face Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Root όχι. Έχω μία υποψία ότι ήταν κάποιο bug του ubrowser. Το απενεργοποίησα προς το παρόν και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. November 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2015 Καλησπέρα, Έχω εδώ και δύο μέρες το κινητό και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι αρκετά λεπτό και ελαφρύ για το συνολικό μέγεθος του. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι δε δουλεύει το tethering. Από εταιρεία έχω vodafone και δοκίμασα και τα δύο apn. Έχει κανείς ίδιο πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Καλησπέρα, Έχω εδώ και δύο μέρες το κινητό και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι αρκετά λεπτό και ελαφρύ για το συνολικό μέγεθος του. Το μόνο πρόβλημα που έχω, είναι ότι δε δουλεύει το tethering. Από εταιρεία έχω vodafone και δοκίμασα και τα δύο apn. Έχει κανείς ίδιο πρόβλημα; Μόλις δοκίμασα με wind και δουλεύει μια Χαρά το tethering. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Έχω δει γκρίνιες και σε threads άλλων κινητών για πρόβλημα με το tethering ειδικά με vodafone. Κανένας άλλος που να έχει vodafone και να έχει δοκιμάσει να κάνει tether...; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athlos_PDA Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Κάποιοι σε άλλη μάρκα έλυσαν το πρόβλημα αλλάζοντας σλότ τις κάρτες σίμ. Μια δοκιμή θα σε πείσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Και εγώ έτσι νόμιζα ότι έλυσα το πρόβλημα βάζοντας την vf sim στο πρώτο slot στο doogee x5 pro και λειτούργησε για 2 ημέρες και μετά πάλι σαν να κλείδωσε..Τώρα πχ παρόλο που την έχω στο 1ο slot δε μου δίνει ίντερνετ στο hotspot. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Υπάρχει ένα μικρό hack που πρέπει να λύνει το πρόβλημα (εδώ μία από τις -πολλές- περιγραφές που... περιφέρονται στο internet). Μια σχετική δυσκολία είναι ότι χρειάζεται root για να γίνει. Το παράξενο είναι ότι -όπως περιγράφεται και στο παραπάνω link- το πρόβλημα δημιουργείται από περιορισμό που θέτει ο πάροχος και θυμάμαι ότι η vodafone είχε απαντήσει σε αρκετούς από τους... παθόντες που είχαν ρωτήσει ότι δεν επιβάλλει κάποιον τέτοιο περιορισμό... (εκτός Ελλάδος διαβάζω ότι κάποιες εταιρίες όντως το κάνουν - και επίσημα...) Εν πάση περιπτώσει, αν κάποιος δεν καταφέρει να βρει άκρη αλλιώς, ας δοκιμάσει και αυτό. Προσοχή μόνο σε αυτό που στο παραπάνω link αναφέρεται ως βήμα (3): Κάντε καλού-κακού ένα αντίγραφο του αρχείου που περιέχει την settings.db! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eco Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 'Εχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ενώ έχω ίντερνετ απο τη vodafone στο κινητό, όταν κάνω tethering οι συσκευές συνδέονται κανονικά και παίρνουν ip αλλά δεν έχουν internet....... Η ίδια ακριβώς κάρτα με τις default ρυθμίσεις παίζει τέλεια στο JiaYu G3S με 4.4.2 Κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι και κατά προτίμηση χωρίς να κάνει root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 'Εχω και εγώ το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Ενώ έχω ίντερνετ απο τη vodafone στο κινητό, όταν κάνω tethering οι συσκευές συνδέονται κανονικά και παίρνουν ip αλλά δεν έχουν internet....... Η ίδια ακριβώς κάρτα με τις default ρυθμίσεις παίζει τέλεια στο JiaYu G3S με 4.4.2 Κάποιος που έχει δοκιμάσει κάτι και κατά προτίμηση χωρίς να κάνει root ? Εγω οπως εγραψα με Wind δεν εχω κανενα προβλημα. Δεν εχω κανει root. H ulefone ανακοινωσε οτι αυτη την βδομαδα θα δωσει και αλλο update το οποιο θα φτιαχνει την καμερα . Εγω περιμενω να φτιαξει την μπαταρια γιατι η καμερα σε εμενα ειναι μια χαρα. Αλλα σε ερωτηση αν σε αυτο το ΟΤΑ θα φτιαξει και το battery drain η απαντηση ηταν , οχι σε αυτο αλλα σε επομενο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2015 Και εγώ με wind είμαι οκ.Δοκίμασα και αυτά που γράφει ο w2o4ts και κάτι μάλλον δεν έκανα σωστά,στο πείραγμα τoυ αρχειου settings.db και έπεσα σε bootloop οπότε επανέφερα το backup μου.Απο την άλλη με την εντολή στο build.prop το κινητό ξεκίνησε αλλά δεν άλλαξε κάτι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ωχ, σε πήρα στο λαιμό μου... :O Πάντως αυτό με το build.prop σε αυτό το άρθρο το είδα πρώτη φορά, δεν το είχα ξανακούσει και δεν ξέρω αν όντως κάνει κάτι. Στο τηλέφωνο ενός φίλου (με kitkat, πριν πολλούς μήνες) είχαμε λύσει το πρόβλημα μόνο με την αλλαγή στην settings.db - και ευτυχώς έπαιξε και παίζει ακόμα, γιατί ποιος τον άκουγε αν του το χάλαγα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ε σιγά.γιαυτο το λογο έχουμε custom recovery και root για να κάνουμε πειράματα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά μια ερώτηση επειδή το περιμένω. Με μέτρια - κανονική χρήση χωρίς υπερβολές και όλα ανοιχτά συνέχεια, βγάζει τη μέρα η μπαταρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Παιδιά μια ερώτηση επειδή το περιμένω. Με μέτρια - κανονική χρήση χωρίς υπερβολές και όλα ανοιχτά συνέχεια, βγάζει τη μέρα η μπαταρία? Τσίμα τσίμα ίσως.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill80_ Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Τσίμα τσίμα ίσως.... Ωχ......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Ωχ......... τσίμα τσίμα αλλά έχει αναφερθεί ότι έχει θέμα με battery drain που θα διορθωθεί με update οπότε μετά θα τη βγάζει άνετα τη μέρα Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 τσίμα τσίμα αλλά έχει αναφερθεί ότι έχει θέμα με battery drain που θα διορθωθεί με update οπότε μετά θα τη βγάζει άνετα τη μέρα Το κακό είναι ότι στο update που θα δώσει αυτή τη βδομάδα δεν θα φτιάχνει το battery drain. Το κινητό καταναλώνει πολύ μεγάλο ποσοστό ενέργειας όταν είναι σε standby.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 τι τρωει την μπαταρια δεν δειχνει το wakelock? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 (edited) Μία άσπρη κηλίδα στο κατω μέρος περίπου 2 πόντους πάνω απο το home button, την έχετε και στα δικά σας? Edited November 10, 2015 by face Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2015 Μία άσπρη κηλίδα στο κατω μέρος περίπου 2 πόντους πάνω απο το home button, την έχετε και στα δικά σας? Εμένα όχι, η οθόνη να μην τη ματιάσω είναι άψογη. Μάλιστα όπως είχα γράψει παλιότερα έχει πολύ καλό μαύρο σε σημείο να φέρνει σε amoled . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guilberto77 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 καλησπερα παιδια...απο τα σχολια που εχω δει βρισκω το κινητο πολυ ενδιαδερον αναλογως βεβαια και της τιμης του που το βρηκα στα 107ευρω απο gearbest...προσπαθησα ομως να κανω την αγορα με την καρτα αναληψης debit mastercard της eurobank και μου εβγαλε το εξης μηνυμα ''We’re sorry, we weren’t able to confirm your card information''...ειχα την εντυπωση βεβαια οτι μεχρι ενος ποσου μπορουσε να γινει η αγορα αλλα τελικα και κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας με την eurobank επιβεβαιωσαν οτι ναι μεν βλεπουν οτι υπαρχει σε εκρεμμοτητα η αγορα αλλα οτι δεν μπορει να προχωρησει λογο των copital controls....προσπαθησα στην συνεχεια να συνδεσω την καρτα με paypal...εφτασα μεχερι το σημειο που λεει οτι με χρεωνει 1,5ευρω και οτι αυτο θα επιστραφει οταν θα εχει κρατηθει απο την τραπεζα και θα δω στις συνναλαγες ενα 4ψηφιο οπου με αυτο θα κανω επιβεβαιωση στην paypal οπου και θα μου επιστρεψει το 1,5 και θα μπορω πλεον να κανω συναλλαγες.....στον λογαριασμο μου παντως δεν εχει πιστωθει αυτο το 1,5 εδω και μια μερα που το τσεκαρο συνεπως δεν εχω τον 4ψηφιο και δεν μπορω να προχωρησω σε καμια αγορα....επειδη πολλοι απο εσας εχετε πραγματοποιησει αγορες την τελευταια βδομαδα αν υπαρχει τροπος να κανω κατι θα το εκτιμουσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. November 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2015 Υπάρχει θέμα paypal στο myphone, μπορείς να διαβάσεις κι αν έχεις κάποια απορία να απευθυνθείς εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sensei_timos Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Το παράγγειλα και εγώ χθες από gearbest σε σούπερ προσφορά με flip case και tempered glass δώρα.Πιστεύω με τέτοιο συνδιασμό δεν υπήρχε περίπτωση να βρω καλύτερο.Άντε να έρθει,να δω και τι ψάρια πιάνει! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
face Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 (edited) Εμένα πάλι εκτός της άσπρης σκιάς στην οθόνη μεταξύ ω και β, σημερα εμφανιζει και μια μαυρη παχια σκιά σε άλλο μέρος της οθόνης όταν ανοίγω την κάμερα.http://s2.postimg.org/6mkn86msl/Screenshot_2015_11_12_16_06_46.jpg Edited November 12, 2015 by face Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2015 Εμένα πάλι εκτός της άσπρης σκιάς στην οθόνη μεταξύ ω και β, σημερα εμφανιζει και μια μαυρη παχια σκιά σε άλλο μέρος της οθόνης όταν ανοίγω την κάμερα. (Εμφανιζεται και στις φωτο). http://s2.postimg.org/6mkn86msl/Screenshot_2015_11_12_16_06_46.jpg Μπορει να σου εκατσε συσκευη απο τις πρωτες πρωτες . Αυτες ειχα δει σε ενα review οτι ειχαν προβλημα και η εταιρια αλλαξε τον προμηθευτη οθονων με αλλον και δεν υπαρχει προβλημα στις νεοτερες συσκευες. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παράγγειλα και εγώ χθες από gearbest σε σούπερ προσφορά με flip case και tempered glass δώρα.Πιστεύω με τέτοιο συνδιασμό δεν υπήρχε περίπτωση να βρω καλύτερο.Άντε να έρθει,να δω και τι ψάρια πιάνει! :lol: Το κακο με το gearbest ειναι οτι πληρωνεις παντα σε δολλαρια και δεν ειναι ακριβως αυτο το ποσο που βλεπεις αλλα παραπανω. Ειδες ποσο σου αφαιρεσαν απο το ποσο που ειχες στην καρτα ; Εγω με καρτα τις εθνικης , οτι ειχα αγορασει απο gearbest εβγαινε τελικα λιγο ακριβοτερα απο το ποσο που ελεγε το gearbest.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts