα καποιο σπασιμο. Μαλλον θες στησιμο απο την αρχη, την 6 περιμενω και γω να το ξαναστησω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Δοκιμασα καμια 10ρια βιντεο και σε 60fps και σε σκοτεινα μερη αλλα δεν ειχα καποιο σπασιμο. Μαλλον θες στησιμο απο την αρχη, την 6 περιμενω και γω να το ξαναστησω. Ούτε όταν τραβάς βίντεο, στην οθόνη? δηλαδή κατά την προεπισκόπιση? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ούτε όταν τραβάς βίντεο, στην οθόνη? δηλαδή κατά την προεπισκόπιση? Ουτε εκει..το κουνουσα και γρηγορα και ζουμ εκανα τιποτα. Ολα ομαλα πριν κ μετα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ουτε εκει..το κουνουσα και γρηγορα και ζουμ εκανα τιποτα. Ολα ομαλα πριν κ μετα Sorry που επιμένω, αλλά δοκίμασε βράδυ, έξω, σε έναν δρόμο χωρίς αυτοκίνητα, μόνο με τα φώτα του Δήμου. Και τράβα αρκετή ώρα (2-3 λεπτά τουλάχιστον). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Sorry που επιμένω, αλλά δοκίμασε βράδυ, έξω, σε έναν δρόμο χωρίς αυτοκίνητα, μόνο με τα φώτα του Δήμου. Και τράβα αρκετή ώρα (2-3 λεπτά τουλάχιστον). Το δοκιμασα κ αυτο,δεν ειχε κανενα θεμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Το δοκιμασα κ αυτο,δεν ειχε κανενα θεμα Και εγώ χθες τράβηξα πολλά βίντεο χωρίς θέμα, ούτε κατά τη διάρκεια που τραβούσα (στην οθόνη) ούτε στο Playback. Αλλά στο ξεκούδουνο θα μου το κάνει. Μη φανταστείς τίποτα τρομερό.. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Και εγώ χθες τράβηξα πολλά βίντεο χωρίς θέμα, ούτε κατά τη διάρκεια που τραβούσα (στην οθόνη) ούτε στο Playback. Αλλά στο ξεκούδουνο θα μου το κάνει. Μη φανταστείς τίποτα τρομερό.. Πιθανώς κάποια εφαρμογή στο background peakάρει την cpu. Δεν το εχω δει ποτε στο δικό μου επίσης, ουτε σε 4Κ ουτε βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Πιθανώς κάποια εφαρμογή στο background peakάρει την cpu. Δεν το εχω δει ποτε στο δικό μου επίσης, ουτε σε 4Κ ουτε βράδυ. Μα, δεν το κανει σε 4Κ. Μονο σε FHD. Εχετε την καινουρια εφαρμογη καμερας??? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Μα, δεν το κανει σε 4Κ. Μονο σε FHD. Εχετε την καινουρια εφαρμογη καμερας??? ναι την καινουργια, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ουτε σε fhd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 ναι την καινουργια, δεν εχω παρατηρησει κατι τετοιο ουτε σε fhd Θα πρέπει να κάνω επαναφορά.... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Θα πρέπει να κάνω επαναφορά.... Καν το καλυτερα μέσω PC companion επιλέγοντας επιδιόρθωση λογισμικού να δέσει ως καθαρη εγκατάσταση. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Θα πρέπει να κάνω επαναφορά.... Εγω θα περιμενα την 6 για επαναφορα ως τεμπελης που ειμαι :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Εγω θα περιμενα την 6 για επαναφορα ως τεμπελης που ειμαι :D Θα πάρω backup με το helium, οπότε θα επανέλθει άμεσα το τηλέφωνο στην σημερινή του κατάσταση. Απλά θα το δουλέψω άδειο, χωρίς εφαρμογές το ΣΚ, για να ελέγξω το βίντεο. Λέτε να είναι hw θέμα? Thx for the tip @Alex! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Λέτε να είναι hw θέμα? Thx for the tip @Alex! Αν ηταν hw θα το εκανε σε ολες τις λειτουργιες λογικα..μπορει και καποια εφαρμογη να κανει τη ζημια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Θα πάρω backup με το helium, οπότε θα επανέλθει άμεσα το τηλέφωνο στην σημερινή του κατάσταση. Απλά θα το δουλέψω άδειο, χωρίς εφαρμογές το ΣΚ, για να ελέγξω το βίντεο. Λέτε να είναι hw θέμα? Thx for the tip @Alex! δοκίμασε αν στο κάνει σε safe mode. https://talk.sonymobile.com/t5/FAQ/How-to-boot-your-phone-into-safe-mode/m-p/348008#U348008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 δοκίμασε αν στο κάνει σε safe mode. https://talk.sonymobile.com/t5/FAQ/How-to-boot-your-phone-into-safe-mode/m-p/348008#U348008 Σωστο και αυτό, το είχα ξεχάσει! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Επανερχομαι. Σε safe mode, μου εκανε τα ιδια. Εκανα επιδιορθωση, μεσω pc companion και η συσλευη ανοιξε με την παλια εφαρμογη της καμερας. Τραβηξα πολλα βιντεο, χωρις να διαπιστωσω το προβλημα. Θα αναβαθμισω την καμερα και θα προσπαθησω ξανα. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) Επανερχομαι. Σε safe mode, μου εκανε τα ιδια. Εκανα επιδιορθωση, μεσω pc companion και η συσλευη ανοιξε με την παλια εφαρμογη της καμερας. Τραβηξα πολλα βιντεο, χωρις να διαπιστωσω το προβλημα. Θα αναβαθμισω την καμερα και θα προσπαθησω ξανα. Ωραία. Αρα εφόσον και με την αναβαθμισμένη εφαρμογή της Sony δεν υπάρξουν θέματα όλα κομπλέ και απλά ήθελε μια καθαρη εγκατάσταση λογισμικού η συσκευή για χ,ψ λογους που δεν είχε ομαλή και απροβλημάτιστη λειτουργια και αρμονία software και hardware. Σε διαφορετική περίπτωση αν στο ξανακάνει το θέμα,αρα θα φταει η νεα κάμερα app της Sony. Edited February 6, 2016 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Λοιπόν, όχι μόνο φαίνεται να λύθηκε το πρόβλημα, αλλα μετά την επιδιόρθωση η συσκευή φαίνεται να ξεμπουκωσε και είναι αισθητά ταχύτερη. Ελπίζω να μην εμφανιστεί ξανά στο μέλλον, γιατί και πριν δεν το έκανε εξαρχής. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα. Σκεφτομαι μετα απο 4 χρονια την μεταβαση σε Android και το Ζ5 ειναι ενα υποψηφιο τηλεφωνο. Θα ηθελα, απο τους ιδιοκτητες και χρηστες, να μου πουν ποια ειναι τα μελανα σημεια της συσκευης. Επισης θα ηθελα να μου διεκρινησετε τα εξης: 1. Εχει παρει ή θα παρει Android 6.0; 2. Η Ταχυτητα της συσκευης ειναι καλη σε πλοηγηση στο μενου, mail, επαφες, dialer, skype, εφαρμογες κτλ; 3. Το touch id ειναι γρηγορο για ξεκλειδωμα της συσκευης; 4. Το εξωτερικο ηχειο πως τα παει σε ακροαση μουσικης ραδιοφωνου απο θεμα εντασης; Και το βασικοτερο. Ειμαι χρηστης μου δεν με νοιαζουν ROMs, φλασαρισματα κτλ. Θελω απλα η συσκευη να λειτουργει απροβληματιστα και χωρις lagαρισματα και χωρις να μπαινω στην λογικη να κλεινω apps απο τον task manager γιατι π.χ. η συσκευη σερνεται. Αυτη την εμπειρια μπορει να μου την προσφερει το Ζ5;; Σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Καλησπερα. Σκεφτομαι μετα απο 4 χρονια την μεταβαση σε Android και το Ζ5 ειναι ενα υποψηφιο τηλεφωνο. Θα ηθελα, απο τους ιδιοκτητες και χρηστες, να μου πουν ποια ειναι τα μελανα σημεια της συσκευης. Επισης θα ηθελα να μου διεκρινησετε τα εξης: 1. Εχει παρει ή θα παρει Android 6.0; 2. Η Ταχυτητα της συσκευης ειναι καλη σε πλοηγηση στο μενου, mail, επαφες, dialer, skype, εφαρμογες κτλ; 3. Το touch id ειναι γρηγορο για ξεκλειδωμα της συσκευης; 4. Το εξωτερικο ηχειο πως τα παει σε ακροαση μουσικης ραδιοφωνου απο θεμα εντασης; Και το βασικοτερο. Ειμαι χρηστης μου δεν με νοιαζουν ROMs, φλασαρισματα κτλ. Θελω απλα η συσκευη να λειτουργει απροβληματιστα και χωρις lagαρισματα και χωρις να μπαινω στην λογικη να κλεινω apps απο τον task manager γιατι π.χ. η συσκευη σερνεται. Αυτη την εμπειρια μπορει να μου την προσφερει το Ζ5;; Σας ευχαριστω Γενικως, απροβληματιστη εμπειρια το Ζ5 φιλε μου. Γρηγορο και απροβληματιστο. Εννοειται θα παρει την 6.0 και αν κρινω απο τα παλαιοτερα Ζ, θα υποστηριχθει για χρονια. Τα ηχεια του ειναι ποιοτικα και αρκετα καλα σε ενταση. Δεν προβληματιζουν, χωρις ομως να ειναι κατι το εξαιρετικο. Το touch id αν βαλεις σωστα το δακτυλο, εχει 100% επιτυχια. Και στραβα να το βαλεις δηλαδη, σπανια να πρεπει να προσπαθησεις 2η φορα. Με ρομς κλπ δεν νομιζω να αχολειται και κανεις κατοχος του Ζ5. Οι ρομς της σονυ ειναι εξαιρετικες και ο snapdragon 810 , σε συνδυασμο με τα 3γιγα ραμ , κανουν ολα τα υπολοιπα. Στα συνιστω, μια πληρης ναυαρχιδα, χωρις χτυπητα ελαττωματα! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ήδη ξεκίνησε το roll out για το Ζ5 της 6.0 οπότε σε λίγο καιρό θα την πάρετε και εσείς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts