manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από MIB re pedia ti na sas pw. 8elw ragmatika na allakso to SX1 me to 6230 , alla mprosta sta matia mou o filos mou stin anamoni otan einai to kinito kai pataei to aristero shoftkey restart sti mapa, alla kai sta MP3 kamia fora leei kolaei, sas parakalw peite mou oti mporei na fteei to kinito tou kai oxi ola ta 6230, tromazw stin idea na parw ena kinito kai na mou bgei pio kolimeno apo to SX1,,,,, Φυσικά έχει κάποιο πρόβλημμα το κινητό του αφού σε κανέναν άλλο δεν έχει τύχει τέτοιο πρόβλημμα! Και μάλιστα πρέπει να το κοιτάξει γιατί μπορεί να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημμα πρέπει να πάει στην Νόκια! Τα είπε όλα ο Άλεξ το κινητό δεν κολλάει με τίποτα! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από MIB re pedia ti na sas pw. 8elw ragmatika na allakso to SX1 me to 6230 , alla mprosta sta matia mou o filos mou stin anamoni otan einai to kinito kai pataei to aristero shoftkey restart sti mapa, alla kai sta MP3 kamia fora leei kolaei, sas parakalw peite mou oti mporei na fteei to kinito tou kai oxi ola ta 6230, tromazw stin idea na parw ena kinito kai na mou bgei pio kolimeno apo to SX1,,,,, Φυσικά έχει κάποιο πρόβλημμα το κινητό του αφού σε κανέναν άλλο δεν έχει τύχει τέτοιο πρόβλημμα! Και μάλιστα πρέπει να το κοιτάξει γιατί μπορεί να έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημμα πρέπει να πάει στην Νόκια! Τα είπε όλα ο Άλεξ το κινητό δεν κολλάει με τίποτα! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 mia erwtisi, gia na xtipaei to kinito kserw oti mporei na mpei MP3 melodia, isxiei to idio gia ta SMS???? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 nai ka gia ta sms mporis na baleis mp3 gia hxo minimatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2004 mib, digura exei prob to 6230 tu filu su. as to pai stin alpha copy opu tha tu to siiaksun dwrean. ne se mp3 se ixus klisis/sms ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Kollima me to aristero soft key de noeitai :) Omos kamia fora pragmati kollaei stin anaparagogi mp3 , otan kaneis kai alli douleia mazi(px otan akouo mp3 kai taytohrona stelno sms-hanei haraktires tin ora pou grafeis-kamia fora kollaei....) Eho dyo , ena 3.14 kai ena 3.15. Ehei symvei kai sta dyo... Otan omos akouo mono mp3 , pote de mou ehei kollisei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 exei kolisei to aristero shoftkey ston filo mou kai apo tis ri8miseis otan paei na to allaksei kanei restart sti mapa! otan stin anamoni to pataei restart sti mapa! den 8imame ti sintomeysi eixe balei , alla to kanei ka8e fora pou to pataei ! pragmatika to eida o idios kai me tromakse! (einai me tin 3.14) enas allos filos pali pou to exei me tin 3.15 tou kolaei kai aftounou , se alles stigmes episeis mou eipe oti tou krataei i mpataria 2 meres! ....se esas menormal xrisi , posi pragmatiki anamoni exei to kinito? ston ka8ena poso kratise?! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 sorry gia tis baretes erwtiseis kai tis spastikes paratiriseis pou ekana sta 6230 twn filwn mou alla opws katalabenete oti den dinw kanena 3210 na parw to 6230 alla dinw ena kinito teleftaias texnologias kai 8elw ena kinito kalitero gia mena pou erwteutika tis dinatotites tou sto mege8os tou alla paralila empisteyontas tin plaforma 40 tis NOKIA pou tin 8eoro sta8eri .Den 8a i8ela me tipota na mou bgei to neo mou kinito problimatikotero tou proigoumenou! -(logiko?) Alla oi 2 filoi mou me ta 6230 prosfata me tromaksane! kai pragmatika 8a i8ela ena 6230 anti tou SX1! -giati bare8ika tis efarmoges symbian(xrisimopio ta basika plaion sto kinito mou..kliseis-SMS-MP3-FOTO ) -giati einai mikrotero apo to SX1(afou kanw ta basika me to kinto mou 8elw kai mikro mege8os stin simeron imera!) -giati krataei perisotero i mpataria -giati apla akougonte yperoxa ta MP3 ws ixoi klishs!(kanw la8os???erwtisi!??) Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Δεν κάνεις λάθος, ακούγεται πολυ καθαρά!!!!! Έβαλα και μια ΜMC 256ΜΒ και είμαι ευχαρηστιμένος!!!(Καλά που δεν πήρα το SE K700 :whistle: σαλακία θα είχα κάνει :cool: ) Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Παιδιά το καλώδιο (DKU-2) πόση ώρα κάνει να μεταφέρει ένα τραγούδι? Πάντως εγω με BT τραγούδι 3,9ΜΒ ΜΡ3 128Kbps Στερεο έκανε δύο λεπτά και 16 δευτερόλεπτα με το Nokia Audio Manager Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από t630user Παιδιά το καλώδιο (DKU-2) πόση ώρα κάνει να μεταφέρει ένα τραγούδι? Πάντως εγω με BT τραγούδι 3,9ΜΒ ΜΡ3 128Kbps Στερεο έκανε δύο λεπτά και 16 δευτερόλεπτα με το Nokia Audio Manager Φίλε, δεν ξέρω πόσο πιο γρήγορα αλλά είναι αρκετά πιο γρήγορο από το bt σαν σταθερή και ενσύρματη σύνδεση με το pc είναι πιο γρήγορο! Μπορεί ο χρόνος να είναι ο μισός από το να στείλεις το mp3 με το bt! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Oracle Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Η BT που έβαλα στο PC μου λέει ότι υποστήριζει διαμεταγωγή 721Kbps. Όταν ανεβάζω στο κινητό κάτι αυτό ανεβαίνει με ρυθμό περίπου 20-23Kbps. Όταν κατεβάζω κάτι από το κινητό τότε αυτό διπλασιάζεται 48-52Kbps. Γιατί δεν μπορώ να δω ταχύτητες της τάξεως των 721Kbps; Το 6230 ξέρουμε τι BT Class είναι; 1 ή 2; Να σημειώσω ότι οι ταχύτητες που ανέφερα μένουν σταθερές όπου και αν μετακινηθώ μέσα στο σπίτι μου. Από δίπλα στο PC έως και 10 μέτρα μακριά πίσω από τοίχους. Παράθεση :tease: ..oh dear! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Oracle (30 Μάι. 2004 , 12:27) Να ρωτήσω κάτι αν ξέρει κάποιος. Η BT που έβαλα στο PC μου λέει ότι υποστήριζει διαμεταγωγή 721Kbps. Όταν ανεβάζω στο κινητό κάτι αυτό ανεβαίνει με ρυθμό περίπου 20-23Kbps. Όταν κατεβάζω κάτι από το κινητό τότε αυτό διπλασιάζεται 48-52Kbps. Γιατί δεν μπορώ να δω ταχύτητες της τάξεως των 721Kbps; Το 6230 ξέρουμε τι BT Class είναι; 1 ή 2; Να σημειώσω ότι οι ταχύτητες που ανέφερα μένουν σταθερές όπου και αν μετακινηθώ μέσα στο σπίτι μου. Από δίπλα στο PC έως και 10 μέτρα μακριά πίσω από τοίχους. γιατί έτσι. δεν έχει γιατί :) όλες οι συσκευές που έχουν ΒΤ δεν φτάνουν τέτοιους αριθμούς. αν και νομίζω ότι τα 20-23 kbps είναι λίγα. ίσως φταίει και ο ΒΤ Usb του πισί σου. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicesat Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GANA (29 Μάι. 2004 , 00:41) Παιδια πηρα το BT της mobile action αλλα το pc suite 6.1δεν το αναγνωριζει. Το software του ΒΤ το βλεπει κανονικα. Τι κανω λαθος? Den kaneis toipote lathos apla i Nokia sto kainourio Software den to perilamvanei gia na poula kalodia ;) Doulepse me to Nokia Pc Suite 5.8 Dulevei apsoga kai vlepei kai to BT. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 exw mia 256ara sto SX1, 8a tin bgalw kai 8a tin balw sto 6230. na tis kanw ena format gia na tin dex8ei?ti lete? to kinito mporei na kanei format tin MMC? afou tin ka8arisw tin MMC, ti perioxes prepei na exei gia na tin anagnorizei to kinito kai na petazei mesa aftomata tis foto kai ta video? ta MP3 ap'oti akousa xima stin MMC na ta bazw?? Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από MIB exw mia 256ara sto SX1, 8a tin bgalw kai 8a tin balw sto 6230. na tis kanw ena format gia na tin dex8ei?ti lete? to kinito mporei na kanei format tin MMC? afou tin ka8arisw tin MMC, ti perioxes prepei na exei gia na tin anagnorizei to kinito kai na petazei mesa aftomata tis foto kai ta video? ta MP3 ap'oti akousa xima stin MMC na ta bazw?? Τι μάρκα είναι η mmc card σου; Ναι θα την αναγνωρίσει!! Αν δεν την αναγνωρίσει πρέπει να σώσεις πρώτα τα αρχεία που έχεις σε αυτή την κάρτα και μετά να την φορμάρεις για να μπορεί να την δει το 6230. Ναι τα mp3 τα βάζουν χύμα στο κύμα! :lol: ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Τα mp3 φίλε MIB δεν είναι ανάγκη να είναι "χύμα στο κύμα" , μπορείς να τα βάλεις και σε φακέλους κατηγοριοποιημένα (gr, dance κλπ) και μετα πηγαίνοντας στο μενού "Πολυμέσα/Αναπαρ.μουσικής" να τα ακούς σε playlists. Αυτό γίνεται μόνο αν τα εισάγεις μέσω του PC Suite 6.1/Μεταφορά Μουσικής. Για περαιτέρω λεπτομέρεις δές στην σελ.73 το τελευταίο post. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIB Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 otan bazete gia melodia ena MP3 pezei pio dinata apo ena SX1 pou pezei WAV? i apo ena P900???? episeis sas eixa twtisei kai pio pisw alla den mou apantisate. posi anamoni pragmatiki exei telika to kinito? 2 3 meres me normal xrisi?!?! Παράθεση So this is how liberty dies, with thunderous applause Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Γεια και χαρα σας μετα από 5-6 γεμίσματα η μπαταρία κρατάει 2,5-3 μέρες με κανονική χρήση (οχι ράδιο ούτε MP3) απλά κανενα βιντεο ΜΜS και λίγο παίξιμο τα κουμπάκια.. :) είναι το κανονικό αυτό? μου φαίνετε λίγο... αα! και κάτι άλλο σκεφτομαι να ενεργοποιήσω το WAP advance της cote αξίζει τον κόπο ή θα μου πάρουν τα φράγκα στο τζάμπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 Η αναμονή του δικού μου πάντως εξαρτάται πάρα πολύ από το είδος της χρήσης.....αν παιζω java παιχνίδια και mp3 και χρησιμοποιώ γενικότερα το κινητό μου για την διασκέδασή μου όλη την ημέρα( πράγμα που έκανα στις αρχές),κρατάει μια μέρα.σε κανονική χρήση του (σαν απλό τηλέφωνο δηλ.) μου κρατάει 4-5 μέρες(ανοιχτό τα βράδυα)και 6 (κλειστό).με μια μέση χρήση γύρω στις 2-3 μέρες.πρέπει να σημειώσω πως προσωπικά έχω εντυπωσιαστεί από την αναμονή του όταν το χρησιμοποιώ σαν απλό τηλέφωνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2004 το φόρτισα χθες το πρωί κι αυτή τη στιγμή η μπαταρία συνεχίζει να είναι στο φουλ!βέβαια με μόνο μια κλήση διάρκειας 5 λεπτών και κανά δυο μηνύματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Me cote kai normal xrisi krata gyrw 35 wres MAXIMUM. An milisw arketa tote oxi panw apo 24 wres distixws. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από MIB otan bazete gia melodia ena MP3 pezei pio dinata apo ena SX1 pou pezei WAV? i apo ena P900???? episeis sas eixa twtisei kai pio pisw alla den mou apantisate. posi anamoni pragmatiki exei telika to kinito? 2 3 meres me normal xrisi?!?! Φίλε MIB το ηχείο του 6230 είναι ένα τικ πιο δυνατό από το ηχείο του P900, άρα τα mp3 ως ήχοι κλήσης ακούγονται και δυνατά και υπέροχα πολύ πιο ωραία από τα αρχεία .wav σαν ήχους κλήσης! :) :o ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DlMlTRlS Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Islas Canarias (31 Μάι. 2004 , 09:25) Me cote kai normal xrisi krata gyrw 35 wres MAXIMUM. An milisw arketa tote oxi panw apo 24 wres distixws. κι εγώ cosmote έχω,αλλά διαρκεί πολύ περισσότερο η μπαταρία μου....αυτή τη στιγμή το έχω φορτίσει πριν δυο μέρες ακριβώς, μίλησα γύρω στα 5 λεπτά,δυο μηνύματα.έχει χάσει μόλις 2 γραμμές....βέβαια κατά τα άλλα δεν το πείραξα καθόλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knn Δημ. May 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2004 Τι θα γίνει επιτέλους με αυτή τη vodafone??? Σε οποιο κατάστημα κι αν ρώτησα δεν έχει ερθει ακόμα το 6230.... Τι θα κάνουμε κ εμείς που έχουμε επιδότηση???? Ξέρει κανείς πότε θα το φέρει στα καταστήματά της??? Γιατί στο e-shop της το έχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts