DlMlTRlS Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 εμενα παντως απ οταν αλλαξα μορφη ημερομηνιας δεν μου ξαναπαρουσιαστηκε προβλημα.μηπως καθε φορα που καποιος βγαζει την mmc γινεται αυτο?μηπως αυτοι που την βγαζουν τακτικα,οποτε βγαζουν και την μπαταρια, το παθαινουν με αυτο?και κατι αλλο.εχω υπο οψιν οτι καθε φορα που βγαζεις την μπαταρια απο το κινητο χωρις να το απενεργοποιησεις πρωτα,γινεται μια μορφη reset.μηπως τελικα αυτοι που βγαζουν την καρτα τους,βγαζουν και την μπαταρια χωρις να απενεργοποιησουν το κινητο?περιεργο πραγμα παντως.ενδεικτικα ανα φερω ότι κι εγω εχω την 3.15. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ρε παιδια, υπάρχει κάποιο ΤΙΜ Center στην Αθήνα που να έχει το 6230 ετοιμοπαράδοτο?? Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t630user Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Μην αναρωτιεσαι,στην Θεσσαλονικη δεν υπαρχει ετοιμοπαραδωτο πουθενα!!!!!!!! Παράθεση LIFE IS SHORT... RIDE HARD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 H δικιά μου μορφή ημερομηνίας είναι : Τρ 25/05/2004..... ....Όπως και να το φορτίσω, ανοικτό, κλειστό, με μια μπάρα ή σβηστό από έλλειψη μπαταρίας, ποτέ δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα επαναρύθμισης στην ημερομηνία! Έχω v. 3.14... Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο που αναφέρετε, προφανώς είναι πρόβλημα σε κάποια συγκεκριμένα τηλέφωνα και πρέπει να τα περασετε από το σέρβις... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ούτε εμένα μου το έχει παρουσιάσει το πρόβλημα και το φορτίζω όποτε να ναι.Έχω την 3.14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisb Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης του 6230 με τον υπολογιστή για το Nokia PC Suite; (Bluetooth, IRDA, DKU-2) και γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Παιδιά έχετε σκεφτεί ότι ίσως αυτό με την ημερομηνία ίσως να είναι bug της 3.15? Γιατί αυτοί που έχουν την 3.14 δεν έχουν κάποιο τέτοιο πρόβλημμα! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Mάνο παίζει να είναι αυτό που λες :p :lol: κανείς δεν το σκέφτηκε από μας. :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Wirelessly posted (:) :o :* :stupid: :up: :down:: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από Alexkass Mάνο παίζει να είναι αυτό που λες :p :lol: κανείς δεν το σκέφτηκε από μας. :) Γιατί Αλέξη ως γνωστόν μερικές αναβαθμίσεις εκτός από το να φτιάχνουν bug δημιουργούν και νέα. Για ψάξτε το λίγο!!! :) :o Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Islas Canarias Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 padws xtes ekana anavathmisi apo 3.15 se...3.15 (mou eipe o typos oti einai mia anavathmisi mono gia tin othoni) kai pragmati ekei pou ekane reset twra einai OK. Παράθεση MyPhone member since 2003! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Kalhspera sas mia apli erwtisi thelw na sas kanw. mporw me kapoio kalwdio kai me kapoio software na anavaumisw to logismiko toy nokia 6230??? an nai me poio software kai me poio kalwdio h' exartima eida sto site http://www.9volto.gr/catalog/advanced_search_result.php?keywords=Griffin+%26+UFS-2+DataCable+extr&x=9&y=8 oti yparxei ena kalwdio poy an to pareis mporeis na kaneis anabathmisi logismikoy. mporei kapoios na moy pei ton tropo kai ti akrivws prepei na prosexw genikws an ginetai uelw na moy pei leptomeriaka pws akrivws ua kanw anavaumisi logismikoy toy nokia 6230. Anaferw oti exw kanei epitixws anavaumisi se ena panasonic gd87. kai telos mporeitai na moy peite ena site na mporw na vrw ta programmata poy xreiazontai gia na kanw anavaumisi logismikoy toy nokia 6230??? mporeitai na me breitai kai sto 6974713128 kai ayto to anaferw giati den exw net h' steilte moy idiotiki apantisi sto onoma "fits". kai telos yparxei kapoio programma poy na kanei full backup(akoma kai tis kartas mmc poy exeis) toy nokia 6230 wste an svisti kati na mporeis na to epanafereis kai an nai poio programma einai ayto kai poy mporw na to vrw. eyxaristw poly prokatabolika. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Θα συμφωνήσω και εγώ με τον Μάνο....Φαντάζομαι πως όσοι αναφέρουν το πρόβλημα έχουν v. 3.15 και ας μας το επιβεβαιώσουν....Το θέμα είναι γνωστό και δυστυχώς πολλάκις επαναλαμβανόμενο, ιδίως στη ΝΟΚΙΑ που χρησιμοποιεί σαν νεράκι τις αναβαθμίσεις.....Εγώ προσωπικά δεν αλλάζω εκδοση, αν δεν βγεί καποια "συγκλονιστική".... :whistle: Ποιος νομίζετε ότι είναι ο καλύτερος τρόπος σύνδεσης του 6230 με τον υπολογιστή για το Nokia PC Suite; (Bluetooth, IRDA, DKU-2) και γιατί? Για μένα ο καλύτερος και οικονομικότερος τρόπος (γιατί χρησιμοποιείται από πολλές συσκευές) είναι το bt...To καλώδιο μπορεί να είναι λίγο γρηγορότερο, αλλά αλλάζοντας την συσκευή συνήθως πετάς και το καλώδιο... Όσο για το irda είναι ο αργότερος και προβληματικότερος.....και σύντομα ιστορικός τρόπος διασύνδεσης! :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Και γιατι δεν το πας στη ΝΟΚΙΑ να εχεις-εν μερη-το κεφαλι σου ησυχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος christ-k (25 Μάι. 2004 , 22:10) Όσο για το irda είναι ο αργότερος και προβληματικότερος.....και σύντομα ιστορικός τρόπος διασύνδεσης! :whistle: Χρήστο έγραψες πάλι :) πραγματικό πάει για best post :p :up: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Όσο για αυτό που είπατε, ότι πιθανόν όσοι έχουν 3.15 να έχουν πρόβλημα με την ημερομηνία, δεν ισχύει προφανώς, γιατί εγώ έχω 3.15 την Ουγγαρέζα.. :D και δεν είχα ποτέ 1 μήνα τώρα πρόβλημα. Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Το δικό μου 6230 δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, πρίν είχα το 6600 κ ήταν πολύ μπέρδεμα το κινητό.Να φανταστείτε πως εξοικιώθηκα μαζί του κατευθείαν, λες κ το είχα χρόνια!Κ αφήστε που όλο το ξεχνάω τόσο μικρό που είναι...!!! Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest mpi8kotouli Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Λοιπον και εγω την ν3.15 εχω, η μορφη της ωρας ειναι 25/05/2004. Στον εναν μηνα που το εχω μια φορα μου το παρουσιασε και απο οσο μπορω να θυμηθω πρεπει να ηταν τη μερα που νωριτερα εβαλα για πρωτη φορα την mmc, τι να πω δεν ξερω τι φταιει τελικα αλλα ελπιζω στο μελλον με μια αναβαθμιση να διορθωθει και αυτο και το αλλο το ηλιθιο που οταν εχεις σκουρο background δεν βλεπεις ποιος σε καλει! :mad: Α, να κανω και μια ερωτηση οταν πληκτρολογω καποιον αριθμο που ειναι αποθηκευμενος στη μνημη δεν μου δειχνει ονομα στην κληση ουτε και στις εξερχομενες μετα, σε προηγουμενες σελιδες ειδα πως παρουσιαζεται και σε αλλους, μηπως ομως βρηκε κανεις τροπο για να μην συμβαινει αυτο ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest mpi8kotouli Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι πως εχθες προσθεσα καποια games στον φακελο "συλλογη" οταν πηγα να τον ανοιξω εκανε reset απο μονο του, οταν επανηλθε ειπα να δω πως ειναι η κατασταση μνημης του τηλεφωνου και απο εκει που μεχρι πριν το reset ελεγε "μεγεθος 8.9 ΜΒ" μετα το reset ελεγε "μεγεθος 10.1 ΜΒ" !! :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lychnos70 Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Παιδιά δεν θα το πιστέψετε. Όπως σας είπα χτές πήγα το κινητό στην ALPHA COPY για το προβλημα με την ημερομηνία και σήμερα ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑΝ (Πάλι version 3.15) Απομένει να δούμε τι θα γίνει με το πρόβλημα. I will let yo know. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonisb Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Προσπαθώ να περάσω mp3 στην mmc με το pc suite αλλά δεν την βλέπει. Υπάρχει λύση εκτός από το να μεταφέρω στο κινητό και μετά στην mmc??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apoelistiko Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 όταν στέλνω κάτι παιχνίδια (java) με τον application installer αντί να μπούνε στο φάκελο games μπαίνουν στον φάκελο με τις εφαρμογές Πως το φτιάχνω αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmx Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpi8kotouli (26 Μάι. 2004 , 10:23) Λοιπον και εγω την ν3.15 εχω, η μορφη της ωρας ειναι 25/05/2004. Στον εναν μηνα που το εχω μια φορα μου το παρουσιασε και απο οσο μπορω να θυμηθω πρεπει να ηταν τη μερα που νωριτερα εβαλα για πρωτη φορα την mmc, τι να πω δεν ξερω τι φταιει τελικα αλλα ελπιζω στο μελλον με μια αναβαθμιση να διορθωθει και αυτο και το αλλο το ηλιθιο που οταν εχεις σκουρο background δεν βλεπεις ποιος σε καλει! :mad: Α, να κανω και μια ερωτηση οταν πληκτρολογω καποιον αριθμο που ειναι αποθηκευμενος στη μνημη δεν μου δειχνει ονομα στην κληση ουτε και στις εξερχομενες μετα, σε προηγουμενες σελιδες ειδα πως παρουσιαζεται και σε αλλους, μηπως ομως βρηκε κανεις τροπο για να μην συμβαινει αυτο ? :worry: Καλησπέρα, είχα και εγώ το ιδιο πρόβλημα με τις κλήσεις και κάνοντας 2 συνεχόμενες επαναφορές εργοστασιακών ρυθμήσεων λύθηκε. Ελπίζω να λυθεί και στο δικό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 με τον file explorer της νόκια στο πισι με την σουίτα 6.1 ή με κάποιον mmc reader :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος apoelistiko (26 Μάι. 2004 , 13:25) όταν στέλνω κάτι παιχνίδια (java) με τον application installer αντί να μπούνε στο φάκελο games μπαίνουν στον φάκελο με τις εφαρμογές Πως το φτιάχνω αυτό ??? Δε νομίζω ότι είναι σημαντικό πρόβλημα, αλλά έχω διαβάσει στο σχετικό thread για τα java games ότι αυτό διορθώνεται με την εγκατάσταση του Game Installer, που βέβαια δεν ξέρω που μπορείς να το βρείς... :whistle: άν ξέρει κάποιος ας απαντήσει... Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpi8kotouli (26 Μάι. 2004 , 10:23) Α, να κανω και μια ερωτηση οταν πληκτρολογω καποιον αριθμο που ειναι αποθηκευμενος στη μνημη δεν μου δειχνει ονομα στην κληση ουτε και στις εξερχομενες μετα, σε προηγουμενες σελιδες ειδα πως παρουσιαζεται και σε αλλους, μηπως ομως βρηκε κανεις τροπο για να μην συμβαινει αυτο ? :worry: Ο μόνος τρόπος για να λυθεί το πρόβλημα είναι να ρυθμίσεις την "αποστολή στοιχείων μου" στην επιλογή "από δίκτυο".Δεν χρειάζεται να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αφού αν την κάνεις και μετά βγάλεις την "αποστολή στοιχείων μου" από την επιλογή "από δίκτυο",πάλι θα στο κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts