ddr2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Στις ημερήσιες παει σε υψηλα επιπεδα. Ωραία η φωτό! Αλλα πρεπει και η Sony να βελτιωθεί περαιτερω και σε πιο δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Να βάλει πραγματικό OIS και να ανοίξει πολυ περισσότερο manual ρυθμίσεις οπως κανει ο ανταγωνισμός. Δεν λεω οτι ειναι κατι το εξαιρετικο, αλλα οποιος χαρσκτηριζει αυτη την καμερα "τραγικη" ειναι σιγουρα τρολ. Για παραπανω, υπαρχουν και εξειδικευμενα μηχανηματα. https://www.flickr.com/photos/126541776@N04/shares/c03V0Q Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλό είναι,απλά δεν μπαίνει διπλά στα s6,g4. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Καλό είναι,απλά δεν μπαίνει διπλά στα s6,g4. Εχει ομως αλλα πλεονεκτηματα εναντι των παραπανω. Δεν ειναι το σημειο να τα αναλυσουμε, αλλα ειναι ετσι και αλλιως γνωστα σε ολους. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Δεν λεω οτι ειναι κατι το εξαιρετικο, αλλα οποιος χαρσκτηριζει αυτη την καμερα "τραγικη" ειναι σιγουρα τρολ. Για παραπανω, υπαρχουν και εξειδικευμενα μηχανηματα. https://www.flickr.com/photos/126541776@N04/shares/c03V0Q Σε ικανοποιητικά επιπεδα ειναι σαφώς. Οποίος γράφει για τραγικά ειναι εμπαθής στην καλυτερη. Αλλα παντα υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αλλα παντα μια συσκευή την αξιολογούμε και σαν σύνολο και εκει ουτε ο ανταγωνισμός εχει να επιδείξει το αρκετα πιο καλυτερο. Ναι μεν κάποιος τομείς μπορεί να υπερτερεί αλλα χάνει σε κάποιους άλλους. Αυτο δεν πρεπει να το παραβλέπουμε. Καμία συσκευή δεν αγγίζει το άριστα και όλο και κάποιον συμβιβασμο θα κάνουμε ειτε επιλέγουμε την μια ειτε την αλλη συσκευή. Ετσι πάνε τα πράγματα :rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPan0s Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Γεια χαρα παιδια.Παρηγγειλα μολις το z5 απο το πλαισιο απλα με χαλασε λιγο το γεγονος οτι δεν υπαρχουν handsfree μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Γεια χαρα παιδια.Παρηγγειλα μολις το z5 απο το πλαισιο απλα με χαλασε λιγο το γεγονος οτι δεν υπαρχουν handsfree μαζι. Νομίζω απο χώρα σε χώρα υπαρχουν διαφορες. Σε κάποιες δηλαδη χώρες βάζουν κανονικα handsfree που επιβάλλεται και απο την νομοθεσία οπως πχ Γαλλία σε αλλες οχι. Εγω που αγοράζω γερμανικές συσκευες παντα είχαν μέσα handsfree εξισου. Παιζει και απο branded(δηλαδη Cosmore,Vodafone-T-Mobile κ.α) και unbranded εξισου να υπαρχουν διαφορες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Σε ικανοποιητικά επιπεδα ειναι σαφώς. Οποίος γράφει για τραγικά ειναι εμπαθής στην καλυτερη. Αλλα παντα υπαρχουν περιθώρια βελτίωσης. Αλλα παντα μια συσκευή την αξιολογούμε και σαν σύνολο και εκει ουτε ο ανταγωνισμός εχει να επιδείξει το αρκετα πιο καλυτερο. Ναι μεν κάποιος τομείς μπορεί να υπερτερεί αλλα χάνει σε κάποιους άλλους. Αυτο δεν πρεπει να το παραβλέπουμε. Καμία συσκευή δεν αγγίζει το άριστα και όλο και κάποιον συμβιβασμο θα κάνουμε ειτε επιλέγουμε την μια ειτε την αλλη συσκευή. Ετσι πάνε τα πράγματα :rolleyes: Αυτο εννοειται Αλεξ. Παντα κανουμε συμβιβασμους, αναλογα με τις προτεραιοτητες μας. Μου κανει εντυπωση, το πλαισιο δεν δινει ελληνικες συσκευες? Απο you.gr που αγορασα, ειχε ακουστικα. Υποθετω, ελληνικη συσκευη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Τα hands-free που βάζουν οι εταιρείες μέσα στο κουτί συνήθως δεν είναι καλής ποιότητας. Για αυτό εγώ έχω πάρει τα Sony sth 30 που είναι και αδιάβροχα στα 14,90€. Και από ποιότητα ήχου είναι πολύ καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 (edited) Αυτο εννοειται Αλεξ. Παντα κανουμε συμβιβασμους, αναλογα με τις προτεραιοτητες μας. Μου κανει εντυπωση, το πλαισιο δεν διμεο ελληνικες συσκευες? Απο you που αγορασα, ειχε ακουστικα. Υποθετω, ελληνικη συσκευη. Ειναι σαν να σχολιαζουμε συνεχώς για αλλες συσκευες και να γράφουμε για την κατω του μετρίου αυτονομια η το χάλια multitasking η που οταν φτάσει η μπαταρια στο 15% να μην μπορείς να χρησιμοποιείς το flash στην φωτογραφία και εδω το ίδιο γίνεται απο άλλους. Καμία συσκευή τέλεια δεν ειναι αυτο πρεπει να το κατανοούμε όλοι και ουτε οι μεν ουτε οι δεν πρεπει να κοκορεύονται για την οποία παρόν συσκευή τους διοτι όλες μειονεκτήματα εχουν. Facto de facto αυτο. Τα hands-free που βάζουν οι εταιρείες μέσα στο κουτί συνήθως δεν είναι καλής ποιότητας. Για αυτό εγώ έχω πάρει τα Sony sth 30 που είναι και αδιάβροχα στα 14,90€. Και από ποιότητα ήχου είναι πολύ καλά Μονο στο z2 εβάλε πολυ ποιοτικά ακουστικά. Στις υπόλοιπες σειρές ψιλό μάπα ειναι. Edited December 27, 2015 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrPan0s Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Επισης οταν μου ερθει θα μου προτεινατε να κανω κατι συγκεκριμενο δηλαδη κανα update ή τιποτα τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδες το digital image stabilisation του Ζ5 ειναι πραγματικα κορυφαιο και καλυτερο απο τα OIS πολλων αντιπαλων του! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 27, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Παιδες το digital image stabilisation του Ζ5 ειναι πραγματικα κορυφαιο και καλυτερο απο τα OIS πολλων αντιπαλων του! Αυτό αναφέρεται από αρκετά sites. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2015 Εγώ πάντως ένα πράγμα περιμένω να δω.καλύτερή αυτονομία. Πάω για τέταρτη φόρτιση σήμερα. Καλή αυτονομία προς το παρόν δεν έχω δει.ούτε καν μεγάλη διαφορά σε σχέση με s6 ας πούμε. Αν δεν βελτιωθεί,παπούτσι και πάμε για honor 7. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Μονο στο z2 εβάλε πολυ ποιοτικά ακουστικά. Στις υπόλοιπες σειρές ψιλό μάπα ειναι. Αυτα τα ακουστικα ειχα δει απο ενα φιλο κ ξενερωσα με το z5 που δεν ειχε επειδη νομιζα οτι βαζουν σε ολα τα Z τοσο καλα ακουστικα αλλα οκ ολα καλα. :p Σε φωτο τη μερα πάντως το προτιμω απο οτιδηποτε στον ανταγωνισμο, νιωθω οτι αποτυπωνει μια ζωντανεια στις φωτο που δεν μπορουν αλλες συσκευες. Επισης το καλυτερο σε σταθεροποιηση βιντεο στην αγορα. Ελειψεις απο καμερα θα θεωρούσα μονο το ois για το βραδυ Και θα ηθελα λιγο καλυτερο αυτοματο στις βραδυνες. Κατα τ αλλα θεωρω οτι αν τα βαλεις κατω ενα ενα ειναι απο τις καλυτερες προτασεις στο συνολο.Δεν χρειαζεται να συμβιβαστεις και πολυ οπως σε άλλες συσκευες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Εγώ πάντως ένα πράγμα περιμένω να δω.καλύτερή αυτονομία. Πάω για τέταρτη φόρτιση σήμερα. Καλή αυτονομία προς το παρόν δεν έχω δει.ούτε καν μεγάλη διαφορά σε σχέση με s6 ας πούμε. Αν δεν βελτιωθεί,παπούτσι και πάμε για honor 7. Μεγαλη διαφορά σε σχεση με το s6 δε θα δεις. Το ειχα τονισει εξαλλου εδω μεσα. Θα υπολογιζεις κανα 45λεπτο παραπανω οθονη περιπου. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Ακριβώς ετσι. Μισή ώρα με 45 λεπτά παραπάνω αυτονομια σε SOT χρόνους. Αν περίμενες z3 χρόνους ισως σε κάποιο αλλο παράλληλο σύμπαν να το συναντήσεις.:lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Η μπαταρια θελει περιπου 10 μερες για να στρωσει. Τωρα βλεπω οτι ειναι αρκετα καλη. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παιδιά η μπαταρία για να φορτισει από 10-20% σε φουλ όση ώρα παίρνει; Γτ σε ζ2 και ζ3 το τριωρακι το θέλει, ενώ σε g4 για παράδειγμα φορτιζει μέσα σε 1 ώρα μαξ. Το ρωταω γιατί αν έχει βελτιωθεί αυτό το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά. Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Παιδιά η μπαταρία για να φορτισει από 10-20% σε φουλ όση ώρα παίρνει; Γτ σε ζ2 και ζ3 το τριωρακι το θέλει, ενώ σε g4 για παράδειγμα φορτιζει μέσα σε 1 ώρα μαξ. Το ρωταω γιατί αν έχει βελτιωθεί αυτό το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά. Οχι και 3 ωρες. Γυρω στο 2 ωρο, αλλα θα το παρακολουθησω και θα ξαναποσταρω. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Το είδα από κοντά πριν λιγο σε κατάστημα Vodafone που πήγα για πληρωμές (πρώην hol)...πανέμορφο και το μαύρο του πηγαίνει...εξαιρετική αίσθηση στο χέρι και το Z5c επίσης πολυ όμορφο. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulo6sousa Δημ. December 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2015 Καλησπέρα! Κάτοχος από σήμερα του Z5 σε λευκό χρώμα μετά από μακρά συμβίωση με το Z1. Οθόνη και κάμερα εντελώς αλλού. Σε ένα πρόχειρο τεστ σε χαμηλό φωτισμό η διαφορά είναι τεράστια στις φωτογραφίες υπέρ του Ζ5.Ήμουν μεταξύ αυτού και του G4 αλλά προτίμησα το λευκό της οθόνης του Z5 το οποίο είναι καλύτερο,στα μάτια μου,απ'του G4 και το ρυθμίζεις και ακριβώς όπως θέλεις. Σε κάποιες εφαρμογές το Ζ1 είναι πιο σβέλτο. ΠΧ στο tapatalk κάνει κάτι μικρό lagαρισματάκια αλλά πιστεύω ότι θα φτιάξουν όλα με την έλευση της MΜ. Γενικά απόλυτα ικανοποιημένος με την αγορά μου αν και η τιμή είναι ακόμα τσιμπημένη στα περίπου 550 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Οχι και 3 ωρες. Γυρω στο 2 ωρο, αλλα θα το παρακολουθησω και θα ξαναποσταρω. Ευχαριστώ πολύ. Είναι το μόνο που κολλάω προς το παρόν Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Είναι το μόνο που κολλάω προς το παρόν επενδυεις σε εναν quich charge φορτιστη με κανα 20αρικο και σε 45 λεπτα εχεις καθαρισει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 2.5 ώρες θελει απο 15-20%. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. December 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2015 Παιδιά η μπαταρία για να φορτισει από 10-20% σε φουλ όση ώρα παίρνει; Γτ σε ζ2 και ζ3 το τριωρακι το θέλει, ενώ σε g4 για παράδειγμα φορτιζει μέσα σε 1 ώρα μαξ. Το ρωταω γιατί αν έχει βελτιωθεί αυτό το σκέφτομαι σοβαρά για αγορά. Απο το 30% περιπου εκανε 1,45 ωρες. Με απλο φορτιστη Αλλα με ενα ταχυφορτιστη ξεμπλεξες..αν και για μενα δεν το χρειαζομαι γιατι με βγαζει μεχρι το βραδυ ανετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts