Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ekopsa ena hands free, kai anti gia tis dyo pseires, yparhei tora ena thiliko stereo, sto opoio syndetai to arseniko tou stereo tou autokinitou mou , i eksoterika mikra iheia :)

To apotelesma? ekpliktiko :D

Epipleon enosa ta akra apo tis dyo pseires se ena arseniko stereo.

Oute gata oute zimeia :)

Παιδιά έχετε καταλάβει τί είναι και τί ακριβώς κάνει το ¨κειμενοτηλέφωνο" (μενού-->ρυθμίσεις-->ρυθμίσεις εξαρτημάτων-->κειμεν/φωνο) :eek: :blink:

Το προσπέκτ δεν αναφέρει σχεδόν τίποτα.... :whistle:

Εχω προβλημα με το Pc SUITE ειτε 5.8 ειτε 6.0 και τα Windows ME.

Εχω διαβασει οτι και αλλοι εχουν αυτο το προβλημα(=βγαζει ενα error message οταν πας να ανοιξεις καποιον φακελο).

Συγκεκριμενα εχει προβλημα στο NOKIAPHONEBROWSER.DLL.

Μηπως βρηκε κανεις καποια λυση?

Βαρεθηκα να το ανοιγοκλεινω συνεχεια.

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6230i/m1.jpg

Nokia 6230i

Launch: August

Price: Wholesale – 385 Euro / Operator – 345 Euro/ Street – 450-475 Euro

Positioning: replacement for Nokia 6230

Volume: 1.1 mln in third quarter

Plant: Hungary (line 1,2)

General

Tri-band Operation

EGSM 900, GSM 1800, and GSM 1900 networks in Europe, Africa, Asia-Pacific, North America, and South America where these networks are supported

Automatic switching between bands

Size

Weight: 104 g (with BL- 5C )

Dimensions: 103 mm x 44 mm x 22 mm , 77cc

Display and User Interface

27.5 mm x 34.5 mm display

Active TFT color display

Supports up to 65,536 colors within 128 x 160 pixels

7 lines for text in basic mode with 16-pixel font

Three soft keys with five-way scroll including select function

User configurable right and left soft keys

List and animated grid menu

Integrated 1.3 megapixel C amera

Resolution up to 1280 x 960

Self timer function (10 sec)

Phone display used as a viewfinder

Standard, portrait, and night modes

Different effects

Photo album in Gallery

Gallery for storing and editing images

3 image quality options: High, normal, basic

Integrated video recorder: 3GPP spec (H.263 video and AMR audio packed in .3gp format)

Integrated video player: 3GPP spec (H.263 video, MPEG-4, and AMR audio packed in .3gp format)

Video streaming: 3GPP spec (H.263 video )

Phone Features

Personal shortcuts

Alarm clock

Stereo FM radio

Radio as alarm clock alert

2 speakers for stereo poliphonic tones

Automatic volume control

Extensive calendar with busy view of the week, improved notes view for each day, snooze on calendar alarm

Notes view for each day

To-do list (up to 30 entries)

Automatic key guard

Wallet

Stopwatch

Countdown timer

Wallpaper: Full-screen color image

Animated color screensavers

Changeable color schemes

Changeable menu schemes

Calculator

Φίλε sequent_c από πού πήρες τις πληροφορίες αυτές; :blink:

Η φωτό μου φαίνεται λίγο μούφα, ιδίως στο πάνω μέρος της οθόνης..... :confused:

Δείτε αυτό....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&threadid=33627 :eek:

Μάλλον μούφα μου φαίνεται....με φοτοσοπ και όλα τα σχετικά..... :p

Ας ελέγξουμε πάντως τις πληροφορίες μας για κάθε λόγο.... :whistle:

Στο φόρουμ του mobile-review κάποιος σήμερα είχε δώσει αυτή τη φωτογραφία. Την είχα δει και γω αλλά δεν είχε τα υπόλοιπα specs που δίνει ο sequent. Μάλλον απο αλλού θα τα βρήκε.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι λέει οτι είναι διάδοχος αλλά δεν αναφέρεο οτι θα έχει mp3player. Αυτό θα είναι απο τ'άγγραφα!

Παίδες, μια φίλη μου που έχει το τηλέφωνο διαμαρτύρεται πως ενώ έχει στο on την ρυθμιση για τις αναφορές, εν τουτοις δεν της έρχετε καμμια.

Είναι κανα πρόβλημα γνωστό η κατι λαθος κάνει;;

Ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω για να περνάω λογότυπα στο 6230; Το Logomanger αν δεν κάνω λάθος δεν το υποστιρίζει, έτσι; :confused:

Ξέρετε αν το τηλεφωνάκι μας μπορεί να δεχτεί έγρωμα logo; :alien:

Όσον αφορά τη απορία με το κειμενοτηλέφωνο, την έχω κι εγώ. :wacko: Όποιος ξέρει, ας βοηθήσει.

Καλημέρα σε όλους!!! ;)

Τρελλο photoshop μυριζει η φωτογραφία...

Αν θα έχει μεγαλύτερη οθόνη πάει να πει πως θα δούθμε γενικα νεα σειρα 40... Ξερουμε κατι τέτοιο;

Περισσότερες πληροφορίες εδώ:

http://www.mobile-review.com/review/nokia-6230i-en.shtml

Απλά θα αναφέρω (άσχετα αν είναι αληθινό) πως φαίνεται να έχει κάμερα 1,3 ΜΡΧ , 2 stereo speakers πολυφωνικα, οθόνη 128Χ160 ΡΧL (27,5X34,5mm) ε-μαιλ με δυνατότητα επισύναψης μέχρι 100ΚΒ/ ε-μαιλ, φωνητική εγγραφή ως μιά ώρα, βιντεοκλιπς ως 40 λεπτά, ΜΜS ως 200ΚΒ/ΜΜS..... :blink:

MP3 δεν αναφέρεται..... :eek:

Πάντως σίγουρα τις επόμενες μέρες θα έχουμε περισσότερες και πιό σίγουρες πληροφορίες.... :whistle:

Στην παρακάτω φωτό προσέξτε την κάτω εγκοπή του κινητού, που είναι και το δέυτερο ηχείο του...! :eek:

http://www.mobile-review.com/review/image/nokia/6230i/m2.jpg

O sequent δίνει την μισή φωτογραφία και ο χρήστος την άλλη μισή. Α ρε συνεργασία. :D

Πάντως η φωτο που δείχνει στο mobile-review στο link που έδωσες είναι η αντίθετη με αυτήν που κυκλοφόρησε αρχικά. Γιατί έβαλαν το χέρι στην άλλη μεριά; Θα μας τρελάνουν; :wacko: :wacko:

Πάντως εγώ δεν πιστεύω οτι θα είναι photoshop. Γιατί όχι να μην κυκλοφορήσει το 6230i; Η ΝΟΚΙΑ τα συνηθίζει κάτι τέτοια. πολύ ωραίο φίνεται. Αλλα μου φαίνεται πολύ παράξενο να μην έχει mp3player. Τεράστια έλλειψη θα είναι. Δεν μπορεί να θεωρηθεί αναβάθμιση του άξιου 6230 αν δεν έχει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Αλλά πάλι δύο ηχεία για σούπερ στέρεο ήχο και όχι mp3; Μάλλον θα έχει.

To mobile-review αναφέρει πως έχει και mp3 player, άγνωστο γιατί δεν υπάρχει στα χαρακτηριστικά του, που σαφώς έχουν πολλές ελλείψεις σε επιμέρους σημεία.... :rolleyes:

Επίσης είδα την αρχική φωτό σε μεγέθυνση και όντως το λογότυπο της ΝΟΚΙΑ φαίνεται άκομψα ραμένο στη φωτό.... :whistle:

Σαν ιδέα πάντως καλή ακούγεται, άσχετα από fake φωτό και πιθανώς αλλοιωμένα χαρακτηριστικά....Είδωμεν.... :rolleyes:

Κια στα φόρουμ του ίδιου site ένας πληροφοριοδότης που έχει αποδειχθεί έγκυρος σε όλα όσα έχει πει, εδώ και καιρό επαναλαμβάνει οτι όλα τα επόμενα series 40 κινητά θα είναι αναβαθμισμένα σε πολλούς τομείς και θα έχουν όλα μεγαλύτερη οθόνη.

Ναιρε, σ'αυτό το κινητό δεν φοβάμαι την έλλειψη του Mp3player. Eίμαι 100% σίγουρος οτι θα έχει.

Απλά, το καλό έγινε καλύτερο. Ή μάλλον κορυφαίο.

Kai i Nokia exei idi anakoinosei to 6170 pou exei 128X160...

Min 3exnate oti to 6630 to eixe to idio site kai telika itan to idio se specs kai emfanisi...

Sigoura tha ipar3oun kapoies mirodiafores alla pistuo pos tha to doume sintoma...

Nexus 4 & iPad mini

Ρε παιδιά, ξέρει κανένας από εσάς κάποιο μαγαζί που να έχει 6230 ? Όπου και να πάω, βλέπω χαρτάκια και σημειώματα ότι "Εξαντλήθηκε", "Προσωρινά μη διαθέσιμο" κλπ κλπ......

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Well, το source της φωτογραφίας δεν μου λέει και πολλά. Ωστόσο και αν ακόμα είναι αντικαταστάτης του 6230 (Μην ξεχνάμε ότι η Νόκια ανακοίνωσε 40 συσκευές για φέτος :lol: ) τουλάχιστον έχει πραγματικές διαφορές με το 6230, σε σημείο που αμφιβάλλω αν τελικά θα είναι αυτό το όνομά του. Μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μνήμη, καλύτερη κάμερα. Όχι σαν το 6610 σε σχέση με το 6610i π.χ. όπου οι διαφορές είναι κυριολεκτικά ανέκδοτο...

Αλλά αυτά καλύτερα να τα πούμε σε εκείνο το θέμα. ;)

Well, το source της φωτογραφίας δεν μου λέει και πολλά. Ωστόσο και αν ακόμα είναι αντικαταστάτης του 6230 (Μην ξεχνάμε ότι η Νόκια ανακοίνωσε 40 συσκευές για φέτος :lol: ) τουλάχιστον έχει πραγματικές διαφορές με το 6230, σε σημείο που αμφιβάλλω αν τελικά θα είναι αυτό το όνομά του. Μεγαλύτερη οθόνη, μεγαλύτερη μνήμη, καλύτερη κάμερα. Όχι σαν το 6610 σε σχέση με το 6610i π.χ. όπου οι διαφορές είναι κυριολεκτικά ανέκδοτο...

Θα συμφωνήσω με τον μίρορ. Το πλήρες έγινε ύπερπλήρες. Καλό θα ήταν όμως να ήταν έτσι από την αρχή αλλά για τη Nokia μιλάμε, ε? :rolleyes:

Με αυτά τα χαρακτηριστικά πιστεύω χτυπάει πολύ δυνατά τον ανταγωνισμό. Να δούμε και τιμή όμως.

Επίσης είναι κ**οπερίεργος να δω τι κάρτες μνήμης παίρνει. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι MMC αλλά resize... :whistle: Θα γελάσουμε τότε... :rolleyes:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (23 Ιούν. 2004 , 10:32)

Επίσης είναι κ**οπερίεργος να δω τι κάρτες μνήμης παίρνει. Κάτι μου λέει ότι δεν θα είναι MMC αλλά resize... :whistle: Θα γελάσουμε τότε... :rolleyes:

LOL re trob panta me tin kali kouventa mesa sto stoma...

Pantos sostes oi epifila3eis sou...Gia tin nokia milame... :D

Nexus 4 & iPad mini

Για τις δυνατότητες, μια χαρά η τιμή του. ;)

Nokia 6230i is pretended to be the best phone of the autumn 2004 in its segment. It will appear a bit later than Siemens S65, but will have better screen quality (in our opinion Nokia 6230i has better color rendering), similar features and mp3-player support.

Νά'τος και ο mp3player που ψάχναμε.

Η βιντεοσκόπηση περιορίζεται στα 16ΜΒ αλλά λέει δεν βελτιόθηκε στην ποιότητα εικόνας! :(

Και αναφέρει οτι θα κάνει Multitasking. Πώς θα γίνεται αυτό; Νομίζω έχει και το 6230 αυτή τη δυνατότητα. Τι σόι Multitasking είναι αυτό; Σίγουρα όχι σαν τα series 60. :p

Μακάρι να έχει κανονικές κάρτες και όχι RSMMC. Όμως με τέτοια εσωτερική μνήμη αμφιβάλω αν θα βάλουν στο κουτί και κάρτα μνήμης.

Αν έχει και hotswap θα είναι το απόλυτο μη smartphone κινητό. :D

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούν. 2004 , 12:32)

Για τις δυνατότητες, μια χαρά η τιμή του. ;)

Όπως και το 6230 όταν κυκλοφόρησε άλλωστε!

Και αναφέρει οτι θα κάνει Multitasking. Πώς θα γίνεται αυτό; Νομίζω έχει και το 6230 αυτή τη δυνατότητα. Τι σόι Multitasking είναι αυτό; Σίγουρα όχι σαν τα series 60. :p

Μάλλον εννοεί να παίζει ΜΡ3 και ταυτόχρονα να κάνε ικάτι άλλο, όπως συγραφή SMS, browsing, να παίζει κάποιο παιχνίδι κ.τ.λ. Νo big deal. Και το Sl45 το κάνει αυτό :p

Μακάρι να έχει κανονικές κάρτες και όχι RSMMC. Όμως με τέτοια εσωτερική μνήμη αμφιβάλω αν θα βάλουν στο κουτί και κάρτα μνήμης.

Χμμμ, εγώ φοβάμαι ότι με τόσες ουσιαστικές αλλαγές στο hardware, θα έχουν άνετα διακαιολογία να πουν , ξέρετε, δεν χώραγε κανονική MMC... :whistle: Ηοtswap, Λίγο δύσκολο... Για τη Nokia μιλάμε... :p Πέραν της πλάκας, αν η βασική πλακέτα έιναι ίδιας σχεδίασης με του 6230 (που λογικά θα είναι)και με δεδομένη την θέση της MMC πάνω σε αυτήν απλά ξεχνάμε το hotswap... :(

Προσωπικά θα προτιμούσα να μην έχει MMC στο πακέτο και να είναι έστω και λίγο φτηνότερο. :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (23 Ιούν. 2004 , 12:32)

Kαι το 6230 έχει ως όμως ένα σημείο...Συγκεκριμένα δεν μπορεί να χρησιμοποιείς μουσική (μπ3 ή ραδιο) και να τραβάς φωτό....Πιστεύω στο νεο μοντέλο (με την ασαφή ακόμα ονομασία) να λειτουργεί αυτό σωστά, όπως λειτουργεί και στα άλλά, πλην του 6230, τηλέφωνα.... :whistle:

Ουσιαστικά λιγο με ενοχλεί το hotswap, τι στιγμή που μιά μεγάλη επέκταση μνήμης μια φορά μπαίνει και δεν ξαναβγαίνει ποτέ, εκτός αν χρησιμοποιείς card reader....Στις παιγνιδομηχανές φυσικά η χρήση του θα ήταν επιβεβλημένη....Λογικά φαντάζομαι, εφόσον βασίζεται στο 6230 ΜΜC θα έχει..... :whistle:

Πάντως αντιμετωπίζει επιτυχώς ό,τι δεν μας άρεσε στο 6230, ενώ προσθέτει και πολλά άλλα ακόμα.... :)

Περιμένουμε εναγωνίως τις επίσημες πληροφορίες για το κινητό αυτό, που μάλλον δεν πρέπει να αργήσουν και πολύ..... ;)