Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dimitrisgr (24 Αύγ. 2004 , 15:06)

ELTEO esy pws bazeis ta games sto kinito ? Me tin palia firmware den eixa problima omws me ayti enw deixnei oti mpikane den ta pezei . toulaxiston to brika kai sto forum ayto opote einai thema OPM. apo oti deixnei mono to mobiMB 2.2 ypostirizei ayto, to opoio prepei na to brw ews otou bgei update tou oxygen.

Pantws phonebook, epafes klp douleuoun ola.

Mε το Nokia Application Installer του PC Suite 6.1 που είχε το τηλ όταν το πήρα...

Μια χαρά κάνω την δουλειά μου και δεν με πειράζει που τα games εγκαθιστώνται στις Εφαρμογές.

Παιδιά ο σκοπός είναι παίξουμε τα games όχι πού θα τα βάλουμε...

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Παιδιά αν γίνετε γράφετε με ελληνικά γιατί πολλές φορές τα μέγαλα ποστ με greeklish...είναι πολύ κουραστικά!

Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (24 Αύγ. 2004 , 17:18)

Mε το Nokia Application Installer του PC Suite 6.1 που είχε το τηλ όταν το πήρα...

Μια χαρά κάνω την δουλειά μου και δεν με πειράζει που τα games εγκαθιστώνται στις Εφαρμογές.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Παιδιά αν γίνετε γράφετε με ελληνικά γιατί πολλές φορές τα μέγαλα ποστ με greeklish...είναι πολύ κουραστικά!

Θα συμφωνησω με τον elteo σκοπος ειναι να παιξουμε τα παιχνιδια οχι που θα τα βαλουμε.Με την ευκαιρια text αρχεια στα ελληνικα δεν μου διαβαζει.Εσας; :D

...ο tracker αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι γίνεται...θα βρω το ποστ του και θα το κάνω edit & quote..

edit: μάλλον δεν γίνεται στα ελληνικά...

Ρε παιδια αυτο το κινητο οσο το σκαλιζω τοσο το γουσταρω!

Σημερα ανακαλυψα οτι αν μεταφερεις απ το pc αρχεια

κειμενου (*.txt) τα δεχεται,τα αποθηκευει στην ατζεντα,

στις σημειωσεις ..και φυσικα τα εμφανιζει!

Και βεβαια λειτουργει και αντιστροφα, οτι σημειωση γραψεις

στο κινητο την κανεις αποστολη στο pc και παιρνεις ενα ωραιο

txt κειμενακι!

Επισης δεχεται οποιοδηποτε αρχειο (π.χ μικρα exe, zip ,wrd,

xml,psd, avi, mpeg) θελεις να μεταφερεις σε αλλο pc χρησιμοποιοντας το σαν ενα μικρο drive (ασχετα με το αν δεν τα διαβαζει)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rios_fender (24 Αύγ. 2004 , 17:38)

ομως πολλα προβληματα ακουω....

...αν διαβάζεις προσεκτικά θα δεις τα περισσότερα είναι ασήμαντα!

Αλλωστε ποιο mobile είναι τέλειο κ αψεγάδιαστο..?

ΚΑΝΕΝΑ! :whistle:

Λίγο μετά την κυκλοφορία του ST-55, το οποίο ήταν ένα καλό κινητό χωρίς όμως υπέρυθρες και bluetooth (βασικότατη έλλειψη), η Siemens ανακοίνωσε το ST-60. Έτρεξα να σιγουρέψω ότι κατάλαβε το λάθος και πρόσθεσε γρήγορα υπέρυθρες και bluetooth. Μπα, απλώς θυμήθηκε ότι είχε ξεχάσει τη java από το προηγουμένο. Υπέρυθρες και bluetooth δεν είχε ούτε το ST-60!!!

Μια απ' τα ίδια από τη Nokia αυτή τη φορά. Λίγο μετά την κυκλοφορία του καλού κατά τα άλλα, αλλά με απαράδεκτη για την κατηγορία του οθόνη, 6230, ανακοινώνεται έστω και ανεπίσημα η διορθωτική έκδοση i. Τι έχει φυσικά η νέα έκδοση;;; Καλύτερη οθόνη, έτσι; Λάθος! Η νέα έκδοση έχει καλύτερη κάμερα, και ένα δεύτερο μπλιμπλίκι. 'Ελεος, ρε παιδιά μας δουλεύουν άγρια...

Υ.Σ. Ένα πράγμα μόνο. Το δεύτερο μεγαφωνάκι είναι εντελώς ηλίθιο σαν ιδέα. Δεν ακούς στερεοφωνικό (ούτε καν διφωνικό) ήχο από δύο μεγάφωνα που απέχουν 5 εκατοστά. Εύχομαι να μην είναι η νέα μόδα αυτή. Πάντως, αν καθιερωθεί θα ανοίξει ο δρόμος για DTS-ES στα κινητά μας!!! :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pantelisp78 (24 Αύγ. 2004 , 18:46)

Υ.Σ. Ένα πράγμα μόνο. Το δεύτερο μεγαφωνάκι είναι εντελώς ηλίθιο σαν ιδέα. Δεν ακούς στερεοφωνικό (ούτε καν διφωνικό) ήχο από δύο μεγάφωνα που απέχουν 5 εκατοστά. Εύχομαι να μην είναι η νέα μόδα αυτή. Πάντως, αν καθιερωθεί θα ανοίξει ο δρόμος για DTS-ES στα κινητά μας!!! :lol:

Κι όμως, και στο νέο Μοτό Ε398 δυο μεγάφωνα υπάρχουν και από ό,τι λένε όσοι το απέκτησαν αποδίδουν εξαιρετικά!!! :)

Το τηλεφωνο ειναι αρκετα αξιοπιστο. Ο ανθρωπος ειναι αυτος που δημιουργει τα προβληματα. Σωστο;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (24 Αύγ. 2004 , 17:35)

Θα συμφωνησω με τον elteo σκοπος ειναι να παιξουμε τα παιχνιδια οχι που θα τα βαλουμε.Με την ευκαιρια text αρχεια στα ελληνικα δεν μου διαβαζει.Εσας; :D

εμένα με 4.28 πάντως μου τα διαβάζει κανονικά!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DlMlTRlS (24 Αύγ. 2004 , 20:44)

εμένα με 4.28 πάντως μου τα διαβάζει κανονικά!

Λες για τα text αρχεια στα ελληνικα;Και εγω την 4.28 εχω αλλα δεν μου τα διαβαζει

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gjimmys (24 Αύγ. 2004 , 20:52)

Λες για τα text αρχεια στα ελληνικα;Και εγω την 4.28 εχω αλλα δεν μου τα διαβαζει

...ούτε εμένα τα διαβάζει τα ελληνικά...αλαμπουρνέζικα μου βγάζει!

έχω την 4.28 :confused:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DeathAngel (24 Αύγ. 2004 , 16:26)

?? Παίζει το blacklist στα δικά μας; Μπορείς να δώσεις πληροφωρίες;

Bug of 6230:

Αν βάλεις στις επιλογές κλήσεων στην αποστολή στειχείων μου ενεργοποιημένη, όταν καλείς ένα νούμερο που είναι αποθηκευμένο στο τηλέφωνο δεν σου βγάζει το αντίστοιχο όνομα.

OXi den pezei apla anefera ton titlo ton 2 ayton programatwn kathos eipwthike erotima sxetika me to pws legontai

Full Screen Caller

Blacklist

Nai exeis dikio gia ayta ta greeklish. Pistepse me den to kanw skopima !!!!

Apla mpenw apo to 1996 tote pou ipirxan polla problimata sygxronismoume ta ellinika akoma kai exw sinithisei s ayta.

Prospathw na bazw kena paragrafous gia na diavazontai kalytera.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spiros260 (24 Αύγ. 2004 , 19:54)

Το τηλεφωνο ειναι αρκετα αξιοπιστο. Ο ανθρωπος ειναι αυτος που δημιουργει τα προβληματα. Σωστο;

To tilefwno mia xara einai. TA SOFTWARE dimiourgoun problimata mias kai den synergazontai akomi me kapies nees ekdoseis tou 6230 :alien:

Elteo s efharistw opote paw na katebasw tin 6.2 oristika afou akomi sto java den mporo na ta valw. 25 MB alla tha to palepsoume. Otan to agorasa to kouti mesa eixe tin 5.8.

Ωραιο το oxygen αλλα γιατι δεν μπορω να μεταφερω αρχεια στο κινητο;(Δεν βρισκω τον τροπο με τον οποιο θα τα μεταφερω). Και κατι αλλο. Τελικα για αναβαθμιση πληρωνεις η οχι; Αυτα!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spiros260 (24 Αύγ. 2004 , 22:58)

Ωραιο το oxygen αλλα γιατι δεν μπορω να μεταφερω αρχεια στο κινητο;(Δεν βρισκω τον τροπο με τον οποιο θα τα μεταφερω). Και κατι αλλο. Τελικα για αναβαθμιση πληρωνεις η οχι; Αυτα!

εγω παντως πολυ παιδευτηκα με το oxygen ρε παιδες...

Κατ'αρχην δεν καταλαβαινω πως σωζονται οι αλλαγες στο κινητο.

Ελα ρε dimitrigr , μιας κ μας το προτεινες, κανε κ κανενα σεμηναριο...

Βεβαια πιο πανω μας λες οτι σου βγαζει κι εσενα προβληματα...Τι να πω...εγω παντως με το pc suite 6,2 ειμαι μια χαρα.(Ασχετα αν εχω προβληματακια με τη συνδεση μου μεσω υπερυθρων)

Πιστευω πως δε φταιει το 6230 αλλα η επικοινωνια μεταξυ υπερυθρων.

Τωρα ψαχνω για να κανω update τους drivers Irda του λαπτοπ.

Ευχηθητε μοπυ καλη τυχη!!!

Κανονικα για αναβαθμιση πληρωνεις.Ομως αφου εισαι μεσα στην εγγυηση,θα πεις οτι "και καλα" οτι σου σβηνει που κ που ή οτι κολλαει και τετοια για να μην εχουν να σου πουν τιποτα.Ειναι πολυ δυστροπη εταιρεια στο σερβις τους , στην πολιτικη τους και στην αντιμετωπιση τους γενικως..

Εεγω εχω 3 μερες το 6230 κ μου κολλανε τα πληκτρα και τριζει το ακουστικο με παραμορφωση στον κατα τη συνομιλια...

Τους το πηγα πισω κ ξερεις τι μου απαντησανε?

δεν δεχονται επιστροφες.Να το αφησω για σερβις κ σε 15 μερες μαλλον θα το παρω.Και τους ειπα πως εγω δεν αγορασα τηλ.προχθες για να το παρω σε 15 μερες.Δωστε μου πισω τα λεφτα να σας τα δωσω ξανα σε 15 μερες...

Αστα....τελικα θα δω τι θα κανω και πως θα το αντιμετωπισω.

Να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος:όταν περνάς τα παιχνίδια με oxygen, το προγραμμα εμφανίζει οτι τα εγκαθιστα.όταν πας να τα βρεις δεν υπάρχουν.μέχρις εδώ καλά, έχει αναφερθει πιο πανω. το θέμα είναι όντως τα έχει βάλει κάπου απλά δεν τα βρίσκει το κιν για κάποιο λόγο οπότε και τρώνε άδικα μνήμη ή δεν τα βάζει καθόλου?

για το πρόβλημα με τα ελληνικα στα txt: δοκιμαστε να σώσετε το αρχείο με άλλη κωδικοποίηση, unicode ή UTF-8.όχι ANSI που είναι το default του notepad.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spiros260 (25 Αύγ. 2004 , 00:25)

Ωστε ετσι ε; Ρε παλικαρια αν θελετε πειτε μου το μεσο συνδεσης του κινητου σας με το pc.

εγω με τις υπερυθρες του λαπτοπ

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος spiros260 (24 Αύγ. 2004 , 22:58)

eipame den plironeis tipota oso eisai se eggyisi ektos eggyisis einai 14 euro :)

me to java yparxei bug pou anefera kai tha bgei update opws eipane sto forum tou oxygen. Enw pernaei ta games den fenontai meta sto tilefono . Stin fw 3.15 den isxue kati tetio.

Rotate gia allages p.x. ston tilefoniko katalogo kaneis anagnosi prwta meta kaneis tin allagh kai patas dipla to koumpi eggrafi sto tilefwno.

Genika katelixa pali na xrisimopoio to oxygen gia ola ektos ton games pou molis katebasa to pc suite 6.2 :)

En telh ta katafera to pc suite ta perase stis EFARMOGES kapia games pou tou evala kai ola kala!

Gia ola ta ypoloipa oxygen (phonebook,gallery) ektos apo java mexri na diorthothei me ena neo update.

Kalo brady

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος singer (25 Αύγ. 2004 , 00:33)

εγω με τις υπερυθρες του λαπτοπ

Μια από τα ίδια...ρε παιδιά δεν βαριέστε όταν βάζετε aac στην κάρτα...?

Τώρα έχω την default 32αρα και βαριέμαι!

Αν πάρω την 256άρα που σκέφτομαι θα λαλήσω! :worry: