kotetsi Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Τελικά κάτι μου λέει ότι κι εγώ θα πάρω το 6230. Το μόνο που φοβάμαι είναι ότι θα δώσω μία περιουσία στις προσόψεις και τα παρελκόμενα, γιατί σίγουρα δε θα ήθελα το κινητό μου να είναι ίδιο με οποιοδήποτε άλλο 6230. :p Μια ακόμη ερώτηση: Η default πρόσοψή του είναι η μαύρη; Γιατί και με το 6100 που είχα πάρει νόμιζα ότι ήταν η μπλε, αλλά μου είπαν να διαλέξω μεταξύ εκείνης και της γαλάζιας. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Παιδια καποιος που να εχει δουλεψει το mobile MB v2.0 απο το aivanet για την προηγουμενη απορια μου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfista146 Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 skeftomai na parw kai egw to 6230! mia erwthsh! ginetai sygxronismos me to outlook? kai an nai pernaei olous tous xarakthres h exei kapoion periorismo ston ari8mo twn xaqrakthrwn pou mporei na xwresei? To exei dokimasei kaneis? Giati kai sto Samsung E700 mou legan oti ginetai kai otan phga na to kanw mou kophkan oi misoi xarakthres apo ta megala onomata!! :confused: :confused: Παράθεση Cuore Sporivo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Μια ακόμη ερώτηση: Η default πρόσοψή του είναι η μαύρη; Γιατί και με το 6100 που είχα πάρει νόμιζα ότι ήταν η μπλε, αλλά μου είπαν να διαλέξω μεταξύ εκείνης και της γαλάζιας. Δεν ξερω αν ειναι η default αλλα δεν νομιζω να εχουν φερει το κινητο με αλλη ακομα στην Ελλαδα.Πως θα μου παιρνανε τα 28 ευρω παλι???? :alien: :alien: :alien: Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Never mind... ευρέθη η απάντηση. Το 6230 διατίθεται και σε μαύρο και σε άσπρο by default. Sorry για το άλλο post πιο πάνω. Αν θέλει κάποιος mod μπορεί να το διαγράψει. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (27 Ιούν. 2004 , 17:09) Never mind... ευρέθη η απάντηση. Το 6230 διατίθεται και σε μαύρο και σε άσπρο by default. Sorry για το άλλο post πιο πάνω. Αν θέλει κάποιος mod μπορεί να το διαγράψει. Eννοείς σε κάποιο διεθνές e-shop; Αν θέλεις ενημέρωσέ μας σχετικά, γιατί και εγώ νομίζω πως στην Ελλάδα μέσω alpha copy μόνο σε μαυρο κυκλοφορεί.... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Μια ερωτηση για τους "πατεντερηδες" του myPhone... ! Μπορω να αλλαξω την καμερα του 6230 με καποια αλλη ενος αλλου κινητου; ( να το μονταρω δλδ; ) Please μην "κλασετε" την ερωτηση γιατι ψηνομαι για τρελες πατεντες... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Ρε παιδια ειναι επειγον... Αυριο θα χρειαστω gprs και δεν μπορω να συνδεθω με ΤΙΜ.Μου λενε οτι δεν εχω εγκαταστησει drivers του modem του κινητου.Εγω εχω εγκαταστησει το pc suite που εχει το cd με το κινητο.Εψαξα στη σελιδα της Nokia για drivers αλλα μονο ενα αρχειο .inf βρηκα που φυσικα δεν εχει setup.Εγκατεστησα απο το cd και το οτι εχει σχεση μετο καλωδιο συνδεσης με το pc αλλα τιποτα.Μπορει κανεις να βοηθησει???Ευχαριστω πολυυυ!!!!! :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 paidia to 6230 ipostirizei html selides ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kryh Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 σχετικα με τις φωτογραφιες σε nightmode και τα εγχρωμα, ασχετα πιξελ. ειναι φυσιολογικο να υπαρχουν, και υπαρχουν σε ολες τις ψηφιακες καμερες, σ αλλες λιγοτερο, σ αλλες περισσοτερο. Ειναι ο ψηφιακος θορυβος του αισθητηρα. Να αντιμετωπιστει ειναι αδυνατο, αλλα μπορειτε να κανετε αγνωριστη τη φωτογραφια αν την περασετε στο πισι και κανετε noise reduction με οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας (photoshop, paint shop pro, acdsee... ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sadiagraxa (27 Ιούν. 2004 , 18:16) Μια ερωτηση για τους "πατεντερηδες" του myPhone... ! Μπορω να αλλαξω την καμερα του 6230 με καποια αλλη ενος αλλου κινητου; ( να το μονταρω δλδ; ) Please μην "κλασετε" την ερωτηση γιατι ψηνομαι για τρελες πατεντες... :cool: Έχεις ξαναδοκιμάσει κάτι τέτοιο; Έχεις ανταλλακτικά (φακούς κάμερας από άλλο κινητό); Έχεις τα απαραίτητα μικροεργαλεία; Έχεις τις απαραίτητες πληροφορίες/γνώσεις; Για ποιο λόγο να το κάνεις αυτό; Αξίζει τον κόπο/ρίσκο; Δεν σε νοιάζει καθόλου για την εγγύηση; Το σκέφτεσαι ακόμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (27 Ιούν. 2004 , 17:44) Eννοείς σε κάποιο διεθνές e-shop; Αν θέλεις ενημέρωσέ μας σχετικά, γιατί και εγώ νομίζω πως στην Ελλάδα μέσω alpha copy μόνο σε μαυρο κυκλοφορεί.... :whistle: Nokia page 7. Ποιες είναι οι διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων για το κινητό τηλέφωνο Nokia 6230; Το κινητό τηλέφωνο Nokia 6230 έχει δύο επιλογές χρωμάτων: γραφίτης και λευκό του μαργαριταριού. ;) Είναι αλήθεια ότι το 6230 μπορεί να ανοίξει και να επεξεργαστεί αρχεία Word; Βρήκα μια εφαρμογή (link εδώ) που αν καταλαβαίνω καλά λέει ότι το κάνει. Αν είναι έτσι τότε ξεχνάω την αγορά smartphone, γιατί ο μόνος λόγος που θα αγόραζα θα ήταν αυτός. Ξέρει κανείς τίποτε για την εφαρμογή αυτή ή για άλλες παρόμοιες; Θα μπορώ να εισάγω αρχεία .doc από τον Η/Υ μου και να τα διαβάζω στο 6230; Παρακαλώ, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει για να μπορέσω τουλάχιστον να κατασταλάξω στην κατηγορία συσκευής που προτίθεμαι να αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. June 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Andreas1980 (23 Ιούν. 2004 , 01:51) Ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να περνάω λογότυπα στο 6230; Το Logomanger αν δεν κάνω λάθος δεν το υποστιρίζει, έτσι; :confused: Ξέρετε αν το τηλεφωνάκι μας μπορεί να δεχτεί έγρωμα logo; :alien: Όσον αφορά τη απορία με το κειμενοτηλέφωνο, την έχω κι εγώ. :wacko: Όποιος ξέρει, ας βοηθήσει. Καμιά απάντηση και για μένα; :worry: Συγνώμη που επαναλαμβάνομαι... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Γιάννης (27 Ιούν. 2004 , 19:32) Ρε παιδια ειναι επειγον... Αυριο θα χρειαστω gprs και δεν μπορω να συνδεθω με ΤΙΜ.Μου λενε οτι δεν εχω εγκαταστησει drivers του modem του κινητου.Εγω εχω εγκαταστησει το pc suite που εχει το cd με το κινητο.Εψαξα στη σελιδα της Nokia για drivers αλλα μονο ενα αρχειο .inf βρηκα που φυσικα δεν εχει setup.Εγκατεστησα απο το cd και το οτι εχει σχεση μετο καλωδιο συνδεσης με το pc αλλα τιποτα.Μπορει κανεις να βοηθησει???Ευχαριστω πολυυυ!!!!! :) :) :) Αυτό το αρχείο inf το έκανες δεξί κλικ και εγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (28 Ιούν. 2004 , 01:15) Είναι αλήθεια ότι το 6230 μπορεί να ανοίξει και να επεξεργαστεί αρχεία Word; Βρήκα μια εφαρμογή (link εδώ) που αν καταλαβαίνω καλά λέει ότι το κάνει. Αν είναι έτσι τότε ξεχνάω την αγορά smartphone, γιατί ο μόνος λόγος που θα αγόραζα θα ήταν αυτός. Ξέρει κανείς τίποτε για την εφαρμογή αυτή ή για άλλες παρόμοιες; Θα μπορώ να εισάγω αρχεία .doc από τον Η/Υ μου και να τα διαβάζω στο 6230; Παρακαλώ, αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας απαντήσει για να μπορέσω τουλάχιστον να κατασταλάξω στην κατηγορία συσκευής που προτίθεμαι να αγοράσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ;) Έτσι φαίνεται...Το κείμενο είναι σαφές.....Αν το αγοράσεις, το κατεβάσεις στο κινητό και το λειτουργήσεις, πες μας εντυπώσεις..... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Πολύ καλό αυτό ρε παιδιά....!!!! Word στο 6230...!!! Αγοράσέ το... κάποιος... :D :D http://www.softwarecellulari.it/Appz/243/Images/img.gif Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 E, δεν είναι τπτ αυτό. Text editors υπήρχαν ανέκαθεν(στο SL είχα 2). Τώρα το συγκεκριμένο δεν ξέρω που θα το βρεις... ακόμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chryant Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Kamia apokrisi ? Παράθεση Maybe you were right But baby I was lonely I don't want to fight I'm tired of being sorry ...:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vp690 Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 ma afou h nokia anakoinwse to 6260 ws kati kalytero apo to 6230,me symbian 60,me emfanish clamshell pou tairiazei perissotero ston antagwismo sony ericsson.Den nomizete oti tha itan ypervolh na vgalei nea ekdosh tou 6230 twra? Eksallou ti exei kykloforisei poly?sthn ellada h megalh eisagogh egine prin 30 hmeres peripou otan phga kai to agorasa egw.Arxika h alpha copy eixe steilei enan mikro arithmo syskeywn sta magazia(5-6 gia paradeigma) gia na dei antidraseis apo to koino,kai ousiastika irthane prin ena mhna.To nokia shop apo opou to agorasa egw esteile thn prwth mera 30 syskeyes MONO PARAGGELIAS...eytyxws pou eixa kanei krathsh!!! xexe. Entaksei,eipame high end kinhta klpklp.Yparxei ena marketing omws pou an h nokia ousiastika petage sta skoupidia to 6230 vgazontas to 6230i toso syntoma,tha ths petousame kai meis ta 6230 sth mapa!!! Παράθεση NOKIA FOREVER... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Δε μου λέτε: 1) Αν βάλω AAC αρχεία στο root της MMC θα τα βλέπει το κινητό; Με reader παντα. 2)Αν βάλω μελωδίες στο ενα folder τύπου \Ringtones θα τις βλέπει το κινητό;; 3)Αν βάλω 3gp βιντεάκια σενα folder τυπου \Videos θα τα βλέπει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (28 Ιούν. 2004 , 14:52) E, δεν είναι τπτ αυτό. Text editors υπήρχαν ανέκαθεν(στο SL είχα 2). Τώρα το συγκεκριμένο δεν ξέρω που θα το βρεις... ακόμα :p Vrisketai akoma kai tora, para poly eukola...sta gnosta magazia :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 greek_bookreader.zip To πόσταρε ένα παλικάρι στο thread του 6610/6610i (link εδώ). Μήπως μπορεί κανείς να το δοκιμάσει αν κάνει και για το 6230; Thanx in advance. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Καλα εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην φαινεται ποιος καλει,οταν εχεις σκουροχρωμο φοντο?Δηλαδη τους ηταν τοσο δυσκολο να κανουν καποιοα πατεντα?Να βγαινουν στην οθονη π.χ με αλλο χρωμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gtimb (29 Ιούν. 2004 , 01:16) Καλα εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην φαινεται ποιος καλει,οταν εχεις σκουροχρωμο φοντο?Δηλαδη τους ηταν τοσο δυσκολο να κανουν καποιοα πατεντα?Να βγαινουν στην οθονη π.χ με αλλο χρωμα? Aυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που θα έφτανα και μέχρι αλλαγή της συσκευής.... :( Πιστεύω να ξεπεραστεί σύντομα.... :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ili Δημ. June 28, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (27 Ιούν. 2004 , 16:00) Παρατήρησα στην ιστοσελίδα της Νόκια ότι το 6230 αλλάζει εμπρός και πίσω καλύμματα. Την περιέργεια μου κίνησε ένα άλλο site στο οποίο είδα το 6230 σε άσπρο χρώμα. Η ερώτησή μου είναι η εξής: Η πρόσοψη είναι μαζί με τα πλήκτρα, ή το πληκτρολόγιο είναι ξεχωριστό τμήμα; Ρωτάω γιατί θα μου άρεσε η αντίθεση που θα κάνει η άσπρη πρόσοψη (και η πράσινη με το μαύρο kb. Αλήθεια, έχει αγοράσει κανείς δεύτερη πρόσοψη για το 6230; Αν ναι, πόσο κοστίζει; Παιδιά η ασημί είναι όλα τα λεφτά!!!! Το τηλέφωνο μεταμορφώνεται σε ένα κόσμημα που δεν χορταίνεις να το κοιτάς!!! :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5226DragonTiger.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts