christ-k Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas ( 9 Ιούν. 2004 , 21:54) Eχουν βγει κάτι καταπληκτικές της Κρουσέλ ,μουρλια,αλλά και bodyglove φίλε άφαντε από τα μέρη μας Χρηστάκι... :) :whistle: :whistle: :rolleyes: [Σύντομα ελπίζω.... :) ] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Πήρα κι εγώ πρόσοψη, την κόκκινη.Δεν είδα διαφορά, το κενό στο πάνω μέρος παραμένει καθώς και τα τριξίματα.Δε βαριέστε, πλαστικούρα είναι θα τρίζει!!! Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ρε παιδιά για τι κενό μιλάτε ακριβώς? Κάντε post μια φωτογραφία. Εμένα βασικά, με την αρχική πρόσοψη, το πίσω κάλυμα εξέχει μερικά χιλιοστά από πίσω!!! Αυτό το έπαθε κάποια στιγμή, (μου έχει πέσει 2 φορές :cry: ) και έκτοτε όσο και να έχω προσπαθήσει δε μπορώ να την βάλω σωστά. Εντωμεταξύ δε μπορώ να καταλάβω αν τα δοντάκια που έχει το πίσω κάλυμα, μπένουν *μέσα* στις θηκούλες που έχει το μπροστά ή δεν έιναι θήκες, και απλά ακουμπάνε στο πίσω μέρος. :confused: Αν πάρω καινούρια πρόσοψη λογικά δε θα διορθωθεί? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (10 Ιούν. 2004 , 10:17) Mόνο aac/mp3....Wav μέσω nokia audio manager για μετατροπή....Και φυσικα ποτέ δεν θα μπορούσε να λαβει wav απευθείας.... ;) Δηλαδή wav έτοιμα όπως παίρνουν τα series 60 δεν πάιρνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 @ arish Γιατί να βάλεις wav και να μην βαλεις mp3 που καταλαμβάνουν και λιγοτερο χώρο????? Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arish (10 Ιούν. 2004 , 12:03) Δηλαδή wav έτοιμα όπως παίρνουν τα series 60 δεν πάιρνει? Οπως λεει και ο t630user δεν υπαρχει λογος να βαλεις wav αρχεια.Μια χαρα ειναι με τα mp3 .Και βρισκεις και πιο ευκολα για donload... :) :) :) Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Ναι έχετε ένα δίκιο σε αυτό. Απλά είχα βρει κάτι ωραία wav και είχα μείνει με την απορία. thanx πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danaus Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Παίδες, σε όλες αυτές τις σελίδες περί 6230 πολλά έχουν ακουστεί, όμως για ποιότητα ήχου για νορμάλ τηλεφωνήματα λίγα είναι τα σχόλια (περιληπτικά λέω ότι κάτι ακούστηκε για μεταλλική ποιότητα ήχου). Επίσης, ΚΑΝΈΝΑ σχόλιο για τη ποιότητα λήψης δικτύου σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Να συμπεράνω ότι no news is good news? Αυτό με το ρολόι όμως με χαλάει ρε γμτ. Εχω το 8310 (ξέρω, μη βαράτε) από την 1η Νοεμβρίου 2001 και για λίγες εβδομάδες κράταγε την ώρα, ύστερα την έχανε μετά την αφαίρεση της μπαταρίας. Σχεδόν 3 χρόνια αργότερα, τα ίδια και χειρότερα (χάνει την ώρα ακόμα και χωρίς αφαίρεση της μπαταρίας) ακούω για το 6230. Να τολμήσω να πώ "απαράδεκτη Νόκια" ή είναι φράση ταμπού σε αυτό το topic / forum? Πάντως δε ξανατρέχω να το αγοράσω από τους πρώτους όπως το 8310. Υποψιάζομαι ότι πέρα από τα soft upgrades, υπάρχουν και hardware upgrades τα οποία φυσικά δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση. Τα σέβη μου. Παράθεση There is no host like http://localhost . Σύνθημά μας: "Try SCE to AUX!". Αν δε πιάσει, δοκιμάστε SCE2AUX @ danaus .NET Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αφού μελέτησα με προσοχή και τις 96 σελίδες :blink: του thread και πείστηκα ότι δεν πρόκειται για άλλη μια νοκιοπατάτα αλλά για αξιόλογο κινητό ...το τσίμπησα κι εγώ σήμερα από το Πλαίσιο στα 410 ευρώπουλα (made in Hungary... :rolleyes: ) . Ήμουν μεταξύ του SX1 και του 6230. Τελικά θέλοντας κάτι μικρό που να τα έχει όλα και καλυπτόμενος (ακόμη) από το 3650 από άποψης smartphone, διάλεξα το 6230. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Εδώ και λίγες ώρες που το έχω ταράξει στο πείραγμα φαίνεται πολύ καλό! Δυστυχώς από στιγμή σε στιγμή θα πρέπει να το βάλω στην πρίζα για την πρώτη φόρτιση. Αυτά που μου άρεσαν μέχρι στιγμής είναι: η ποιότητα του ακουστικού όσον αφορά ήχους και ραδιόφωνο, η οθόνη αν και όντως λίγο μικρούλα, το ντιζάιν, η ταχύτητα αποθήκευσης του βίντεο (συγκρινόμενο με το 3650...είναι τούρμπο! ) και η ποιότητα των φωτογραφιών. :D Δεν μου έχει αρέσει το τρίξιμο του κεντρικού πολυπλήκτρου, και το ότι προσπαθώ να το ανοίξω και δεν ανοίγει! Μου έχει σπάσει τα νεύρα. :mad: Θα ανατρέξω στις προηγούμενες σελίδες για τις σχετικές οδηγίες! :whistle: Αυτά προς το παρόν. Η συνέχεια μετά την πρώτη φόρτιση.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Kαλορίζικο! :) :) :) Πράγματικά, δεν πρόκειται για "νοκιοπατάτα"... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue (10 Ιούν. 2004 , 11:42) Ρε παιδιά για τι κενό μιλάτε ακριβώς? Κάντε post μια φωτογραφία. Εμένα βασικά, με την αρχική πρόσοψη, το πίσω κάλυμα εξέχει μερικά χιλιοστά από πίσω!!! Αυτό το έπαθε κάποια στιγμή, (μου έχει πέσει 2 φορές :cry: ) και έκτοτε όσο και να έχω προσπαθήσει δε μπορώ να την βάλω σωστά. ;) Εντωμεταξύ δε μπορώ να καταλάβω αν τα δοντάκια που έχει το πίσω κάλυμα, μπένουν *μέσα* στις θηκούλες που έχει το μπροστά ή δεν έιναι θήκες, και απλά ακουμπάνε στο πίσω μέρος. :confused: Αν πάρω καινούρια πρόσοψη λογικά δε θα διορθωθεί? :worry: Φίλε μου, απλώς το έχεις το κινητό χωρίς να εφαρμόζουν σωστά τα καπάκια (προσόψεις) του....Το καλύτερο που έχεις να κανεις να πας σε ένα αλφα κόπυ να στα τοποθετήσουν σωστά.... Πήρα κι εγώ πρόσοψη, την κόκκινη.Δεν είδα διαφορά, το κενό στο πάνω μέρος παραμένει καθώς και τα τριξίματα.Δε βαριέστε, πλαστικούρα είναι θα τρίζει!!! Φίλε μου μάλλον σφάλλεις....Πήρα σήμερα κι εγώ την πράσινη (χρυσαφί) πρόσοψη και παραγματικά είναι ασύγκριτη σε σχέση με την προηγούμενη...Ούτε τριξίματα (έβγαλα πλέον το χαρτονάκι), ούτε κενά, ενώ δίνει μια πιό συμπαγή αίσθηση....Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα, είναι πως το κουμπάκι της εξόδου στην πλάτη έχει αντικατασταθεί από ένα ακαλαίσθητο πλαστικό γκρι σε σχέση με το ασημί της αρχικής πρόσοψης..... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flas Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 geia sas paides. mipws xerei kaneis na mou pei pou mporw na brw games kai aplicattions gia to 6230? ti katalixi exoyn? mpainoyn me to nokia data suite? eyxaristw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Δυο φορες πηρα την ΤΙΜ να μου στειλει ρυθμισεις για wap και mms αλλα τιποτα αν και λενε οτι εστειλαν.Μηπως μπορει να τις γραψει καποιος ????Ευχαριστω πολυ. :D :D :D :D Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (10 Ιούν. 2004 , 14:59) Kαλορίζικο! :) :) :) Πράγματικά, δεν πρόκειται για "νοκιοπατάτα"... :D Ευχαριστώ! Πραγματικά το κινητάκι είναι εξαιρετικό. Πρόλαβα (πριν τα φτύσει η μπαταρία) να ακούσω και mp3 από το ηχείο του και ακούγονται πολύ καλά! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Επαναλαμβάνω το ερώτημα που τέθηκε πρίν 2 σελίδες... Το ασημί πληκτρολόγιο περιλαμβάνεται στις καινούριες προσόψεις που κυκλοφορούν????????????????? Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 to eipa se dio pio proigoumenes selides an 8imame kala oti den diati8ete me thn prosopsi to asimenio pliktrologio.pouliete xorista Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Cue des thn fotografia pou bazw gia na katalabis pio kenw leme mikro men alla me thn palia prosopsi pou eixa egw toulaxiston etrize .enw me thn kenouria pou ebala den exei tetio problima giati koumponoune poli kala h prosopsi pano sto kinito :) Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος word1983 (10 Ιούν. 2004 , 19:23) Cue des thn fotografia pou bazw gia na katalabis pio kenw leme mikro men alla me thn palia prosopsi pou eixa egw toulaxiston etrize .enw me thn kenouria pou ebala den exei tetio problima giati koumponoune poli kala h prosopsi pano sto kinito :) min viazese se ligo tha trizi kai ayti .afou einai oloidies .to 6230 stin arxi den etrize alla meta etrize kanonikotata. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cdcd_x Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος t630user (10 Ιούν. 2004 , 07:50) @ cdcd_x Mporeis na ta metafereis sthn mmc.Aplws mhn kaneis drag-drop.Epel3e thn karta mmc kai meta pata metafora ser thlefono mpa me tipote ....oti kai na kano ta mp3 pane ston katalogo arx.mousikis ....den ksero ti ftaiei isos me tis iperithres na iparxi provlima?? kai episis to dir tis mmc den exi kan onoma einai apla enas noname fakelos. gamoto kai tora pou exo gemisi me pexnidakia thn mnimi den mporo kan na stilo mp3......mou fenetai tha prepei na paro to kalodio ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Παντως από τις πρώτες εντυπώσεις που γράφονται για το 7610, εξακολουθώ να πιστεύω ότι το 6230 είναι σήμερα η πιο τίμια πρόταση της Nokia.Όσο για τις προσόψεις εγώ δεν είδα διαφορά.Και μια παράκληση όποιος έχει τις ρυθμίσεις για cosmote wap ας τις ποστάρει γιατί από την cote με γράφουν κανονικά. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bergyr Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος haki (11 Ιούν. 2004 , 00:07) Γιατι δεν μπαινεις στο διεθνες site της ΝΟΚΙΑ απο οπου σου στελνονται σε δευτερολεπτα; Φίλε μου μπαίνω, αλλά στην τρίτη επιλογή για μάρκα τηλεφώνου δεν το έχει πουθενά, ούτε και το 6600 ή το 6220.Μιλάω πάντα για cote. Παράθεση "Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος" http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinitoneidimonas Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 παιδιά θα πρέπει να ζήσετε και με το ελαφρύ τριξιματάκι,που σε λίγο καιρό και οι νέες προσόψεις θα κάνουν...Και αυτό γιατί πολύ απλά όταν υπάρχουν κινητά μέρη στο κινητό όπως τα καλύματα-πατέντα της Νόκια είναι επίτηδες χαλαρά για να βγαίνουν και ποτέ δεν θα έχουν την τέλεια εφαρμογή ενός μη x-cover κινητού.Δεν θα ξεχάσω ποτέ στα πρώτα 3310 που ήταν σκληρέςκαι αγκιστρωμένες οι προσόψεις πάνω στο κινητό ,τι ουρά ανθρώπων σχηματιζόταν στο μαγαζί για να τους την ανοίξω,και τι προσόψεις που πουλούσαμε επειδή τις χαρακώνανε με μαχαίρια και κατσαβίδια στην προσπάθεια να ανοίξουν το κούμπωμα από πίσω!! :p :D Καλές εποχές,α ρε Νόκια :lol: Παράθεση <Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ..... Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ MYCQSMOS MMS NOKIA 7600/6230 Για να ενεργοποιηθούν οι Υπηρεσίες MMS που προσφέρει η Cosmote, θα πρέπει πρώτα να ρυθμίσετε τη συσκευή σας. Προκειμένου να γίνουν οι ϋωοτές ρυθμίσεις, σας αποστέλλουμε τις παρακάτω παραμέτρους που θα πρέπει να αποθηκευθούν στη συσκευή σας. Επιλέξτε από το μενού ΜΗΝΥΜΑΤΑ , ΡΥΟΜΙΣΕΙΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ , ΜΗΝΥΜΑΤΑ MULTIMEDIA, και ΡΥΘΜΙΖΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ . Επιλέγετε το μενού ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΪΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ MUUTMEDIA Εμφανίζεται μια λίστα από υπομενού που χρειάζεται να ρυθμιστούν: • Ονομασία ρυθμίσεων /Settings Name ; Πληκτρολογείτε MMS-GPRS • Αρχική Σελίδα/ Homepage : Πληκτρολογείτε http://195.167.65.220:8002 • Διακομκττής Μεσολάβησης / Proxies : Επιλέγετε Ενεργό/ Enable • Κύριος Μεσολαβητής /Primary Proxy: εμφανίζεται Θύρα/ Port : 8080 επιλέγετε ΕΠΙΛΟΓΗ και εμφανίζεται Διεύθυνση/ IP address όπου πληκτρολογείτε 010.010.010.020 Θα εμφανιστεί 010.010,010.020:8080 και θα πατήσετε OK. • Δευτερεύων Δία κομιστή ς / Secondary Proxy: Δεν κάνουμε καμία ρύθμιση • Ρυθμίσεις Φορέα / Bearer Settings : Σημείο Πρόσβασης GPRS/ access point name ; Πληκτρολογείτε mms Τύπος Ελέγχου Στοιχείων/ Authentication Type : Επιλέγετε Κανονικός / Normal Όνομα Χρήστη : κενό Κωδικός : κενό Οι ρυθμίσεις έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί να γίνει χρήση των υπηρεσιών Ρε παιδια ψαξτε και λιγο στις προηγουμενες σελιδες 2-3 φορες τις εχω στειλει! Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Σορρυ, να ρωτήσω και κάτι ακόμα πριν το αγοράσω... χεχε! Το bluetooth δεν φαντάζομαι να είναι κλειδωμένο ή κάτι τέτοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikol Δημ. June 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2004 Mια ερωτηση ρε παιδια!Ειναι απαραιτητο τα εισερχομενα μηνυματα να κατατασσονται με βαση την αρχικη τους φράση? Χαθηκε να ταξινομουνται με βάση τον αριθμο απο τον οποιο σταλθηκαν?Αλλαζει αυτο? :mad: Δηλαδη δειχνεις σε καποιον το τηλεφωνο, να βλεπει και τα sms σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts