aiantos Δημοσιεύτηκε December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2004 αυτο που ζηταω ειναι απλο για οποιον ξερει c++. εχω να κανω μια εργασια για την σχολη μου σε αυτη την γλωσσα και δεν την εχω πολυκαταλαβει και θελω βοηθεια. οποιος ξερει ας στειλει pm plz συντομα γιατι πρεπει να την παραδοσω την δευτερα 20 -12 - 2004 την εκφωνηση την εχω επισυναψει σε σχετικο link ευχαριστω οποιον βοηθησει εκ των προρτερων Παράθεση LE RULEZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Ελπίζω να μην περιμένεις να σου κάνει κάποιος την εργασία. Μπορούμε φυσικά να σου δώσουμε μια ιδέα για το πως να υλοποιήσεις το πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Αλλιώς πώς θα μάθεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
onefluffycloud Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aiantos (15 Δεκ. 2004 , 23:18) αυτο που ζηταω ειναι απλο για οποιον ξερει c++. εχω να κανω μια εργασια για την σχολη μου σε αυτη την γλωσσα και δεν την εχω πολυκαταλαβει και θελω βοηθεια. οποιος ξερει ας στειλει pm plz συντομα γιατι πρεπει να την παραδοσω την δευτερα 20 -12 - 2004 την εκφωνηση την εχω επισυναψει σε σχετικο link ευχαριστω οποιον βοηθησει εκ των προρτερων APLH??????edw mesa leei gia JPEG αρχεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Erevodifwntas Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (16 Δεκ. 2004 , 01:38) APLH??????edw mesa leei gia JPEG αρχεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: θα συμφωνήσω απόλυτα. Για να έχει βάλει ο καθηγητής τέτοια εργασία σημαίνει ότι σας έχει διδάξει αρκετά πράγματα πάνω στη C++ και σίγουρα σας έχει δώσει κάποιες έτοιμες βιβλιοθήκες για μετατροπή ενός bmp σε jpg (διαφορετικά το να υλοποιήσετε τον αλγόριθμο jpeg τότε άστα να πάνε). το να φτιάξεις τώρα το bmp είναι και αυτό δύσκολο, αλλά με λίγη φαντασία γίνεται (ένας πίνακας nxm που να κρατά σε κάθε κελί το RGB εκείνου του pixel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiantos Δημ. December 16, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΜΕ cin ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ JPEG ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ. HELP ME PLZ Παράθεση LE RULEZ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nastis Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Δεν νομίζω να είναι αυτό που ζητάει η άσκηση. Αν ρωτάς πως γίνεται το cin στην c++ μαλλον δεν έχεις παρακολουθήσει κανένα μάθημα :) θα πρότεινα να βρείς κανένα tutorial για τις θεμελιώδης απορίες σου πρώτα. http://cplus.about.com/od/beginnerctutorial/l/blcplustut.htm http://cplus.about.com/od/beginnerctutorial/l/aa022302a.htm Φιλικά V. Παράθεση Opinions are like assholes.... everybody has one! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Μήπως σου έχουν δώσει κάποιο εργαλείο που διαβάζει δεδομένα και δημιουργεί μόνο του τις γραφικές παραστάσεις; Αν όχι, θα σε στεναχωρήσω. Αν σε δυσκολεύει η cin, που να δεις με τα jpeg... Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aiantos (16 Δεκ. 2004 , 13:24) ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΜΕ cin ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ JPEG ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ. HELP ME PLZ char* onoma_arxeiou; . . . cin >> onoma_arxeiou; Αυτό ζητάς; Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts