Pzapad Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (13 Οκτ. 2004 , 16:12) Κατι αλλο, αφου το 6230 περνει την BL-5C , λογικα δε πρεπει να δεχεται και την BL-6C(απ οτι εχω δει ειναι πανομοιοτυπη εξωτερικα) των 1070mAh;;; ;) :whistle: File moy to epishmo site ths nokia den anaferei kati tetoio.. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tracker Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (13 Οκτ. 2004 , 16:12) Κατι αλλο, αφου το 6230 περνει την BL-5C , λογικα δε πρεπει να δεχεται και την BL-6C(απ οτι εχω δει ειναι πανομοιοτυπη εξωτερικα) των 1070mAh;;; ;) :whistle: Πολυ καλη διαπιστωση φιλε jois21. Αν καποιος φιλος μπορει να βρει φιλο με N-gage ας του παρει την μπαταρια για μια δοκιμη... μπας να παρουμε κι εμεις λιγο περισσοτερη αυτονομια ;) ..Χαιρετισμους στον KLite Παράθεση http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αντε ρε tracker που χαθηκες τοσο καιρο και το "κοινο σου" σε χρειαζεται?χαχαχα :) Πολλες φορες σκεφτηκα πως αν ησουν σε καποιες συζητησεις μας θα μας διαφωτιζες!!! Τελικα η δικη σου γνωμη για τα aac ποια ειναι? Στα ποσα kbps συνδιάζουμε την μεγιστη ποιοτητα με τα λιγοτερα MB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Ευχαριστω tracker. Αν καποιος φιλος μπορει να βρει φιλο με N-gage ας του παρει την μπαταρια για μια δοκιμη... μπας να παρουμε κι εμεις λιγο περισσοτερη αυτονομια Δεν ηξερα οτι το ngage εχει τετοια μπαταρια.. :rolleyes: Παντως λογικα και ολα τα αλλα Nokia smartphones που εχουν BL-5C θα δεχονται κα την 6 (εφοσον και οι δυο τα ιδια Volt δινουν).Το 6600 μου παντως εχει ακριβως την ιδια με το 6230-αρα το πιθανοτερο ειναι να κανει :D :D :D Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stelaras_AF Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=458519&highlight=%2Bbl6c+%2B6230 Η μπαταρια τελικα ταιριαζει , αλλα δεν χωραει να κλεισει το καπακι του τηλεφωνου . Toυλαχιστον στο 6230 .... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ VIDEO, τελικα δεν εχει απεριοριστο με το καινουριο firmware,ε? κριμα παντως :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Η μπαταρια τελικα ταιριαζει , αλλα δεν χωραει να κλεισει το καπακι του τηλεφωνου . Toυλαχιστον στο 6230 .... Sorry, αλλα αν δε το δοκημασω η το αναφερει καποιος απο εδω δεν μπορουν να με πεισουν :rolleyes: Αν καποιος εχει το QD ας το δοκημασει... :) Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (12 Οκτ. 2004 , 20:54) Και επισυνάπτω: Changes/improvements made from MCU SW version 4.28 to version 4.44: - Call and Network Management - 3GPP video stream can be played due to improvement in product configuration - Browser: - File downloading via OMA download improved - QPASS cookies on HTTPS with DirectBill WAP purchase has been improved - Streaming of long running data has been improved - Browser shows all icons on a WAP page when the browser receives load responses for small images before page creation is completed - Improved support for new camera module added - The phone shows the correct status of available memory - Picture quality of camera in VGA mode improved - Function of the phone in night mode improved and the setting for camera has been adjusted - Response time of the pressed power button has been improved - Support for new camera module and power management IC added Είναι μούρλια η 4.44!!! nai kai enas pou evale ta fixes . S efharistoume. Oson afora na ginei pio sygkekrimenos kapoia pragmata opws eipes einai confidential. Pantws i camera veltionetai kai allo ;) katse na rthei kai se nokia :) thanks gia to info kai update ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (13 Οκτ. 2004 , 15:03) Δυο σελιδες πριν ειχε γινει αυτο το ποστ.Θα ηθελα να μου πειτε αν η μετατροπη των mp3 σε AΑC γινεται απ ευθειας η πρεπει πρωτα να μετατραπει σε mp4. :( Ο μονος τροπος για να φτιαξω AΑC ειναι mp3->mp4->ΑAC η μηπως κανω λαποιο λαθος :worry: ;Ακομα, απο τον converter που εχει δωθει στην ιδια σελιδα δεν υπαρχει επιλογη για το bitrate.Χρειαζομαι αλλο προγραμμα για να το αλλαξω;Αν ειναι δηνατον διαφωτηστε με :cool: :) Kbs se 96 i 112 na ta kaneis. apeuthias opws sou eipane ta paidia se AAC apo mp3. Convertes einai o dbpowerAMp . Episis to Nero to kanei kai to compaact ena allo programataki. Omws to dbpowerAmp einai koryfi kai EXEI epilogh gia bitrate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oresti Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 ti! 96 bitrate sto amr??? 12 vale kai poly einai. den kanw plaka :) Παράθεση Αγγελίες στο buy & sell μόνο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος oresti$ (13 Οκτ. 2004 , 22:53) ti! 96 bitrate sto amr??? 12 vale kai poly einai. den kanw plaka :) aac, οχι amr :cool: :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tracker Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (13 Οκτ. 2004 , 17:12) Αντε ρε tracker που χαθηκες τοσο καιρο και το "κοινο σου" σε χρειαζεται?χαχαχα :) Πολλες φορες σκεφτηκα πως αν ησουν σε καποιες συζητησεις μας θα μας διαφωτιζες!!! Τελικα η δικη σου γνωμη για τα aac ποια ειναι? Στα ποσα kbps συνδιάζουμε την μεγιστη ποιοτητα με τα λιγοτερα MB? Γεια σου φιλε μου singer, και μενα μου λειψατε και χαιρομαι που τα ξαναλεμε! :) (Θυμησε μου τον αριθμο λογαριασμου σου στην τραπεζα να σου στειλω τα χρηματα που συμφωνησαμε για τα καλα σου λογια ;) )(σου στειλα mail) Για το φλεγον θεμα των AAC θα συμφωνησω με τον dimitrisgr. Πανω απο 112 Kbps η διαφορα ΔΕΝ ακουγεται στα ακουστικα του 6230. Αρα το βελτιστο κατα την γνωμη μου ειναι τα 112 Kbps. Αναλογα ομως και με το τραγουδι που συμπιεζουμε (π.χ παλια rock η παλιες ηχογραφησεις που ετσι κι αλλιως ειναι φτωχα απο συχνοτητες) μπορουμε να συμπιεσουμε κι αλλο, 96 η και καποιες φορες 80 Kbps. Τωρα αν θελουμε να μεταφερουμε master κοπια απο studio για κοπη δισκου :p (ο φιλος singer θα με καταλαβει) καλα ειναι και τα 512 Kbps!!! Παράθεση http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tracker Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Και επειδη γουσταρουμε να πουσαρουμε στα ορια τα πανεμορφο τηλεφωνακι μας παρτε ενα δωρακι που ξετρυπωσα... :rolleyes: Ποιος ειπε οτι το 6230 παιζει μονο 64kb παιχνιδακια ??? κατεβαστε το Tommi Makinen Rally με καταπληκτικη και γρηγορη 3D μηχανη γραφικων και 100Kb μεγεθος... Ετσι για να μην κουνιουνται κατι φιλαρακια με Κ700... Παράθεση http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Η μπαταρία του N-Gage είναι όντως λίγο πιο χοντρή από αυτή την BL-5C και δεν κλείνει το καπάκι ούτε στο 6230 ούτε στο 6600... Δυστυχώς για όλους μας... Όσο για την 4.44, η Nokia σίγουρα δεν κοιμάται. Αυτοί που κοιμούνται είναι δυστυχώς κάποιοι ιδιοκτήτες Nokia Shop και οι τεχνικοί τους... Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και σημεία που κάνουν σωστά τη δουλειά τους... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jois21 (13 Οκτ. 2004 , 17:54) Ευχαριστω tracker. Δεν ηξερα οτι το ngage εχει τετοια μπαταρια.. :rolleyes: Παντως λογικα και ολα τα αλλα Nokia smartphones που εχουν BL-5C θα δεχονται κα την 6 (εφοσον και οι δυο τα ιδια Volt δινουν).Το 6600 μου παντως εχει ακριβως την ιδια με το 6230-αρα το πιθανοτερο ειναι να κανει :D :D :D to 6230 exei mpataria BL-5C to 6260 exei mpataria BL-4C .h BL-5C einai ligo pio xntri apo thn BL-4C giafto den mpeni kai sto 6260 :mad: Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Η μπαταρία του N-Gage είναι όντως λίγο πιο χοντρή από αυτή την BL-5C και δεν κλείνει το καπάκι ούτε στο 6230 ούτε στο 6600... Δυστυχώς για όλους μας... Γιατι μου το κανεις αυτο; :eek: :p :p .Δε γινεται να την κωψεις λιγο; :p :p :alien: Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 13, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (13 Οκτ. 2004 , 23:37) Και επειδη γουσταρουμε να πουσαρουμε στα ορια τα πανεμορφο τηλεφωνακι μας παρτε ενα δωρακι που ξετρυπωσα... :rolleyes: Ποιος ειπε οτι το 6230 παιζει μονο 64kb παιχνιδακια ??? κατεβαστε το Tommi Makinen Rally με καταπληκτικη και γρηγορη 3D μηχανη γραφικων και 100Kb μεγεθος... Ετσι για να μην κουνιουνται κατι φιλαρακια με Κ700... ζωγραφιζει το παιχνιδακι......... ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (13 Οκτ. 2004 , 23:37) Και επειδη γουσταρουμε να πουσαρουμε στα ορια τα πανεμορφο τηλεφωνακι μας παρτε ενα δωρακι που ξετρυπωσα... :rolleyes: Ποιος ειπε οτι το 6230 παιζει μονο 64kb παιχνιδακια ??? κατεβαστε το Tommi Makinen Rally με καταπληκτικη και γρηγορη 3D μηχανη γραφικων και 100Kb μεγεθος... Ετσι για να μην κουνιουνται κατι φιλαρακια με Κ700... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ Tracker ΑΨΟΓΕ!!! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!!! OFF TOPIK:(ΘΑ ΛΑΒΩ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΟ Ε-ΜΑΙΛ ΣΟΥ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (13 Οκτ. 2004 , 23:13) Γεια σου φιλε μου singer, και μενα μου λειψατε και χαιρομαι που τα ξαναλεμε! :) (Θυμησε μου τον αριθμο λογαριασμου σου στην τραπεζα να σου στειλω τα χρηματα που συμφωνησαμε για τα καλα σου λογια ;) )(σου στειλα mail) Για το φλεγον θεμα των AAC θα συμφωνησω με τον dimitrisgr. Πανω απο 112 Kbps η διαφορα ΔΕΝ ακουγεται στα ακουστικα του 6230. Αρα το βελτιστο κατα την γνωμη μου ειναι τα 112 Kbps. Αναλογα ομως και με το τραγουδι που συμπιεζουμε (π.χ παλια rock η παλιες ηχογραφησεις που ετσι κι αλλιως ειναι φτωχα απο συχνοτητες) μπορουμε να συμπιεσουμε κι αλλο, 96 η και καποιες φορες 80 Kbps. Τωρα αν θελουμε να μεταφερουμε master κοπια απο studio για κοπη δισκου :p (ο φιλος singer θα με καταλαβει) καλα ειναι και τα 512 Kbps!!! ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ ΜΑSTERING ΘΑ ΤΑ ΠΑΩ ΣΤΑ 24/96 ;) :D ΧΑΧΑΧΑ ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΚΙΟΛΑΣ... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Ας μου πεί κάποιος ,εχθές πήρα το 6230 με firmware 4.28 απ' ότι μου είπαν στην νόκια είναι διαθέσιμη η 4,44 αξίζει να την κάνω? H οι διαφορές είναι μικρές και ανεπαίσθητες?Πληροφοριακά το cd που περιείχε το τηλ είχε pc suite 6.1. Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cronos_58 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis (14 Οκτ. 2004 , 10:02) Ας μου πεί κάποιος ,εχθές πήρα το 6230 με firmware 4.28 απ' ότι μου είπαν στην νόκια είναι διαθέσιμη η 4,44 αξίζει να την κάνω? H οι διαφορές είναι μικρές και ανεπαίσθητες?Πληροφοριακά το cd που περιείχε το τηλ είχε pc suite 6.1. Σε ποιο πήγες και σου είπαν ότι είναι διαθέσιμη. Να πάμε να μας το αναβαθμίσουν και και μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis (14 Οκτ. 2004 , 10:02) Ας μου πεί κάποιος ,εχθές πήρα το 6230 με firmware 4.28 απ' ότι μου είπαν στην νόκια είναι διαθέσιμη η 4,44 αξίζει να την κάνω? H οι διαφορές είναι μικρές και ανεπαίσθητες?Πληροφοριακά το cd που περιείχε το τηλ είχε pc suite 6.1. κοιτα εδω τι περιςχειη 4,44 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis (14 Οκτ. 2004 , 10:02) Ας μου πεί κάποιος ,εχθές πήρα το 6230 με firmware 4.28 απ' ότι μου είπαν στην νόκια είναι διαθέσιμη η 4,44 αξίζει να την κάνω? H οι διαφορές είναι μικρές και ανεπαίσθητες?Πληροφοριακά το cd που περιείχε το τηλ είχε pc suite 6.1. κοιτα εδω τι περιςχειη 4,44 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Βελτιώσεις αλλαγών που γίνονται από MCU SW την έκδοση 4.44 Διευθυντής κλήσης και δικτύων 3GPP το τηλεοπτικό ρεύμα μπορεί να οφείλεται στη βελτίωση στη διαμόρφωση προϊόντων Ξεφυλλιστής:Το αρχείο που μεταφορτώνει μέσω OMA μεταφορτώνει βελτιωμένος Τα μπισκότα QPASS σε HTTPS με την αγορά DirectBill WAP έχουν βελτιωθεί Η ροή των στοιχείων long.running έχει βελτιωθεί Ο ξεφυλλιστής παρουσιάζει όλες εικόνες σε μια σελίδα WAP πότε ο ξεφυλλιστής λαμβάνει τις απαντήσεις φορτίων για τις μικρές εικόνες προτού να ολοκληρωθεί η δημιουργία σελίδων - Βελτιωμένη υποστήριξη για τη νέα ενότητα φωτογραφικών μηχανών προστιθέμενη Το τηλέφωνο παρουσιάζει σωστή θέση της διαθέσιμης μνήμης Ποιότητα εικόνων της φωτογραφικής μηχανής στον τρόπο VGA βελτιωμένο Η λειτουργία του τηλεφώνου στον τρόπο νύχτας βελτιωμένο και της ρύθμισης για τη φωτογραφική μηχανή έχει ρυθμιστεί Ο χρόνος απόκρισης του πιεσμένου κουμπιού δύναμης έχει βελτιωθεί Υποστήριξη του νέου διοικητικού ολοκληρωμένου κυκλώματος ενότητας και δύναμης φωτογραφικών μηχανών προστιθέμενου Αξίζουν όλα τα παραπάνω τελικά? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. October 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2004 Θα συμφωνήσω με τον ili. Μερικοί είναι αυτοί που ‘κοιμούνται’ και παίρνει η μπάλα και όλους τους άλλους. Παιδιά εγώ δεν έχω κανένα παράπονο ούτε από την ΝΟΚΙΑ ούτε από ΝΟΚΙΑ Shop. Όταν πήγα έκανα αναβάθμιση σε 10 λεπτά το κινητό ήταν έτοιμο. @ tracker: Υπάρχει ένα παιχνίδι στην σελίδα του kounabi22, ονομάζεται FATAL FORCE και έχει μέγεθος 128ΚΒ. Το παιχνίδι είναι εκπληκτικό, εκτός ότι μπορείς να παίξεις με ΒΤ δυπλό,έχει και SKIRMISH τρια MODE: Deathmatch ,Capture the flag, Domination. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts