Pzapad Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apricot ( 8 Οκτ. 2004 , 12:19) Παιδιά, ξέρετε αν υπάρχει κανένα πρόγραμμα που να παίζει τα java games του κινητού στο pc, έτσι ώστε να μπορούμε να βλέπουμε περί τίνος πρόκειται και μετά να τα περνάμε σε αυτό;;; File mou koita edw.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?threadid=177&perpage=20&pagenumber=33 Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 @ apricot:Yparxei ayto GameMagic.v1.0 alla einai gia S60 merika S40 paizei. @ kokkalhs Hταν ένα bug της 3.15 τώρα με συνδεμένα τα ακουστικά πάτησα μεγάφωνο και ακούγωνταν τα mp3 απο το μεγάφωνο μόνο και όχι απο τα ακουστικά! Παιδιά πήγα και μου έβαλαν την 4.28, είμαι ΟΚ.Και οι φωτο βγαίνουν καλύτερες και τα τραγούδια ακούγονται καλύτερα. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 8 Οκτ. 2004 , 07:56) File Singer symfwnw mazi soy, na rwthsw omws kati; den 8a eprepe h nokia na anaferei sto site ths gia na enhmerwnetai o kosmos gia tis kainoyrgies ekdoseis leitoyrgikwn gia ka8e syskeyh;; toso dyskolo einai;; Telika emeis san xrhstes pame kanoume anaba8mish leitoyrgikoy, kai den xeroume ti diwr8wnei, kai oyte kai aytoi xeroun ti kanei, dhladh pairnoyme "goyroyni sto saki";; Φιλε Πανο ετσι δυστυχωσ ειναι τα πραγματα ως τωρα τουλαχιστο... εγω πηγα σημερα στο κλαμπ νοκια του χαλανδριου και δεν ξερανε τιποτα για την 4.43.ουτε τι διορθωνει ουτε ποτε ερχεται.Και βεβαια οι ανεγκεφαλοι πιστευουν πως αποκλειεται να εχει κυκλοφορησει διοτι "ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ" :blink: ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ...ΝΟΚΙΑΑΑΑΑΑ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 ΠΡΙΝ ΩΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ 6260. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=586655#post586655 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ν' ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 6260 ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 6230. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Pzapad ( 8 Οκτ. 2004 , 10:50) Akribws!!!!!! :whistle: ουυυυυυυυυυυφφφφφφ ξαλαφρωσα!!Ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nobleman Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ ( 8 Οκτ. 2004 , 04:44) είχε ή έχει κανείς το ngage? η ένταση ήχου στα mp3 και στο ράδιο πως είναι σε σχέση με αυτό????? (πιο δυνατά , πιο σιγά , το ίδιο κτλ) Σχεδόν το ίδιο με το ngage να υπερτερεί ελαφρώς... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 8 Οκτ. 2004 , 16:04) ΠΡΙΝ ΩΡΕΣ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΟΥ 6260. ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=586655#post586655 ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ν' ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ 6260 ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ 6230. φιλε singer οτι δεν αξιζει να παρεις το 6260 γιατι υπαρχει το 6230 ειναι καθαρα υποκειμενικο. αλλοι μπορει να θελουν symbian στο κινητο τους και γι'αυτο να παρουν το 6260 ;) αλλοι μπορει να ενδιαφερονται για μεγαλη οθονη, οποτε παλι 6260 ;) αν ομως αυτα δεν σε πολυενδιαφερουν και θες ενα γρηγορο και ευχρηστο κινητο τοτε παιρνεις 6230 :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 8 Οκτ. 2004 , 03:13) Επειδη εχω σοβαρες υποψιες οτι το κινητο που μου εδωσαν ηταν μεταχειρισμενο,σας παρακαλω πειτε μου καποιος αν η καρτα μνημης ειχε τιποτα μεσα οταν αγορασατε το κιν,και αν ναι τι ειχε? fysika kai eixe !!!! ena mp3 apo Sarah Jones kai kati alla xaza xamena apo nokia kai eixe kai flyer diafimistiko mple ti perilambanei i MMC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Makari h Nokia na ekane pio organbomeni douleia. Kai na ixere ti bgenei pote bgenei ma kyriws giati bgenei. Pantws epimenw kai den einai eikasia file singer epeidi exw asxolithei me firmware oti bgainei diorthonei palia bugs alla anoigei kainourgia :) Panta opws eipes oti bgenei den bgenei tyxaia alla me kapoio skopo , omws otan den yparxei logos kalytera na min to afinoume, alla kai an to afisoume na exoume kanei backup ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PeiramatoZwo Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Epeidi proseksa kapoia ekneuristika provlimatakia, kai apo oti fantazomai exo thn palioteri ekdosi, mipos mporeite na mou peite an yparxei tropos na to do ? Mipos na pao mia kai kali gia thn kainourgia ekdosi ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος PeiramatoZwo ( 9 Οκτ. 2004 , 00:00) Epeidi proseksa kapoia ekneuristika provlimatakia, kai apo oti fantazomai exo thn palioteri ekdosi, mipos mporeite na mou peite an yparxei tropos na to do ? Mipos na pao mia kai kali gia thn kainourgia ekdosi ? πατα *#0000# και θα σου βγαλει πια εκδοση εχεις :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 8 Οκτ. 2004 , 17:29) φιλε singer οτι δεν αξιζει να παρεις το 6260 γιατι υπαρχει το 6230 ειναι καθαρα υποκειμενικο. αλλοι μπορει να θελουν symbian στο κινητο τους και γι'αυτο να παρουν το 6260 ;) αλλοι μπορει να ενδιαφερονται για μεγαλη οθονη, οποτε παλι 6260 ;) αν ομως αυτα δεν σε πολυενδιαφερουν και θες ενα γρηγορο και ευχρηστο κινητο τοτε παιρνεις 6230 :) θα συμφωνησω μαζι σου αν κ εισαι Αεκτσης (μιας κ ειμαι βαζελος...) ομως επειδη διαβασα ολα τα ποστς,διαπιστωσα πως ολα αυτα που λειτουργουν κανονικα σε μας, στο 6260 υπολειτουργουν!!! Μα αμα ειναι να σε βγαζει την πιστη....ασε καλυτερα :cry: :wacko: :blink: ΠΑΙΔΙΑ ...TO 6260 ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΟ ΜΡ3 PLAYER xaxaxa :lol: :lol: :lol: χαχαχαχαχαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr ( 8 Οκτ. 2004 , 21:02) alla kai an den to afisoume na exoume kanei backup ;) ενταξει ρε Δημητρη...ποιος κανει αναβαθμιση χωρις να εχει κανει backup? (ελπιζω πως δεν την εχεις πατησει εσυ στο παρελθον... :wacko: ) omws otan den yparxei logos kalytera na to afinoume εννοειται πως δεν κανουμε κατι χωρις λογο.Οταν μαθουμε το λογο,θα κανουμε ο,τι ειναι χρηζον!!! ;) Παντως αν αληθευει αυτο με τον απεριοριστο χρονο βιντεο,βαζοντας τη 4.43 θα ειναι και πολυ Γαμη6τερα!!! ΕΙΔΟΜΕΝ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 ΠΑΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΕΦΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 4.43 , "ΣΦΑΙΡΑ" ΠΟΣΤ ΣΤΟ MY PHONE!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 9 Οκτ. 2004 , 06:54) ενταξει ρε Δημητρη...ποιος κανει αναβαθμιση χωρις να εχει κανει backup? (ελπιζω πως δεν την εχεις πατησει εσυ στο παρελθον... :wacko: ) τι backup εννοεις να κανουμε? μπορουμε να αποθηκευσουμε την εκδοση και να την ξαναβαλουμε μετα? :confused: Παντως αν αληθευει αυτο με τον απεριοριστο χρονο βιντεο,βαζοντας τη 4.43 θα ειναι και πολυ Γαμη6τερα!!! αν εχει παντως απεριοριστο βιντεο εγω την εχω βαλει σιγουρα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 11:08) τι backup εννοεις να κανουμε? μπορουμε να αποθηκευσουμε την εκδοση και να την ξαναβαλουμε μετα? :confused: αν εχει παντως απεριοριστο βιντεο εγω την εχω βαλει σιγουρα. Τι να το κανεις το απεριοριστο βιντεο ρε αεκαρα αφου ειναι σε αναλυση 128χ96; :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 9 Οκτ. 2004 , 11:23) Τι να το κανεις το απεριοριστο βιντεο ρε αεκαρα αφου ειναι σε αναλυση 128χ96; :D γιατι το λες αυτο? αν καποιος ηθελε καλο βιντεο θα επαιρνε μια βιντεοκαμερα :) εγω απλα για αυτα που βιντεοσκοπω αυτο το μεγεθος ειναι ενταξει (δεν ειναι ικανοποιητικο αλλα κινητο ειναι, οχι βιντεοκαμερα :p ) τωρα τα 4 λεπτα ειναι πολυ καλα αλλα αν με το νεο firmware βγαζει απεριοριστο δεν θα πω οχι :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 14:13) γιατι το λες αυτο? αν καποιος ηθελε καλο βιντεο θα επαιρνε μια βιντεοκαμερα :) εγω απλα για αυτα που βιντεοσκοπω αυτο το μεγεθος ειναι ενταξει (δεν ειναι ικανοποιητικο αλλα κινητο ειναι, οχι βιντεοκαμερα :p ) τωρα τα 4 λεπτα ειναι πολυ καλα αλλα αν με το νεο firmware βγαζει απεριοριστο δεν θα πω οχι :p Ειναι μια αποψη και αυτη :wacko: :p :wacko: :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galatianakis Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 που θα βρω εφαρμογες για νοκια 6230 Παράθεση diabolic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys ( 9 Οκτ. 2004 , 15:12) Ειναι μια αποψη και αυτη :wacko: :p :wacko: :p γιατι εσυ περιμενες με καποιο κινητο να βγαλεις καλο βιντεο? εδω ακομα οι φωτο τους δεν συγκρινονται με των απλων ψηφιακων ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος galatianakis ( 9 Οκτ. 2004 , 15:36) που θα βρω εφαρμογες για νοκια 6230 χωρις να περιμενεις κατι αξιολογο κοιτα εδω , εχει κατι «καλα» :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 11:08) αν εχει παντως απεριοριστο βιντεο εγω την εχω βαλει σιγουρα. Φαντασου με τη νεα βερσιον να εχει και ανλυση πανω απο 128χ96 :rolleyes: !!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 9 Οκτ. 2004 , 06:54) ενταξει ρε Δημητρη...ποιος κανει αναβαθμιση χωρις να εχει κανει backup? (ελπιζω πως δεν την εχεις πατησει εσυ στο παρελθον... :wacko: ) εννοειται πως δεν κανουμε κατι χωρις λογο.Οταν μαθουμε το λογο,θα κανουμε ο,τι ειναι χρηζον!!! ;) Παντως αν αληθευει αυτο με τον απεριοριστο χρονο βιντεο,βαζοντας τη 4.43 θα ειναι και πολυ Γαμη6τερα!!! ΕΙΔΟΜΕΝ..... e nai tha krinoume an tin theloume i oxi :) alla ego den antimetopizw kanena provlima plin ayto me tin EIKONIKH mnhmh kai an den dw tis allages pou exei (pou ektimw oti tha einai liges afou einai kai ayth version 4 ) den tha kanw kati ;) ase pou den exei erthei enhmerwsh se nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 11:08) τι backup εννοεις να κανουμε? μπορουμε να αποθηκευσουμε την εκδοση και να την ξαναβαλουμε μετα? :confused: αν εχει παντως απεριοριστο βιντεο εγω την εχω βαλει σιγουρα. ego otan eixa tin 3.15 kai prin paw na valw tin 4.28 ekana ta exis : Phonebook backup me oxygen SMS backup me oxygen games ta exw kratisei opws kai ta audio kai wallpapers toso stin MMC oso kai sto PC mou ;) kiriws phonebook xreiazesai etsi wste na min xanagrafeis ta tilefwna apo tin arxh. Afou otan kanoume anavathmisi to thlefwno einai partheno min to xexname. Oute games oute tipota . Ayta ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr ( 9 Οκτ. 2004 , 17:17) ego otan eixa tin 3.15 kai prin paw na valw tin 4.28 ekana ta exis : Phonebook backup me oxygen SMS backup me oxygen games ta exw kratisei opws kai ta audio kai wallpapers toso stin MMC oso kai sto PC mou ;) kiriws phonebook xreiazesai etsi wste na min xanagrafeis ta tilefwna apo tin arxh. Afou otan kanoume anavathmisi to thlefwno einai partheno min to xexname. Oute games oute tipota . Ayta ;) :) ε, τα games λογικα τα εχεις στον υπολογιστη, αλλα και να μην τα εχεις τα ξαναβρισκεις ευκολα. προσωπικα, το τηλ καταλογο τον εχω στην sim, αρα δεν εχω προβλημα ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts