DonPitbull Δημοσιεύτηκε September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 1, 2015 Παιδιά ανάμεσα σε αυτά τα δύο + δύο κινητά πιο θα προτείνατε και γιατί? + δύο εννοώ ανάλογα prime ή όχι dual ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δε βγάζει και πολύ νόημα αυτό που γράφεις. Το xiaomi είναι πολύ καλή συσκευή, ανώτερη του 535 σε όλα σε χαρακτηριστικά. Σε καθημερινή χρήση/απόκριση το 535 είναι πολύ σβέλτο ελέω win 8.1 και λογικά καλύπτεται από την εδώ αντιπροσωπεία της microsoft σε θέματα εγγύησης, πράγμα που δεν ισχύει με το xiaomi (βέβαια ποιοτικά είναι πολύ καλές συσκευές). Επίσης, στα ίδια χρήματα με το xiaomi prime κοστίζει το lumia 640xl dual, αν ψάχνεις >5" οθόνη. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Θέλω ένα κινητό με βάθος 5ετίας. Δεν αλλάζω εύκολα και συνέχεια συσκευές. Επίσης το ταβάνι στα χρήματα είναι το κόστος του Xiaomi. Σε specs το Xiaomi είναι πολύ καλύτερο. Αλλά το 535 πιο φτηνό. Καθημερινή χρήση, arcade / puzzle gaming, FB, email, μουσική, μερικές φωτό, κλήσεις, dual sim κατά προτίμηση, οθόνη το λιγότερο 5" το περισσότερο δεν υπάρχει όριο. Θέλω να αγοράσω δύο συσκευές μια για μένα και μια για τη σύζυγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Στα ίδια χρήματα με το xaiomi prime είναι τα lumia 640xl και λίγο πιο οικονομικό το lumia640 που ειναι ανώτερα του lumia 535, τα οποία θα λαμβάνουν επίσημα ενημερώσεις από τη MS μέχρι το 2018. Για πενταετία δε μπορεί κάποιος σίγουρα να σου πει ποιο θα τη βγάλει. Για τη χρήση που αναφέρεις πάρε κάποιο από τα lumia, δες τα από κοντά σε ένα κατάστημα ΟΤΕ, στο οποίο μπορείς να βρεις και το meizu mx4 που σε απόκριση είναι περίπου ίδιων επιδόσεων με το xiaomi, για να πάρεις μια γνώμη. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Το lumia 640 πέρα από τη μεγαλύτερη ανάλυση και τις διαφορές ανάμεσα στις κάμερες δεν έχει κάποια άλλη εμφανή διαφορά άξια λόγου από το 535. Τα Meizu δε μου αρέσουν και λίγο που το έχω δοκιμάσει αυτό που αναφέρεις δε με εντυπωσίασε. Το lumia 630 που το έχω δουλέψει είναι αρκετά καλό κι αν το 535 είναι εξίσου καλό η μικρότερη ανάλυση στην οθόνη δε φαίνεται από το Xiaomi. Επίσης επειδή όπως είπες τα windows είναι σχετικά πιο ελαφριά και λιγότερο απαιτητικά από το android η διαφορά 1 με 2 GB RAM δε φαίνεται επίσης έντονα. Οι λιγότερες εφαρμογές του Windows store δε με προβληματίζουν διότι αυτά που θέλω τα έχει. Σχετικά με τη μπαταρία δε ξέρω αν έχουν κάποια εμφανή διαφορά στη πράξη. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στα ίδια χρήματα για αγορά από Κίνα είναι και το Lenovo Κ3 Note. Αλλά δε ξέρω αν είναι καλύτερο, χειρότερο ή ίδιο με αυτά που αναφέρουμε και κατά πόσο έχει την υποστήριξη αυτών των δύο. Επίσης έχω ακούσει ότι το λογισμικό είναι πιο βαρύ και το boatware πολύ περισσότερο. Edited September 1, 2015 by DonPitbull Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 To 640 έχει πολύ καλό battery life και μόνο για αυτό αξίζει να το προτιμήσεις αν είναι μέσα στο budget σου φυσικά Και το 640 XL επίσης καλή επιλογή για μεγαλύτερη οθόνη όπως αναφέρθηκε Εσύ τι κινητό έχεις αυτή τη στιγμή να ρωτήσω εγώ; Και η σύζυγος; Γενικά αν δεν έχεις "πρόβλημα" να πας σε windows phone (λόγω συνήθειας σε android π.χ.) νομίζω είναι καλή προταση τα Lumia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Έχω δουλέψει με όλα τα λογισμικά και δεν έχω πρόβλημα με κανένα. Το ίδιο και η σύζυγος. Έτσι κι αλλιώς με αυτά που κάνει η σύζυγος με το κινητό δε κολλάει κάπου πάνω κάτω τα ίδια είναι σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Τα 640 έχουν επίσης άλλο επεξεργαστή, ανάλυση οθόνης, μέγεθος μπαταρίας και το 640xl έχει το τελευταίο fw (win 8.1 update2). 535 vs 640 vs 640xl CPU: Snapdragon 200 vs 400 vs 400 Display: qHD (960 x 540) vs HD720 (1280 x 720) vs HD720 (1280 x 720) Battery: 1905 vs 2500 vs 3000mAh Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δε θα ήταν προτιμότερο όμως αν ανέβω στο μπάτζετ στο ύψος του 640 να περάσω στο Xiaomi ως ποιοτικότερο καλύτερο σε specs και μεγαλύτερη υποστήριξη? Για το Lenovo K3 Note τι έχεις να πείς σε σχέση με τα υπόλοιπα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το μόνο που με προβληματίζει με το xiaomi είναι η υποστήριξη σε περίπτωση προβλήματος. Μένεις καιρό χωρίς συσκευή. Επίσης το καλύτερη υποστήριξη/αναναθμίσεις έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρειάζεται συνεχώς αναβάθμιση για να γίνεται καλύτερο προφανώς, αλλά αυτό θέλει και να αφιερώνεις κάποιο χρόνο. Αν πήγαινα πάλι σε android από εξωτερικό, το xiaomi θα έπαιρνα. Τον Οκτώβρη θα έρθουν τα win 10 στα lumia και τα 640 θα είναι από τις πρώτες που θα τη λάβουν. Τελευταίο είναι πως η διάρκεια μπαταρίας είναι καλύτερη στα windows. Λάβε την άποψή μου καθαρά υποκειμενική. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) Προσωπικά θα πήγαινα στο xiaomi,αυτή τη στιγμή με ελάχιστες εξαιρέσεις (το gorilla glass δηλαδή μόνο ) έχεις ένα κινητό με specs περσινής και φετινής ναυαρχίδας σε πολύ καλή τιμή Δεν αντιλέγω πάντως ότι και τα lumia που πρότεινε ο φίλος από πάνω είναι πολύ καλές επιλογές επίσης. Επίσης το καλύτερη υποστήριξη/αναναθμίσεις έχει να κάνει με το γεγονός ότι χρειάζεται συνεχώς αναβάθμιση για να γίνεται καλύτερο προφανώς, αλλά αυτό θέλει και να αφιερώνεις κάποιο χρόνο. Δεν χρειάζεται αναγκαστικά τις αναβαθμίσεις για να γίνει καλύτερο,αλλά και για να προστεθούν features που βγαίνουν και ειδικά στο θέμα χρόνου δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου ( αν θεωρείς τα 2 λεπτά πολύ τότε οκ ) Edited September 1, 2015 by adversus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το Xiaomi ή τα Lumia έχουν καλύτερη φωτεινότητα? Να πω την αλήθεια επειδή το θέλω να το κρατήσω αρκετά χρόνια τουλάχιστον 3 αν όχι 5 η ανάλυση των Lumia που δεν είναι 1080 με προβληματίζει. Εσείς τι λέτε? Για το Lenovo K3 Note δεν έχει αναφερθεί κανείς σας, να υποθέσω ότι απλά δεν είναι στο συναγωνισμό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Δεν χρειάζεται αναγκαστικά τις αναβαθμίσεις για να γίνει καλύτερο,αλλά και για να προστεθούν features που βγαίνουν και ειδικά στο θέμα χρόνου δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου ( αν θεωρείς τα 2 λεπτά πολύ τότε οκ ) Αναφέρομαι σε περίπτωση που πάει στραβά κάτι στην αναβάθμιση, πιθανότητα που αυξάνεται με τη συχνότητα αυτών (από προσωπική εμπειρία σε android, όντας χρήστης με μέτριες γνώσεις σε θέματα επαναφοράς κτλπ). Προσωπικά ήμουν 1 κλικ πριν την παραγγελία 2 xiaomi redmi note 2 από vickmall (όχι prime) αλλά πήγα σε κατάστημα ΟΤΕ, έπαιξα με ένα 640 και μου άρεσε τόσο που πήγα στα 640xl & 535. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Το Xiaomi ή τα Lumia έχουν καλύτερη φωτεινότητα? Να πω την αλήθεια επειδή το θέλω να το κρατήσω αρκετά χρόνια τουλάχιστον 3 αν όχι 5 η ανάλυση των Lumia που δεν είναι 1080 με προβληματίζει. Εσείς τι λέτε? Για το Lenovo K3 Note δεν έχει αναφερθεί κανείς σας, να υποθέσω ότι απλά δεν είναι στο συναγωνισμό? Προσωπικά το lenovo το χα πάρει με το που βγήκε και το πούλησα μέσα σε 10 μέρες :rolleyes: Lumia δεν είχα ποτέ μου γι'αυτό και σύγκριση δεν θα κάνω,ας απαντήσει άλλος,απλά σε android αυτή τη στιγμή σε αυτά τα λεφτά προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή. Αναφέρομαι σε περίπτωση που πάει στραβά κάτι στην αναβάθμιση, πιθανότητα που αυξάνεται με τη συχνότητα αυτών (από προσωπική εμπειρία σε android, όντας χρήστης με μέτριες γνώσεις σε θέματα επαναφοράς κτλπ). Επειδή κι εμένα δεν μου άρεσε όλοι αυτή η διαδικασία με τις επαναφορές τα ρουταρίσματα κτλπ στο android,μπορώ να σου πω πως η miui έχει την πιο απλή χρήση και στο root και σε οτιδήποτε άλλο . Το 640 XL λίγο που το χω δει μου άρεσε αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Αναφέρομαι σε περίπτωση που πάει στραβά κάτι στην αναβάθμιση, πιθανότητα που αυξάνεται με τη συχνότητα αυτών (από προσωπική εμπειρία σε android, όντας χρήστης με μέτριες γνώσεις σε θέματα επαναφοράς κτλπ). Προσωπικά ήμουν 1 κλικ πριν την παραγγελία 2 xiaomi redmi note 2 από vickmall (όχι prime) αλλά πήγα σε κατάστημα ΟΤΕ, έπαιξα με ένα 640 και μου άρεσε τόσο που πήγα στα 640xl & 535. Πιο πήρες το 8 GB 3G ή το LTE? Μπορείς να βάλεις λινκ από το Skroutz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Πιο πήρες το 8 GB 3G ή το LTE? Μπορείς να βάλεις λινκ από το Skroutz? Πήρα 8gb 3G dual sim, όχι LTE (σε 640xl LTE dual sim δεν υπάρχει ακόμα, σε lumia 640 υπάρχει). Κοίταξε και στο http://www.bestprice.gr/. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts