Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manolis5215 (17 Οκτ. 2004 , 20:25)

ΣΤΟ ΝΟΚΙΑ 6230 ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ MMC

Δεν μπορεις να το κανεις αυτο.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος karib (17 Οκτ. 2004 , 20:43)

Υπαρχει κανενα software για να τραβω απεριοριστο video?

οχι :(

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Παιδιά, ξέρει κανείς αν το MobiMB που είχε δοθεί σε μια σελίδα πιο πίσω στο site, έχει ημερομηνία λήξης;;; Το δούλευα κανονικά αρκετό χρονικό διάστημα και ξαφνικά τέλος. Εν τω μεταξύ δε με βολεύει και πολύ το Oxygen καθώς έχω Q-TELECOM και δε μπορώ να αλλάζω λογότυπα με αυτό.

den xerw eixa dwsei link gia tin version 2.0. Kapoios eixe dwsei gia tin 2.2. Logika tha exei aperioristo time afou exei kai to kleidi. Den to xrisimopoiw pleon pantws xanakane mia anazitisi edw gia to MobiMB :)

Kalh tyxh

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (18 Οκτ. 2004 , 00:00)

den xerw eixa dwsei link gia tin version 2.0. Kapoios eixe dwsei gia tin 2.2. Logika tha exei aperioristo time afou exei kai to kleidi. Den to xrisimopoiw pleon pantws xanakane mia anazitisi edw gia to MobiMB :)

Kalh tyxh

Καλημέρα η version 2.0.που είχες δώσει υποστηρίζει το 6230 αν ναι μπορείς να την ξαναδώσεις?

Ευχαριστώ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Λοιπόν πήγα το περασμένο Σάββατο σε ένα nokia shop στο κέντρο (Ζωοδόχου Πηγής και Σόλωνος γωνία) για να πάρω ένα DKU-2 καλώδιο. Η πρώτη έκπληξη ήταν ότι το καλώδιο κόστιζε μόνο 36 ευρώ. Και λέω έκπληξη γιατί σε ένα Γερμανό που είχα πάει, μου είχε δείξει το DKU-5 στη τιμή των 55+ ευρώ. Βέβαια η συσκευασία στον Γερμανό ήταν με χάρτινο κουτί και ενδεχομένως drivers στην συσκευασία. Στο nokia shop ήταν σε διαφανές πλαστικό το καλώδιο μόνο του. Την δουλειά του πάντως την κάνει. Ρωτάω επίσης και για την 4.44 έκδοση και μου λένε ότι δεν την έχουν ακόμα (?!?!?!) . Ρωτάω επίσης πώς καταλαβαίνουν ότι είναι εντός εγγύησης το κινητό για δωρεάν αναβάθμιση και μου απαντούν ότι θα το βρούν από τον υπολογιστή.

Κάνω λοιπόν σύνδεση του καλωδίου με το PC και εγγαθειστώ μερικά παιχνίδια, μια εφαρμογή (scientific calculator), κάνω backup τα πάντα, περνάω μερικές εικόνες/screensavers, περνάω μερικά midis για ήχους, όλα μια χαρά. Πάω να σώσω μερικές φωτογραφίες από το κινητό στο PC, σώζωνται κανονικά αλλά όταν πάω να τις ανοίξω δεν μπορούσε να τις ανοίξει με τίποτα. Μάλιστα δεν έδειχνε σωστά το όνομα της φωτογραφίας. Μόνο με rename της φωτογραφίας την έδειχνε κανονικά. Επείσης και εδώ την μνήμη την έδειχνε 7+ ΜΒ.

Αυτά.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (16 Οκτ. 2004 , 18:29)

ΘΗΒΩΝ 487 :D

Σε ποιο ύψος είναι αυτό;

Όλα καλά.

Παιδιά, το Fatal Force όταν παίζετε διπλό δουλεύει καλά?

Εγώ όποτε παίζω μετά από λίγα λεπτά και πάνω στο καλύτερο κολλάνε και τα δύο κινητά. Αυτό που έχει κάνει Create Game δεν ξεκολλάει αν δεν βγεί η μπαταρία, ενώ το άλλο απλά κλείνει την εφαρμογή.

Έχει κανείς σας παρατηρήσει κάτι ανάλογο?

Μήπως υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις του παιχνιδιού???

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ili (18 Οκτ. 2004 , 17:04)

Παιδιά, το Fatal Force όταν παίζετε διπλό δουλεύει καλά?

Εγώ όποτε παίζω μετά από λίγα λεπτά και πάνω στο καλύτερο κολλάνε και τα δύο κινητά. Αυτό που έχει κάνει Create Game δεν ξεκολλάει αν δεν βγεί η μπαταρία, ενώ το άλλο απλά κλείνει την εφαρμογή.

Έχει κανείς σας παρατηρήσει κάτι ανάλογο?

Μήπως υπάρχουν παραπάνω από μία εκδόσεις του παιχνιδιού???

ρωτα εδω

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Eχω 3 playlists στην mmc.

Επέλεξα την νούμερο 1 ας πούμε και την άκουσα.Αλλά δεν μπορώ να δω μέσα από το Αναπαραγωγή Μουσικής τις άλλες 2 για να τις επιλέξω και να τις ακούσω.

Τι μπορώ να κάνω?

Ι need a six month vacation, twice a year.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (18 Οκτ. 2004 , 17:14)

Eχω 3 playlists στην mmc.

Επέλεξα την νούμερο 1 ας πούμε και την άκουσα.Αλλά δεν μπορώ να δω μέσα από το Αναπαραγωγή Μουσικής τις άλλες 2 για να τις επιλέξω και να τις ακούσω.

Τι μπορώ να κάνω?

γιατι δεν μπορεις να δεις?

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (18 Οκτ. 2004 , 17:27)

Aυτό ρωτάω....!

δεν εχω αυτη την στιγμη μαζι μου το κινητο, νομιζω ομως οτι στην αναπαραγωγη μουσικης, εκει που πας για να διαλεξεις τραγουδι απο την λιστα που τα βλεπεις ολα(δεν θυμαμαι τι λεει, νομιζω πρωτη επιλογη ειναι ομως) αν πατησεις το μπλε κουμπι στα αριστερα σου βγαζει 2 επιλογες, η 1 ειναι για αλλαγη λιστας αναπαραγωγης :)

ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Φιλε ili και gwgw μια μεγαλη χαρη: εχω το Fatal Force και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο παιχνιδι, μονο που δυστυχως ειναι demo.

θα μπορουσε καποιος απο σας, η οποιος αλλος φιλος το εχει σπασμενο να μου δωσει link η να μου το στειλει email.

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

tsizmo@hotmail.com

http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis (18 Οκτ. 2004 , 08:42)

Καλημέρα η version 2.0.που είχες δώσει υποστηρίζει το 6230 αν ναι μπορείς να την ξαναδώσεις?

Ευχαριστώ

na sou rixw to kleidi kai na breis tin version apo paliotero post ;)

sigoura tin exoume valei edw ;) Tin eixa valei egw tin 2.0 kai allo ena paidi eixe dwsei link gia tin 2.2 ;)

Padws to MobiMB to apofeygw protimw to OPM :)

kalh tyxh ;)

P.s. To kleidi kanei gia tin 2.0 stantar ;)

kleidi.txt

Re paidia eseis mporeite na stilete ena arxeio meso bluetooth apo to 6230 sto pc san na to stelnate se ena allo kinito ?

Emena kati paei na stilei alla kolaei.

kata ta alla bebaia leitoyrgei teleia meso toy analogoy software opos Pc suite H Oxygen. Nomizo oti ftaiei to Sp2 ton xp...

Aplos gia na moy fygei diladi h periergia an kserei kati kapoios...

paidia mipws kserei kaneis pws na ftiaksw tis ruthmiseis manually gia ta mms?exw cosmote kai mou lene kati vlakeies oti tha mou steiloun mnm me tis ruthmiseis alla eidika sto 6230 mporei na min erthei klp klp....
Winners Never Quit, Quitters Never Win...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (18 Οκτ. 2004 , 20:37)

Φιλε ili και gwgw μια μεγαλη χαρη: εχω το Fatal Force και μπορω να πω οτι ειναι καταπληκτικο παιχνιδι, μονο που δυστυχως ειναι demo.

θα μπορουσε καποιος απο σας, η οποιος αλλος φιλος το εχει σπασμενο να μου δωσει link η να μου το στειλει email.

Ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!

tsizmo@hotmail.com

File tracker sou to esteila me e-mail, yparxei kai sto site toy kounabi22 pantws.

It&C My Company Dpt

Τελικά πήγα και πέρασα (nokia club Αλεξάνδρας) την 4,44 .

Ξέρει κανείς αν η φωτεινότητα η το contrast της οθόνης ρυθμίζεται?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lefkaditis (19 Οκτ. 2004 , 14:25)

Τελικά πήγα και πέρασα (nokia club Αλεξάνδρας) την 4,44 .

Ξέρει κανείς αν η φωτεινότητα η το contrast της οθόνης ρυθμίζεται?

File mou nomizw oti den ri8mizetai, sthn 4.28 pantws sigoura oxi.

It&C My Company Dpt

Re paidia help me pls... To thl kanei beep kathe fora pou kaneis hxografish synomilias gia na to katalabainei o allos oti ton grafeis... Yparxei tropos na mhn kanei beep?:) S/w? kati allo???

Thnx:)

(pls mhn arxizete ta peri nomwn, hthikhs klp.... ta diabasa hdh ola ayta se amerikaniko site...;)

Ένα περίεργο πρόβλημα. Έκανα back up τα δεδομένα του κινητού και την πρώτη φορά το αρχείο ήταν κάπου 6ΜΒ. Όταν πήγα να ξανακάνω backup τα δεδομένα, το αρχείο έπιασε μόλις 1,5ΜΒ. Μάλιστα μου λέει ότι δεν σώζει δεδομένα που είναι copyrighted. Ναι αλλά δεν σώζει και τα δεδομένα της κάρτα, φωτογραφίες κλπ. Μήπως υπάρχει κάποια επιλογή που απενεργοποίησα?