Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος unforgiven (17 Νοέ. 2004 , 00:12)

Για να καταλάβω: Τα βιντεάκια μπορεί να τα αποθηκεύει και να τα αναπαραγάγει από την κάρτα;

Σαφώς! :)

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά καλημέρα

ξέρει κάποιος εαν γίνετε επιλεκτική φραγή στο 6230 (π.χ. όπως στο Τ610)? Στο menu έχει μόνο ολοκληρωτική, ας το πούμε έτσι, εισερχομένων ή εξερχομένων. Εγώ θέλω να λαμβάνω κλήσεις από μια ομάδα ανθρώπων μονο.

MyPhone member since 2003! :rolleyes:

Γινεται , αμα πας στις ρυθμισεις προφιλ να δεχεσαι κλησεις απο ομαδες

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nervous (17 Νοέ. 2004 , 12:52)

Γινεται , αμα πας στις ρυθμισεις προφιλ να δεχεσαι κλησεις απο ομαδες

Ναι και μετά ζητά "αριθμό ομαδας", τι είναι πάλι αυτο. Οι ομάδες έχουν όνομα όχι αριθμο! δε το "πιανω" :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (17 Νοέ. 2004 , 13:19)

Ναι και μετά ζητά "αριθμό ομαδας", τι είναι πάλι αυτο. Οι ομάδες έχουν όνομα όχι αριθμο! δε το "πιανω" :(

Μηπως εννοει απο ποσες ομαδες να δεχεσαι κλησεις ?

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Έχει παρατηρήσει κάποιος αν έχει προβλήμα με την αφύπνιση σε εβδομαδιαία επανάληψη και να κλείνει το κινητό το βράδυ? πχ αν έχει ρυθμίσει να έχει αφύπνιση στις 7:00 το πρωί κάθε δευτέρα μέχρι και παρασκευή και το βράδυ να το έχει κλειστό?

Ευχαριστώ

gia tis omades sou leei se kathe epilegmeno profil se pies na xtypaei kai tis epilegeis opote an exeis friends kai oikogeneia pou thes ta tsekareis kai ta ypoloipa sto off.

den xerw kata poso isxuei alla yparxei i epilogh !

Το πρόβλημα που ανέφερα το παρατηρήσαμε χτες και προχτές στο κατάστημα alpha copy (nokia) στη βουλιαγμένης απέναντι από τον σκλαβενίτη, με τον προϊστάμενο κο Τζελίλη σε 3 6230, και θα ανακοινωθεί στην nokia για επίλυση μέσω πιθανής αναβάθμισης firmware.

H όλη δοκιμή περιλαμβάνει το παρακάτω σενάριο

ρύθμιση ώρας 23:58

αφύπνιση 00:01

επανάληψη αφύπνισης δευτέρα,τρίτη,τετάρτη,πέμπτη και παρασκευή

σβήσιμο της συσκευής και αναμονή

με το πέρας του χρόνου ανάβαμε το κινητό (αφού δεν είχε κτυπήσει) και παρατηρούσαμε ότι είχε χάσει την αφύπνιση

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mspant (17 Νοέ. 2004 , 17:56)

Έχει παρατηρήσει κάποιος αν έχει προβλήμα με την αφύπνιση σε εβδομαδιαία επανάληψη και να κλείνει το κινητό το βράδυ? πχ αν έχει ρυθμίσει να έχει αφύπνιση στις 7:00 το πρωί κάθε δευτέρα μέχρι και παρασκευή και το βράδυ να το έχει κλειστό?

Ευχαριστώ

Το δικό μου πρόγραμμα....

Αφύπνιση καθημερινά στις 5:45, εκτός Σαβάτου και Κυριακής, με το κινητό κλειστό κατά τις νυχτερινές ώρες....

Αποτέλεσμα : Κανένα πρόβλημα και άψογη λειτουργία πρώτης αφύπνισης και όλων των επαναληπτικών μέχρι την απενεργοποίησή τους, μήνες τώρα.... :)

Έκδοση 3.15 (στο παρελθόν) και 4.44 τώρα... ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (17 Νοέ. 2004 , 20:23)

Το δικό μου πρόγραμμα....

Αφύπνιση καθημερινά στις 5:45, εκτός Σαβάτου και Κυριακής, με το κινητό κλειστό κατά τις νυχτερινές ώρες....

Αποτέλεσμα : Κανένα πρόβλημα και άψογη λειτουργία πρώτης αφύπνισης και όλων των επαναληπτικών μέχρι την απενεργοποίησή τους, μήνες τώρα.... :)

Έκδοση 3.15 (στο παρελθόν) και 4.44 τώρα... ;)

Ακρηβώς τα ίδια και το δικό μου με μόνη αλλαγή την ώρα.

Όλα καλά.

Ειμαι κ γω πια μελος της επιλεκτης κοινοτητας των χρηστων του 6230. Εχω τις παρακατω ερωτησεις κ παρακαλω να μπουν στον κοπο καποιοι να με διαφωτισουν.

- Καταρχην το λειτουργικο του ειναι οντως το Symbian Series 40? Που μπορουμε να βρουμε τα καλυτερα applications γι'αυτο αντιστοιχα με την πληθωρα που βλεπω στο Series 60? δουλευουν αραγε κανενα απο τα 60 κ στο 6230?

- εχω το ΜΑ-620 usb Infra adapter, ποια drivers πρεπει να βρω για να μου το αναγνωριζει?

- ακουγοντας ραδιο απο τα κλασικα ακουστικα η ενταση ειναι πολυ χαμηλη. εχει ανεβρεθει καποια λυση?

Sorry εαν εγινα κουραστικος αλλα σκοπος μου οπως κ ολων εδω μεσα ειναι να κανουμε ιδανικη χρηση του ιδανικου κινητου μας. Thanx.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eliasp (18 Νοέ. 2004 , 11:41)

Ειμαι κ γω πια μελος της επιλεκτης κοινοτητας των χρηστων του 6230. Εχω τις παρακατω ερωτησεις κ παρακαλω να μπουν στον κοπο καποιοι να με διαφωτισουν.

- Καταρχην το λειτουργικο του ειναι οντως το Symbian Series 40? Που μπορουμε να βρουμε τα καλυτερα applications γι'αυτο αντιστοιχα με την πληθωρα που βλεπω στο Series 60? δουλευουν αραγε κανενα απο τα 60 κ στο 6230?

- εχω το ΜΑ-620 usb Infra adapter, ποια drivers πρεπει να βρω για να μου το αναγνωριζει?

- ακουγοντας ραδιο απο τα κλασικα ακουστικα η ενταση ειναι πολυ χαμηλη. εχει ανεβρεθει καποια λυση?

Sorry εαν εγινα κουραστικος αλλα σκοπος μου οπως κ ολων εδω μεσα ειναι να κανουμε ιδανικη χρηση του ιδανικου κινητου μας. Thanx.

Πρωτα απ' ολα καλως ηρθες στο myphone. Οσο για τις ερωτησεις σου:

>Το 6230 ειναι ενα series 40 κινητο. Sympian σημαινει οτι ειναι series 60. Εφαρμογες δεν υπαρχουν πολλες για τα series 40 κινητα. Πολλα links θα βρεις σε προηγουμενες σελιδες. Εφαρμογες για series 60 δεν "παιζουν" 40αρια.

>Τα drivers χρειαζονται για να επικοινωνει σωστα ο Η/Υ με το ΜΑ-620. Αρα δεν χρειαζονται ειδικοι drivers για καθε κινητο.

>Κατι παει να βρεθει εδω.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (17 Νοέ. 2004 , 18:05)

gia tis omades sou leei se kathe epilegmeno profil se pies na xtypaei kai tis epilegeis opote an exeis friends kai oikogeneia pou thes ta tsekareis kai ta ypoloipa sto off.

den xerw kata poso isxuei alla yparxei i epilogh !

Σωστό αλλά η επιλογή αυτή είναι για να χτυπά η όχι ο ήχος κλήσης, δεν έχει σχέση με κανονική φραγή. :(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konstantinos_bei (18 Νοέ. 2004 , 19:55)

Αυτό το είδατε?

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=953&source=HOMETOP

Ναι ;)

The 6235 should be available in North America, Latin America, and Asia-Pacific

iPhone 5S Space Grey

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος konstantinos_bei (18 Νοέ. 2004 , 17:55)

Αυτό το είδατε?

http://www.mobileburn.com/review.jsp?Id=953&source=HOMETOP

Καλοο!!

Εστω και η προσοψη δεν θα με χαλαγε (το joystick ειδικα...)

http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg

Γι' αυτο εγω σου απαντησα το "οχι-οχι-οχι".

Η φραγη ειναι καθαρα θεμα δικτυου, δεν εχει να κανει με την συσκευη, και αυτη τη στιγμη τα δικτυα μας υποστηριζουν φραγη εισερχομενων κλησεων χωρις να μπορεις να επιλεξεις νουμερα κτλ

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Μια πρόσοψή του δεν με χαλάει έστω και αν την πληρώσω 50 ευρώ!

Θα υπάρχει πουθενά λέτε και αν υπάρχει θα ταιριάζει...?

Λογικά πρέπει, βλέπω και ίδιο πληκτρολόγιο...

Πανέμορφο...

http://www.mobileburn.com/media/nokia/6235/6235_narrow.jpg

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (18 Νοέ. 2004 , 21:15)

:!: Δεν είναι ο διάδοχος.... :whistle:

Φυσικα δεν ειναι.No bt,no mmc,no mp3...

Ειναι και για τα αμερικανακια μονο :whistle: :rolleyes:

Nexus 4 & iPad mini

thanx tomtoub.

Μπορειτε να μου αναφερετε τα καλυτερα site για το 6230 οσον αφορα wallpapers, ringtones κ κυριως για εφαρμογες? Αληθεια υπαρχουν εφαρμογες που εχετε κ εσεις αντιστοιχες με το BTSnoop ή το AppManager κλπ?

Τελος, πως κ ποιο προγραμμα μπορω να φτιαξω ringtone απο ενα mp3?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (18 Νοέ. 2004 , 15:18)

Πρωτα απ' ολα καλως ηρθες στο myphone. Οσο για τις ερωτησεις σου:

>Το 6230 ειναι ενα series 40 κινητο. Sympian σημαινει οτι ειναι series 60. Εφαρμογες δεν υπαρχουν πολλες για τα series 40 κινητα. Πολλα links θα βρεις σε προηγουμενες σελιδες. Εφαρμογες για series 60 δεν "παιζουν" 40αρια.

Mερικές εφαρμογές των 60 παίζουν και στα 40. Είναι ανάλογα την εφαρμογή. Για παράδειγμα έχω ένα scientific calculator το οποίο παίζει στα περισσότερα κινητά. Φυσικά στο 6230 ακριβώς επειδή του λείπει ένα πλήκτρο που υπάρχει σε άλλα κομμάτια έχει ένα μικρό προβληματάκι, αλλά κατ'άλλα παίζει μια χαρά.

Καλημέρα σε όλους. Νεο μέλος στην παρέα με το ίδιο πρόβλημα σχετικά με την αφύπνιση. Δοκίμασα χθες : αφύπνιση κάθε μέρα εκτός Σάββατο-Κυριακή. Σήμερα το πρωί : ΤΖΙΦΟΣ !!! Ευτυχώς είχα διαβάσει τα posts άλλων φίλων και είχα πάρει τα μέτρα μου ..... αλλιώς ακόμα θα με περιμένανε στη δουλειά.

Το τηλέφωνο μου έχει v. 4.28, οι υπόλοιποι τι version έχετε ;