Jump to content

Sony Xperia Z5

konstantinoslp
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα. Επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να διαβάσω όλο το νήμα λόγω εξεταστικής, μπορεί να μου πει κάποιος που το παρακολουθεί, σε γενικές γραμμές η μπαταρία πως πάει; τι οθόνη βγάζει κατά μέσο όρο ας πούμε με νορμάλ χρήση στο 10%;;; είναι κοντά στα επίπεδα του Ζ2 και Ζ3 που εσκιζαν ή έχει πέσει κάπως η απόδοση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ενδεχομένως απαντήσει

Το 5ωρο οθονη το χεις για πλακα με νορμαλ χρηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

• Απαντήσεις 2,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 5ωρο οθονη το χεις για πλακα με νορμαλ χρηση.

Να φανταστώ χωρίς σταμινα λειτουργία ε;; Γιατί στο Ζ1 που είχα παλιά, άνοιγμα σταμινα μπας και αντέξει τόσο πολύ, και πάλι δεν έβγαζε 5ωρο

Να φανταστώ χωρίς σταμινα λειτουργία ε;; Γιατί στο Ζ1 που είχα παλιά, άνοιγμα σταμινα μπας και αντέξει τόσο πολύ, και πάλι δεν έβγαζε 5ωρο

Χωρις σταμινα με λιγο απ ολα χρηση που του κανω μου βγαζει 5μισή με τη φωτεινοτητα στη μεση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εμένα μου βγάζει 2 ώρες οθόνης με 16 ώρες αναμονής και 40 - 50 λεπτά ομιλίας.

Φωτισμός στην μέση αυτόματα και μικτή χρήση data - WIFI (κυρίως όμως wifi).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

ρε συ Γιαννη, πολυ λιγο το 2ωρο. Δεν θυμαμαι τι εφαρμογες εχεις μεσα αλλα 2 ωρες πιανω με το edge με μικτη χρηση και με 1,5-2 ωρες ομιλιας. Μηπως το εχεις παραφορτωσει ή εχει κανα θεμα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Θέμα με περιστροφή οθόνης δεν έχω.

Αλλά να ξέρεις ότι δεν γυρίζει το πάνω- κάτω, πχ αν κρατήσεις ανάποδα το κινητό. Εύκολα μπορείς να μπερδευτείς, λόγω το σχεδιασμού.

Οχι το πανω κατω... Στα πλαγια οταν το γυριζω δε κανει τπτ.

Απο τις 9 το πρωι με σερφαρισμα σε wifi και ομιλια 33 λεπτα με 2 ωρες κ 15 λεπτα οθονη τωρα που γραφω εχει 68%

Τεράστια η διαφορά με S6 που ειχα πριν

Edited by THEO_LEGEND

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ρε συ Γιαννη, πολυ λιγο το 2ωρο. Δεν θυμαμαι τι εφαρμογες εχεις μεσα αλλα 2 ωρες πιανω με το edge με μικτη χρηση και με 1,5-2 ωρες ομιλιας. Μηπως το εχεις παραφορτωσει ή εχει κανα θεμα?

Μπα... αλλά μου βγάζει ουσιαστικά όλη τη μέρα Από 7:30 μέχρι 11:30 το βράδυ.

Συγχρονίζει 2 λογαριασμους google, με ημερολόγια , επαφές και tasks βέβαια.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οχι το πανω κατω... Στα πλαγια οταν το γυριζω δε κανει τπτ.

Τότε κάνε επαναφορά και παρατήρησέ το.

Με τι υπόλοιπο να μένει στην μπαταρία.?

Δεν παίζει να μιλάς για πλήρη αποφόρτιση.(Από 100 στο 10 π.χ.)

καλησπερα,

ξερει κανεις εαν δουλευει το root οπως περιγραφεται στο παρακατω link:

http://www.androidinfotech.com/2015/12/root-sony-xperia-z5-without-pc.html

[sIGPIC][/sIGPIC]Ericsson 197,337,388,768,688,788,T39,T68_SE P900,K500,P910,K750,W800,K800,W910,T650,C905,X1,X10mini+pro_Nokia 6150,3210,8210,7110,6510,3650,6100,6600,6680,9500_Motorola MicroTac 7500,StarTac130,V3x,K1_Panasonic G500,GD90,GD92_Siemens C25,SL45,SX1,S65_Sharp GX20,GX30_Samsung D600,B2100,Galaxy SIII, Sonim XP1, Qtek8010,2020i,S100,9100,8310_iPAQ 6515,hx4700_O2 XDA IIs_Dell Axim X51V_FSC N560_MIO A701_SONY Xperia S,J,T,,Z,Z2_Z5_iPhone 3GS,4,5.6,7

Με τι υπόλοιπο να μένει στην μπαταρία.?

Δεν παίζει να μιλάς για πλήρη αποφόρτιση.(Από 100 στο 10 π.χ.)

Γύρω στο 20% μένει, οπότε μπαίνει για φόρτιση.

Κοίτα, αν το βγάλω από την πρίζα και αρχίσω να το σκίζω, θα βγάλει 5 ώρες οθόνη τουλάχιστον.

Αλλά εμένα με τρώει η αναμονή. Όλη την ημέρα συγχρονίζει ένα κάρο λογαριασμούς.

Γύρω στο 20% μένει, οπότε μπαίνει για φόρτιση.

Κοίτα, αν το βγάλω από την πρίζα και αρχίσω να το σκίζω, θα βγάλει 5 ώρες οθόνη τουλάχιστον.

Αλλά εμένα με τρώει η αναμονή. Όλη την ημέρα συγχρονίζει ένα κάρο λογαριασμούς.

Ίσως έχεις βάλει πάρα πολλά επάνω, αν έχεις βάλει τα 2 email που ανέφερες, να συγχρονίζει καθε 15'' θα τρώει αβέρτα.

Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ λίγο, δηλαδή με full φωτεινότητα & μόνο 4g πόσο θα πάει?

Συμπέρασμα θα βγάλουμε μόνο αν κάνεις σύγκριση με παλιότερη συσκευή, πάντα αναφερόμενος σε παρόμοια χρήση.

Ίσως έχεις βάλει πάρα πολλά επάνω, αν έχεις βάλει τα 2 email που ανέφερες, να συγχρονίζει καθε 15'' θα τρώει αβέρτα.

Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πολύ λίγο, δηλαδή με full φωτεινότητα & μόνο 4g πόσο θα πάει?

Συμπέρασμα θα βγάλουμε μόνο αν κάνεις σύγκριση με παλιότερη συσκευή, πάντα αναφερόμενος σε παρόμοια χρήση.

Δεν κατάλαβες. Με fetch είναι και τα 2 google accounts, δηλαδή συγχρονίζει άμεσα, όχι ανά διαστήματα. ;)

Χμ... Λες να τα κατάφεραν αυτοί στο kingroot να ρουτάρουν τη σειρά Z5;

Εγώ μπορώ να το δοκιμάσω σε δύο βδομάδες που θα έχω το Z5 πάλι στα χέρια μου.

Πάντως επειδή ακούγονται διαφορά για το kingroot ότι στέλνει διαφορά από τους λογαριασμούς σε servers κλπ, εγώ που το έχω χρησιμοποιήσει στο Z1 έχω κάνει το εξής.

Έχω κατεβάσει το apk, κάνω επαναφορά το τηλέφωνο οπότε σβήνονται όλοι οι λογαριασμοί, χρησιμοποιώ το kingroot, αντικαθιστω με τον τρόπο που υπάρχει το kingroot και όλα τα κινέζικα που αφήνει με το supersu, ξανάκάνω επαναφορά το τηλέφωνο (δεν χάνεται το root) και μετά βάζω τους λογαριασμούς και το χρησιμοποιώ κανονικά

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση, υπάρχει περίπτωση να διατεθεί εδώ στην Ελλάδα η έκδοση dual SIM είτε για το απλό Ζ5 είτε για το premium; Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Κρίνοντας από τις προηγούμενες χρονιές δυστυχώς όχι.

Κώστα καλημέρα, δλδ μόνο από έξω αν τι θέλει κάποιος μπορεί να το παραγγείλει. Κρίμα γμτ γιατί την συγκεκριμένη συσκευή θα την αγόραζα άνετα.

Κώστα καλημέρα, δλδ μόνο από έξω αν τι θέλει κάποιος μπορεί να το παραγγείλει. Κρίμα γμτ γιατί την συγκεκριμένη συσκευή θα την αγόραζα άνετα.

Καλημέρα Κώστα. :)

Τις προηγούμενες χρονιές το φέρνανε κάποια σκρουτζομάγαζα αλλά ήταν πολύ ακριβό και η ελληνική αντιπροσωπία δεν το επισκεύαζε σε περίπτωση που χρειαζόταν service.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καταλαβαίνω τι εννοείς Κώστα, κρίμα γμτ και θα με βόλευε πολύ το Dual. Μάλλον θα πάω για το κανονικό μόλις πέσει λίγο η τιμή του.

Καλημέρα Κώστα. :)

Τις προηγούμενες χρονιές το φέρνανε κάποια σκρουτζομάγαζα αλλά ήταν πολύ ακριβό και η ελληνική αντιπροσωπία δεν το επισκεύαζε σε περίπτωση που χρειαζόταν service.

Αν δεν κάνω λάθος πριν μερικές μέρες το πήρε το μάτι μου στο σκρουτζ και νομίζω στο vnp κιόλας, αλλά για λίγο οπότε ή αγοράστηκε στα γρήγορα, ή το κατέβασαν απ' το μαγαζί για κάποιο λόγο
samsung galaxy tab s 10.5 lte, nokia lumia 730, lenovo vibe shot, nokia lumia 930, motorola moto x style, iphone 6s plus, samsung note 9, iphone xs max...

Αν δεν κάνω λάθος πριν μερικές μέρες το πήρε το μάτι μου στο σκρουτζ και νομίζω στο vnp κιόλας, αλλά για λίγο οπότε ή αγοράστηκε στα γρήγορα, ή το κατέβασαν απ' το μαγαζί για κάποιο λόγο

Λογικά κάποιο μαγαζάκι θα το φέρει. Το θέμα είναι ότι η διάφορα στην τιμή από το απλό θα είναι πολύ μεγάλη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδες, έχει παρατηρησει κανεις κάτι τετοιο?

Εγώ ναι. Αρχικά, κατηγόρησα την κάρτα μνήμης (αν και πολύ γρήγορη) αλλα μετά από πολλά βίντεο, ειδα ότι συμβαίνει και με αποθήκευση στην εσωτερική μνημη

Ελπίζω με κάποια αναβάθμιση να βελτιωθεί. Δεν είναι κάτι που γίνεται συνεχεια , ούτε και είναι καταστρεπτικο για το βίντεο, αλλα συμβαίνει αρκετά συχνά και δεν θα επρεπε

Edited by ddr2

Εγω δεν εχω τετοιο θεμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εγώ ναι. Αρχικά, κατηγόρησα την κάρτα μνήμης (αν και πολύ γρήγορη) αλλα μετά από πολλά βίντεο, ειδα ότι συμβαίνει και με αποθήκευση στην εσωτερική μνημη

Ελπίζω με κάποια αναβάθμιση να βελτιωθεί. Δεν είναι κάτι που γίνεται συνεχεια , ούτε και είναι καταστρεπτικο για το βίντεο, αλλα συμβαίνει αρκετά συχνά και δεν θα επρεπε

περιεργο παντως, σα να εχει προβλημα το λογισμικο σου. Μηπως να εκανες μια καθαρη εγκατασταση ξανα μπας και εχει κατσει στραβα κανα λογισμικο? Επισης να δοκιμαζες αλλη ρομ?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Εγω δεν εχω τετοιο θεμα

Τραβηξε μερικα βιντεο ειδικα σε low light και μετα δες τα με προσοχη.

FHD ,οχι 4Κ.

Επισης σπασιματα κανει κανει και κατα τη διαρκεια της βοντεοσκοπισης στην οθονη, αλλα δεν περνουν ολα στο βιντεο που τραβας. Θα περασει ενα στο τοσο...

Εχω την καινουρια εφαρμογη της καμερας.

περιεργο παντως, σα να εχει προβλημα το λογισμικο σου. Μηπως να εκανες μια καθαρη εγκατασταση ξανα μπας και εχει κατσει στραβα κανα λογισμικο? Επισης να δοκιμαζες αλλη ρομ?

Ο τυπος στο λιγκ λεει οτι και μετα απο hard reset ειχε τα ιδια. Παντως με αλλο camera app δεν εχω προβλημα.

Επισης μαλλον δεν εχω προβλημα σε 4Κ (με επιφυλαξη).

Επαναφορα και στησιμο εξαρχης θα κανω με την 6.0. Δεν μπορω να μπαινω συνεχεια σε συτη τη διαδικασια ρε Νικο...

• The title was changed to Sony Xperia Z5