rio0013 Δημοσιεύτηκε August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 31, 2015 Καλησπερα στην παρεα...επειδη εσεις τα ξερετε καλυτερα εχτε να μου προτεινετε καποιο κινητο μεχρι 400 ευρω;;ειχα windows και θελω να ξανα επιστρεψω στο android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 θα σου πρότεινα το samsung s5, κατά την γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, πολύ καλή κάμερα, ταχύτατο, αδιάβροχο κλπ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. August 31, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 θα σου πρότεινα το samsung s5, κατά την γνώμη μου σε αυτά τα χρήματα από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις, πολύ καλή κάμερα, ταχύτατο, αδιάβροχο κλπ!!! και γω προς εκει κλεινω...αν και μαρεσει και το g3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 http://www.bestprice.gr/item/2154591983/xiaomi-mi-4-64gb.html?qid=33MxtdYwo7Q_8fd72&seq=4 πιστευω πως πρεπει να πας σε αυτο αν μπορεις να δωσεις 20 ευρω παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 http://www.bestprice.gr/item/2154591983/xiaomi-mi-4-64gb.html?qid=33MxtdYwo7Q_8fd72&seq=4 πιστευω πως πρεπει να πας σε αυτο αν μπορεις να δωσεις 20 ευρω παραπανω... κινεζικο λες ε;;δε θα το χει κοιταξει...ειναι καλο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ας του ρίξει κάποιος ban του ιεροσυλου ! :ρ Φίλε μου το s5 και το g3 φαίνονται κινέζικα μπροστά του ... Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ας του ρίξει κάποιος ban του ιεροσυλου ! :ρ Φίλε μου το s5 και το g3 φαίνονται κινέζικα μπροστά του ... Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον... δε τα ξερω φιλε.ειχα χρονια windows δε ξερω τι παιζει με την αγορα..δεν εχω ασχοληθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 http://www.bestprice.gr/item/2154591983/xiaomi-mi-4-64gb.html?qid=33MxtdYwo7Q_8fd72&seq=4 πιστευω πως πρεπει να πας σε αυτο αν μπορεις να δωσεις 20 ευρω παραπανω... Προσωπικά θα έκανα τα πάντα να το πάρω από την Κίνα,εαν είναι σε τέτοια τιμή στην Ελλάδα. Αλλά σαν κινητό θα συμφωνήσω,είναι κόσμημα σκέτο και πάρα πολύ καλό σε όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 1, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 τελικα λετε να παω στο xiaomi απο κινα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 τελικα λετε να παω στο xiaomi απο κινα;; Δικιά σου η επιλογή φίλε μου,εγώ προσωπικά ναι σου λεω αν και μπορεί να χεις κι άλλες προτάσεις από άλλους. Ρίξε μια ματιά σε βιντεάκια του στο youtube να πάρεις μια γεύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosgeo Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 σε αυτά τα χρήματα και το one plus 2 φαντάζει μια αξιόλογη πρόταση, περιμένοντας να δούμε και από εδώ μια παρουσίαση ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα .... (η xiaomi είναι από τις premium κινέζικες εταιρίες πλέον και αν αποφάσιζες κατά κει συμφέρει η αγορά από κίνα -δεν ξέρω μόνο αν υποστηρίζει 4G το Mi4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 σε αυτά τα χρήματα και το one plus 2 φαντάζει μια αξιόλογη πρόταση, περιμένοντας να δούμε και από εδώ μια παρουσίαση ώστε να βγάλουμε καλύτερα συμπεράσματα .... (η xiaomi είναι από τις premium κινέζικες εταιρίες πλέον και αν αποφάσιζες κατά κει συμφέρει η αγορά από κίνα -δεν ξέρω μόνο αν υποστηρίζει 4G το Mi4) Υποστηρίζει εκτός από την 800άρα μπάντα ,επειδή δεν είναι ευρωπαικών προδιαγραφών. Το είχα ξεχάσει το Oneplus two κι αυτή ωραία επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
happydonnut Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εγώ (επειδή το σκέφτομαι αυτές τις ημέρες) έτεινα προς Motorola Moto X Play.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 2, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Εγώ (επειδή το σκέφτομαι αυτές τις ημέρες) έτεινα προς Motorola Moto X Play.. δε ξερω..εγω εχω μπερδευτει..ειναι παρα πολλες οι επιλογες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 3, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Lenovo Vibe Z2 Pro αξιζει πιστευετε;;ειναι 6'' βεβαια αλλα δειχνει πολυ δυνατο...phablet... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts