bettytsa Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 kalisepra iparxei tropos an epilegeis me ti ixo tha xtipaei kati pou vazeis mesa sto iemrologio? dialdi na exei ena rantevou kai exeis valei na se enimeronei mporeis na allaxeis ton ixo i oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος greek_aeras (18 Αύγ. 2004 , 17:01) Toso ligo :blink: ? Giati vlepw dinoun ta metaxeirismena me 300-310 euro :wacko: Pantws me 332 euro axizei me to para-para-parapanw ta lefta tou :happy: :happy: Για αυτό και δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση μεταχείρα το 6230 με τόσα που ζητούν. Α και πάντα κάνω καλή έρευνα αγοράς...το telefoncity έχει μακράν τις καλύτερες τιμές κ την καλύτερη εξυπηρέτηση!! :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa (18 Αύγ. 2004 , 17:15) kalisepra iparxei tropos an epilegeis me ti ixo tha xtipaei kati pou vazeis mesa sto iemrologio? dialdi na exei ena rantevou kai exeis valei na se enimeronei mporeis na allaxeis ton ixo i oxi? oxi den ginete, mono sto ksupnitiri mporeis na allakseis ton ixo... Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 se efxaristo m4c paidia pou mporo na vro ixous amr i mp3? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Yπάρχει κάποιος μετατροπέας που να κάνει τα mp3 σε AAC..? Εχω όφελος σε χώρο σε σχέση με τα mp3s...? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος danaus (18 Αύγ. 2004 , 16:57) [..] Εσύ για πόσο διάστημα μιλάς ότι λειτουργέι μια χαρα; [..] 25 μήνες (κάποτε κρατούσα Log διότι έστελνα feed back για την συσκευή όταν πρώτο-κυκλοφόρησε σε ένα site του εξωτερικού για διάφορα τεχνικά θέματα –bug hunting), απλά φροντίζω να το φορτίζω όταν φθάσει στις 2 γραμμές (άντε 3) και μόλις ολοκληρωθεί η φόρτιση το βγάζω από την πρίζα και το ενεργοποιώ, ο λόγος άλλωστε που δεν το αλλάζω είναι αυτός ακριβός, η αυτονομία του! αν μάλιστα σκεφθείς ότι κάνω αρκετά «πειράματα» μαζί του (IrDA, AT εντολές κ.α), τηλέφωνα, μηνύματα, ημερολόγια, λειτουργεί και ως ατζέντα μου, βάλε και ως μίνι voice recorder κοκ.. καταλαβαίνεις.. (δεν με ενδιαφέρει αν χαλάσει πια οπότε το «λιώνω» για να δω τα όρια του, είχα ακούσει χρόνια τώρα για την σειρά 6000 -6110,6210 κοκ !!) αν ήμουν σίγουρος ότι το 6230 μπορεί να τα βγάλει πέρα στο θέμα της αυτονομίας θα το αγόραζα σίγουρα (είναι εκπληκτική συσκευή, βάλε και το ράδιο + MP3) από την άλλη πλευρά διαβάζοντας Posts αλλάζω γνώμη και τελικά δεν το αγοράζω.. διότι φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ και πώς να γυρίσω ξανά στο παλιό.. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 iparxei tropos otan se kalei kapios kai tou exeis valei eikona na emfanizetai se oli tin othoni kai oxi ena mikro koutaki me tin photo tou? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Directx (18 Αύγ. 2004 , 18:14) από την άλλη πλευρά διαβάζοντας Posts αλλάζω γνώμη και τελικά δεν το αγοράζω.. διότι φοβάμαι ότι θα απογοητευτώ και πώς να γυρίσω ξανά στο παλιό.. Είναι άξιος συνεχιστής της "οικογένειας" 6ΧΧΧ..! Για αυτό και γίνεται ανάρπαστο!Δεν βγάζει κάθε μέρα τόσο πλήρη τηλ η Νόκια..! Για μένα είναι από τα καλύτερα mobiles που έχουν περάσει από τα χέρια μου...κι έχουν περάσει πολλά! :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa (18 Αύγ. 2004 , 18:29) iparxei tropos otan se kalei kapios kai tou exeis valei eikona na emfanizetai se oli tin othoni kai oxi ena mikro koutaki me tin photo tou? dystixws den ginete... to thetiko stis eikones pantos einai oti kai na svistei, i eikona menei ston til katalogo kanonikotata... episis xazomara einai to klasiko provlima me to backround... exei na protinei kaneis kanena fonto, anoixtoxromo, i telospanton voliko tis kliseis kai tis endeikseis ths o8onis? Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisgr Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 me to background ontws diskoleuomai kai ego na dw pios kalei kathoti otan xtypaei to background den feygei kai prepei na mantepseis sxedon :) Bebaia min ta theloume ola dika mas ta perisotera skoura einai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros260 Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Biller εχω το NOKIA PC SUITE 6.2 (νεα εκδοση) και το ΒΤ της mobile action MA-700. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tracker Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (18 Αύγ. 2004 , 17:45) Yπάρχει κάποιος μετατροπέας που να κάνει τα mp3 σε AAC..? Εχω όφελος σε χώρο σε σχέση με τα mp3s...? Ναι φιλε υπαρχει και κανει και καλη δουλεια. Σε σχεση με τα mp3 τα 128Kb/s mp3 = 80Kb/s AAC ή αλλιως 5Mb mp3 = 3,2 Mb AAC http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm μετα κατεβασε και δυο codecs απο εδω http://www.dbpoweramp.com/codec-central-mp4.htm στον τομεα: " AAC Encoder ( ** Writes Only ** ) " Παράθεση http://users.panafonet.gr/tsizmo/kid.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. August 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2004 Θα αναφερθω κι εγω στο πολυσυζητημενο θεμα των μπαταριων. Εγω το πηρα απο τη vodafone και ο μιστερ που ηταν εκει μου ειπε αφου αποφορτισω πληρως την μπαταρια, τις πρωτες 3 φορες πρεπει να το φορτισω για 12 ολοκληρες ωρες για να αποδιδει τα μεγιστα!!! Μου ειπε μαλιστα οτι θα ηταν προτιμοτερο να ειναι σβησμενο το κινητο. Αφου τα εκανα ολα αυτα το κινητο κραταει γυρω στις 3 μερες συνεχους λειτουργειας. ΥΓ. Υπαρχει καποιος τροπος να βαλεις για ξυπνητηρι καποιο mp3 διαφορετικο απο τον ηχο κλησης ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M4C Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tomtoub (19 Αύγ. 2004 , 01:18) ΥΓ. Υπαρχει καποιος τροπος να βαλεις για ξυπνητηρι καποιο mp3 διαφορετικο απο τον ηχο κλησης ? menu -> organiser -> alarm clock -> alarm tone -> open galery ... episis mporeis na valeis kai radiofono, i kai apo tous klasikous ixous tou tilefonou.. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tracker (19 Αύγ. 2004 , 01:06) Ναι φιλε υπαρχει και κανει και καλη δουλεια. Σε σχεση με τα mp3 τα 128Kb/s mp3 = 80Kb/s AAC ή αλλιως 5Mb mp3 = 3,2 Mb AAC http://www.dbpoweramp.com/dmc.htm μετα κατεβασε και δυο codecs απο εδω http://www.dbpoweramp.com/codec-central-mp4.htm στον τομεα: " AAC Encoder ( ** Writes Only ** ) " 1000 ευχαριστώ! :o Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 paidia metefera meso nokia audio mp3 kai mou ta esose stin anaparoagogi ixou alla eida oti ta sonei stin mnimi tou tilefonou kai oxi stin mnimi tis kartas. mporeite na mou peite pos mporo na ta soso stin karta? thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomtoub Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Thank u M4C, αλλα ηθελα να ρωτησω αν γινεται να βαλω καποιον ηχο εκτος του ηχου κλησης για την ειδοποιηση μηνυματος και οχι για ξυπνητηρι. Sorry... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa (19 Αύγ. 2004 , 13:01) paidia metefera meso nokia audio mp3 kai mou ta esose stin anaparoagogi ixou alla eida oti ta sonei stin mnimi tou tilefonou kai oxi stin mnimi tis kartas. mporeite na mou peite pos mporo na ta soso stin karta? thanks Eίναι απλό...στο κάτω παράθυρο του Νokia Aydio Manager αριστερά σου έχει ένα "δεντράκι" με τα directories του τηλεφώνου σου. Eσύ θα τα σώσεις στο Β:\ και όχι στο Α:\ Υοu welcome.. :happy: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bettytsa Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (19 Αύγ. 2004 , 13:21) Eίναι απλό...στο κάτω παράθυρο του Νokia Aydio Manager αριστερά σου έχει ένα "δεντράκι" με τα directories του τηλεφώνου σου. Eσύ θα τα σώσεις στο Β:\ και όχι στο Α:\ Υοu welcome.. :happy: se efxaristo para poli me esoses exeis kanena kalo mp3 na mou steileis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bettytsa (19 Αύγ. 2004 , 13:24) se efxaristo para poli me esoses exeis kanena kalo mp3 na mou steileis? Πάμπολλα αλλά δεν έχω χρόνο... Βάζεις mp3..?Εγώ τα μετατρέπω σε AAC που πιάνουν το μισό χώρο και βάζω τα 2πλάσια! Πιο πάνω έχει link για converter αν ενδιαφέρεσαι.. :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Καλησπέρα! να ρωτήσω κάτι? εχει δοκιμάσει κανείς MMC 256mb στο τηλέφωνο? εμένα (silicon power) δεν την βλέπει καθόλου.καμιά ιδέα?έχει τη v4.28. και κάτι άλλο,έχει ωγει καινούριο sw που να διορθώνει αυτό το πρόβλημα με τη μνήμη? ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GJM Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Καλημέρα, Νέος κάτοχος . . :D η έκδοση είναι : V 04.28 24-06-04 καλό? Πήγα και στο site της Nokia για ρυθμίσεις MMS / Wap / GPRS Δυστυχώς όμως δεν έχει για e-mail Είναι εύκολο να με βοηθήσει κάποιος ? Έχω Cosmote αν βοηθάει Παράθεση VW Jetta 1.4 TSI :happy: ΜΙΟ Α501 Looking into the future . . . You can see your self ! George M. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GJM (19 Αύγ. 2004 , 14:29) Καλημέρα, Νέος κάτοχος . . :D η έκδοση είναι : V 04.28 24-06-04 καλό? Ακριβώς την ιδια έχω κ εγώ.. :whistle: 128 mb MMC την αναγνωρίζει..? Παίζει κανα online μαγαζί φτηνό να ψωνίσουμε..? :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GJM Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Δεν το έχω ψάξει . . . Σκευτόμουν πάντως για 512Μβ Το TOPIC είναι τεράστιο αλλά κάπου λέει για μνήμες - συμβατότητες τιμές κτλ. Παράθεση VW Jetta 1.4 TSI :happy: ΜΙΟ Α501 Looking into the future . . . You can see your self ! George M. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2004 Θα την αναγνωρίζει..? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts