ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγώ πιστεύω ότι θα αυξηθεί και η αυτονομία με κάποια αναβάθμιση. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Εγώ πιστεύω ότι θα αυξηθεί και η αυτονομία με κάποια αναβάθμιση. Λογικά με την 6αρα θα βελτιωθεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlegr Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μια φώτο γρήγορη στο auto. Εντυπώσεις? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφία και δεν είχα χρόνο να παίξω στο manual. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μια φώτο γρήγορη στο auto. Εντυπώσεις? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφία και δεν είχα χρόνο να παίξω στο manual. Με κοντρα φως κανρι εξαιρετικη δουλεια ισως να ειναι και το καλυτερο της αγορας στα αντροιντ και ιος Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μια φώτο γρήγορη στο auto. Εντυπώσεις? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφία και δεν είχα χρόνο να παίξω στο manual. Μια χαρα ειναι Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_me8 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Στο auto με πόσα mp είναι η φωτό;; το εχω περίπου μία βδομάδα το z5 και παρατήρησα auto μέχρι τη δύση του ηλίου έχει φωτό που νομίζεις οτι θα μπεις "μέσα" τόσο ζωντανό, το βράδυ βέβαια με ότι ρύθμιση και να χρησιμοποίησα είτε βγαίνει κουνημένη με αρκετή φωνειτότητα (ρύθμιση iso) είτε πολλές φορές manual ή auto μου κάνει ένα περίγραμμα γύρω γύρω μπλέ χρώματος...κάτι κάνω λάθος λογικά. Έχει κανείς άποψη αν η κάμερα παίζει να πάρει βελτιώσεις με software update? μην παρεξηγηθώ δεν ξέρω και πολλά απο φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Στο auto με πόσα mp είναι η φωτό;; το εχω περίπου μία βδομάδα το z5 και παρατήρησα auto μέχρι τη δύση του ηλίου έχει φωτό που νομίζεις οτι θα μπεις "μέσα" τόσο ζωντανό, το βράδυ βέβαια με ότι ρύθμιση και να χρησιμοποίησα είτε βγαίνει κουνημένη με αρκετή φωνειτότητα (ρύθμιση iso) είτε πολλές φορές manual ή auto μου κάνει ένα περίγραμμα γύρω γύρω μπλέ χρώματος...κάτι κάνω λάθος λογικά. Έχει κανείς άποψη αν η κάμερα παίζει να πάρει βελτιώσεις με software update? μην παρεξηγηθώ δεν ξέρω και πολλά απο φωτογραφία Η καμερα θα βελτιωνεται με καθε update στο μελλον. Για το βραδυ, σου προτεινω, ειτε τη ρυθμιση manual και επιλογη σκηνης «ημιφως στο χερι» (με λιγη προσπαθεια, δεν θα σου βγει κουνημενη) ειτε manual, χωρις επιλογη σκηνης και απλα εσυ επιλεγεις το iso. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μια φώτο γρήγορη στο auto. Εντυπώσεις? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφία και δεν είχα χρόνο να παίξω στο manual. Συμπαθητική. Το βράδυ δυστυχώς και manual,αν κάνεις λίγο zoom αυτό πού έβγαλες θα δεις πολύ παραμόρφωσή από θόρυβο,ίσως κι επειδή δύσκολα βγαίνει σταθερή φώτο. Θα βελτιωθεί πιστεύω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Μια φώτο γρήγορη στο auto. Εντυπώσεις? Δεν ξερω πολλα απο φωτογραφία και δεν είχα χρόνο να παίξω στο manual. Σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδα τη βρίσκω για auto. Και σίγουρα η κάμερα έχει προοπτικές να βελτιωθεί περαιτέρω με το android 6. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σε ένα βίντεο είχα δει μια επιλογή που πατάςστην οθόνη και βγάζει αμέσως φωτογραφία, το είχε σαν επιλογή για να Εστιάζει εκεί που θες και να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες. Ξέρει κανείς πως το κάνουμε αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 Σε ένα βίντεο είχα δει μια επιλογή που πατάςστην οθόνη και βγάζει αμέσως φωτογραφία, το είχε σαν επιλογή για να Εστιάζει εκεί που θες και να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες. Ξέρει κανείς πως το κάνουμε αυτό ? Πας manual και στις ρυθμισεις επιλεγεις λειτουργια εστιασης "εστιαση μεσω αφης" και ληψη μς την αφη > ναι. (να εχεις απενεργοποιημενες τις σκηνες). Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. January 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2016 (edited) Πας manual και στις ρυθμισεις επιλεγεις λειτουργια εστιασης "εστιαση μεσω αφης" και ληψη μς την αφη > ναι. (να εχεις απενεργοποιημενες τις σκηνες). ευχαριστώ πολύ:) !!! Έβγαλα μερικές νυχτερινές τώρα με αυτή την λειτουργία και είδα διαφορά σε σχέση με πριν Edited January 3, 2016 by stigmes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlegr Δημ. January 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2016 Η 6αρα γνωρίζουμε πότε θα βγει? Επισης το κινητό πως καταλαβαίνω αμα είναι ελληνικο γερμανικο αγγλικο κτλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_1 Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πήγα να δω αυτό και το compact.Η πίσω πλευρά και των δύο συσκευών έβραζε. Η κάμερα τους δεν άνοιγε. Όταν μετά από restart άνοιξε η κάμερα και των δύο τράβηξα από μια φώτο εντός του καταστήματος στο auto. Δεν ήταν καλές( και δε μιλώ για 23mp,ούτε καν τέτοια αίσθηση).Πριν το restart (που ήταν πολύ ζεστα) μου φάνηκαν αργά λίγο που τα περιεργαστηκα.Ισως να φταίει η θερμοκρασία και οι δυο συσκευές προσπαθούσαν να προστατεύουν. Απογοητευτηκα.Παραδιπλα ήταν τα S6, S6 edge και S6edge+.Ερωτευτηκα S6edge που θεωρούσα υπερβολικά τα 100€ για μια παλιοκαμπύλη.Απο οθόνη-φώτο-ταχύτητα ακόμα και θερμοκρασία (που τα σκαλιζαν ολοι) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ετη φωτος μπροστά. Δε το κράζω παιδιά▪ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. January 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2016 Πήγα να δω αυτό και το compact.Η πίσω πλευρά και των δύο συσκευών έβραζε. Η κάμερα τους δεν άνοιγε. Όταν μετά από restart άνοιξε η κάμερα και των δύο τράβηξα από μια φώτο εντός του καταστήματος στο auto. Δεν ήταν καλές( και δε μιλώ για 23mp,ούτε καν τέτοια αίσθηση).Πριν το restart (που ήταν πολύ ζεστα) μου φάνηκαν αργά λίγο που τα περιεργαστηκα.Ισως να φταίει η θερμοκρασία και οι δυο συσκευές προσπαθούσαν να προστατεύουν. Απογοητευτηκα.Παραδιπλα ήταν τα S6, S6 edge και S6edge+.Ερωτευτηκα S6edge που θεωρούσα υπερβολικά τα 100€ για μια παλιοκαμπύλη.Απο οθόνη-φώτο-ταχύτητα ακόμα και θερμοκρασία (που τα σκαλιζαν ολοι) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ετη φωτος μπροστά. Δε το κράζω παιδιά▪ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ..... Παράξενο, είχα ίδια εμπειρία αλλά με το s6 σε μια βιτρίνα, το οποίο εκαιγε επίσης. Μου έχει τύχει με lumia 1020 και με iPhone. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sfortis Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Θα είχαν βαλει miners για bitcoins κτλ...εύκολη δωρεάν cpu για κάποιους εξυπνακηδες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noodlegr Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πήγα να δω αυτό και το compact.Η πίσω πλευρά και των δύο συσκευών έβραζε. Η κάμερα τους δεν άνοιγε. Όταν μετά από restart άνοιξε η κάμερα και των δύο τράβηξα από μια φώτο εντός του καταστήματος στο auto. Δεν ήταν καλές( και δε μιλώ για 23mp,ούτε καν τέτοια αίσθηση).Πριν το restart (που ήταν πολύ ζεστα) μου φάνηκαν αργά λίγο που τα περιεργαστηκα.Ισως να φταίει η θερμοκρασία και οι δυο συσκευές προσπαθούσαν να προστατεύουν. Απογοητευτηκα.Παραδιπλα ήταν τα S6, S6 edge και S6edge+.Ερωτευτηκα S6edge που θεωρούσα υπερβολικά τα 100€ για μια παλιοκαμπύλη.Απο οθόνη-φώτο-ταχύτητα ακόμα και θερμοκρασία (που τα σκαλιζαν ολοι) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ετη φωτος μπροστά. Δε το κράζω παιδιά▪ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ..... εγω παλι δεν το εχω καταφερει να το κανω να ζεσταθεί. ανεβασε θερμοκρασια σε λιγο παραπανω απο τα φυσιολογικά επίπεδα οταν εκανε το κινητό ολικο back up και εγκατασταση εφαρμογών απο το gmail μου. με gps πλοήγηση και 4g ανοιχτο ειναι μια χαρά. καμερα δες την φωτογραφια που ανεβασα μερικά ποστ πιο πάνω στο auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Δεν μπορείς να συγκρίνεις κινητά demo. Όταν πήγα να πάρω το Ζ5 είχε παραδίπλα το σταντ της Samsung και το s6 edge εκτός του ότι έκαιγε μόλις πήγαινες να ανοίξεις κάτι,έκανε restart και μετά πάλι τα ίδια. Επειδή εγώ έχω κόλλημα με το λευκό της οθόνης είχα ξεχωρίσει το z5 και το g4. Όλα τα άλλα (μαζί και τα s6 σε όλες τις εκδόσεις) κιτρινίζουν και με χαλάει στο μάτι. Πήρα το z5 κυρίως λόγω αντοχής στο νερό γιατί το ζ1 που είχα πριν με είχε σώσει πολλές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Πήγα να δω αυτό και το compact.Η πίσω πλευρά και των δύο συσκευών έβραζε. Η κάμερα τους δεν άνοιγε. Όταν μετά από restart άνοιξε η κάμερα και των δύο τράβηξα από μια φώτο εντός του καταστήματος στο auto. Δεν ήταν καλές( και δε μιλώ για 23mp,ούτε καν τέτοια αίσθηση).Πριν το restart (που ήταν πολύ ζεστα) μου φάνηκαν αργά λίγο που τα περιεργαστηκα.Ισως να φταίει η θερμοκρασία και οι δυο συσκευές προσπαθούσαν να προστατεύουν. Απογοητευτηκα.Παραδιπλα ήταν τα S6, S6 edge και S6edge+.Ερωτευτηκα S6edge που θεωρούσα υπερβολικά τα 100€ για μια παλιοκαμπύλη.Απο οθόνη-φώτο-ταχύτητα ακόμα και θερμοκρασία (που τα σκαλιζαν ολοι) δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Ετη φωτος μπροστά. Δε το κράζω παιδιά▪ήμουν έτοιμος να το πάρω αλλά ..... 90% όλα τα εκθεσιακα καίνε και ειναι λογικό. Και εγώ όταν τα είδα ήταν ζεστά και το Ζ5 και το premium. Η αλήθεια είναι πως λείπει λίγο σπριταδα στο άνοιγμα εφαρμογών πχ αλλά θα φτιαχτεί με ερχομενα update. Η κάμερα έχει θέμα σε σκοτεινά σημεία, ειδικά στο Auto δεν πρόκειται να πάρεις φωτογραφία. Παίζεις με manual εκεί και αν ξέρεις 2-3 πράγματα παίρνεις καλό αποτέλεσμα. Σε φως ημέρας και καλό φωτισμό είναι μια χαρά. (επειδή έχει γραφτεί αλλού ότι είναι η χειρότερη που υπάρχει το θεωρώ υπερβολή. Όλοι μας ξέρουμε που πάσχει και όταν κάποιος έχει μάθει από άλλες κάμερες όπου ειδικά την νύχτα βγάζουν φοβερές φωτογραφίες είναι λογικό πως το Ζ5 θα τον απογοητεύσει.) Αν το δεις όμως από την άλλη μεριά έχει και θετικά η συσκευή. Αν όμως κάποιος δίνει μεγάλη βάση σε κάμερα τότε ίσως να μην τον καλύψει. Εγώ πάντως περιμένω να πέσει η τιμή κι άλλο και να το χτυπήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BMW116i Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Εγω παντως περασα χθες απο το πλαισιο το οποιο παρεπιπτοντως ειχε παρα πολυ κοσμο, για να παρω ενα καλωδιο usb και ειπα να του ριξω μια ματια. Λογικα φανταζομαι ο κοσμος θα το ειδε. Πηγα και το ειδα και εγω λοιπον. Γρηγορο, δεν κολλουσε, ουτε ηταν ζεστο. Μου αρεσε πολυ η πισω πλευρα του και η αισθηση που σου δινει στο χερι. Το ζηλεψα λιγο ειναι η αληθεια μιας και εχω το Z3. Αλλα δεν ειμαι διατεθειμενος να αλλαξω κινητο μιας και το πηρα πριν 2 μηνες και ειμαι πολυ ικανοποιημενος και δεν νομιζω να εχουν τοσο τραγικες διαφορες για αλλαγη. Για Ζ6 με βλεπω με το καλο. ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AMSTERDONIS Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 πόσο μπορεί να το βρει κάποιος αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 (edited) πόσο μπορεί να το βρει κάποιος αυτό ? 531 σημερινη τιμη απο σκρουτζ Mερικα δειγματα του XPERIA Z5 στο αυτόματο :) DSC_0063 by Thanasis Liontiris, on Flickr XPERIA Z5 (auto) by Thanasis Liontiris, on Flickr Edited January 7, 2016 by THEO_LEGEND Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kax Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Εξαιρετικές τις βρίσκω. Το σκέφτομαι σοβαρά το Ζ5 αλλά θέλω να δω και από κοντά το nexus 6p. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 οι αλλες 2 φωτο που ειχε πριν δεν μαρεσαν τοσο. τουτες εδω ειναι καλες, αλλα γενικα το Ζ5 δεν ειναι κακο.. εξαλλου εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=428897 μπορεις να δεις οτι δεν απεχει απο αλλα κορυφαια κινητα στη φωτο.(σιγουρα θα ηταν ιδανικο αν ειχαμε ενα G4μαζι) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Θα ανεβασω και σε σκοτεινο περιβαλλον δειγματα οπου γινεται το εξης κουφο. Το εχω στο auto και αναγνωρισει μονο του το νυχτερινο σκηνικο. Αν παω manual και επιλέξω χειροκινητα νυχτερινό σκηνικο(χωρις να πειραξω τιποτα αλλο) βγαζει καλυτερη φωτο απο το νυχτερινιο σκηνικο του auto. Πως γινεται αυτο δεν μπορω να καταλαβω, αφου εχουν ετοιμα presets σκηνικων στο μανουαλ να μην βγαινει το ίδιο αποτελεσμα στο auto Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts