Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πολύ τριζάτο βρε παιδιά.Προσόψεις βγήκαν ή όχι ακομή.Πάντως είναι το καλύτερο που κυκλοφορεί σαν συνδυασμός φορητότητας και δυνατοτήτων.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 2 Ιούν. 2004 , 20:14)

Μολις το πηρα και το εβαλα να φαει μερικα KB.....Eιπα νε περασω το pc suite που το συνοδευει αλλα μου βρισκει παλαιες εκδοσεις ...Τις καταργω κανω επανεκινηση σβηνω και χειροκινητα οτι βρισκω σχετικο στο pc αλλα και παλι οταν παω να το εγκαταστησω μου λεει οτι δεν γινεται γιατι βρισκει αλλη εκδοση εγκατεστημενη...Με το system machine καθαριζω οτι μπορω στο pc , ξαναδοκιμαζω αλλα τα ιδια....Καμμια ιδεα??????Ευχαριστω. :) :) :) :)

Dokimase na katevaseis tin ekdosh 6.1

Exw agorasei edw kai 1 evdomada to 6230 kai ama deite apo to MOBILE HISTORY sto signature mou exw perasei apo polla kinhta.

Einai to pio oloklhromeno kinhto gia to megethos tou & xwris leitourgiko.

To mono meion pou mporw na dw pws exei to 6230 einai oti den upostirizei JAVA 2.0 (pou einai safos kalutera games me polu kalutero hxo kai grafika) kai oti den mporeis na valeis efarmogh pou ksepernaei ta 128kb

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 2 Ιούν. 2004 , 23:53)

Agapite Gianni su protinw format :worry:

Το format μας ξερει ...και το ξερουμε αλλα οχι και για το κινητο ρε παιδια!!!!! :alien: :alien: :alien: Αληθεια το suite χρησιμευει σε κατι ?????Εγω εστειλα δεδομενα και χωρις αυτο...Μονο για backup ??? :!: :!:

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

paidia exei proseksi kaneis otan paizeis mp3 sto 6230 na sou phdaei merika deuterolepta sto tragoudi kai otan to bazeis na ksanapeksi to to idio komati na sou to ksanaphdaei sto idio simeio??

Ναι το εχω παρατηρησει και εγω.

Εχω βρει μια λυση παντως.Τα τραγουδια τα περναω στην καρτα

σαν AAC αρχεια (προτιμω κωδικοποιηση στα 128Kbit/s) η οποια

δινει πολυ καλυτερη ποιοτητα απο mp3 και πιανει λιγοτερο χωρο.

Το προβλημα αυτο οταν τα τραγουδια ειναι σε μορφη AAC δεν

εμφανιζεται.Σημειωνω οτι για την κωδικοποιηση mp3>aac χρησιμοποιω

το NERO.

Ελπιζω να βοηθησα.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass ( 3 Ιούν. 2004 , 15:36)

to pc suite ine vasika gia sync me to outlook ;)

Επειδη εχω κι εγω το ιδιο προβλημα με το PCSuite, πως μπορω να περασω παιχνιδια χωρις την βοηθεια του PCSuite στο 6230 μου;

Εγω εστειλα στο κινητό μου το δωρεάν λογότυπο απο το http://www.logolove.gr. μου το εμφάνισε κανονικά στο κινητο αλλα οταν πάτησα για να το αποθηκευσω δεν μπορουσε να αποθηκευτεί.δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν εγινε η αποθήκευση.αν ξέρει κανεις ας μου πει.αν και πρεπει να ξαναστείλω SMS για αλλα αγορα logo αλλα αυτο είναι το λιγότερο στην προσπάθεια καθαρισμού του κινητού απο το απαίσιο cosmote logo

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος COSMIC ( 3 Ιούν. 2004 , 17:28)

Εγω εστειλα στο κινητό μου το δωρεάν λογότυπο απο το http://www.logolove.gr. μου το εμφάνισε κανονικά στο κινητο αλλα οταν πάτησα για να το αποθηκευσω δεν μπορουσε να αποθηκευτεί.δεν ξέρω για ποιό λόγο δεν εγινε η αποθήκευση.αν ξέρει κανεις ας μου πει.αν και πρεπει να ξαναστείλω SMS για αλλα αγορα logo αλλα αυτο είναι το λιγότερο στην προσπάθεια καθαρισμού του κινητού απο το απαίσιο cosmote logo

Ακριβως το ιδιο επθα κι εγω με ΤΙΜ αλλα αριθμο που ηταν της Q (699-.....) και τον πηγα με φορητοτητα στην ΤΙΜ. :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης

χρησιμοπιώ για σύνδεση με τον υπολογιστή μου υπέρυθρες.το κινητό μου έχει έκδοση 3.15, και χρησιμοποιώ 6.1 suite.παιδια δεν μπορώ να μεταφέρω όλα τα βιντεάκια και τις φώτο με μια κίνηση.ούτε από τον phone browser βλέπει ο υπολογιστής μου τίποτα.αναγκάζομαι να κάνω μια-μια αποστολή με υπέρυθρες από το κινήτο μου για να τις στείλω στον υπολογιστή μου.χρησιμοποιεί κάποιος άλλος υπέρυθρες που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτο?δεκτές ολες οι προτάσεις σας.ευχαριστώ!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης ( 3 Ιούν. 2004 , 18:37)

Ακριβως το ιδιο επθα κι εγω με ΤΙΜ αλλα αριθμο που ηταν της Q (699-.....) και τον πηγα με φορητοτητα στην ΤΙΜ. :alien: :alien: :alien:

Apla perimenete na perasei 1 mera kai dokimaste ksana... Egw sto 6230 to perasa apo ekei mia xaroula.... ala otan dokimasa na to perasw kai se ena 5100 den katafera na to apothikeusw.... vevaia den dokimasa deuterh fora.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris ( 2 Ιούν. 2004 , 12:13)

Osoi theloun na aferesoun to OPERATOR LOGO kai den exoun prosvasei se WAP o pio aplos tropos einai na ginetai melos sto http://www.logolove.gr DWREAN kai na steilete to blank logo sto kinhto sas DWREAN . Auto ekana kai douleuei apsoga.

To blank logo einai mesa sthn kathgoria "LOGOS GOMES"

:o Ekana kai ego Registration sto Logolove kai estila sto kinito mou to Blang Logo ...... :D

To eida alla den mporesa na to apothikefso :wacko:

Ti ekana lathos :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος solaris ( 3 Ιούν. 2004 , 21:00)

Apla perimenete na perasei 1 mera kai dokimaste ksana... Egw sto 6230 to perasa apo ekei mia xaroula.... ala otan dokimasa na to perasw kai se ena 5100 den katafera na to apothikeusw.... vevaia den dokimasa deuterh fora.

Δευτερη αποτυχημενη προσπαθεια πριν λιγο.... :alien: :alien: Σε σενα στις ρυθμισεις οθονης η επιλογη για λογοτυπο φορεα ειναι ενεργη????Τι συνδεση εχεις?????Ευχαριστω. :( :(

Φιλικά Γιάννης

Γεια χαρά παιδιά!Εχω κάνει από τις 13 Μαίου καινούρια σύνδεση στον Γερμανό στην Πάτρα και ζήτησα το 6230.Μου είπαν ότι δεν το είχαν,αλλά σίγουρα μέχρι το τέλος Μαίου θα το είχα στα χέρια μου.Απάντηση καμία όμως.Πήγαινα συνέχεια μέχρι που χθες μου είπαν ότι έχουν νέα ειδοποίηση από τη Nokia ότι θα έρθει τέλος Ιουνίου!!!Μήπως με δουλεύουν;Ισχύει ότι έχει τέτοια καθυστέρηση;Λένε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη διανομή του.Τι να κάνω;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cdcd_x ( 4 Ιούν. 2004 , 11:03)

kala einai apisteyto ..girisa simera olo to kentro tis thesalonikis ...ti germanous piga , ti vodafone , tim , plaisio , one way , kanenas ma kanenas den eixe to 6230 !!!

Κι εγω δυσκολευτηκα πολυ Αθηνα.Πεντε μαγαζια με κατα κυριο λογο κινητα και δεν το ειχανν.Το βρηκα σε αλυσιδα με ...ηλεκτρικα (Elapfant...).Εχει ελλειψη και η Nokia. :alien: :alien: :alien:

Φιλικά Γιάννης

χρησιμοπιώ για σύνδεση με τον υπολογιστή μου υπέρυθρες.το κινητό μου έχει έκδοση 3.15, και χρησιμοποιώ 6.1 suite.παιδια δεν μπορώ να μεταφέρω όλα τα βιντεάκια και τις φώτο με μια κίνηση.ούτε από τον phone browser βλέπει ο υπολογιστής μου τίποτα.αναγκάζομαι να κάνω μια-μια αποστολή με υπέρυθρες από το κινήτο μου για να τις στείλω στον υπολογιστή μου.χρησιμοποιεί κάποιος άλλος υπέρυθρες που να έχει λύσει το πρόβλημα αυτο?δεκτές ολες οι προτάσεις σας.ευχαριστώ!

και κατι άλλο.το αρχείο .nfc που δημιουργείται μετά από αντιγραφή αρχείων με το content copier,μπορούμε να το ανοίξουμε στον υπολογιστή?ή είναι μόνο για το κινητό?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS ( 4 Ιούν. 2004 , 16:25)

και κατι άλλο.το αρχείο .nfc που δημιουργείται μετά από αντιγραφή αρχείων με το content copier,μπορούμε να το ανοίξουμε στον υπολογιστή?ή είναι μόνο για το κινητό?

δώσε όνομα στην καρτα σου .. κανε reset, activate τις υπέρυθρες και μετά άνοιξε το 6.1 .. σε μενα δούλεψε

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fits ( 5 Ιούν. 2004 , 12:07)

Yparxei tropos na eggauistas me to nokia application installer sto pc suite 6.1 greek ta paixnidia sto fakelo paixnidia sto kinito??? an nai poios akrivws einai o tropos? mporeitai na me breitai kai sto 6974713128 grigoris. eyxaristw.

Με το Nokia Application Installer δεν είναι δυνατόν να εγκαθιστάς games στον φάκελο "Παιχνίδια" . Για να γίνει αυτό πρέπει να κατεβάσεις από τη Νόκια το Game Installer, το οποίο δεν είναι σίγουρο ότι έχει βγεί έκδοση που να υποστηρίζει το 6230.

Τά χουμε πεί 100 φορές...

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...