Jump to content

Συμβατά μελάνια και δοκιμές


nickolas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα απο μηνες το ξαναεπαναφερα...

re paides ena magazi sthn ag.dhmhtriou to xerei kaneis?που εχει κ site για μελανια?

καπου εδω το χα δει αλλα δεν το βρισκω...

Link to comment
Share on other sites

Εγώ χρησιμοποιώ σύριγγες και κανω hi τα cadridges του epson C40 που έχω και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα αν εξαιρέσουμε την χαμηλή ποιότητα εκτύπωσης.

Για να μην ανοίγω καινούριο thread:

Σκέφτομαι να πάρω τον Epson C900 που είναι εγχρωμος laser, αλλά επειδή τα toner κοστίζουν όσο ένας εκτυπωτής έκανα μια έρευνα αγοράς για παραγγελία από το εξωτερικό και βρήκα τις παρακάτω διευθύνσεις:

1

2

έχει δοκιμάσει κανένας από αυτά τα sites?

http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold.
Link to comment
Share on other sites

Απαπαπα μακρυα.......εβαλα μία φορά στον Canon μου και πέρα από την μείωση της απόδοσης στις εκτυπώσεις και το ατελείωτο μουτζούρωμα των εκτυπώσεων, το κιτρινάκι άρχισε να χάνει από κάπου και το κατάλαβα όταν βγήκε το μελάνι έξω από τον εκτυπωτή.

Πηρα οριτζιναλ και ολα οκ τώρα.

Έτσι κι αλλιως η διαφορά είναι μικρή μόλις 3 ευρώ τα αναγωμομένα με τα γνήσια.

Link to comment
Share on other sites

κοιτάξτε παιδιά...ενα μελάνι inktec δεν ειναι μαϊμού...ειναι οπως ενα memory stick Lexar πχ. απλά η εταιρεία αυτή κατασκευάζει μόνο μελάνια για εκτυπωτές και διάφορα αλλα αναλώσιμα... απο μελέτες που εχω διαβάσει παλαιότερα απο ατομα που ασχολούνται με αυτά λένε οτι οι εταιρείες εκτυπωτών Epson, HP, Canon,... εχουν ξοδέψει τρομερά χρήματα σε μελέτες ανάπτυξης μελανιών...και ετσι τα μελάνια τους είναι ανώτερα απο αλλα...η γνώμη μου είναι οτι αφού ο εκτυπωτής περάσει το οριο της εγγύησης να χρησιμοποιούνται μελάνια αλλης μάρκας...αλλα ειμαι κατά του γεμίσματος στους Hp. καλύτερα ενα νέο μελάνι. όταν ομως κάποιος χρησιμοποιεί τον εκτυπωτή του για φωτογραφίες που θα βάλει στο αλμπουμ του πχ πρέπει να χρησιμοποιήσει "γνήσιο" μελάνι. προσωπικά εχω εναν Epson 640 απο το '99 και απο το '01 χρησιμοποιώ ως επι το πλείστον Inktec. το μηχάνημα για τα χρόνια που κουβαλάει πάνω του είναι άριστο...αυτά :)
Link to comment
Share on other sites

Εχω τον HP Photosmart 7760.Με ποσα € μπορω να βρω μελανια?Γνησια...Αλλα και τα 3.C6656A,C6657A,C6658A. :)
Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Στο site http://www.euro-jet.gr έχει πολλους πίνακες σχετικα μετα συμβατά μελάνια έιναι αρκετα αξιόπιστα εγω αγοράζο απο το συγκεκριμένο μαγαζί και ξέρω οτι στέλνει και αντικαταβολή σε όλη την ελλάδα.

 

www.euro-jet.gr

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα μια φορά συμβατά μελάνια για τον HP μου και μετάνιωσα. Επειδή μάλιστα είχα βγει από το παράθυρο με την κατανάλωση του HP τον χάρισα και πήρα Canon και ησύχασα. Στις τιμές που έχουν τα original του Canon δεν αξίζει το κόπο να ασχολείσαι με σύριγγες ή συμβατά.
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Πήρα σήμερα δύο cartridges για τον HP μου.

Μάρκα @work (πρώτη φορά την έβλεπα, στο Πλαίσιο) αλλά αντί για 76 ευρώ (που είχαν τα γνήσια ΗΡ) πλήρωσα 32 και μάλιστα για περισσότερα ml.

 

Οι πρώτες εκτυπώσεις δείχνουν όπως πρέπει. Θα δείξει αν όλα πάνε καλά.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά εγώ έχω τον canon ip1500, τον είχα πάρει γύρω στα 63 ευρώ..χρησιμοποιώ από την αρχή συμβατά μελάνια (απο το http://www.byron-shops.com ) και τα πέρνω μόλις 6,5 ευρώ και τα δύο, ενώ original έχουν 22 ευρώ..Το έχω κάνει ήδη 4 φορές, και ο εκτυπώτης είναι μια χαρά :) έχω γλυτώσει 4x15.5= 62 ευρώ, όσο κάνει ένας καινούριος δηλαδή.. ;)
Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
prosohi me ta melania sas hereto apo germania ta HP ksanagemizun kanena problem CANON EPSON me 3 eur pernis kenuria LEXMARK EKTIPOTI den agorasis da exis problima eho ena Z 44 to kano doro, ta melania kostizun petas ton ektipoti telionis .
Link to comment
Share on other sites

Παιδιά μη σας πιάνουν κότσους με τα μελάνια... Αν έχετε καλό εκτυπωτή και τον φοβάστε, μόνο τότε πάρτε αυθεντικά. Εγώ που έχω έναν Canon iP1500 (περίπου 56 ευρά) σιγά μη πάω να πληρώσω μελάνια... Τα γεμίζω με 3-4 ευρώ και είμαι κομπλέ!!!
Link to comment
Share on other sites

Για οσους ειναι Αθηνα προτεινω μια βολτα στην Στουρναρα, εκει υπαρχουν πολλα καταστηματα για αυτην την δουλεια.

 

Εγω συγκεκριμενα εκανα 4 φορες αναγωμωση το μαυρο του ΗΡ 930 που εχω και ολα δουλευουν ρολοϊ

 

Προτεινω ενα μαγαζακι διπλα στο φαρμακειο στην πλατεια εξαρχειων ( 5 ευρω 2 γεμισματα). Δυστυχως δεν θυμαμαι ονομα ( εφυγα απο Αθηνα πριν 2.5 χρονια)

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

 

Γιάννης

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Αν και το θέμα είναι πολύ παλιό είναι πάρα πολύ σημαντικό μιας που όλοι μας κοιτάμε να ρίξουμε τα κόστη μας. Εγώ να πω ότι αγοράζω εδώ και 2 χρόνια περίπου πάρα πολλά toner από www.ready2print.gr . Είναι πολύ εξηπηρετικοί, κάνουν αποστολές σε όλη την Ελλάδα και δεν έχει προκύψει ως τώρα κανένα πρόβλημα εκτός από μια φορά που έτυχε να είναι ελλατωματικό το toner. Τους πήρα τηλ. ήρθανε το πήρανε και την άλλη μέρα είχα άλλο στην δουλειά μου.

Αυτά.. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Εγώ πάλι έχω αγοράσει αρκετές φορές απο το ink365.gr συμβατά τόνερ και έμεινα ικανοποιημένος και απο εξυπηρέτηση αλλά και πιότητα.Το reandy2print δεν το ήξερα θα το τσεκάρω και αυτό :)
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...