Jump to content

Ulefone Paris

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο video
, σε ενα σχόλιο ενος τυπα που λεει ότι περιμενει πως και πως το update σε marshmallow, απαντα ο υπευθυνος του λογαριασμου της Ulefone ''We are working on it. We will try to finish it until the end of the month.'' Προς τα τελευταια σχολια θα το δειτε.Ασχετο, με εχει εντυπωσιασει ποσο αξιοπρεπης ειναι η καμερα του. Και καλυτερες φωτογραφιες από οσες κινεζιές είχα και βιντεο.
Οντως η camera του κινητου και στις φωτο και στο video για την τιμη του ειναι σουπερ ειδικα στις πρωινες ληψεις.:)
myphone_2.png

• Απαντήσεις 408
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παίδες καλημέρα. Ψάχνω ένα κινητάκι για την κοπέλα μου και βρίσκω το Ulefone Paris στα 92€, χρήματα που μπορώ να δώσω.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν δουλεύει out of the box για απλή χρήση (face, viber κτλ).

Αξίζει να το αγοράσω σε αυτή την τιμή μιας και μιλάμε για ένα κινητό περσινό; Ευχαριστώ για την βόήθεια σας.

Η μόνη διαφορά μεταξύ αγίων και αμαρτωλών είναι ότι, κάθε άγιος έχει παρελθόν και κάθε αμαρτωλός μέλλον... (Oscar Wilde)

Guys νεα beta marshmallow, αν καταλαβα σωστα..... https://www.facebook.com/uleFoneMobile/photos/a.744132502342496.1073741828.744105825678497/1069389149816828/?type=3&theater . Για τον φιλο που ρωταει πανω, το κινητο ειναι πολυ καλο. Σουπερ καμερα για την τιμη του, ομορφο ντιζαιν, πολυ ελαφρια αλλα γερη κατασκευη.Στυλατη θηκη δωρο. Εφοσον ειναι για την κοπελα σου, σιγουρα θα εκτιμησει το ντιζαιν του κινητου και της θηκης! Η μπαταρια δεν εχει τρελη διαρκεια. Γενικα κολληματα δεν εχει, και τρεχει τις εφαρμογες που λες (αν και εγω για fb εχω βαλει την εφαρμογη Metal, για να αποφυγω το βαρυ Messenger). Όσο ειχα ομως fb και messenger δεν ειχα θεμα, αλλα επειδη αντιπαθω το δευτερο το εβγαλα.

p.s Ασχετο, επειδη ειχα βαλει το κινητο πανω σε εγγραφο με σφραγιδα, με αποτελεσμα να λεκιαστηκε η ασπρη θηκη, εχετε κανα tip για καθαρισμο? :P

Edited by mikekap
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

Guys νεα beta marshmallow, αν καταλαβα σωστα..... https://www.facebook.com/uleFoneMobile/photos/a.744132502342496.1073741828.744105825678497/1069389149816828/?type=3&theater . Για τον φιλο που ρωταει πανω, το κινητο ειναι πολυ καλο. Σουπερ καμερα για την τιμη του, ομορφο ντιζαιν, πολυ ελαφρια αλλα γερη κατασκευη.Στυλατη θηκη δωρο. Εφοσον ειναι για την κοπελα σου, σιγουρα θα εκτιμησει το ντιζαιν του κινητου και της θηκης! Η μπαταρια δεν εχει τρελη διαρκεια. Γενικα κολληματα δεν εχει, και τρεχει τις εφαρμογες που λες (αν και εγω για fb εχω βαλει την εφαρμογη Metal, για να αποφυγω το βαρυ Messenger). Όσο ειχα ομως fb και messenger δεν ειχα θεμα, αλλα επειδη αντιπαθω το δευτερο το εβγαλα.

p.s Ασχετο, επειδη ειχα βαλει το κινητο πανω σε εγγραφο με σφραγιδα, με αποτελεσμα να λεκιαστηκε η ασπρη θηκη, εχετε κανα tip για καθαρισμο? :P

συμφωνω και εγω με ολα το κινητο για την τιμη του ειναι super! οσο για το καθαρισμο παλια ειχα καθαρισει κατι παρομοιο με λιγο ασετον, δοκιμασε το αν ειναι με προσοχη :)

myphone_2.png

• 2 weeks later...
καλησπερα παιδια. τελευταια εχω προβλημα στις ρυθμισεις μου ενεργοποιει την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες με αποτελεσμα να εγκαθιστα μονο του καποιες εφαρμογες..απενεργοποιω αυτην την ρυθμιση αλλα συνεχεια την ενεργοποιει μονο του κατεβασα και antivirius αλλα τιποτα..εκανα και update αλλα και παλι τα ιδια...υπαρχει καποια λυση?

http://blog.ulefone.com/ulefone-paris-marshmallow-has-come-ota/ ΟΤΑ update Android 6.0 για το Paris!! (αν και card flash, στην ουσια κατεβασμα της ενημερωσης απο υπολογιστη και μετα επιλογη για αναβαθμιση ως ''τοπική ενημέρωση'', συστηνουνε οι υπευθυνοι, γιατι μπορει να εχουν υπερφορτωθει οι servers. Ευκολο φαινεται, ετσι θα το κανω) Edited by mikekap
Nokia 7650,7200,6234,n73,n78, Sony Ericsson Satio, Nokia N8, Lenovo A820, A806, Doogee F3 PRO, Ulefone Paris, Xiaomi Redmi 4x, Xiaomi Redmi Note 5 dual camera, Xiaomi Pocophone F1 :happy:

καλησπερα παιδια. τελευταια εχω προβλημα στις ρυθμισεις μου ενεργοποιει την εγκατασταση απο αγνωστες πηγες με αποτελεσμα να εγκαθιστα μονο του καποιες εφαρμογες..απενεργοποιω αυτην την ρυθμιση αλλα συνεχεια την ενεργοποιει μονο του κατεβασα και antivirius αλλα τιποτα..εκανα και update αλλα και παλι τα ιδια...υπαρχει καποια λυση?

Καλημέρα-καλησπερα φίλε, το έκανε συνέχεια στην δικιά μου, του εκανα factory reset μεσα απο τισ επιλογεσ του κινητου στις ρυθμισεις, και οταν επανηλθε εργοστασιακα και του περασα και τον λογαριασμο google, αρχισε να περνα ξανα τις εφαρμογες που είχε, επισης αυτο το ibingo που έχει σαν Laouncher, πολυ υποπτο... εγω της το απεγκαταστησα

Καλημέρα-καλησπερα φίλε, το έκανε συνέχεια στην δικιά μου, του εκανα factory reset μεσα απο τισ επιλογεσ του κινητου στις ρυθμισεις, και οταν επανηλθε εργοστασιακα και του περασα και τον λογαριασμο google, αρχισε να περνα ξανα τις εφαρμογες που είχε, επισης αυτο το ibingo που έχει σαν Laouncher, πολυ υποπτο... εγω της το απεγκαταστησα

Το ίδιο πρόβλημα και στο android 6 που το έκανα μόνο με την διαφορά ότι δεν έχει το ibingo και πετάει διάφορες εφαρμογές και ανοίγει απο μόνο του άγνωστες πηγές..

Μετά από μία εβδομάδα με το android 6 θα σας πω τα υπέρ και τα κατά ....με το android 6 το τηλ είναι πιο γρήγορο σε όλα του η μπαταρία είναι το ίδιο με το 5.1 όλη μέρα internet ανοιχτό το βράδυ πάει για φόρτιση, τρώει πιο πολύ ram στο 70% ....τώρα πάμε για τα κατά. Ή λυχνία ειδοποίησης δεν δουλεύει πετάει συνέχεια εφαρμογές για εγκατάσταση έχεις κλειστό το άγνωστες πηγές και το ανοίγει αυτόματα μόνο του ,από bluetooth ακουστικό δεν ακούς ραδιόφωνο όπως ακουγα με το 5.1 φυσικά με hands συνδεμενα ...ελπίζω στο επόμενο update να τα διορθώσουν.....

• 2 weeks later...

Καλησπέρα παιδιά... το κίνητο αυτό το έχω πάρει στην κοπέλα μου πριν 10 μήνες περίπου. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι τον τελευταίο μήνα. Παρατηρω ότι ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη στο 100% με ελάχιστη χρήση πέφτει επιτόπου στο 30% μέσα σε 2 λεπτά. Τις τελευταίες μέρες βέβαια έχει χειροτερέψει το πρόβλημα. Έχει τύχει ενώ η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη να πέσει σε λιγότερο λεπτό στο 1% ή να κλείσει την ώρα της συνομιλίας.

Επίσης τελευτάια κολλάνε τα κεντρικά πλήκτρα και δεν μπορεί στην ουσία να κάνει τπτ με αυτά.

Έχει κανένας κάποιο από τα 2 προβλήματα το οποίο να το έλυσε με κάποιο τρόπο ?

Ευχαριστώ.

Και άλλη ενημέρωση διαθέσιμη http://blog.ulefone.com/ulefone-paris-8th-update-comes-to-improve-marshmallow/

Καλησπέρα παιδιά... το κίνητο αυτό το έχω πάρει στην κοπέλα μου πριν 10 μήνες περίπου. Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι τον τελευταίο μήνα. Παρατηρω ότι ενώ η μπαταρία είναι φορτισμένη στο 100% με ελάχιστη χρήση πέφτει επιτόπου στο 30% μέσα σε 2 λεπτά. Τις τελευταίες μέρες βέβαια έχει χειροτερέψει το πρόβλημα. Έχει τύχει ενώ η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη να πέσει σε λιγότερο λεπτό στο 1% ή να κλείσει την ώρα της συνομιλίας.

Επίσης τελευτάια κολλάνε τα κεντρικά πλήκτρα και δεν μπορεί στην ουσία να κάνει τπτ με αυτά.

Έχει κανένας κάποιο από τα 2 προβλήματα το οποίο να το έλυσε με κάποιο τρόπο ?

Ευχαριστώ.

Στη δική μου περίπτωση είχε φουσκώσει ή μπαταρία και τα έκανε αυτά και άλλα παρόμοια. Αντικατέστησα τη μπαταρία!

Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 4 weeks later...
Κοιτούσα τώρα ένα review και αυτό που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι το πόσο όμορφο φαίνεται από μπροστά και στα πλάγια. Από πίσω δεν φαίνεται και πολύ ωραίο αλλά με μια θήκη στο σύνολο φαντάζομαι θα είναι τέλειο. Σαν iphone φαινόταν... επίσης μου έκανε εντύπωση και η οθόνη του που μου φάνηκε πολύ ωραία και με ζωηρά χρώματα. Στο επίσημο μαγαζί της Ulefone κοστίζει μόνο 66 ευρώ! :o :o

Kαλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα, με πετάει στο κινητό κάτι άσχετα προγράμματα,έκανα 2 φορες επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πάλι τα ίδια,έχει κάποιος κάποια λύση.

Kαλησπέρα,έχω ένα πρόβλημα, με πετάει στο κινητό κάτι άσχετα προγράμματα,έκανα 2 φορες επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων και πάλι τα ίδια,έχει κάποιος κάποια λύση.

Το πάθαινε και φίλος που είχε το Paris (χρησιμοποιώ... παρατατικό γιατί άλλαξε συσκευή πρόσφατα)

Φαίνεται να είναι adware - και διάφορα antivirus που είχαμε δοκιμάσει δε φάνηκαν να βρίσκουν την πηγή.

Μια δική μου *θεωρία* (δεν έχω το τηλέφωνο για να μπορώ να τη δοκιμάσω) είναι η εξής:

Σε αρκετές άλλες συσκευές, παρόμοια φαινόμενα οφείλονταν (για... άγνωστους λόγους) στον εργοστασιακό launcher, ο οποίος φαίνοταν να "σερβίρει" adware(!)

Δεν ξέρω αν και στο Paris συμβαίνει το ίδιο, κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις πάντως είναι να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο launcher (π.χ. Nova) και αφού βεβαιωθείς ότι παίζει ομαλά, να "παγώσεις" (disable / suspend / freeze) αυτόν της μαμάς.

Μετά βλέπεις αν τα φαινόμενα συνεχίζονται (και μας λες κι εμάς για να ξέρουμε :-)

Το πάθαινε και φίλος που είχε το Paris (χρησιμοποιώ... παρατατικό γιατί άλλαξε συσκευή πρόσφατα)

Φαίνεται να είναι adware - και διάφορα antivirus που είχαμε δοκιμάσει δε φάνηκαν να βρίσκουν την πηγή.

Μια δική μου *θεωρία* (δεν έχω το τηλέφωνο για να μπορώ να τη δοκιμάσω) είναι η εξής:

Σε αρκετές άλλες συσκευές, παρόμοια φαινόμενα οφείλονταν (για... άγνωστους λόγους) στον εργοστασιακό launcher, ο οποίος φαίνοταν να "σερβίρει" adware(!)

Δεν ξέρω αν και στο Paris συμβαίνει το ίδιο, κάτι που μπορείς να δοκιμάσεις πάντως είναι να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο launcher (π.χ. Nova) και αφού βεβαιωθείς ότι παίζει ομαλά, να "παγώσεις" (disable / suspend / freeze) αυτόν της μαμάς.

Μετά βλέπεις αν τα φαινόμενα συνεχίζονται (και μας λες κι εμάς για να ξέρουμε :-)

Ευχάριστω πολύ φιλε,το δοκιμάζω και θα σας ενημερώσω.

Εβαλα Nova και σωθηκά σε ευχάριστω πολύ,αν μπορείς πες μου πως παγώνουμε το (disable / suspend / freeze)γιατί δεν ξέρω,αλλα και για ποιον λόγο να το κάνουμε αυτό?

Εβαλα Nova και σωθηκά σε ευχάριστω πολύ,αν μπορείς πες μου πως παγώνουμε το (disable / suspend / freeze)γιατί δεν ξέρω,αλλα και για ποιον λόγο να το κάνουμε αυτό?

Αν δε σε ενοχλεί πλέον, το αφήνεις όπως είναι, δε χρειάζεται να του κάνεις κάτι. Το είχα γράψει για την περίπτωση που ακόμα και αν δεν ήταν πλέον σε χρήση, ήταν αρκετά... κακομαθημένο για να συνεχίσει να σερβίρει διαφημίσεις.

Σε συσκευές χωρίς root έχω δει (δεν ξέρω όμως αν η συμπεριφορά είναι παντού η ίδια, σε όλα τα κινητά και όλες τις εκδόσεις λειτουργικού) ότι στις εφαρμογές χρήστη σού έχει επιλογή "uninstall", ενώ στις εφαρμογές συστήματος σου έχει αντί αυτής (συνήθως) επιλογή "disable".

Αν βέβαια είσαι root, μπορείς να απεγκαταστήσεις ή "παγώσεις" όλες τις εφαρμογές.

Όροι όπως "suspend" και "freeze" χρησιμοποιούνται συνήθως (μαζί με το "disable") από εφαρμογές διαχείρισης (Titanium Backup, Root Uninstaller κλπ κλπ - που βέβαια χρειάζονται root) και τους έγραψα όλους, καθώς δεν ήμουν σίγουρος τι απ' αυτά μπορεί να γράφει το μενού στη διαχείριση εφαρμογών του Paris...

Πάντως, όπως γράφω και παραπάνω, αν ο 'μαμά' launcher δεν ενοχλεί πλέον με adware, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι απ' αυτά.

Αν δε σε ενοχλεί πλέον, το αφήνεις όπως είναι, δε χρειάζεται να του κάνεις κάτι. Το είχα γράψει για την περίπτωση που ακόμα και αν δεν ήταν πλέον σε χρήση, ήταν αρκετά... κακομαθημένο για να συνεχίσει να σερβίρει διαφημίσεις.

Σε συσκευές χωρίς root έχω δει (δεν ξέρω όμως αν η συμπεριφορά είναι παντού η ίδια, σε όλα τα κινητά και όλες τις εκδόσεις λειτουργικού) ότι στις εφαρμογές χρήστη σού έχει επιλογή "uninstall", ενώ στις εφαρμογές συστήματος σου έχει αντί αυτής (συνήθως) επιλογή "disable".

Αν βέβαια είσαι root, μπορείς να απεγκαταστήσεις ή "παγώσεις" όλες τις εφαρμογές.

Όροι όπως "suspend" και "freeze" χρησιμοποιούνται συνήθως (μαζί με το "disable") από εφαρμογές διαχείρισης (Titanium Backup, Root Uninstaller κλπ κλπ - που βέβαια χρειάζονται root) και τους έγραψα όλους, καθώς δεν ήμουν σίγουρος τι απ' αυτά μπορεί να γράφει το μενού στη διαχείριση εφαρμογών του Paris...

Πάντως, όπως γράφω και παραπάνω, αν ο 'μαμά' launcher δεν ενοχλεί πλέον με adware, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι απ' αυτά.

Δεν είμαι root,θα το αφήσω όπως ειναι.ευχάριστω πολύ φιλε για τον χρόνο σου να σε καλά.

• 2 weeks later...
Καλησπέρα και πάλι,τελικά πάλι τα ίδια μου κάνει, και με το nova,ανοίγει μονο του τις άγνωστες πηγες στην ασφάλεια,και μου πετάει διαφορα χαζά στο κινητό,τι να κάνω,υπάρχει κάποια λύση?

Χαιρετώ την παρέα,

ήμουν από τους πρώτους που πήραν χαμπάρι την άριστη ποιότητα της Ulefone και πρότεινα σε δυο φίλους να αγοράσουν το Paris.

Tελικά το ενα εκ των δύο το αγόρασα εγώ ως μεταχειχειρισμένο να το χω για back up.

Συζητούσα με το φίλο για το αν έχει το πρόβλημα με τις εφαρμογές spam και μου είπε πώς όχι.

Είχε σβήσει το ibingo

Settings --> Home και από εκεί το σβήνουμε.

Βέβαια ίσως στο δικό του κινητό μπορεί να σβηστει και όχι σε όλα, να έχει σχέση με το firmware δηλαδή...

Για το ibingo θυμάμαι πως έχει ακουστεί και αλλού...

Επίσης, ο φίλος που έχει το Paris και είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με adware κλπ, μου είχε πει ότι είχε εγκαταστήσει το Malwarebytes και το είχε βάλει να σκανάρει το τηλέφωνο.

Του επισήμανε λοιπόν πράγματι κάποια "ύποπτη" εφαρμογή (δε θυμόταν όμως να μου πει ποια...), η οποία όμως ήταν εφαρμογή συστήματος και δεν μπορούσε να την απεγκαταστήσει.

Τελικά σε κάποια στιγμή απηύδησε και έκανε root, οπότε πρώτη του ενέργεια ήταν να απεγκαταστήσει αυτό που είχει βρει το Malwarebytes.

Έκτοτε δεν τον έχω ξανακούσει να παραπονιέται, που σημαίνει ότι πιθανότατα το... τσάκωσε! :)