Jump to content

Βοήθεια με εργασία C

aiantos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αυτο που ζηταω ειναι απλο για οποιον ξερει c++. εχω να κανω μια εργασια για την σχολη μου σε αυτη την γλωσσα και δεν την εχω πολυκαταλαβει και θελω βοηθεια. οποιος ξερει ας στειλει pm plz συντομα γιατι πρεπει να την παραδοσω την δευτερα 20 -12 - 2004

την εκφωνηση την εχω επισυναψει σε σχετικο link

ευχαριστω οποιον βοηθησει εκ των προρτερων

LE RULEZ

Ελπίζω να μην περιμένεις να σου κάνει κάποιος την εργασία. Μπορούμε φυσικά να σου δώσουμε μια ιδέα για το πως να υλοποιήσεις το πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να το κάνεις μόνος σου. Αλλιώς πώς θα μάθεις;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aiantos (15 Δεκ. 2004 , 23:18)

αυτο που ζηταω ειναι απλο για οποιον ξερει c++. εχω να κανω μια εργασια για την σχολη μου σε αυτη την γλωσσα και δεν την εχω πολυκαταλαβει και θελω βοηθεια. οποιος ξερει ας στειλει pm plz συντομα γιατι πρεπει να την παραδοσω την δευτερα 20 -12 - 2004

την εκφωνηση την εχω επισυναψει σε σχετικο link

ευχαριστω οποιον βοηθησει εκ των προρτερων

APLH??????edw mesa leei gia JPEG αρχεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος onefluffycloud (16 Δεκ. 2004 , 01:38)

APLH??????edw mesa leei gia JPEG αρχεία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink:

θα συμφωνήσω απόλυτα.

Για να έχει βάλει ο καθηγητής τέτοια εργασία σημαίνει ότι σας έχει διδάξει αρκετά πράγματα πάνω στη C++ και σίγουρα σας έχει δώσει κάποιες έτοιμες βιβλιοθήκες για μετατροπή ενός bmp σε jpg (διαφορετικά το να υλοποιήσετε τον αλγόριθμο jpeg τότε άστα να πάνε).

το να φτιάξεις τώρα το bmp είναι και αυτό δύσκολο, αλλά με λίγη φαντασία γίνεται (ένας πίνακας nxm που να κρατά σε κάθε κελί το RGB εκείνου του pixel)

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΜΕ cin ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ JPEG ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ. HELP ME PLZ
LE RULEZ

Δεν νομίζω να είναι αυτό που ζητάει η άσκηση.

Αν ρωτάς πως γίνεται το cin στην c++ μαλλον δεν έχεις παρακολουθήσει κανένα μάθημα :)

θα πρότεινα να βρείς κανένα tutorial για τις θεμελιώδης απορίες σου πρώτα.

http://cplus.about.com/od/beginnerctutorial/l/blcplustut.htm

http://cplus.about.com/od/beginnerctutorial/l/aa022302a.htm

Φιλικά

V.

Opinions are like assholes.... everybody has one!

Μήπως σου έχουν δώσει κάποιο εργαλείο που διαβάζει δεδομένα και δημιουργεί μόνο του τις γραφικές παραστάσεις; Αν όχι, θα σε στεναχωρήσω. Αν σε δυσκολεύει η cin, που να δεις με τα jpeg...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aiantos (16 Δεκ. 2004 , 13:24)

ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΕΤΟΙΜΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΗ ΜΕ cin ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ JPEG ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ. HELP ME PLZ

char* onoma_arxeiou;

.

.

.

cin >> onoma_arxeiou;

Αυτό ζητάς;

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com