crazy_4 Δημοσιεύτηκε December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 15, 2004 Ρε παιδιά ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει το νέο cd της Δέσποινας Βανδή? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tntiseverywere Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Nomizw ta prom tragoudia exoun vgei sto radiofono...h kano lathos? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Κυκλοφορεί την ερχόμενη εβδομάδα Λέγεται όπως γνωρίζετε όλοι "Στην αυλή του Παραδείσου" Πρώτο δείγμα που μπορείτε να ακούσετε απο το "sfera" είναι το "Happy End" (λατρεμμένο ήδη ) και το "Λουλούδι μου". Είναι αρκετά πιο λαικός σαν άκουσμα. Θα έχει 12 τραγούδια (τα 2 ντουέτα, ένα με Καρρά και ένα με Πετρέλη) και επειδή εδώ τα μαθάινετε πρώτοι όλα, ορίστε και το εξώφυλλο του cd. Μπροστά Πίσω Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (15 Δεκ. 2004 , 23:57) Είναι αρκετά πιο λαικός σαν άκουσμα. Θα έχει 12 τραγούδια (τα 2 ντουέτα, ένα με Καρρά και ένα με Πετρέλη) Γουσταρω!!! :up: :up: Ομως στο εξωφυλλο του cd δε μου αρεσει καθολου.. Στους ''Δυο Ξενους'' ηταν ΑΠΛΑ πανεμορφη!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Δεσποιναααα! Ποτε θα κυκλοφορησει; Το θελω τωρα! Αν και δεν εχω ακουσει κανενα τραγουδι απο αυτο το δισκο (ακομη), θα το παρω οπως και να εχει! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 15, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος swiffer (16 Δεκ. 2004 , 01:36) Δεσποιναααα! Ποτε θα κυκλοφορησει; Το θελω τωρα! Αν και δεν εχω ακουσει κανενα τραγουδι απο αυτο το δισκο (ακομη), θα το παρω οπως και να εχει! φανατικός της δέσποιναας βανδής? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2004 Ο καφές παπαγάλος Λουμίδη ειναι χορηγός του cd της; :lol: :p :lol: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (16 Δεκ. 2004 , 01:58) Ο καφές παπαγάλος Λουμίδη ειναι χορηγός του cd της; :lol: :p :lol: 'Ολοι αυτό λένε πια. :p Είναι παραδείσιο πουλί αυτό μαλλον αλλά δε τους έκατσε στο photoshop. Πάντως ο δίσκος είναι καλός αν και τα σχόλια που έχω ακούσει ως τώρα είναι αντιφατικά. Οι μισοί τον έχουν λατρέψει και οι άλλοι μισοί λένε τα χειρότερα. Οπότε το μόνο που μπορώ να σας πώ είναι υπομονή λίγες μέρες ακόμη. :cool: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 San koimismenh einai sto exwfyllo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Gia na doume...Tha exei kanena tragoudi sxetiko me ta Xristougenna? Poia tragoudia apo to CD akougontai sto radiofono? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Πάντα άσχημα εξώφυλλα είχε :p Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Χωρίς καμία δόση ειρωνίας και κατα την ταπεινή μου άποψη, στο εξώφυλλο η Βανδή δεν μοιάζει λιγάκι με ... τρ@βεστί; Και για να μην παρεξηγηθώ μου αρέσει ΠΑΡΑ πολύ η Βανδή αλλά γιατί τέτοιο εξώφυλλό; Παράθεση [ f i l i p p o s ] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. December 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2004 Κάτι μεταξύ τραβεστί και μούμιας θα έλεγα...και εμένα μου αρέσει πολύ εμφανισιακά η Βανδή ;) Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (16 Δεκ. 2004 , 01:51) φανατικός της δέσποιναας βανδής? Παλιοτερα μεχρι εκει που δε πηγαινε αλλο, τωρα που μεγαλωσα (γκουχου γκουχου), χαλαρωσα καπως! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. December 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2004 Αν δεν κάνω λάθος βγαίνει σήμερα. Το είπε χθες και στην Μενεγάκη και το διαφήμισε και ο ant1 χθες!:) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 τον "αγόρασα" σήμερα απο το DC++. Αν και έχω πάψει να ακούω σκυλοσουξεδάκια εδώ και πολύ καιρό, δεν ξέρω γιατι βάλθηκα να ακούσω τον δίσκο αυτό. Πραγματικα ανεκδιήγητος δίσκος. Κάμια πρωτοτυπία, καμία έμπνευση. Ο φοίβος έχει στερέψει μάλλον (ή ίσως δεν έχω από που αλλού να κλέψει μουσικά μοτίβα, αφού τα έχει κλέψει όλα) , η βανδή γκαρίζει σε όλο τον δίσκο. Σιχαίνομαι του καλλιτέχνες που προσπαθούν με την ένταση της φωνής τους να καλύψουν την έλλειψη ταλέντου. Νομίζω οτι είναι ο χειρότερος δίσκος της βανδή, όλα τα ¨τραγουδάκια" κινούνται στο ίδιο ψιλο-δεν έχω τιποτα καινούργιο να πω-μήκος κύματος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος crazy_4 (15 Δεκ. 2004 , 23:51) φανατικός της δέσποιναας βανδής ? ΑΜΑΝ..το μάτι μου.... :eek: :eek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (29 Δεκ. 2004 , 14:38) τον "αγόρασα" σήμερα απο το DC++. Αν και έχω πάψει να ακούω σκυλοσουξεδάκια εδώ και πολύ καιρό, δεν ξέρω γιατι βάλθηκα να ακούσω τον δίσκο αυτό. Πραγματικα ανεκδιήγητος δίσκος. Κάμια πρωτοτυπία, καμία έμπνευση. Ο φοίβος έχει στερέψει μάλλον (ή ίσως δεν έχω από που αλλού να κλέψει μουσικά μοτίβα, αφού τα έχει κλέψει όλα) , η βανδή γκαρίζει σε όλο τον δίσκο. Σιχαίνομαι του καλλιτέχνες που προσπαθούν με την ένταση της φωνής τους να καλύψουν την έλλειψη ταλέντου. Νομίζω οτι είναι ο χειρότερος δίσκος της βανδή, όλα τα ¨τραγουδάκια" κινούνται στο ίδιο ψιλο-δεν έχω τιποτα καινούργιο να πω-μήκος κύματος. Βασικά έτσι γίνεται με τα περισσότερα CD αυτού του είδος (πόσο μάλλον όταν δεν είσαι φανατικός). Στην αρχή φαίνονται όλα ίδια και ανέμπνευστα, μέχρι να αρχίσεις να μαθαίνεις τα κομμάτια και να ξεχωρίσεις μερικά στο τέλος. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος gkr41 (29 Δεκ. 2004 , 12:50) Βασικά έτσι γίνεται με τα περισσότερα CD αυτού του είδος (πόσο μάλλον όταν δεν είσαι φανατικός). Στην αρχή φαίνονται όλα ίδια και ανέμπνευστα, μέχρι να αρχίσεις να μαθαίνεις τα κομμάτια και να ξεχωρίσεις μερικά στο τέλος. :) χρειάζεται προπόνηση δηλαδη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Δεν ξέρω... Εγώ πάντως το παθαίνω συχνά... :p Μόνο στο τελευταίο του Σφακιανάκη έπεσα μέσα από την αρχή, που ήταν όλο πατάτα :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Aπλά επιβεβαιώνω οτι το cd είναι μια πατάτα και μισή. :down: Δύσκολα ξεχωρίζεις κάποια τραγούδια που μπορείς να πείς οτι θα τα ξανακούσεις. Κατά τα άλλα έχει γίνει ήδη δυο φορές πλατινένιο. :eek: :blink: Παράθεση http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa 156 Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (29 Δεκ. 2004 , 13:08) Aπλά επιβεβαιώνω οτι το cd είναι μια πατάτα και μισή. :down: Δύσκολα ξεχωρίζεις κάποια τραγούδια που μπορείς να πείς οτι θα τα ξανακούσεις. Κατά τα άλλα έχει γίνει ήδη δυο φορές πλατινένιο. :eek: :blink: μα, φυσικά αφού για να γίνει πλατινένιο ένα cd θέλει καμία δεκαρία πωλήσεις πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Λοιπόν... Να πώ 2 λογάκια (ελπίζω να μη βγούνε πολύ παραπάνω) για το δίσκο αυτό. Καθότι λοιπόν απο αυτές που έχουμε στο ελληνικό μοντέρνο πεντάγραμμο, η ΄κυρία Μαλέα είναι μια απο τις πιο προσφιλείς μου (κοινώς τη γουστάρω αρκετά στην κατηγορία της) και καθότι έίμαι φαν του Φοίβου στα καλά του (γιατί γράφει και εμπνευσμένα κομμάτια όταν θέλει, αυτό δε μπορεί να το αρνηθεί κανείς), περίμενα όσο τίποτα άλλο αυτό το δίσκο μετά απο 3 χρόνια και μετά απο ενα καταπ΄ληκτικό "Γεια" που έδωσε ΤΙΣ επιτυχίες. Οταν άκουσα το "Happy End" γούσταρα αν και λέω , θα έχει κάτι παραπάνω μέσα που μας το φυλανε για έκπληξη. Ομως δεν είχε και το εν λόγω κομμάτι είναι το καλύτερο δείγμα με μια έξυπνη (αν και παλιά (Δες Ιεροσυλία - Καίτη Γαρμπή) ) ενορχήστρωση. Τα υπόλοιπα όταν τα ακούσεις για πρώτη φορά σε πιάνει ένα σύγκρυο... Που είναι στιγμές όπως το Γεια, Το όλο Λείπεις (πραγματικά απο τα καλύτερα του Φοίβου ever) , που ειναι κάτι σα το Θέλω να σε δώ και το Σαββατο , που είναι κάτι σα το Υποφέρω? Δεν έχει όσο και να ψάχνεστε. Ομως αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. ΘΑ εξηγήσω παρακάτω γιατί. Λοιπόν το cd είναι γεμάτο με Αλήτες και αλήτισσες, χωρισμένους, δυστυχίες, πικραμένους, ερωτευμένους και πράξεις αγάπης που πρέπει να γίνουν αν κάτι υπάρχει , τουλάχιστον στιχουργικά (σαφώς καλύτερα απο τα απανωτά "Εχω πεθάνει/ΘΑ πεθάνω/Πεθαίνω του Καρβέλα/Βίσση :p ) Λαικά όλα τα ακούσματα, με αργά λαικά και ενίοτε πιο uptempo/σκυλέ ρυθμούς και ενορχηστρώσεις, κάτι σε χασάπικα και αυτό είναι όλο. Ξαναπατάς το play μπας και κάτι έχεις αφήσει κατά λάθος. Οχι, δεν έχεις αφήσει τίποτα όμως. Σαφώς περίμενα καλύτερα και πιο μεγάλα πράγματα απο το Φοίβο. Απο εκιε που έκαψε επιτυχίες στη Κοκκίνου , εκεί ειδικά λές φαντάσου τι θα δώσει στη Βανδή. Ομως δεν έδωσε. Και οι λόγοι είναι οι εξής 1)Σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει το ξενόγλωσσο cd της όπου θα είναι γεμάτο popακια κτλ. Οπότε ήθελε κάτι άλλο να στηρίξει το πρόγραμμα στο Ρεξ. 2)Το "Οπα Οπα" και το "Come Along Now" ακόμα πουλάνε. Οπότε δε τα καιμε αυτά ακόμη (είναι μυαλό ο Φοίβος...) 3)Το cd βγήκε με 11 tracks. Αυτό ξέρετε τι σημαίνει? Οτι αν σε 2 βδομάδες έγινε 2 πλατίνες, σύντομα θα γίνει 3 και εκεί θα πέσει... Ε , εκεί θα βγεί το "Avli-tou-paradeisou-Revised-Remixed-and-gold-tou-kerata-edition" με 4-5 καινούρια κομματάκια, όπου αυτά θα είναι πιστεύω που θα κάνουν τη διαφορά και θα κάνουν όλο το κόσμο να παραμιλάει. Αντε να βάλουν και κανα dvd , ε εκεί να τες πάλι οι επανατοποθετήσεις και η ξανά μανά πλατίνα. Η Ηeaven δε ξέρετε ΠΟΣΟ μα ΠΟΣΟ βγάζω απο τη μύγα ξύγκι εταιρία είναι. Το χω ξαναπεί και σε άλλο ποστ. Αν βάλεις και το Φοίβο μέσα , που είναι το πιο δαιμόνιο και επιχειρηματικό μυαλό της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας και ο οποίος παίζει μόνος του μπάλα σε ένα άδειο γήπεδο, καταλαβαίνετε για τι παιχνίδι μιλάμε. εντάξει , ο δίσκος δεν άρεσε παρά μόνο στους φανατισμένους. Και εννοείται ότι δεν άρεσε αφού όλοι ήθελάν κάτι άλλο. Αν και μου κάνει εντύπωση που όλοι που είπαν τα χειρότερα στην αρχή τώρα τον εξυμνούν. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κακά τα τραγούδια απλά τα έχουμε ξανακούσει. Παλιά. Στη Γαρμπή, Στο Καρρά, Στο Κόκκοτα, Στη Βανδή, Στη Κοκκίνου και στους άλλους που έχει γράψει ο Φοίβος. Καμιά νέα ιδέα, ενορχηστρώσεις απο το παρελθόν κτλ. Τώρα γιατί το εκανε σας είπα...Κάτι ξέρουν και προετοιμάζουν έδαφος για τη συνέχεια αυτού του δίσκου που θα έχει λογικά όσα τραγούδια δεν είχε μέσα το final cut. Αυτά. Αν τώρα ήταν και λίγο περισσότερο ο εαυτός της η Μαλέα και να μη το παίζει αυτό το δαιμόνιο-πειραχτήρι-κακομαθημένο-κοριτσόπουλο-θεά-και-που-που-ντίβα,θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. ΚΑλή μας χρονιά! :happy: Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. December 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2004 Posa tragoudia apo ton disko aksizoun; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. December 30, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος alfa 156 (29 Δεκ. 2004 , 14:40) ΑΜΑΝ..το μάτι μου.... :eek: :eek: εντάξει έγινε ένα λάθος!!! Σκότωσε με κιόλας!!!! :mad: :mad: :mad: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts