Directx Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gregorisvas ( 5 Μάι. 2004 , 22:49) Ρε παιδια..εμενα το πιξελ ειναι στο κεντρο της οθονης!!ΕΛΕΟΣ!Για να το ανακαλυψω εβγαλα μια μαυρη φωτο και το πιξελ αυτο γυαλιζει συνεχεια!! Ε, τότε μην το συζητάς καθόλου, πήγαινε στην αντιπροσωπία και εξήγησε την κατάσταση(άλλωστε θα δουν και εκείνοι σε πόσο ενοχλητική θέση βρίσκεται), κρίμα είναι.. (το είχα πάθει πολύ παλιά σε laptop με τρία «κολλημένα» λευκά pixels στο κέντρο και ξέρω την πίκρα ειδικά σε σκοτεινό background..) Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος manos the greek ( 5 Μάι. 2004 , 22:19) Wirelessly posted (SonyEricssonP900 Dream's phon: SonyEricssonP900/R101 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Re paidia ti einai auti i cosmodata kai pou vriskete? Euxaristo! ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ COSMODATA (ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΡΩΤΑΣ) :rolleyes: Λένορμαν 243 τηλ: 210 51.53.388 φαξ: 210 51.53.028 lenorman@cosmodata.gr A. Παπανδρέου 2-4 (Πρώην Αθηνών) τηλ: 210 89.86.321-3 φαξ: 210 89.86.321-3 glyfada@cosmodata.gr Στουρνάρη 27B τηλ: 210 38.15. 931 φαξ:210 38.15.905 info@cosmodata.gr Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Cue Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Παιδιά θυμάστε το πρόβλημα που είχα αναφέρει με την μπαταρία? (τώρα όσοι δε το έχουν διαβάσει θα αρχίσουν τις ερωτήσεις :p) Μου το ξανάκανε σήμερα! Μου πετούσε μύνημα πως η μπαταρία εξαντλείται αλλά δε το φόρτισα. Και αφού είδε και απόειδε ό,τι δε του δίνω σημασία, ξαφνικά τσουπ! η ένδειξη της μπαταρίας άλλαξε στο full. Bug? :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος troll_e3 ( 6 Μάι. 2004 , 00:31) Nokia 6230 Codes: *#06# - IMEI *#0000# - Firmware *#2820# - Bluetooth MAC address *#7780# - Restore to factory settings *#335738# - Deletes automaticly added MMS and GPRS profiles received from your mobile operator through SMS *#92702689# - Enter the service menu type *#7370925538# - Delete all the content of the wallet and the wallet code πραγματικά πολύ καλό ποστ :) thnx a lot ;) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος biller ( 6 Μάι. 2004 , 01:07) Μάλλον φίλε Άρχοντα δεν την διατύπωσα σωστά την ερώτηση... Είπα ότι δεν μπορώ να δώ τα μηνύματα (SMS) και τις επαφές μου από το PC Suite, που δεν έχει καμία σχέση με την κάρτα MMC, την οποία έχω μετονομάσει έτσι κι αλλιώς (για άλλο λόγο). Τα SMS και οι επαφές είναι αποθηκευμένες στην κάρτα SIM και όχι στην MMC, όπως κατάλαβες εσύ. Υπενθυμίζω ότι έχω PC Suite 6.1. Και ξαναρωτάω: Έχω πρόβλημα με τα SMS και τις επαφές, δεν μου τα διαβάζει το PC Suite, μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα??? thanx παραπάνω έγραψα ότι το 6.1 δεν είναι 100% για το 6230. ίσως γιαυτό γίνεται αυτό. :worry: βέβαια ίσως φταίει: 1) έκδοση σουίτας (με νέα έκδοση φτιάξει) 2) έκδοση fw κινητού. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Ρε παιδιά τι παίζει τελικά με τις τιμές? Το έχω βρεί: 410 €, 430 €, 390 € σε διαφορετικά καταστήματα..... Επείγον!!!! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 πάρε το πιο φτηνό :) Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EchiDNA Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Ναι αλλά μήπως υπάρχει και κάπου ακόμα πιο φθηνό! Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Μαγκες το ΒΡΗΚΑ. GameMagic !!! Τρχει ολα τα παιχνιδια για Νοκια στο Pc. The Best! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas1980 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η στιγμή προχθές και πήρα κι εγώ το δικό μου 6230. :up: Τέλειο κινητό, με πολύ καλή όθόνη και αρκετά στιβαρό. Γενικά όλα τα καλά του έχουν αναφερθεί αρκετές φορές εδώ και δε θέλω να κουράζω. Έχω όμως τα εξής προβλήματα: 1. Όταν πληκτρολογώ αριθμό για κλήση, δε μου βγάζει το όνομα που έχω στη μνήμη. Δεν είχε διορθωθεί αυτό με την 3.15; 2. Μετά την πρώτη 12ωρη φόρτιση, μου κράτησε μόλις 18 ώρες! :wacko: 3. Παρ'ότι έχω την 3.15, άλλες φορές μου βγάζει δίκτυο TIM GR και άλλες TELESTET. Όταν βγάζει το δεύτερο, μένει κολλημένο εκεί και δεν αλλάζει με τίποτα. 4. ¨Εχω παρατηρήσει μερικές ασυμβατότητες με το PcSuite 6.1 GR. Αυτά τα λίγα και αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Directx Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cue ( 6 Μάι. 2004 , 10:17) Παιδιά θυμάστε το πρόβλημα που είχα αναφέρει με την μπαταρία? (τώρα όσοι δε το έχουν διαβάσει θα αρχίσουν τις ερωτήσεις :p) Μου το ξανάκανε σήμερα! Μου πετούσε μύνημα πως η μπαταρία εξαντλείται αλλά δε το φόρτισα. Και αφού είδε και απόειδε ό,τι δε του δίνω σημασία, ξαφνικά τσουπ! η ένδειξη της μπαταρίας άλλαξε στο full. Bug? :whistle: bug απο την εποχή του 6310i και του 6510 .. :-/ Υ.Γ. Φιλική συμβουλή, έχοντας αλλάξει αρκετές συσκευές τα τελευταία χρόνια και δουλεύοντας τις για αρκετό καιρό μαζί τους κάθε φορά (1,5 με 2+ χρόνια) ~ μην ταλαιπωρείτε την συσκευή με τον μύθο της πρώτης φόρτισης! 8 ή 12 ή 16 ώρες, είναι πάρα πολλές και καταπονούν τζάμπα την μπαταρία (ειδικά όταν δεν συστήνεται καθόλου ως πρακτική από τον κατασκευαστή). Αντίθετα φορτίστε το κανονικά, χρησιμοποιείστε το και ύστερα μόλις αποφορτιστεί αρκετά φορτίστε το ξανά, μετά από κάποιους κύκλους θα στρώσει η μπαταρία (πράγμα που υποδεικνύει ο κατασκευαστής), έχετε υπομονή και μην καταπονείτε τον συσσωρευτή, στην «παρθενική» του φόρτιση, με υπερβολές.. .. Παράθεση Old programmers never die. They just terminate and stay resident. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christ-k Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Κατ' άρχήν μεγιά σου.... :) Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Andreas1980 ( 6 Μάι. 2004 , 16:20) 1. Όταν πληκτρολογώ αριθμό για κλήση, δε μου βγάζει το όνομα που έχω στη μνήμη. Δεν είχε διορθωθεί αυτό με την 3.15; Eμένα με 3.14 όταν κανω κλήση σε όνομα καταχωρημένο μου βγαζει στην πανω γραμμή τον αριθμό και από κάτω το όνομα σαν φλας και μαλιστα με το συμβολο καταχώρησης διπλα (κινητό, σπίτι κλπ) 2. Μετά την πρώτη 12ωρη φόρτιση, μου κράτησε μόλις 18 ώρες! :wacko: Και πολύ σου κράτησε....εμένα είχε κρατήσει μόλις 12...Είνα φυσικό γιατί το τρελαίνουμε στη χρήση και επίσης η μπαταρία είναι άστρωτη....Πλέον εμένα με λογική χρήση κρατα από 3-4 μέρες (την νύχτα κλειστό...) 3. Παρ'ότι έχω την 3.15, άλλες φορές μου βγάζει δίκτυο TIM GR και άλλες TELESTET. Όταν βγάζει το δεύτερο, μένει κολλημένο εκεί και δεν αλλάζει με τίποτα. Κι εμένα μου εμφανίζει μόνιμα PANAFON και όχι VODAFON GR..... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 καλορίζικο στους νέους χρήσθες :) και χαλαρά, μην τρελαίνεστε ;) σχεδόν όλα τα έχουμ πει, απλά 'Αναζήτηση σε αυτό το θέμα:' και να κάτι δεν βρείτε, τότε εδώ είμαστε. φιλικά Αλέξης Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OveLix Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Εδώ και μία ώρα είμαι άλλος ένας ευτυχής κάτοχος του 6230 :up: Τηλεφώνησα χθες στο Πλαίσιο και μου το έφεραν στο χώρο μου πλήρωσα 407€ στον κούριερ που το έφερε (τσίμπησε +10 ευρώ η τιμή αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει). :happy: Κατά τα άλλα TIM GR εμφανίζει, όλα καλά φαίνονται, θα παίξω και γω και θα σας ενημερώσω για τυχόν παραξενιές, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποια που δεν έχει ήδη κάποιος εντοπίσει. Keep 6230ing!!!!!!!!!!!! :up: :up: :up: Δεν είναι κινητό είναι....ειναι...πώς το είχε πει ο kostassl45i???? :lol: Παράθεση http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 καλορίζικο σε σένα φίλε Οβελία :up: :happy: Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmx Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Andreas1980 ( 6 Μάι. 2004 , 16:20) Καλησπέρα σε όλους. Ήρθε η στιγμή προχθές και πήρα κι εγώ το δικό μου 6230. :up: Τέλειο κινητό, με πολύ καλή όθόνη και αρκετά στιβαρό. Γενικά όλα τα καλά του έχουν αναφερθεί αρκετές φορές εδώ και δε θέλω να κουράζω. Έχω όμως τα εξής προβλήματα: 1. Όταν πληκτρολογώ αριθμό για κλήση, δε μου βγάζει το όνομα που έχω στη μνήμη. Δεν είχε διορθωθεί αυτό με την 3.15; 2. Μετά την πρώτη 12ωρη φόρτιση, μου κράτησε μόλις 18 ώρες! :wacko: 3. Παρ'ότι έχω την 3.15, άλλες φορές μου βγάζει δίκτυο TIM GR και άλλες TELESTET. Όταν βγάζει το δεύτερο, μένει κολλημένο εκεί και δεν αλλάζει με τίποτα. 4. ¨Εχω παρατηρήσει μερικές ασυμβατότητες με το PcSuite 6.1 GR. Αυτά τα λίγα και αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, τον ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπέρα, για το 1ο πρόβλημα (που είχα και εγώ μέχρι χτες) κάνε 2 συνεχόμενες φορές επαναφορά εργ.ρυθμίσεων και λογικά θα δουλέψει...στο δικό μου, με την 3.14 αυτό έκανα και τώρα δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος OveLix ( 6 Μάι. 2004 , 16:53) Εδώ και μία ώρα είμαι άλλος ένας ευτυχής κάτοχος του 6230 :up: Τηλεφώνησα χθες στο Πλαίσιο και μου το έφεραν στο χώρο μου πλήρωσα 407€ στον κούριερ που το έφερε (τσίμπησε +10 ευρώ η τιμή αυτή την εβδομάδα, αλλά δεν πειράζει). :happy: Κατά τα άλλα TIM GR εμφανίζει, όλα καλά φαίνονται, θα παίξω και γω και θα σας ενημερώσω για τυχόν παραξενιές, αν και δεν νομίζω να υπάρχει κάποια που δεν έχει ήδη κάποιος εντοπίσει. Keep 6230ing!!!!!!!!!!!! :up: :up: :up: Δεν είναι κινητό είναι....ειναι...πώς το είχε πει ο kostassl45i???? :lol: Kαλορίζικο! ;) Είναι μόδα, είναι τρέλλα, είναι παροξυσμός; Όχι! Είναι το νέο Nokia 6230! :p ©Kostas-SX1 2004, all rights reserved :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Γιατι καποιες φορες οταν χρησιμοποιω την ηχογραφιση πρεπει να κλεισω και κατοπιν να ξανανοιξω το κινητο για να την ακουσω??Δεν ξερω αν εχει ξαναναφερθει...Bug ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 δεν μου έχει τύχει ποτέ και το χρησιμοποιώ συνεχώς. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spi Nik Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος arxondas ( 6 Μάι. 2004 , 16:20) Μαγκες το ΒΡΗΚΑ. GameMagic !!! Τρχει ολα τα παιχνιδια για Νοκια στο Pc. The Best! link? Παράθεση Alwas Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spi Nik ( 6 Μάι. 2004 , 22:48) link? Το ανέβασα στο site μου http://www.speednet.gr/GameMagic.v1.0-XiMPDA.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kounabi22 Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 paidia gia peite mou ti tropo sindesis na protimiso usb,bluetooth h infared gia sindesi me to pc mou win98??? :confused: kai deixte mou site pou mporo na to paragilo perimeno apantisis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lion Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Pragmati kolasi me tis times... Simera epsaksa ligo (se dt) se kapoia magazia: - 9volto : 410 -Plaisio Peiraia : 407 alla o ypallilos eipe oti einai se elleipsi kai den ehei idea pou pos pote :D -Ote shop peiraia : 425 -Nokia club glyfadas : 390 O kathena oti goustarei zitaei.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxondas Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Spi Nik ( 6 Μάι. 2004 , 22:48) link? http://www.brainbug.gr/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=57 Αλλα το εβαλε και ο teacher παραπανω... Παιδια οτι καλο υπαρχει να το λετε. Κανω ενα zip με τα καλυτερα 200 περιπου games και θα το βαλω. ArxondaS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
biller Δημ. May 6, 2004 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2004 Άντε άρχοντα... περιμένουμε...!! Παράθεση GH388-> GF788e-> GA628-> GD90-> 8210-> 6210-> 6510-> 3510i-> 8910-> V525-> 6230-> 8800-> 8600Luna-> 8800Arte-> 8800Carbon Arte-> iPhone 5... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts