panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer ( 9 Οκτ. 2004 , 16:45) Φαντασου με τη νεα βερσιον να εχει και ανλυση πανω απο 128χ96 :rolleyes: !!!!!!!!!!!! μακαρι!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Παιδια το κινητακι το εχω μονο 2 μερες και ειμαι καταενθουσιασμενος!Μονο το ραδιο και το mp3 να βαλεις,ειναι ολα τα λεφτα!Θα ηθελα να μου προτεινετε τον καλυτερο-οικονομικοτερο τροπο για συνδεση με τον υπολογιστη. Μπορω να επιλεξω απο σχεδον ολα τα ον λαιν καταστηματα καθως ειμαι Αγγλια οποτε αν ξερετε κατι καλο... :) Επισης μια MMC 256 καλα δεν ειναι? :rolleyes: Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parido Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Παιδια ειχα βρει καπου ενα προγραμματακι που μετατρεπεισ τα wav σε midi, αλλα δεν θυμαμαι που και δεν τη βρισκω τωρα. εχει κανεισ υποψην του για το προγραμματακι η κανα link?Ευχαριστω!!!! Παράθεση Greek products everyware http://www.trophea.gr Buy a villa in Greece http://luxuryvillaingreece.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Οκτ. 2004 , 20:23) Θα ηθελα να μου προτεινετε τον καλυτερο-οικονομικοτερο τροπο για συνδεση με τον υπολογιστη. Εξαρταται απο το τι χρειαζεσαι να κανεις με τον υπολογιστη.Αν θες να συχρονιζεις με το outlook μηνυματα,contacts,υπενθυμισεις κλπ και να στελνεις βεβαια και files στο κινητο σου με σχετικη μικρη ταχυτητα τοτε να παρεις Bluetooth. Αν ομως απλα θες να "ριχνεις" μεσα στην MMC πολλα mp3,φωτογραφιες κλπ αλλα δεν σε ενδιαφερει ο συχρονισμος με το Outlook τοτε ενας card reader ειναι οτι χρειαζεσαι.Φθηνος(-20 ευρω),μεταφερεις με τρομερες ταχυτητες και ειναι μια επενδυση. Επισης μια MMC 256 καλα δεν ειναι? :rolleyes: Ευχαριστω εκ των προτερων! Καλα ειναι τα 256 αλλα καλυτερα να προτιμησεις μια 512 και δεν θα χασεις.Ετσι και αλλιως μπορεις να την χρησιμοποιας σε πολλες συσκευες(φωτογραφικες,PDA κλπ) αν και οταν δωσεις το 6230...Και αυτο μια τεχνολογικη επενδυση ειναι.;) Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Ειδα στο amazon αυτο. Μια χαρα νομιζω ειναι.Το θελω μονο για μεταφορα mp3,φωτογραφιων και κανενα βιντεο σπανια.Κυριως ομως για mp3 καθοτι εχω ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη. Μια 256 παιζει περιπου 2 ωρες μουσικης ετσι δεν ειναι?Μου αρκει νομιζω...Δυστηχως εχω σονι ψηφιακη οποτε δεν θα μου χρειαστει,προς το παρον δηλαδη μια μεγαλυτερη MMC. Τι λες λοιπον για mp3 και καμια φωτο καλα δεν ειναι 256? EDIT Δειτε λιγο αυτο και αυτο ? 55 Ευρω και τα 2 μαζι με τα μεταφορικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Οκτ. 2004 , 22:00) Ειδα στο amazon αυτο. Μια χαρα νομιζω ειναι.Το θελω μονο για μεταφορα mp3,φωτογραφιων και κανενα βιντεο σπανια.Κυριως ομως για mp3 καθοτι εχω ψηφιακη φωτογραφικη μηχανη. Μια 256 παιζει περιπου 2 ωρες μουσικης ετσι δεν ειναι?Μου αρκει νομιζω...Δυστηχως εχω σονι ψηφιακη οποτε δεν θα μου χρειαστει,προς το παρον δηλαδη μια μεγαλυτερη MMC. Τι λες λοιπον για mp3 και καμια φωτο καλα δεν ειναι 256? EDIT Δειτε λιγο αυτο και αυτο ? 55 Ευρω και τα 2 μαζι με τα μεταφορικα. οι τιμες καλες ειναι. οπως σου ειπε ο μιχαλης, η πιο γρηγορη και πιο φθηνη λυση για mp3, aac, εικονες και βιντεο ειναι ενα card reader, και εγω αυτο θα σε συμβουλευα να παρεις :) ομως σκεψου και τα υπολοιπα οπως το οτι δεν θα μπορεις να βαλεις παιχνιδια και εφαρμογες στο κινητο σου με το card reader :) οσο για το οτι παιζει 2 ωρες mp3 θα σου μιλησω για το δικο μου κινητο. εχω μια mmc 128αρα και εχω μεσα 45 aac τραγουδια, δλδ 2 ωρες μουσικη. οποτε, σκεψου ποσα aac θα παιζει η 256 :whistle: :D επισης, πριν παρεις την mmc να μαθεις αν ειναι συμβατη με το κινητο και μετα να την αγορασεις ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 23:01) οι τιμες καλες ειναι. οπως σου ειπε ο μιχαλης, η πιο γρηγορη και πιο φθηνη λυση για mp3, aac, εικονες και βιντεο ειναι ενα card reader, και εγω αυτο θα σε συμβουλευα να παρεις :) ομως σκεψου και τα υπολοιπα οπως το οτι δεν θα μπορεις να βαλεις παιχνιδια και εφαρμογες στο κινητο σου με το card reader :) οσο για το οτι παιζει 2 ωρες mp3 θα σου μιλησω για το δικο μου κινητο. εχω μια mmc 128αρα και εχω μεσα 45 aac τραγουδια, δλδ 2 ωρες μουσικη. οποτε, σκεψου ποσα aac θα παιζει η 256 :whistle: :D επισης, πριν παρεις την mmc να μαθεις αν ειναι συμβατη με το κινητο και μετα να την αγορασεις ;) Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Η συγκεκριμενη MMC ειναι συμβατη με το 6230.Η μετατροπη mp3 σε aac ειναι γρηγορη υποθεση?καποιο λινκ θα με βοηθουσε πολυ :) Επισης το οτι μειωνεται το μεγεθος του αρχειου δεν σημαινει το οτι θα πεσει και η ποιοτητα του τραγουδιου? Για το card reader τωρα. Καλα που μου το ειπες,φυσικα και θα θελω να βαζω games κλπ,ομως γιατι δεν μπορω με ενα card reader? Αν θελω δλδ mp3 εικονες games και aps να διαλεξω ενα καλωδιο? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Οκτ. 2004 , 23:25) Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Η συγκεκριμενη MMC ειναι συμβατη με το 6230.Η μετατροπη mp3 σε aac ειναι γρηγορη υποθεση?καποιο λινκ θα με βοηθουσε πολυ :) Επισης το οτι μειωνεται το μεγεθος του αρχειου δεν σημαινει το οτι θα πεσει και η ποιοτητα του τραγουδιου? Για το card reader τωρα. Καλα που μου το ειπες,φυσικα και θα θελω να βαζω games κλπ,ομως γιατι δεν μπορω με ενα card reader? Αν θελω δλδ mp3 εικονες games και aps να διαλεξω ενα καλωδιο? :wacko: λοιπόν. η μετατροπη απο mp3 σε aac ειναι πολυ απλη και γρηγορη. κατεβασε αυτο και τα codecs . τα aac εχουν την ιδια ποιοτητα με τα Mp3 και πιανουν λιγοτερο χωρο. να σου πω, πανω κατω 1mp3 σε 192kbps εχει την ιδια ποιοτητα ηχου με ενα aac στα 96kbps και πιανει πανω κατω τον διπλο χωρο. για το card reader τωρα... θα σε συμβουλευα να παρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ card reader. δεν γινεται να βαλεις παιχνιδια και εφαρμογες με το card reader γιατι πρεπει να αποθηκευτουν απευθειας στο κινητο και οχι στην mmc :) εγω προσωπικα εχω card reader και υπερυθρες. με το card reader περναω ολα τα τραγουδια, τα βιντεο και τις εικονες ενω με τις υπερυθρες τα games, τις εφαρμογες και τις σημειωσεις ;) καλωδιο δεν εχω δοκιμασει. παντως με το καλωδιο τα κανεις ολα οσα θες, με την διαφορα αυτα που στελνεις θα στελνονται πολυ πιο αργα απ'οτι με το card reader. ενδεικτικα, με το καλωδιο, 4mb στελνονται σε 40-50 δευτερολεπτα, ενω με το card reader,σε 40-50 δευτερολεπτα στελνεις γυρω στα 70mb . τεραστιες διαφορες απ'οτι καταλαβαινεις.... δικη μου προταση? να αγορασεις αμεσα card reader και υπερυθρες ή bluetooth για παιχνιδια και εφαρμογες αργοτερα(εκτος αν διαθετεις τα χρηματα οποτε τα αγοραζεις και τα 2 αμεσα ;) ) βαλε προτεραιοτητες και αγορασε ;) EDIT!!!!! 70ΜΒ, ΟΧΙ 7. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ 0 ΛΟΓΩ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Ωραια καταλαβα :) Προς το παρον θα παραγγειλω μια 256 και ενα card reader,και αργοτερα και τις υπερυθρες.Αν και κατι μου λεει πως αν ψαξω aps και games θα μου αρεσουν τοσο που θα παρω και υπερυθρες :p Σε ευχαριστω πολυ για τη πολυτιμη βοηθεια σου! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg (10 Οκτ. 2004 , 00:05) Ωραια καταλαβα :) Προς το παρον θα παραγγειλω μια 256 και ενα card reader,και αργοτερα και τις υπερυθρες.Αν και κατι μου λεει πως αν ψαξω aps και games θα μου αρεσουν τοσο που θα παρω και υπερυθρες :p Σε ευχαριστω πολυ για τη πολυτιμη βοηθεια σου! :happy: τιποτα :happy: εγω ημουν τυχερος γιατι ειχα υπερυθρες απο προηγουμενα κινητα. ομως, μολις πηρα το 6230 πηρα το card reader και απο τοτε το χρησιμοποιηω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ(σε αντιθεση με τις υπερυθρες που τις χρησιμοποιηω πολυ λιγοτερο) απο εφαρμογες δεν θα πολυενθουσιαστεις :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 23:50) λοιπόν. η μετατροπη απο mp3 σε aac ειναι πολυ απλη και γρηγορη. κατεβασε αυτο και τα codecs . Aυτες οι δυο διευθυνσεις ειναι καταπληκτικες panagos-21. Κατεβασα σχεδον ολους τους κονβερτορες για mp3,wma,mp4,aac,wav κλπ.Σωστος!!! τα aac εχουν την ιδια ποιοτητα με τα Mp3 και πιανουν λιγοτερο χωρο. να σου πω, πανω κατω 1mp3 σε 192kbps εχει την ιδια ποιοτητα ηχου με ενα aac στα 96kbps και πιανει πανω κατω τον διπλο χωρο. ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ AAC 128kbps ΙΣΩΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ MP3 192kbps.KAI ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΒΕΡΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ Κ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΦΤΙ,ΕΧΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ" ΘΕΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΜΟΥ'ΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜP4 96kbps ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΡ3 192kbps,ΘΑ ΣΟΥ'ΛΕΓΑ ΝΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ... ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΒΕΡΤΟΡΑΣ!!! για το card reader τωρα... θα σε συμβουλευα να παρεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ card reader. δεν γινεται να βαλεις παιχνιδια και εφαρμογες με το card reader γιατι πρεπει να αποθηκευτουν απευθειας στο κινητο και οχι στην mmc :) εγω προσωπικα εχω card reader και υπερυθρες. με το card reader περναω ολα τα τραγουδια, τα βιντεο και τις εικονες ενω με τις υπερυθρες τα games, τις εφαρμογες και τις σημειωσεις ;) καλωδιο δεν εχω δοκιμασει. παντως με το καλωδιο τα κανεις ολα οσα θες, με την διαφορα αυτα που στελνεις θα στελνονται πολυ πιο αργα απ'οτι με το card reader. ενδεικτικα, με το καλωδιο, 4mb στελνονται σε 40-50 δευτερολεπτα, ενω με το card reader,σε 40-50 δευτερολεπτα στελνεις γυρω στα 70mb . τεραστιες διαφορες απ'οτι καταλαβαινεις.... ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ,ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. δικη μου προταση? να αγορασεις αμεσα card reader και υπερυθρες ή bluetooth για παιχνιδια και εφαρμογες αργοτερα ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis1973 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος subneo ( 7 Οκτ. 2004 , 15:49) Efarmoges GIOK!!! Gia paixnidakia omos (kai 2-3 poli aples efarmoges) tha vreis sto http://www.9volto.gr Fisika den tha sou kanei kopo na koitakseis kai sto thread s40 games and apps... PS An einai paranomo to site pou edosa parakalo tous Mods na to diagrapsoun...sorry... :o euxaristo man Παράθεση Filika, Dionisis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 ΕΔΩ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΣΕΣ!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟ AAC 128kbps ΙΣΩΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ MP3 192kbps.KAI ΠΑΛΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΒΕΡΤΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΧΩ ΤΕΣΤΑΡΕΙ Κ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΦΤΙ,ΕΧΕΤΕ ΜΟΥ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ" ΘΕΜΑΤΑ. ΕΑΝ ΜΟΥ'ΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΕΝΑ ΜP4 96kbps ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΡ3 192kbps,ΘΑ ΣΟΥ'ΛΕΓΑ ΝΑΙ Κ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ... ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚΟΝΒΕΡΤΟΡΑΣ!!! δεν διαφωνω, την διαφορα ομως την καταλαβαινεις στα ηχεια σου, οχι στο μεγαφωνο ή στα ακουστικα του κινητου ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Paidia mia erwthsoyla na kanw.Exw parathrisei oti apo to hxeio mirizei perierga,koinos hlektronikila,an kai to exw 5 mhnes.Giati? Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 ( 9 Οκτ. 2004 , 20:19) ε, τα games λογικα τα εχεις στον υπολογιστη, αλλα και να μην τα εχεις τα ξαναβρισκεις ευκολα. προσωπικα, το τηλ καταλογο τον εχω στην sim, αρα δεν εχω προβλημα ;) kai egw etsi ta eswza otan hmoun arxarios. Gia na EKMETALEUTEIS ta pleonekthmata tou tilef. katalogou tha sou proteina na ta swzzeis ekei ta tilefwna omws na EXIES PANTA BACKUP (Apo oxygen ego ta kanw) Poia einai ta pleonekthmata Eisagwgh photo se kathe onoma :) Parapano apo 1 entry diladi apo 1 tilef. noumero enw me tin SIM mono 1 entry se kathe onoma Ston tilef. katalogo xwrane oloi oi xaraktires mias epafhs stin SIM xwreane mexri 14 ;) Bebaia kratise BACKUP opwsdipote ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Οκτ. 2004 , 20:23) Παιδια το κινητακι το εχω μονο 2 μερες και ειμαι καταενθουσιασμενος!Μονο το ραδιο και το mp3 να βαλεις,ειναι ολα τα λεφτα!Θα ηθελα να μου προτεινετε τον καλυτερο-οικονομικοτερο τροπο για συνδεση με τον υπολογιστη. Μπορω να επιλεξω απο σχεδον ολα τα ον λαιν καταστηματα καθως ειμαι Αγγλια οποτε αν ξερετε κατι καλο... :) Επισης μια MMC 256 καλα δεν ειναι? :rolleyes: Ευχαριστω εκ των προτερων! gia tin 256 eisai mia xara kai apo mp3/AAC kai apo ta ypoloipa pragmata gia to 6230 ;) Yperarketh. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nrg ( 9 Οκτ. 2004 , 23:25) Σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση! Η συγκεκριμενη MMC ειναι συμβατη με το 6230.Η μετατροπη mp3 σε aac ειναι γρηγορη υποθεση?καποιο λινκ θα με βοηθουσε πολυ :) Επισης το οτι μειωνεται το μεγεθος του αρχειου δεν σημαινει το οτι θα πεσει και η ποιοτητα του τραγουδιου? Για το card reader τωρα. Καλα που μου το ειπες,φυσικα και θα θελω να βαζω games κλπ,ομως γιατι δεν μπορω με ενα card reader? Αν θελω δλδ mp3 εικονες games και aps να διαλεξω ενα καλωδιο? :wacko: nai symfwnw me ton card reader gia converter se kalypse apolyta o filos mas o panagos_21. Einai o kalyteros . Ta AAC se 112 kbs kalytera para se 96 na ta kaneis meta apo polla test kai gnwmes filwn edw pera. Aggizoun isws einai kai kalytera apo 128 Mp3. Panta gousta einai ayta.Se thema xwritikothtas, poiothtas pantote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (10 Οκτ. 2004 , 12:24) δεν διαφωνω, την διαφορα ομως την καταλαβαινεις στα ηχεια σου, οχι στο μεγαφωνο ή στα ακουστικα του κινητου ;) ΩΠΑ....ΑΡΧΗΓΕ...ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ. ΑΝ ΤΟ ΘΕΤΕΙΣ ΥΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ,ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ ΤΟΥ 6230, ΚΑΙ ΣΤΑ 48Kbps ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΜΡ3 ΣΟΥ,ΔΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ 6230 ΓΙΑ Ν' ΑΚΟΥΣ ΣΤΕΡΕΟ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ ΣΟΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ Ν'ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ 7610 Ή Κ700 Ή 6260 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΦΩΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΡ3,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ,ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ 6230 ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΟΥ(αν εχεις,χαχαχα) :D panagos_21 ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΕΧΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΟΥ. ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΠΧ. ΤΟΝ TRACKER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ!!! ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. SINGER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (10 Οκτ. 2004 , 17:41) Paidia mia erwthsoyla na kanw.Exw parathrisei oti apo to hxeio mirizei perierga,koinos hlektronikila,an kai to exw 5 mhnes.Giati? ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΗ ΚΟΛΩΝΙΑ??? :D ΕΛΑ ΦΙΛΕ t630user ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Τ630 ΕΧΕΙΣ Ή ΤΟ 6230? ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΛ'ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dakappo Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Παιδιά βοήθεια.......... Έχω μετατρέψει σε mp4 καμιά 25αριά mp3 αλλά οταν τα περνάω στο κινητό μου και προσπαθώ να κάνω αναπαραγωγή μου βγάζει "Το άνοιγμα του αρχείου είναι αδύνατο"....Εγώ ξέρω ότι αναπαράγει mp4... Τι λέτε να συμβαίνει; (τα υπόλοιπα format τα αναπαράγει κανονικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (10 Οκτ. 2004 , 20:15) ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΙΓΗ ΚΟΛΩΝΙΑ??? :D ΕΛΑ ΦΙΛΕ t630user ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ Τ630 ΕΧΕΙΣ Ή ΤΟ 6230? ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΥΡΩΔΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΣΤΗ ΝΟΚΙΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΑΛ'ΤΟΥ ΛΙΓΟ ΑΡΩΜΑΤΑΚΙ... :wacko: XA!XA!XA!XA!XA! Ωραιος ο φιλος singer :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dakappo (10 Οκτ. 2004 , 20:35) Παιδιά βοήθεια.......... Έχω μετατρέψει σε mp4 καμιά 25αριά mp3 αλλά οταν τα περνάω στο κινητό μου και προσπαθώ να κάνω αναπαραγωγή μου βγάζει "Το άνοιγμα του αρχείου είναι αδύνατο"....Εγώ ξέρω ότι αναπαράγει mp4... Τι λέτε να συμβαίνει; (τα υπόλοιπα format τα αναπαράγει κανονικά) ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΡ4 ΦΙΛΕ dakappo. ΜΟΝΟ ΑΑC (ΘΥΓΑΤΡΙΚΟ ΦΟΡΜΑΤ ΤΟΥ ΜΡ4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ ΣΟΥ. ειπα εγω κατι τετοιο και δεν το καταλαβα :confused: :blink: :whistle: ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ.ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΦΩΝΑΚΙ,ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ. επαναλαμβανω, ποτε ειπα κατι τετοιο? :confused: ΤΟΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΟΥ(αν εχεις,χαχαχα) θα το ρωτησω και θα σου πω :lol: ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ. ΠΧ. ΤΟΝ TRACKER ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΧΟΛΗΠΤΗΣ!!! ειπα εγω οτι δεν σε πιστευω? :blink: ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ. SINGER επισης φιλικα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
singer Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος panagos_21 (10 Οκτ. 2004 , 22:18) ειπα εγω κατι τετοιο και δεν το καταλαβα :confused: :blink: :whistle: επαναλαμβανω, ποτε ειπα κατι τετοιο? :confused: θα το ρωτησω και θα σου πω :lol: ειπα εγω οτι δεν σε πιστευω? :blink: επισης φιλικα. αρα αφου δε διαφωνεις μαζι μου,θα μου πεις σε τι συμφωνεις γιατι με μπερδεψες? :wacko: Τελικα τι νομιζεις οτι ισχυει? Εχω δικιο ή εχεις άδικο? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagos_21 Δημ. October 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (10 Οκτ. 2004 , 22:33) αρα αφου δε διαφωνεις μαζι μου,θα μου πεις σε τι συμφωνεις γιατι με μπερδεψες? :wacko: Τελικα τι νομιζεις οτι ισχυει? Εχω δικιο ή εχεις άδικο? :confused: σου ειπα, πιστευω πως υπαρχει διαφορα, αλλα δεν νομιζω πως θα την καταλαβεις με το μεγαφωνο του κινητου ουτε με τα ακουστικα :whistle: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/27755aek_1.gif ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts