MadboyAgr Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλώς την δεχτηκατε http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-J500F/ Προς το παρών μόνο για μονοκαρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Επιβεβαιώνω την λήψη και επίσημα του marshmallow! Εμένα (dual sim κιόλας), όπως είχα γράψει και κάτι posts πίσω, προορίζονταν για την Πορτογαλία οπότε και η αναβάθμιση σε ΜΜ6 βγήκε εχθές! Σήμερα την πέρασα! Το κινητό δουλεύει εξίσου γρήγορα όπως και πριν... Την όλη διαδικασία την έκανα τελικά μέσω odin (τελικά ήταν πολύ εύκολο....) καθώς μέσω smart switch κολλούσε το update (Λόγω root)!!! Edited July 1, 2016 by Andik Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athakan Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Παιδιά καλησπέρα, κι εγώ νέος κάτοχος του κινητού, πρώην κάτοχος S3... Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος: Προσπαθώ να το συνδέσω με ένα καινούριο επίσης plantronics (Explorer 50 συγκεκριμένα) Bluetooth το οποίο δεν το βρίσκει το J5 όταν κάνει αναζήτηση!! Στο S3 το βρήκε σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο. Έχει να κάνει μήπως η έκδοση Bluetooth που τρέχει το κινητό κι αν είναι συμβατό (π.χ 4.1) Να πω ότι στο site της Plantronics μου το βγάζει ότι είναι συμβατό. Καμία ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Επιβεβαιώνω την λήψη και επίσημα του marshmallow! Εμένα (dual sim κιόλας), όπως είχα γράψει και κάτι posts πίσω, προορίζονταν για την Πορτογαλία οπότε και η αναβάθμιση σε ΜΜ6 βγήκε εχθές! Σήμερα την πέρασα! Το κινητό δουλεύει εξίσου γρήγορα όπως και πριν... Την όλη διαδικασία την έκανα τελικά μέσω odin (τελικά ήταν πολύ εύκολο....) καθώς μέσω smart switch κολλούσε το update (Λόγω root)!!! κανε ενα mini review οταν μπορεσεις............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 έμενα από πορτογαλια γράφει dual sim άλλα δεν έχει έρθει τίποτα προς το παρών Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ειδοποίηση για την αναβάθμιση μου έβγαλε μόλις συνέδεσα την συσκευή στο smart switch (για να κανω backup, το κάνω ανα τακτά χρονικά διαστήματα). Για τσέκαρε το.... Γενικά με το MM6, δουλεύει το ίδιο γρήγορα και στρωτά και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag μέχρι στιγμής. Για την κατανάλωση δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, γιατί μόλις σήμερα το μεσημέρι έκανα το update. Αλλά σε γενικές γραμμές, δεν έχω δει κάτι περίεργο. Στο layout έχει καποιες διαφορές (κυρίως χρωματικές/αισθητικές) και στην διαχείριση του dual sim, το lollipop εδώ ήταν καλύτερο, αλλά με ένα widget το έλυσα το θέμα.... Επίσης έχει ηχητική (& δόνηση) ειδοποίηση (κάθε 1 λεπτό π.χ.), για χαμένες κλήσεις, mail που δεν έχουν διαβαστεί. Οπότε έβγαλα και το noled. Αυτό είναι στις ρυθμίσεις- > προσβασιμότητα. Από χώρο όμως, έχω κατέβει αρκετά (στα 2.8 gb διαθέσιμα), χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές, τα ίδια με πριν, ειχα 3.17gb (καλά κλάιν..... αλλά λέμε τώρα). Π.χ. έχω 4 εφαρμογές, για ebanking, αθλητικά, rar και για ανάγνωση κειμένων, αρχείων word κλπ. (αυτά που είχε πριν word, excel κλπ. τα έχω απενεργοποιήσει). Αυτές οι 4 εφαρμογές είναι περασμένες φυσικά στην κάρτα.... δεν μου δίνει την δυνατότητα να περάσω άλλες..... υπάρχει άλλος τρόπος μηπως? Πέρα από το να μπω στην εφαρμογή κλπ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Ειδοποίηση για την αναβάθμιση μου έβγαλε μόλις συνέδεσα την συσκευή στο smart switch (για να κανω backup, το κάνω ανα τακτά χρονικά διαστήματα). Για τσέκαρε το.... Γενικά με το MM6, δουλεύει το ίδιο γρήγορα και στρωτά και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag μέχρι στιγμής. Για την κατανάλωση δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, γιατί μόλις σήμερα το μεσημέρι έκανα το update. Αλλά σε γενικές γραμμές, δεν έχω δει κάτι περίεργο. Στο layout έχει καποιες διαφορές (κυρίως χρωματικές/αισθητικές) και στην διαχείριση του dual sim, το lollipop εδώ ήταν καλύτερο, αλλά με ένα widget το έλυσα το θέμα.... Επίσης έχει ηχητική (& δόνηση) ειδοποίηση (κάθε 1 λεπτό π.χ.), για χαμένες κλήσεις, mail που δεν έχουν διαβαστεί. Οπότε έβγαλα και το noled. Αυτό είναι στις ρυθμίσεις- > προσβασιμότητα. Από χώρο όμως, έχω κατέβει αρκετά (στα 2.8 gb διαθέσιμα), χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές, τα ίδια με πριν, ειχα 3.17gb (καλά κλάιν..... αλλά λέμε τώρα). Π.χ. έχω 4 εφαρμογές, για ebanking, αθλητικά, rar και για ανάγνωση κειμένων, αρχείων word κλπ. (αυτά που είχε πριν word, excel κλπ. τα έχω απενεργοποιήσει). Αυτές οι 4 εφαρμογές είναι περασμένες φυσικά στην κάρτα.... δεν μου δίνει την δυνατότητα να περάσω άλλες..... υπάρχει άλλος τρόπος μηπως? Πέρα από το να μπω στην εφαρμογή κλπ.? 1)αυτο για το χωρο το ειχα δει και σε ενα ξενο forum....... εχει την εφαρμογη εξυπνη διαχειρηση και να διαγραψεις τα μη απαραιτητα δεδομενα μηπως αυξηθει ο χωρος? δοκιμασε το και πες μας 2) αφηνει να περασεις εφαρμογες στην καρτα μνημης? γιατι καπου διαβασα οτι δεν αφηνει καθολου....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Το έκανα αυτό μέσω "έξυπνης διαχείρισης" αλλά δε κέρδισα τίποτα σπουδαίο, από 2.8 τώρα έχω 2.83..... αμελητέα πράγματα..... Όσο για το αν αφήνει εφαρμογές στην κάρτα, αυτές που έχω κατεβάσει εγω, είναι περασμένες κανονικά στην sd. Να σου πω, πριν βάλω το mm6 θεωρούσα ότι θα έχω μεγαλύτερη ελευθερία εκεί.... εκτός και αν δεν έχω βρει τον τρόπο/γίνετε κάπως διαφορετικά..... αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει εδώ (much appreciated). Στάλθηκε από το P022 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Το έκανα αυτό μέσω "έξυπνης διαχείρισης" αλλά δε κέρδισα τίποτα σπουδαίο, από 2.8 τώρα έχω 2.83..... αμελητέα πράγματα..... Όσο για το αν αφήνει εφαρμογές στην κάρτα, αυτές που έχω κατεβάσει εγω, είναι περασμένες κανονικά στην sd. Να σου πω, πριν βάλω το mm6 θεωρούσα ότι θα έχω μεγαλύτερη ελευθερία εκεί.... εκτός και αν δεν έχω βρει τον τρόπο/γίνετε κάπως διαφορετικά..... αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει εδώ (much appreciated). Στάλθηκε από το P022 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχω την εντυπωση δυστηχως οτι στο android 6 δεν μπορουν να εγκατασταθουν εφαρμογες στην sd.... ας μας πει καποιος.......... μετα απο χρηση αν μπορεις πες μας πως τα παει και απο μπαταρια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 εχω την εντυπωση δυστηχως οτι στο android 6 δεν μπορουν να εγκατασταθουν εφαρμογες στην sd.... ας μας πει καποιος.......... μετα απο χρηση αν μπορεις πες μας πως τα παει και απο μπαταρια... Στην sd μου, αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένες οι εξής εφαρμογές: Sport24, docs to go & rar. Στα settings αυτό δείχνει και μάλιστα όταν πας να τ' αλλάξεις σε ρωτάει αν θέλεις να το περάσεις στην συσκευή ή στην sd. Δυστυχώς δεν εχω βρει αν γίνετε να περάσω άλλες...... Στάλθηκε από το P022 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Αποθηκεύει ένα μέρος της εφαρμογής στην εσωτερική και το υπόλοιπο στην sd; Έχει επιλογή δηλαδη αν έχεις χαμένη κλήση να σε ειδοποιεί συνεχώς κάθε λέπτό ; Αυτό ειναι καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kimi_4ever Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Γεια σας και από μένα, είμαι ανάμεσα σε δύο κινητά, το J5 2016 και το Huawei P8 Lite! Εχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ποιο θα μου προτείνατε? Οι προβληματισμοί μου είναι ότι το J5 δεν έχει Αυτόματη Φωτεινότητα και ότι δεν έχει Gorilla Glass. Πιστεύετε ότι είναι σημαντικά μειονεκτήματα ή ασήμαντα? Και φυσικά το Huawei είναι περίπου 30 ευρώ φθηνότερο στα σκρουτζομάγαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε γνώμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix17 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 (edited) Γεια σας και από μένα, είμαι ανάμεσα σε δύο κινητά, το J5 2016 και το Huawei P8 Lite! Εχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ποιο θα μου προτείνατε? Οι προβληματισμοί μου είναι ότι το J5 δεν έχει Αυτόματη Φωτεινότητα και ότι δεν έχει Gorilla Glass. Πιστεύετε ότι είναι σημαντικά μειονεκτήματα ή ασήμαντα? Και φυσικά το Huawei είναι περίπου 30 ευρώ φθηνότερο στα σκρουτζομάγαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε γνώμη! Φίλε μου μην το πάρεις το j5 2016 Ο επεξεργαστής,κάμερες και εμφάνιση δεν είναι για 200 ευρω ούτε Huawei θα σου έλεγα ν πάρεις δωσε κάτι παραπάνω και πάρε a5 2016 η nexus 5x και από ότι είδα ήρθε και το moto g4 στην Ελλαδα μόνο με 200 Edited July 2, 2016 by Nix17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkostas1971 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Μήπως κάποιος γνωρίζει πώς ρυθμίζουμε την ενεργοποίηση διπλής sim έτσι ώστε να μήν χάνουμε κλήσεις και στίς δύο sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Στην sd μου, αυτή τη στιγμή είναι εγκατεστημένες οι εξής εφαρμογές: Sport24, docs to go & rar. Στα settings αυτό δείχνει και μάλιστα όταν πας να τ' αλλάξεις σε ρωτάει αν θέλεις να το περάσεις στην συσκευή ή στην sd. Δυστυχώς δεν εχω βρει αν γίνετε να περάσω άλλες...... Στάλθηκε από το P022 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στην sd περνάει ολόκληρη η εφαρμογη; Στάλθηκε από το SM-J500FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Μένουν κάποια MB στην συσκευή..... αλλά λίγα. Αυτό πάντως με την ειδοποίηση της χαμένης κλήσης, sms, mail κλπ. είναι super!!!!! Ανα 1 λεπτό (αν θέλεις μεγαλώνεις το διάστημα) βαράει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilera1973 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Γεια σας και από μένα, είμαι ανάμεσα σε δύο κινητά, το J5 2016 και το Huawei P8 Lite! Εχουν παρόμοια χαρακτηριστικά. Ποιο θα μου προτείνατε? Οι προβληματισμοί μου είναι ότι το J5 δεν έχει Αυτόματη Φωτεινότητα και ότι δεν έχει Gorilla Glass. Πιστεύετε ότι είναι σημαντικά μειονεκτήματα ή ασήμαντα? Και φυσικά το Huawei είναι περίπου 30 ευρώ φθηνότερο στα σκρουτζομάγαζα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για κάθε γνώμη! Παρτο το samsung με κλειστα ματια στα 150 ευρω δεν υπαρχει αντιπαλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekatakis Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Για όσους έχουν περάσει την 6.0 και ψάχνουν να βρουν τρόπο να κάνουν την εξωτερική κάρτα μνήμης να τη βλέπει ως εσωτερική μνήμη στο κινητό. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Δοκιμάστε το. Δυστυχώς η Samsung έχει κλειδωσει αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να το κάνεις με αυτο το τροπο για να εκμεταλλευτεις τα θετικά της 6.0 όσο αφορά το χώρο αποθήκευσης. Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Ειδοποίηση για την αναβάθμιση μου έβγαλε μόλις συνέδεσα την συσκευή στο smart switch (για να κανω backup, το κάνω ανα τακτά χρονικά διαστήματα). Για τσέκαρε το.... Γενικά με το MM6, δουλεύει το ίδιο γρήγορα και στρωτά και δεν έχω παρατηρήσει κάποιο lag μέχρι στιγμής. Για την κατανάλωση δεν μπορώ να πω ακόμα τίποτα, γιατί μόλις σήμερα το μεσημέρι έκανα το update. Αλλά σε γενικές γραμμές, δεν έχω δει κάτι περίεργο. Στο layout έχει καποιες διαφορές (κυρίως χρωματικές/αισθητικές) και στην διαχείριση του dual sim, το lollipop εδώ ήταν καλύτερο, αλλά με ένα widget το έλυσα το θέμα.... Επίσης έχει ηχητική (& δόνηση) ειδοποίηση (κάθε 1 λεπτό π.χ.), για χαμένες κλήσεις, mail που δεν έχουν διαβαστεί. Οπότε έβγαλα και το noled. Αυτό είναι στις ρυθμίσεις- > προσβασιμότητα. Από χώρο όμως, έχω κατέβει αρκετά (στα 2.8 gb διαθέσιμα), χωρίς να έχω πολλές εφαρμογές, τα ίδια με πριν, ειχα 3.17gb (καλά κλάιν..... αλλά λέμε τώρα). Π.χ. έχω 4 εφαρμογές, για ebanking, αθλητικά, rar και για ανάγνωση κειμένων, αρχείων word κλπ. (αυτά που είχε πριν word, excel κλπ. τα έχω απενεργοποιήσει). Αυτές οι 4 εφαρμογές είναι περασμένες φυσικά στην κάρτα.... δεν μου δίνει την δυνατότητα να περάσω άλλες..... υπάρχει άλλος τρόπος μηπως? Πέρα από το να μπω στην εφαρμογή κλπ.? Οι προεγκατεστημενες εφαρμογές βρίσκονται στο /system/ partition..Αυτές που κατεβάζουμε εμείς πανε στο /data/ partition..Οι ενημερώσεις των προεγκ/νων όμως δεν πάνε στο system/ αλλά στό data/ μέ τις δικές μας.Για να παρεμβουμε στο system/ και να απεγκαταστησουμε εφαρμογές χρειάζεται root ..Αν εννοεις τρόπο να στειλεις όλες τίς εφαρμογές στην SD χωρίς root υπάρχει αλλά ΜΟΝΟ γιά αυτές που εσύ κατεβαζεις ( data partition ) κι όχι γιά προεγκ/νες ( system)..Μπορείς πχ με το APK Editor Pro πολύ εύκολα & χωρίς root..(playstore η blackmarket)...Γιά προεγκ/νες - συστήματος εφαρμογες ποτέ χωρίς δικαιώματα υπερχρήστη ( root )... Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MadboyAgr Δημ. July 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2016 Φίλε μου μην το πάρεις το j5 2016 Ο επεξεργαστής,κάμερες και εμφάνιση δεν είναι για 200 ευρω ούτε Huawei θα σου έλεγα ν πάρεις δωσε κάτι παραπάνω και πάρε a5 2016 η nexus 5x και από ότι είδα ήρθε και το moto g4 στην Ελλαδα μόνο με 200 Το έχω εγώ το j5 2016 Όταν το πήρα ή μπαταρία ήταν στο 96% και κράτησε 3 μέρες με αρκετή χρήση το φορτιζω μετά και κρατάει 6 μέρες και κάτι με ανοιχτή οθόνη 6 ώρες και κάτι λεπτά 1 ώρα facebook και γύρω στις 2 και 35 λεπτά ομιλία και ήταν στο 5% μετά το έβαλα φόρτιση Βαριέσαι να περιμένεις να τελειώσει ή μπαταρία του....χαχαχαχ...το δικαρτο έχω εγώ j510 FN/DS Απιστευτο κινητό Είδαμε και τα πιο ακριβά που κρατάνε 1 μέρα με το ζόρι αν είναι να κυκλοφοραμε με power battery κοντά μας να μας λείπει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas26 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) καλησπερα αγορασα προσφατα το κινητο και σημερα το συγκρινα με αλλα 2 j5 και παρατηρησα μεγαλη διαφορα στην χρηση της οθονης απο την μπαταρια στην εξυπνη διαχειριση δηλ τα αλλα ειχαν 1-7% και μενα 18+% μαζι με την χρηση της απο αλλες εφαρμογες και συστημα εχει καποιο προβλημα το κινητο η εγω κανω κατι? Edited July 4, 2016 by andreas26 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andik Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Για όσους έχουν περάσει την 6.0 και ψάχνουν να βρουν τρόπο να κάνουν την εξωτερική κάρτα μνήμης να τη βλέπει ως εσωτερική μνήμη στο κινητό. Η διαδικασία είναι σχετικά απλή. Δοκιμάστε το. Δυστυχώς η Samsung έχει κλειδωσει αυτή τη δυνατότητα και πρέπει να το κάνεις με αυτο το τροπο για να εκμεταλλευτεις τα θετικά της 6.0 όσο αφορά το χώρο αποθήκευσης. Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δε δουλεύει για το J5 αυτό.... το προσπάθησα! Μου έβγαζε (στην γραμμή εντολών τουλάχιστον) ακριβώς αυτά που πρέπει (σύμφωνα με το video), αλλά τζίφος.... ο χώρος αποθήκευσης δεν αλλάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daitalos Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 (edited) Δε δουλεύει για το J5 αυτό.... το προσπάθησα! Μου έβγαζε (στην γραμμή εντολών τουλάχιστον) ακριβώς αυτά που πρέπει (σύμφωνα με το video), αλλά τζίφος.... ο χώρος αποθήκευσης δεν αλλάζει... Δοκιμασε κι αυτο: [διαβασε κι απο κατω καποια link ] _ ( υπαρχουν 2-3 τροποι τουλαχιστον προσωρινα χωρις ομως να απευθυνονται συγκεκριμενα στα J5, και λειτουργουν σε διαφορες συσκευες πχ Nexus 5 κλπ αν και εχουν βγει περισσοτερο για τα S6 & S7...Ο τροπος αυτος απο οτι λεει δουλευει σε ολα τα android χωρις προσωπικα να μπορω να στο επιβεβαιωσω εφοσον δεν το εχω δοκιμασει σε J5...Δοκιμασε κι ακολουθησε σωστα τις οδηγιες ισως λειτουργησει δεν εχεις να χασεις κατι...Αν λειτουργησει καλο ειναι να το postαρεις για να το χρησιμοποιησουν κι αλλοι χρηστες σε J5 ) [το OEM Unlook χρειαζεται να ενεργοποιηθει] Edited July 4, 2016 by daitalos Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 1) στο j500fn δεν εχει βγει ακομη αναβαθμιση? 2) μετα την αναβαθμιση θα μπορω να μεταφερω το sygic στην καρτα μνημης οπως το εχω μεταφερει τωρα στην 5,1,1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corsas_opc Δημ. July 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2016 Παιδες εχω το διπλοκαρτο και μου εχει 1 πιξελ μονιμα αναμενω ξερει κανεις τι γινεται? αν καλυπτεται απ την εγγυηση η οχι και αν οχι πως φτιαχνεται?:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts