basilis69 Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 SSSSSSSSOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSS BIG BIG BIG PROBLEM KSIPNISA POYRNO POURNO K PIGA SE ENA FILO MOY NA TON PARO NA PAME SXOLEIO K PERNEI TO KINITO MU N DEI TA VIDEO TIS MMC K TZIFOS LES K IXA KANEI FORMAT TI EXEI GINEI? Παράθεση greenglish???? pote ksana!!! iPHONE????? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/13106basilis.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotris Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 version 4.44 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetosgr Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Sotris (19 Νοέ. 2004 , 11:00) version 4.44 Σου δουλεύει η εβδομαδιαία αφύπνιση ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Εμένα στην 4.28 μου δουλεύει άψογα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cronos_58 (19 Νοέ. 2004 , 08:22) Mερικές εφαρμογές των 60 παίζουν και στα 40. Είναι ανάλογα την εφαρμογή. Για παράδειγμα έχω ένα scientific calculator το οποίο παίζει στα περισσότερα κινητά. Φυσικά στο 6230 ακριβώς επειδή του λείπει ένα πλήκτρο που υπάρχει σε άλλα κομμάτια έχει ένα μικρό προβληματάκι, αλλά κατ'άλλα παίζει μια χαρά. Οι εφαρμογες που περνουν τα 60 εχουν καταληξη .sis και δεν παιζουν με τιποτα στο 6230. Επισης ομως παιρνουν και java(.jar),οπως ειναι και ο calculator, οι οποιες παιζουν κανονικα στο 6230. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 (18 Νοέ. 2004 , 21:26) Φυσικα δεν ειναι.No bt,no mmc,no mp3... Ειναι και για τα αμερικανακια μονο :whistle: :rolleyes: swstos o paiktis ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basilis69 (19 Νοέ. 2004 , 10:40) SSSSSSSSOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSSSSS BIG BIG BIG PROBLEM KSIPNISA POYRNO POURNO K PIGA SE ENA FILO MOY NA TON PARO NA PAME SXOLEIO K PERNEI TO KINITO MU N DEI TA VIDEO TIS MMC K TZIFOS LES K IXA KANEI FORMAT TI EXEI GINEI? kalispera, dokimase na bgaleis tin MMC anoigontas to kinhto kai na tin xanabaleis. Arketes fores parousiazei kolimata sto oti den tin diavazei kala. Merikes fores ithela na grapsw. Isws xekolisei kai stin diavasei kai diavasei kai ta video pou exeis s ayth. den nomizw na egine format apo mono tou ! Oso gia ton filo pou rotaei gia version katarxin kalws irthes kai kata 2o exw tin 4.28. Tin exw kratisei logo symvatotitas me to teleutaio Oxygen. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 @asxetosgr και με την 4.28 και 4.44 έχω το πρόβλημα με την αφύπνιση ελπίζω σε 2 εβδομάδες να έχω νέα από nokia , γιατί μου έχουνε δώσει ένα άλλο spare και το δικό μου έχει πάει ιταλία για έλεγχο (το πρόβλημα το έχω αναφέρει στο forum 2 φορές) Η κάρτα που χρησιμοποιείς με ποια εταιρία και πόσο παλιά είναι? Από nokia μου είπανε ότι ίσως επειδή η κάρτα μου είναι πάνω από 5 χρόνια παλιά ίσως υπάρχει πρόβλημα, για 2-3 μέρες έχω βάλει μια άλλη για έλεγχο της αφύπνισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eliasp (19 Νοέ. 2004 , 08:21) thanx tomtoub. Μπορειτε να μου αναφερετε τα καλυτερα site για το 6230 οσον αφορα wallpapers, ringtones κ κυριως για εφαρμογες? Αληθεια υπαρχουν εφαρμογες που εχετε κ εσεις αντιστοιχες με το BTSnoop ή το AppManager κλπ? Τελος, πως κ ποιο προγραμμα μπορω να φτιαξω ringtone απο ενα mp3? Γεια σας παιδες. Χαιρετω ολους τους παλιους και νεους χρηστες του 6230 και του τοπικ. Και παλι εδω μετα απο καιρο απουσιας μου λογω μετακομισης! :whistle: Λοιπον, ενα πολυ καλο προγραμμα που μπορεις να κανεις αψογη δουλεια, ειναι το wavelab 5. Eιναι της steinberg. Θα μεινεις εκπληκτος με τις δυνατοτητες του προγραμματος.Ολα τα ring tones με αυτο τα εκανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mspant (19 Νοέ. 2004 , 22:07) @asxetosgr και με την 4.28 και 4.44 έχω το πρόβλημα με την αφύπνιση ελπίζω σε 2 εβδομάδες να έχω νέα από nokia , γιατί μου έχουνε δώσει ένα άλλο spare και το δικό μου έχει πάει ιταλία για έλεγχο (το πρόβλημα το έχω αναφέρει στο forum 2 φορές) Η κάρτα που χρησιμοποιείς με ποια εταιρία και πόσο παλιά είναι? Από nokia μου είπανε ότι ίσως επειδή η κάρτα μου είναι πάνω από 5 χρόνια παλιά ίσως υπάρχει πρόβλημα, για 2-3 μέρες έχω βάλει μια άλλη για έλεγχο της αφύπνισης. φοβαμαι πως αν το πηγες στην οδο βουλιαγμενης δε θα παει ποτε ιταλια το κινητακι σου. θυμαμαι που ενας αλλος χρηστης ειχε αφησει εκει το τηλ του και ενω στην αρχη του ειπανε οτι το εχουν στειλει στην ιταλια, μετα απο φασαρια του το φερανε μεσα σε 10 λεπτα......απο την Ιταλία χαχαχα ;) Η πολιτικη της ... καθυστερησης!!! (ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. November 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2004 @asxetosgr στην παρακάτω σελίδα μπορείς να δεις ότι και άλλοι έχουνε το ίδιο πρόβλημα και μάλιστα καταλήγουνε ότι πιθανά να φταίει η mmc, (εγώ την έχω αλλάξει με μια atp 1gb αλλά το πρόβλημα παραμένει) http://www.expansys.com/forumthread.asp?code=108417&thread=2345 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Γνωρίζετε κάποιο ελληνικό eshop με ποικιλία σε αυθεντικές και μη προσόψεις για το 6230? Πλην του telefoncity...που δεν έχει. EDIT : Βρήκα για όποιον ενδιαφέρεται Aυτή η άσπρη είναι μούρλια...αλλά και 28+ ευρώ... :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapslove Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 paidia gia sas exo kai go to 6230 exo to eksis provlima eno exo to bluetooth anoixto sto kinito kai sto pc exo syndemeno to bluetooth.den mou anagnorizei to kinito mou to pc suite kai den mporo na steilo paixnidia kai efarmoges sto kinito mou. poios mporei na me kathodigisei kai na me voithisei? sas parakalo as dosei kapoios ta fota tou...... 3 meres pedevomai :-( efxaristo. tha perimeno na me voithisei kapoios an gnorizei. tha to ektimousa poly. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa156 Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mapslove (20 Νοέ. 2004 , 17:10) paidia gia sas exo kai go to 6230 exo to eksis provlima eno exo to bluetooth anoixto sto kinito kai sto pc exo syndemeno to bluetooth.den mou anagnorizei to kinito mou to pc suite kai den mporo na steilo paixnidia kai efarmoges sto kinito mou. poios mporei na me kathodigisei kai na me voithisei? sas parakalo as dosei kapoios ta fota tou...... 3 meres pedevomai :-( efxaristo. tha perimeno na me voithisei kapoios an gnorizei. tha to ektimousa poly. το ιδιο προβλημα μου κανει και εμενα,και οταν επιμενω πολυ και προσπαθω να συνδεθω τελικα συνδεεται.ειναι αρκετα χρονοβορο παντως,θα σε ταλαιπωρησει αλλα θα κανεις δουλεια...αρκει να επιμενεις!!!προσπαθησε και θα δεις!!δοκιμασε να κλσεισες και το κινητο και να το ανοιξεις αμεσως γιατι εχω παρατησησει οτι καμια φορα κολαει το συστημα απο το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Tα πράγματα απλοποιούνται στο έπακρο με full SP2 kai PC suite 6.4.... Όλα γίνονται μόνα τους και με ένα κλικ μόνο.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (20 Νοέ. 2004 , 09:21) Γνωρίζετε κάποιο ελληνικό eshop με ποικιλία σε αυθεντικές και μη προσόψεις για το 6230? Πλην του telefoncity...που δεν έχει. EDIT : Βρήκα για όποιον ενδιαφέρεται Aυτή η άσπρη είναι μούρλια...αλλά και 28+ ευρώ... :worry: Υποψη οτι ειναι προσοψη μονο. Δεν εχει πληκτρολογιο. Για να μην ειναι αστειο το τηλ με μαυρο πληκτ και ασπρη προσοψη θελει αλλα 7 νομιζω απο Νοκια καταστημα μονον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (20 Νοέ. 2004 , 18:47) Υποψη οτι ειναι προσοψη μονο. Δεν εχει πληκτρολογιο. Για να μην ειναι αστειο το τηλ με μαυρο πληκτ και ασπρη προσοψη θελει αλλα 7 νομιζω απο Νοκια καταστημα μονον. Οπότε 35 ευρώ το σύνολο.Πολλά! :sad: Υπάρχουν "μαιμού" σε ελληνικό eshop..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 elteo polla einai 35 euro lew kai ego gia prosopsi. den eipame na tin paroume kai dwrean alla 35 euro einai arketa apla gia na exei allo xrwma. tha psaxoume allou mallon. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 20, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (20 Νοέ. 2004 , 20:12) elteo polla einai 35 euro lew kai ego gia prosopsi. den eipame na tin paroume kai dwrean alla 35 euro einai arketa apla gia na exei allo xrwma. tha psaxoume allou mallon. Όντως είναι αρκετά...:whistle: Παρ'όλα αυτά επειδή την χθες πήρα και του έβαλα την ασημί (original) μαζί με το πληκτρολόγιο, μπορώ να πώ ότι δείχνει τελείως διαφορετικό κινητό. :o Καλό είναι και μαύρο, αλλά πολύ μουντό. Το προτιμώ σαφώς σε ασημί. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Johny-B (21 Νοέ. 2004 , 01:57) Όντως είναι αρκετά...:whistle: Παρ'όλα αυτά επειδή την χθες πήρα και του έβαλα την ασημί (original) μαζί με το πληκτρολόγιο, μπορώ να πώ ότι δείχνει τελείως διαφορετικό κινητό. :o Καλό είναι και μαύρο, αλλά πολύ μουντό. Το προτιμώ σαφώς σε ασημί. :) Kai gw etsi elega sthn arxh, kai twra exw ksanavalei thn mayrh!!!! (it's like M.Jackson... except that it goes back... ;) ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melontas Δημ. November 21, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος redcon (20 Νοέ. 2004 , 18:47) Υποψη οτι ειναι προσοψη μονο. Δεν εχει πληκτρολογιο. Για να μην ειναι αστειο το τηλ με μαυρο πληκτ και ασπρη προσοψη θελει αλλα 7 νομιζω απο Νοκια καταστημα μονον. Ego pantos exo tin asimi prosopsi kai mauro pliktrologio. den fainete asximo kai mporo na po pos tou paei kiolas mias kai sto plai tou kinitou iparxei maurh lorida xromatos. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asxetosgr Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 @mspant Ελπίζω να έχεις νέα από τη Nokia και να βρεθεί επιτέλους τι φταίει. Η sim που έχω στο τηλέφωνο είναι Cosmote και την έχω κάτι λίγο παραπάνω από ένα χρόνο. Άρα δε νομίζω ότι φταίει αυτό ..... Σχετικά με την MMC έχω τα 32 GB που είχε το τηλέφωνο από την αρχή. θέλω να δοκιμάσω να δω αν θα δουλέψει η αφύπνιση άμα την βγάλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (20 Νοέ. 2004 , 19:21) Οπότε 35 ευρώ το σύνολο.Πολλά! :sad: Υπάρχουν "μαιμού" σε ελληνικό eshop..? http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=1870588 Aυτος εχει στο fleamarket σε ολα τα χρωματα. Μονον 7 ευρω. Χωρις πληκτρολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mapslove Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa156 (20 Νοέ. 2004 , 17:32) το ιδιο προβλημα μου κανει και εμενα,και οταν επιμενω πολυ και προσπαθω να συνδεθω τελικα συνδεεται.ειναι αρκετα χρονοβορο παντως,θα σε ταλαιπωρησει αλλα θα κανεις δουλεια...αρκει να επιμενεις!!!προσπαθησε και θα δεις!!δοκιμασε να κλσεισες και το κινητο και να το ανοιξεις αμεσως γιατι εχω παρατησησει οτι καμια φορα κολαει το συστημα απο το κινητο. den mporo na kano tipota voithiste me re paidia einai krima na min mporo na sindetho me to pc suite. exo valei kai service pack 2 kai episis h ekdosi to pc suite pou xrisimopoio einai h 6.4 yparxei kamia alli lisi??? ti tha kano?? mou thn exei dosei. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/4395aniheart.gif nokia 5110, motorolla v3688, ericson 768, nokia 8210, ericson t66, nokia 8310, panasonic x70, panasonic x60, nokia 3120,nokia 2600, mitac mio 8380, sharp gx15, samsung e700,nokia 6230,nokia 6060,sharp v802, motorola v3, samsung x450, panasonic vs3, vk2000,nokia 6280,lg chokolate,NOKIA 6500 SLIDE SAMSUNG GALAXY, IPHONE 4S...kai synexizo!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. November 22, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mapslove (22 Νοέ. 2004 , 12:52) den mporo na kano tipota voithiste me re paidia einai krima na min mporo na sindetho me to pc suite. exo valei kai service pack 2 kai episis h ekdosi to pc suite pou xrisimopoio einai h 6.4 yparxei kamia alli lisi??? ti tha kano?? mou thn exei dosei. Eφ' όσον έχεις ελέγξει πως έχει εγκατασταθεί σωστά το μόντεμ του 6230 στον υπολογιστή, μετα μέσα από το pcsuite πατάς την ένδειξη "επεξεργασία επιλογών μόντεμ" και το κουμπί "ανανέωση". Τότε πρέπει να σου βρει το 6230...Μετά πας "διαχείριση κλήσεων" και τσεκάρεις το είδος της συνδεσής σου....και ο.k....! Aυτό ήταν....μετά μπορείς να μπεις κατευθείαν στα επιμέρους προγράμματα του pcsuite και η σύνδεση γίνεται αυτόματα....! :) ...Kαι φυσικά μην ξεχάσεις να ανοίξεις το bt του τηλεφώνου ή ό,τι χρειάζεται για να επιτευχθεί η σύνδεση (irda, καλώδια κλπ)... :whistle: ...Πιστεύω να βοήθησα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts