geroget Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπερα σας,παρακαλω να μου πειτε πως θα μαθω απο πια χωρα ειναι το κινητο,το παρελαβα εχτες ηταν σφραγισμενο και μολις το ανοιξα ηταν στα ελληνικα η προεπιλεγμενη γλωσσα...!!!!!! Βλεπεις το IMEI νουμερο που ειναι στην συσκευασια παιρνεις τηλ την SAMSUNG και σου λενε χωρα προελευσης το κινητο σου ειχε ακουστικα στην συσκευασια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Δεν χρειάζεται να πάρεις τηλ. http://www.imei.info Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriakos1441 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Βλεπεις το IMEI νουμερο που ειναι στην συσκευασια παιρνεις τηλ την SAMSUNG και σου λενε χωρα προελευσης το κινητο σου ειχε ακουστικα στην συσκευασια? Σας ευχαριστω..εντελη ειναι απο τις βαλτικες χωρες...ναι ειχε ακουστικα μεσα και λειτουργει κανονηκα το viber,,,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
op201 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Μόλις ανοιξεις την κάμερα πάνω αριστερα... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geroget Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Καλησπερα σας,παρακαλω να μου πειτε πως θα μαθω απο πια χωρα ειναι το κινητο,το παρελαβα εχτες ηταν σφραγισμενο και μολις το ανοιξα ηταν στα ελληνικα η προεπιλεγμενη γλωσσα...!!!!!! Απο που το αγορασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george20p Δημ. February 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2016 κατοχος εδω και δυομερες του κινητου,και ειμαι υπερευχαριστημενος. μονοι ενα θεματακι εχω.. ενω στο προυγουμενο samsung κινητο μου(s4),υπηρχε η δυνατοτητα αποκρυψης εφαρμογων,σε αυτο δεν υπαρχει. η μηπως υπαρχει κει μου διαφευγει? για μερικους,ειναι σημαντικο αυτο...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Η τιμή όλο και πέφτει πάντως. 148 skroutz.... Τρελό VFM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakostas Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Η τιμή όλο και πέφτει πάντως. 148 skroutz.... Τρελό VFM. Να πάρω κανα 2 για το μέλλον, αν μου χαλάσει αυτό!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juancho Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που πιθανόν να είναι χαζό.Όταν έχω ίντερνετ στο σπίτι το βιμπερ και το μεσεντζερ λαμβάνει κανονικά τα μηνύματα, όταν όμως ανοίξω τα δεδομένα της εφαρμογής τότε και μόνο τότε λαμβάνει.....πάω στις επιλογές για δεδομένα και στον συνεχή συγχρονισμό τα κλείνω όλα εκτός από το βιμπερ. Το αφήνω να συγχρονίζει όμως πάλι δεν.....καμία ιδέα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Ξερει κανεις που βρισκετε η λειτουργια της καμερας Tap to Take Pics πατωντας οπουδηποτε στην οθονη τραβας φωτογραφια;Παντως στις ρυθμισεις της καμερας δεν το βρηκα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnyy Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 ξερει καποιος οταν ξεκλειδωνω το τηλ μου βγαζει το τηλεφονο με τους αριθμους και οχι την επιφανεια εργασιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Θα πατάς την συντόμευση του τηλεφώνου στην οθόνη κλειδώματος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Έχει ακούσει κανείς για το νέο j5 2016? Edited February 17, 2016 by stefanospets Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχει ακούσει κανείς για το νέο j5 2016? http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_j5_(2016)-7869.php Προσωπικά πιστεύω δεν θα κάνει τον ντόρο που έκανε το φετινό. Αν είχε 1080p οθόνη ίσως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Έχω το j5 πάνω από 3 μήνες, πάρα πολύ ευχαριστημένος το μόνο πρόβλημα μου η εσωτερική μνήμη, αυτή τη στιγμή είμαι Διαθέσιμος 1,81 Μνήμη Συστήματος 3,35 Χρησιμοποιούμενος 2,6 Διάφορα Αρχεία 238 mb. Και η sd είναι 16 giga. Μπορεί να βοηθήσεις κάποιος για το πως θα κερδίσω χώρο; Θεωρητικά με βάση το AppMgrIII που έχω όσες μπορούν να μετακινηθούν έχουν πάει ήδη στην SD... HELP ME... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Έχω το j5 πάνω από 3 μήνες, πάρα πολύ ευχαριστημένος το μόνο πρόβλημα μου η εσωτερική μνήμη, αυτή τη στιγμή είμαι Διαθέσιμος 1,81 Μνήμη Συστήματος 3,35 Χρησιμοποιούμενος 2,6 Διάφορα Αρχεία 238 mb. Και η sd είναι 16 giga. Μπορεί να βοηθήσεις κάποιος για το πως θα κερδίσω χώρο; Θεωρητικά με βάση το AppMgrIII που έχω όσες μπορούν να μετακινηθούν έχουν πάει ήδη στην SD... HELP ME... Μάλλον το ρουταρις και Link2sd για μεταφορά στην sd. Αλλιώς περιμένουμε το νέο με 16αρα μνήμη, έτσι για να γίνεται και λίγος τζίρος εν καιρώ κρίσης ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Της κοπέλας μου σβήνει στο 19% μπαταρια ειναι λογικο? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. February 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2016 Της κοπέλας μου σβήνει στο 19% μπαταρια ειναι λογικο? Εσυ λες να είναι ;;; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babarou Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Έλεγα μήπως αποφύγω το root για αρχή, άλλη λύση κάποιος άλλος; που υπάρχει το root για το j5; Ελπίζω να μη χρειαστεί πάντως.. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλλον το ρουταρις και Link2sd για μεταφορά στην sd. Αλλιώς περιμένουμε το νέο με 16αρα μνήμη, έτσι για να γίνεται και λίγος τζίρος εν καιρώ κρίσης ..... Έλεγα μήπως αποφύγω το root για αρχή, άλλη λύση κάποιος άλλος; που υπάρχει το root για το j5; Ελπίζω να μη χρειαστεί πάντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Εσυ λες να είναι ;;; :) Λέω μήπως εχει και αλλος πρόβλημα? Τι να δοκιμάσω? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 (edited) Έλεγα μήπως αποφύγω το root για αρχή, άλλη λύση κάποιος άλλος; που υπάρχει το root για το j5; Ελπίζω να μη χρειαστεί πάντως.. ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έλεγα μήπως αποφύγω το root για αρχή, άλλη λύση κάποιος άλλος; που υπάρχει το root για το j5; Ελπίζω να μη χρειαστεί πάντως.. http://freeandroidroot.com/how-to-root-samsung-galaxy-j5-android-smartphone/ και TWRP Recovery http://www.beritahuaja.com/2015/12/how-to-root-samsung-galaxy-j5-sm-j500.html Edited February 21, 2016 by pasgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καμιά ιδέα για να ανεβάσουμε τον ήχο ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dim_over Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Ενώ όλα λειτουργούν κανονικά κολλάει κάποιες φορές το πληκτρολόγιο και δεν δέχεται γράμματα.Μπορώ να κάνω κάτι για να αποφύγω το τρέξιμο σε αντιπροσωπία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pasgr Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 Καμιά ιδέα για να ανεβάσουμε τον ήχο ρε παιδιά; Ρίξε μια ματιά Viper4Android Το είχα δοκιμάσει σε προηγούμενο κινητό μου android 4.4.4 και έκανε θαύματα ..... έχει ρυθμίσεις για Headset, Phone Speaker, Bluetooth Device .... Είχα πάθει πλάκα, αλλά θέλει root Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Ρίξε μια ματιά Viper4Android Το είχα δοκιμάσει σε προηγούμενο κινητό μου android 4.4.4 και έκανε θαύματα ..... έχει ρυθμίσεις για Headset, Phone Speaker, Bluetooth Device .... Είχα πάθει πλάκα, αλλά θέλει root Ναι το ξέρω αυτό έλεγα κάποιο χωρίς να χρειαστεί root .Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts