Jump to content

κινητο μεχρι 400 ευρω

rio0013
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στην παρεα...επειδη εσεις τα ξερετε καλυτερα εχτε να μου προτεινετε καποιο κινητο μεχρι 400 ευρω;;ειχα windows και θελω να ξανα επιστρεψω στο android...

θα σου πρότεινα το samsung s5, κατά την γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, πολύ καλή κάμερα, ταχύτατο, αδιάβροχο κλπ!!!

θα σου πρότεινα το samsung s5, κατά την γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, πολύ καλή κάμερα, ταχύτατο, αδιάβροχο κλπ!!!

και γω προς εκει κλεινω...αν και μαρεσει και το g3

http://www.bestprice.gr/item/2154591983/xiaomi-mi-4-64gb.html?qid=33MxtdYwo7Q_8fd72&seq=4

πιστευω πως πρεπει να πας σε αυτο αν μπορεις να δωσεις 20 ευρω παραπανω...

http://www.bestprice.gr/item/2154591983/xiaomi-mi-4-64gb.html?qid=33MxtdYwo7Q_8fd72&seq=4

κινεζικο λες ε;;δε θα το χει κοιταξει...ειναι καλο;;

Ας του ρίξει κάποιος ban του ιεροσυλου ! :ρ

Φίλε μου το s5 και το g3 φαίνονται κινέζικα μπροστά του ... Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον...

Ας του ρίξει κάποιος ban του ιεροσυλου ! :ρ

Φίλε μου το s5 και το g3 φαίνονται κινέζικα μπροστά του ... Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον...

δε τα ξερω φιλε.ειχα χρονια windows δε ξερω τι παιζει με την αγορα..δεν εχω ασχοληθει...

Προσωπικά θα έκανα τα πάντα να το πάρω από την Κίνα,εαν είναι σε τέτοια τιμή στην Ελλάδα.

Αλλά σαν κινητό θα συμφωνήσω,είναι κόσμημα σκέτο και πάρα πολύ καλό σε όλα.

τελικα λετε να παω στο xiaomi απο κινα;;

Δικιά σου η επιλογή φίλε μου,εγώ προσωπικά ναι σου λεω αν και μπορεί να χεις κι άλλες προτάσεις από άλλους.

Ρίξε μια ματιά σε βιντεάκια του στο youtube να πάρεις μια γεύση.

σε αυτά τα χρήματα και το one plus 2 φαντάζει μια αξιόλογη πρόταση, περιμένοντας να δούμε και από εδώ μια παρουσίαση ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα ....

(η xiaomi είναι από τις premium κινέζικες εταιρίες πλέον και αν αποφάσιζες κατά κει συμφέρει η αγορά από κίνα -δεν ξέρω μόνο αν υποστηρίζει 4G το Mi4)

σε αυτά τα χρήματα και το one plus 2 φαντάζει μια αξιόλογη πρόταση, περιμένοντας να δούμε και από εδώ μια παρουσίαση ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα ....

(η xiaomi είναι από τις premium κινέζικες εταιρίες πλέον και αν αποφάσιζες κατά κει συμφέρει η αγορά από κίνα -δεν ξέρω μόνο αν υποστηρίζει 4G το Mi4)

Υποστηρίζει εκτός από την 800άρα μπάντα ,επειδή δεν είναι ευρωπαικών προδιαγραφών.

Το είχα ξεχάσει το Oneplus two κι αυτή ωραία επιλογή.

Εγώ (επειδή το σκέφτομαι αυτές τις ημέρες) έτεινα προς Motorola Moto X Play..

δε ξερω..εγω εχω μπερδευτει..ειναι παρα πολλες οι επιλογες...