trainer Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Λοιπόν. Το wifi του είναι πολύ δυνατό. Πιάνω σε σημεία που δεν έπιανα πριν άνω των 12μ με μεσοτοιχιες. Η μπαταρία με δούλεμα εξερεύνησης από τις 16:00 (η οθονη αναμμενη, κατεβάζω, ανεβάζω τα παντα ολα μαζί) ειναι στο 70% στις 19:30. Γενικά μου φαίνεται πολύ καλή επιλογή κινητού. Υπάρχει δυνατότητα για photo της συσκευής (όλες τις πλευρές + οθόνη)? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Nokia C7 / NextWay F7 / Ainol 7 Fire / Doogee DG100 / OEM W450 / ZTE V965 / Lenovo S650 / Modecom FreeTab 1001 / Jiayu G2F / Huawei MediaPad T1 / Doogee X5 Pro / Turbo-X Hive V/ Lenovo A5500 / Blackview BV2000 / Samsung Galaxy J5 2015 / Samsung J5 2016 / Samsung J7 2017 / Huawei MediaPad T3 / Samsung A7 2018 / Samsung A41 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Το έχω μια Βδομάδα. Η μπαταρία είναι ότι χειρότερο σε κινέζικο είχα. Με ανοιχτό 3g δεν βγάζει μέρα. Το έχει παραδεχτεί η εταιρεία και θα το διορθώσει. Λείπουν βασικά μενού όπως notification Led, proximity sensor αλλά και το μενού για την θήκη που μόλις κλείνει βγαίνει το ρολόι. Το τηλέφωνο επίσης ζεσταίνεται στο πίσω μέρος δίπλα από την κάμερα. Όλα αυτά δεν τα λέω εγώ μόνο αλλά πάρα πολλά άτομα στο Blog της ulefone. Όποιος λέει ότι έχει καλή μπαταρία μάλλον το έχει κλειστό και το κοιτάει. Δυνατό σημείο η ομορφιά του και η ταχύτητα. Από μπαταρία πάντως έχει ομορφιά. Πως λένε από φωνή κορμί κάπως έτσι..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morpheus78 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Μήπως η μπαταρία βελτιώνεται με την τελευταία αναβάθμιση? Πάντως και εδώ ισχύει το ότι πρέπει πρώτα να περάσουν μερικοί μήνες από την κυκλοφορία μιας συσκευής έτσι ώστε να βγουν όλες οι παιδικές αρρώστιες και μετά να προβεί κάποιος σε αγορά. Παράθεση http://www.artsforge.com/gallery_new/legends/morpheus_tn.jpg M.O.R.P.H.E.U.S.: Mechanical Obedient Replicant Programmed for Hazardous Exploration and Ultimate Sabotage Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Όχι έχω το τελευταίο update. Η μπαταρία είναι για μισή μέρα περίπου με 3g πάντα ανοιχτό. Δηλαδή το ανοίγω στις 5 το πρωί και στις 5 το απόγευμα είναι κάτω από 50% . Βέβαια η εταιρεία είπε να κάνουμε restore μετά το update πράγμα που δεν έκανα αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά. Είπε ότι θα την φτιάξει στο επόμενο update. Οπότε ξέρει ότι δεν την έχει φτιάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madman099 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Όχι έχω το τελευταίο update. Η μπαταρία είναι για μισή μέρα περίπου με 3g πάντα ανοιχτό. Δηλαδή το ανοίγω στις 5 το πρωί και στις 5 το απόγευμα είναι κάτω από 50% . Βέβαια η εταιρεία είπε να κάνουμε restore μετά το update πράγμα που δεν έκανα αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά. Είπε ότι θα την φτιάξει στο επόμενο update. Οπότε ξέρει ότι δεν την έχει φτιάξει. Αυτό που λες δεν είναι μισή μερα και με Νορμάλ χρήση δείχνει αρκετά καλά.. Εκτός κι αν δεν χρησιμοποιείς καθόλου το τηλ. Καλό είναι να μας πεις ώρες οθόνης πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jannis_21 Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Όχι έχω το τελευταίο update. Η μπαταρία είναι για μισή μέρα περίπου με 3g πάντα ανοιχτό. Δηλαδή το ανοίγω στις 5 το πρωί και στις 5 το απόγευμα είναι κάτω από 50% . Βέβαια η εταιρεία είπε να κάνουμε restore μετά το update πράγμα που δεν έκανα αν και δεν νομίζω να έχει διαφορά. Είπε ότι θα την φτιάξει στο επόμενο update. Οπότε ξέρει ότι δεν την έχει φτιάξει. Φιλε με μπαταρια 2250mah και η χρηση που αναφερεις, το αποτελεσμα νομιζω μου φαινεται πολυ φυσιολογικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. October 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2015 Φιλε με μπαταρια 2250mah και η χρηση που αναφερεις, το αποτελεσμα νομιζω μου φαινεται πολυ φυσιολογικο. οχι γιατι ειχα αρκετα κινεζικα πριν απο αυτο και αυτο εχει την χειροτερη μπαταρια . Δεν χρειαζεται να γραψω τιποτα παραπανω. Μερα λεμε δεν βγαζει , τοσο απλα . Εκτος και αν το εχεις στην τσεπη και δεν το ανοιγεις καθολου. Και η μπαταρια ειναι μετρημενη 2305mah . Η ιδια η εταιρια γνωριζει για το battery drain που εχει το τηλεφωνο και εχει υποσχεθει να το φτιαξει . Δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου. Εχουν περασει τηλεφωνα και τηλεφωνα απο τα χερια μου οποτε με ιδια χρηση καταλαβαινω αν η μπαταρια παει καλα η οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zene Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Σκέφτομαι να το πάρω και βρήκα αυτό: Ulefone Paris OS bugs 1. Reports of buttons stopped working. 2. Random freezes. 3. Double tap to wake is not working. (I can only assume it's because of their launcher. So they will remove a stock feature because of a company feature that no one will use). 4. Battery drains very fast. 5. WiFi not stable, requires reconnects. 6. Applications will launch immediately after installation or update. Ulefone Paris hardware problems: 1. White spots on the display. Bad quality assembly This is the collection from those that have reported to ulefans.com/Bugreporter. If you have issues with any UleFone product please report it. από https://plus.google.com/communities/101042871463456334581/stream/4d4b9bc5-80c5-43df-8410-82a751b693d6 Σ'ένα review στο Youtube που είδα, χαμήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης και σε άσπρο φόντο στο κάτω μέρος φαινόταν κάτι σαν δαχτυλία.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι στην οθόνη? Edited October 29, 2015 by zene Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 (edited) Σκέφτομαι να το πάρω και βρήκα αυτό: Ulefone Paris OS bugs 1. Reports of buttons stopped working. 2. Random freezes. 3. Double tap to wake is not working. (I can only assume it's because of their launcher. So they will remove a stock feature because of a company feature that no one will use). 4. Battery drains very fast. 5. WiFi not stable, requires reconnects. 6. Applications will launch immediately after installation or update. Ulefone Paris hardware problems: 1. White spots on the display. Bad quality assembly This is the collection from those that have reported to ulefans.com/Bugreporter. If you have issues with any UleFone product please report it. από https://plus.google.com/communities/101042871463456334581/stream/4d4b9bc5-80c5-43df-8410-82a751b693d6 Σ'ένα review στο Youtube που είδα, χαμήλωσε τη φωτεινότητα της οθόνης και σε άσπρο φόντο στο κάτω μέρος φαινόταν κάτι σαν δαχτυλία.Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι στην οθόνη? Το 3 το 4 και το 6 ισχυει αλλα εχει πει οτι θα τα φτιαξει σε επομενο ΟΤΑ. Για το αλλο που ρωτησες απο κατασκευη γενικα ειναι παρα πολυ καλο και η οθονη φανταστικη χωρις κανενα προβλημα. Το γυαλι που εχει στρογγυλαδα στις ακρες ειναι υπεροχο. Δεν περιμενα να ειναι τοσο καλο. Edited October 29, 2015 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. October 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2015 Απι μπαταρια τι λεει τελικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos44 Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τι γίνετε με το κινητό το έχω παραγγείλει από 12/10 ξέρει κανένας τι πεζή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Στα γρηγορα μετα απο καποιες μερες χρησης. 1. Η μπαταρια με βγαζει ανετα μια μερα με 3g ανοιχτο περιπου 3 ωρες και αρκετη χρηση με οθόνη( wifi και bt ανοιχτά όλη μερα). 2. Μου πεφτει απο τα χερια συνεχεια. Γλυστράει το πισω καπάκι) 3. Πολυ γρήγορο, δεν κολάει και οι εφαρμογες πανε σφαιρα. 4. Η οθόνη είναι παρα πολυ καλή. Εχει φωτεινότητα και χρώματα γεμάτα. Γενικα ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Όσο για την μπαταρία είναι ότι περίμενα. Με καλή χρήση internet, fb, youtube κτλ με βγάζει άνετα μια μερα στο 15-20% και εχω κανει μονο 4 φορτισεις. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κάτι που παρέλειψα. 4g δεν έχει καταφέρει να πιάσει στον Βόλο ακόμα. Το wifi του είναι δυνατό και σταθερό. Το μόνο του κακό, κατ' εμέ, είναι ότι δεν έχει καλό πιάσιμο αν και η καμπυλότητα στις άκρες είναι ατού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Εμείς ακόμα περιμένουμε να παραλαβουμε και στο XDA-Developers ανέβασαν τη διαδικασία για root με flash tool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Αντιγραφή του Siswoo Cooper I7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klgrpls Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Η γνώμη αυτών που το έχουν για την κάμερά του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. October 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2015 Τυπική κινέζικη 13άρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Αντιγραφή του Siswoo Cooper I7. Πλάκα κάνεις έτσι; Αντιγραφή του iPhone 6 θες να πεις. Η κάμερα για μένα είναι πολύ καλή το τηλέφωνο είναι με διαφορά σε εμφάνιση και κατασκευή καλύτερο σε αυτά τα λεφτά να μην πω και σε σχέση με ακριβότερα. Το κακό είναι ότι έπρεπε η πλάτη να είναι ματ και όχι γυαλιστερή. Η οθόνη είναι φανταστική ίσως είναι πάλι της LG όπως στο ulefone be pro. Σήμα καμπάνα, 4g OK ταχύτητα σφαίρα. Περιμένουμε και την ulefone να φτιάξει λίγο το battery drain και όλα θα είναι τέλεια. Το battery drain μπορούν να το δουν όσοι έχουν το τηλέφωνο πολύ απλά. Δείτε που καταναλώνει το τηλ περισσότερο μπαταρία. Όταν είναι σε αναμονή..... Αυτό τα λέει όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Μάλλον εννοεί αντιγραφή σε επίπεδο προδιαγραφών...(?) Υποθέτω ότι όπως και με όλα τα αντίστοιχα κινέζικα (και μη), αν το κάνει κανείς root θα πάψει να μπορεί να εγκαταστήσει τις ΟΤΑ ενημερώσεις της Ulefone. Έχει διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό, π.χ. στο Ulefans ή άλλη ανάλογη πηγή...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Επιβεβαιώνω. Τηλ σε αδρανεια 10%. Οθόνη 8%. Αλλα και πάλι με βγάζει μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 (edited) Μάλλον εννοεί αντιγραφή σε επίπεδο προδιαγραφών...(?) Υποθέτω ότι όπως και με όλα τα αντίστοιχα κινέζικα (και μη), αν το κάνει κανείς root θα πάψει να μπορεί να εγκαταστήσει τις ΟΤΑ ενημερώσεις της Ulefone. Έχει διαβάσει κανείς τίποτα σχετικό, π.χ. στο Ulefans ή άλλη ανάλογη πηγή...; Με root κανεις κανονικα OTA update . Με custom rom δεν κανεις. Επισης καλυτερα ειναι να γινεται κανονικα καθαρη εγκατασταση οταν βγαινει νεα εκδοση. Εχει δωσει εργαλειο η Ulefone που σε παει στο τελευταιο update. Αλλα που χρονος και ορεξη... υ.γ : μολις ειδα οτι το κανουν root στους xda μεσω TWRP οποτε ναι ετσι χανεις τα OTA updates. Οποτε περιμενουμε να φτιαξει την μπαταρια πρωτα και μετα root. Επιβεβαιώνω. Τηλ σε αδρανεια 10%. Οθόνη 8%. Αλλα και πάλι με βγάζει μέρα. Σε βγαζει γιατι δεν εχεις πολλες ωρες ανοιχτο το 3g - wifi και μαλλον δεν παιζεις και παιχνιδια. Επισης μεγαλο μειονεκτημα του τηλεφωνου ειναι οτι δεν εχει επιλογη καθολου στο μενου για το led με αποτελεσμα να μην μπορεις να το κλεισεις . Για αυτο βρηκα λυση για τα emails με προγραμμα που εχει επιλογη led on - off. Αλλο μενου που δεν εχει ειναι για το proximity sensor οπως και για το ενεργο πορτακι της θηκης. Edited November 1, 2015 by goregr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 Wifi ολη μερα και 3g περίπου 3 και όντως παιχνίδια δεν παίζω. Ώρες on-screen περίπου 3-4 και πολλά τηλέφωνα. Κοίτα έχω πρόσφατο και το inew που μεσημέρι έμπαινε στην μπρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2015 έχει δει κανείς τι τρώει την μπαταρία ενώ είναι με σβηστή οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Wifi ολη μερα και 3g περίπου 3 και όντως παιχνίδια δεν παίζω. Ώρες on-screen περίπου 3-4 και πολλά τηλέφωνα. Κοίτα έχω πρόσφατο και το inew που μεσημέρι έμπαινε στην μπρίζα. Καλά το inew ήταν μπάζο από μπαταρία. Μπορείς να δεις αν σου δουλεύει πρόγραμμα πυξίδας; Έβαλα 2 και δεν δουλεύει κανένα αν και υποτίθεται ότι το τηλ υποστηρίζει πυξίδα. Η χαλασμένο σενσορα έχει το δικό μου η δεν έχει σενσορα το τηλέφωνο. Πάντως από θέμα GPS είναι ότι καλύτερο έχω δει σε τηλέφωνο κλειδώνει σε δευτερόλεπτα χωρίς χρήση 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis24 Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Καλησπέρα σε όλους, το απόγευμα θα έχω και εγώ το δικό μου, οπότε βλέπουμε. Παράθεση ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2015 Ένα γρήγορο review μετά από τις μέρες που το έχετε? Γιατί καλές οι πρώτες εντυπώσεις αλλά στην χρήση πως τα πάει Κάποιο bug που αξίζει να αναφερθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts