Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6230

Pimpsick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως μπορώ να μετατρέψω τα 3gp αρχεία σε avi ή mpg?

Δοκίμασα το 3gptoavi 2.0 (Akiles software) και βγάζει error στην μετατροπή.

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ssb ( 9 Μάι. 2004 , 18:31)

Κλείστε το bluetooth του 6230 όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Θα παρατηρήσετε αύξηση της διάρκειας της μπαταρίας μέχρι και 50% αναλόγως της χρήσης.

δεν το νομίζω.

από 34-49 ώρες που μου κρατάει με ΒΤ (το πρώτο με αρκετή χρήση και κλειστό 7 ώρες στο βράδυ και το άλλο ανοιχτό με λιγότερη χρήση και καθόλου gprs) κερδίζω 3 με 6-7 ώρες σε κάθε περίπτωση που είναι σχετικά λίγο και δεν συμφέρει να έχω κλειστό το ΒΤ. ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Μάι. 2004 , 00:16)

δεν το νομίζω.

από 34-49 ώρες που μου κρατάει με ΒΤ (το πρώτο με αρκετή χρήση και κλειστό 7 ώρες στο βράδυ και το άλλο ανοιχτό με λιγότερη χρήση και καθόλου gprs) κερδίζω 3 με 6-7 ώρες σε κάθε περίπτωση που είναι σχετικά λίγο και δεν συμφέρει να έχω κλειστό το ΒΤ. ;)

Πάντα οn σε καθε μπλου τζάκινγκ.... ;)

Δεν ξέρεις ποτέ αν ο άνθρωπος των ονείρων σου είναι στο δίπλα τραπέζι και σε φλερτάρει ασύστολα με το κινητό του ανα χείρας.... :p

Εδώ δεν ισχύει το μην πυροβολείτε τον πιανίστα, αλλά αλλάξτε του τα φώτα μεχρι θανάτου.... ;) :lol:

Α, μου διέφυγε να πω πως το bug με την ημερομηνία συνέβη μέχρι τώρα μόνο μία φορά και μόλις θυμήθηκα ότι έγινε στην πρώτη φόρτιση μετά την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων για να ενεργοποιήσω τις ομάδες χρηστών (το κλασικό bug). Όσο αφορά τη διάρκεια μπαταρίας μετά από 5 φορτίσεις βγάζω άνετα 4 ημέρες με λογική χρήση (λίγο απ' όλα).

...κερδίζω 3 με 6-7 ώρες σε κάθε περίπτωση...

Κάτι είναι και αυτό αν και λίγο. Μια απλή μέτρηση της κατανάλωσης δείνει αύξηση 20-30% στα ma που τραβά το 6230 από την μπαταρία σε κατάσταση ηρεμίας και μέχρι και 55% κατά το BT nagotiation.

μπορείς να δεις την εικόνα στην παρουσίασή του. δεν υπάρχουν διαφορές.

όσο για το ΒΤ ανέκαθεν τα νέα νόκια (6600, 7600 κλπ) δεν τρώνε πολύ μπαταρία με always on το ΒΤ :)

Alex = the best!

βασικά

1) εγώ ανα τακτά χρονικά διαστήματα έχω το ππσί να κοιτάει για μέιλς και έτσι το ΒΤ πρέπει να είναι ανοιχτό και σε αυτό και στο 6230.

2) μπορείς να θες να στείλεις κάτι ή να δεχθείς.

3) συγχρονισμός 4-5 φορές την ημέρα με ΒΤ.

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariosxenos (10 Μάι. 2004 , 00:09)

πως μπορώ να μετατρέψω τα 3gp αρχεία σε avi ή mpg?

Δοκίμασα το 3gptoavi 2.0 (Akiles software) και βγάζει error στην μετατροπή.

Άκυρο το post μου. Δοκίμασα διαφορετικά path (μικρότερα) και δουλεύει άψογα η μετατροπή. Τα αρχεία avi που προκύπτουν έχουν 15πλάσιο σχεδόν μέγεθος!!!! Αν υπήρχε μετατροπέας σε mpeg ίσως ήταν καλύτερα τα πράγματα!!!

...ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΙΣ ΝΟΚΙΑ!!!...

Προβληματα αρκετα εχει τελικα η Νοκια. Αν αλαξετε εστω και 1 ρυθμιση στις ρυθμισεις κλησεων τοτε οταν πληκ. νουμερο δεν σου βγαζει το ονομα απο τον καταλογο. Τους ενημερωνω και στα αρχ.. τους!

Χαλια εξυπηρετηση και παντελως ασχετοι στα servis τους! Το ιδιο ασχετοι ειναι και στο 8001166542 που μαλον βαριονται να σου μιλησουν!

Αναμεσα στο αρκετα Νοκια ειχα παρει και ενα Ericson. ομολογω οτι βγαζω το καπελο στα σερβις στην ευγενεια στην εξηπηρετηση , ακομα και τα bugs που τους λες τα στελνουν αμεσως με mail sto εξωτερικο!

Δυστυχως αυτα ειναι ξεχασμενα στην Νοκια για αυτο και χανει συνεχως πελατες. Θα επρεπε να γινει ενα post σε ολα τα site μηπως και καποιος υπευθυνος καταλαβει τη γινετε στην εταιρεια τους!

Τελικα ακομα και στο software τους εχει "κλεισει" το σπιτι..π.χ. εχω μηνυμα στο κινητο μου που λεει 2 αριθμους τηλεφωνου που υπαρχουν στον καταλογο μου. Με ενα κλικ στο Ε. βλεπω ποιο ειναι ενω στο Ν. ...δεν γινετε! ξερετε ποσο εξυπηρετικο ειναι αυτο? Τους το λεω και μονο που δεν με εβρισαν....

Αυτα και μαλλον δεν θα ξαναπαρω ποτε Νοκια..

Κωστας

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arxondas (10 Μάι. 2004 , 15:18)

...ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΙΣ ΝΟΚΙΑ!!!...

Προβληματα αρκετα εχει τελικα η Νοκια. Αν αλαξετε εστω και 1 ρυθμιση στις ρυθμισεις κλησεων τοτε οταν πληκ. νουμερο δεν σου βγαζει το ονομα απο τον καταλογο. Τους ενημερωνω και στα αρχ.. τους!

Χαλια εξυπηρετηση και παντελως ασχετοι στα servis τους! Το ιδιο ασχετοι ειναι και στο 8001166542 που μαλον βαριονται να σου μιλησουν!

Αναμεσα στο αρκετα Νοκια ειχα παρει και ενα Ericson. ομολογω οτι βγαζω το καπελο στα σερβις στην ευγενεια στην εξηπηρετηση , ακομα και τα bugs που τους λες τα στελνουν αμεσως με mail sto εξωτερικο!

Δυστυχως αυτα ειναι ξεχασμενα στην Νοκια για αυτο και χανει συνεχως πελατες. Θα επρεπε να γινει ενα post σε ολα τα site μηπως και καποιος υπευθυνος καταλαβει τη γινετε στην εταιρεια τους!

Τελικα ακομα και στο software τους εχει "κλεισει" το σπιτι..π.χ. εχω μηνυμα στο κινητο μου που λεει 2 αριθμους τηλεφωνου που υπαρχουν στον καταλογο μου. Με ενα κλικ στο Ε. βλεπω ποιο ειναι ενω στο Ν. ...δεν γινετε! ξερετε ποσο εξυπηρετικο ειναι αυτο? Τους το λεω και μονο που δεν με εβρισαν....

Αυτα και μαλλον δεν θα ξαναπαρω ποτε Νοκια..

Κωστας

Φίλε Κώστα.... :)

Μάλλον υπερβάλλεις ή καποιοι σε στεναχώρησαν πολύ.... :o

Πάντως όταν δεχεσαι ενα μήνυμα από αριθμό αποθηκευμένο στο τηλέφωνο, στην κορυφή (επικεφαλίδα) φαίνεται το όνομα που έχεις καταχωρημένο στη μνήμη, ενώ με ένα κλικ κατω από το πολυπλήκτρο (αφού διαβασεις όλο το μνμ) φαίνεται ο αποστολέας με το όνομα της καταχώρησής σου και το τηλέφωνο από κάτω.... ;)

Και φυσικά μπορείς να αλλάξεις όποια παράμετρο από τις ρυθμίσεις κλήσεων (γι αυτό υπάρχουν άλλωστε) και πάντα σου βγάζει όνομα όταν καλείς ή σε καλούν ;)

Κούλαρε λοιπόν..... :cool:

Χαλάρωσε βρε Κώστα. Το ότι είναι για τα μπάζα το service της ΝΟΚΙΑ το ξέρουμε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το τηλεφωνάκι δεν είναι καλό. Είναι μια χαρά και τα bugάκια που έχει δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάτι άλλα κινητά. Δες το ψύχραιμα το όλο θέμα.

Teacher αμα βρεθουμε θα σου πω απο κοντα... γιατι δεν γραφοντε. Εχω βρει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE GAMES κινητα με photos ..ΦΟΒΕΡΟ. παρτε το λινκ ολοι....ΠΡΟΣΦΟΡΑ ArxondaS!

http://www.xtel.com.ua/nokia_e.php

όσο για οτ σέρβις, πας στην AC και είναι ολα οκ. ποτέ δεν είχα πρόβλημα και είχα πάρα πολλά νόκια (και έχω).

μάλιστα τώρα πια με ξέρουν και ονομαστικά ;)

από την άλλη είναι και η κοπέλα που θα πέσεις. όσο για την έρικσον ΝΑΙ είχε κορυφαίο σέρβις αλλά τώρα πια η ΣΕ χάλασε πολύ.

ακόμα δνε μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ το χρειάστηκες το σέρβις? :(

εύχομαι όταν θα πάρει άλλο κινητό πχ π1000 να μην κάνουν 1 μήνα να αλλάξουν την οθόνη του αν χαλάσει (όπως με το δικό μου π800)...

μην είμαστε απόλυτοι!

φιλικά Αλέξης :)

Alex = the best!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος andreas73 ( 5 Μάι. 2004 , 20:46)

Mεγάλη επιτυχία!!! Tα κατάφερα και άνοιξα το καπάκι.

Eβαλα μια 256TakeMS, η οποία είναι πλήρως συμβατή και με mp3 σαν ήχους κλήσης. Tελική τιμή 79 ευρώ Cosmodata.

Y.Γ. Eυχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!!

mpika sto site tis cosmodata

auti einai h mnimi pou pires??

HR502 RAM MULTIMEDIA CARD 256MB TAKEMS

Φθηνότερο θα το βρείς στα NOKIA SHOP. Πάρε τηλέφωνο και στο πρώτο που θα το βρείς ετοιμοπαράδοτο, πήγαινε και τσίμπα το.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arxondas (10 Μάι. 2004 , 16:03)

Teacher αμα βρεθουμε θα σου πω απο κοντα... γιατι δεν γραφοντε. Εχω βρει ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ SITE GAMES κινητα με photos ..ΦΟΒΕΡΟ. παρτε το λινκ ολοι....ΠΡΟΣΦΟΡΑ ArxondaS!

http://www.xtel.com.ua/nokia_e.php

Πραγματικά άψογο σάιτ με τα καλύτερα παιχνίδια και εκατοντάδες εικόνες... Ευχαριστούμε τον Άρχοντα... :)

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

256 MB Multi Media Card

Fully compatible with Multi-Media Card spec. V3.1

Support FastMDCTM technology

Embedded ECC function

Support automatic power down and automatic wake up

Lower power dissipation

Durability: > 1,000,000 hours

Capacity: 256 MB

This High Quality 256MB memory card contains 256MB and extra memory for your phone. You could use this memory to store: messages, pictures, ringtones, games, mp3's & programs

Λοιπόν βρήκα την παραπάνω κάρτα mmc στο ίντερνετ σε πολλή καλή τιμή, και δεν ξέρω άμα είναι συμβατή με το 6230...

μήπως βγάζει κανείς συμπέρασμα από τα χαρακτηριστικά της αν είναι συμβατή????

Παραθέτω και την φωτογραφία της.

GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5...

εχει ηδη απαντηθει μερικες σελιδες πιο πισω, ψαξε. κατεβαζεις το κενο λογοτυπο.

απο το σαιτ που εδωσε ο αρχοντας, τα αρχεια τα κατεβαζουμε σε jar η jad?