makis86 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Σε εμένα η οθόνη φαίνεται πολύ καλή χωρίς μωβ ή κάποιο άλλο χρώμα. Flickering δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Για τις ειδοποιήσεις εγώ έκανα τα παρακάτω και στο viber έρχονται κανονικά με developer 5.10.8, Ρυθμίσεις<Γραμμή Κατάστασης<Διαχείρηση Ειδοποιήσεων και στο πρόγραμμα που μας ενδιαφέρει Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος, έπειτα πάμε στο Ρυθμίσεις<Πρόσθετες Ρυθμίσεις<Μπαταρία<Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών<choose apps to restrict< και την εφαρμογή που θέλουμε να μας δίνει ειδοποιήσεις(πχ. viber) την κάνουμε unselected και τέλος Κέντρο Ασφάλειας όχι απο ρυθμίσεις αλλα από εικονίδιο στην οθόνη<Δκαιώματα<Αυτόματη έναρξη<και τικάρουμε την εφαρμογή που θέλουμε (πχ viber) να μπορέι να εκκινεί αυτόματα. Ετσι δουλευεί σε μένα κανονικά νομίζω. Ελπίζω να βοηθήσει Edited November 4, 2015 by makis86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 (edited) Σε εμένα η οθόνη φαίνεται πολύ καλή χωρίς μωβ ή κάποιο άλλο χρώμα. Flickering δεν έπεσε στην αντίληψη μου. Για τις ειδοποιήσεις εγώ έκανα τα παρακάτω και στο viber έρχονται κανονικά με developer 5.10.8, Ρυθμίσεις<Γραμμή Κατάστασης<Διαχείρηση Ειδοποιήσεων και στο πρόγραμμα που μας ενδιαφέρει Εμφάνιση στην οθόνη κλειδώματος, έπειτα πάμε στο Ρυθμίσεις<Πρόσθετες Ρυθμίσεις<Μπαταρία<Διαχ. χρήσης μπαταρίας εφαρμογών<choose apps to restrict< και την εφαρμογή που θέλουμε να μας δίνει ειδοποιήσεις(πχ. viber) την κάνουμε unselected και τέλος Κέντρο Ασφάλειας όχι απο ρυθμίσεις αλλα από εικονίδιο στην οθόνη<Δκαιώματα<Αυτόματη έναρξη<και τικάρουμε την εφαρμογή που θέλουμε (πχ viber) να μπορέι να εκκινεί αυτόματα. Ετσι δουλευεί σε μένα κανονικά νομίζω. Ελπίζω να βοηθήσει Ωραίος, να προσθέσω άλλα 3 Security->Persmissions->Permissions->Viber/whatever->Display Pop-up window->yes Security->data usage->Restrict data usage->Viber/whatever->Mobile->yes WLan->yes Security->data usage->Data usage stats->viber/whatever->background data->yes Edited November 4, 2015 by Stinger Παράθεση Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 To κινητο μου "φοραει" την 5.10.22 developer και δουλευει μια χαρα. Ειδα οτι εχει βγει η 5.10.29/30 και η 5.11.1 Οταν πηγαινω μεσα απο την εφαρμογη "Αναβαθμιση" μου λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση. Θα ερθει απο μονη της καποια στιγμη ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pananton Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 To κινητο μου "φοραει" την 5.10.22 developer και δουλευει μια χαρα. Ειδα οτι εχει βγει η 5.10.29/30 και η 5.11.1 Οταν πηγαινω μεσα απο την εφαρμογη "Αναβαθμιση" μου λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση. Θα ερθει απο μονη της καποια στιγμη ; κατέβασε την νέα rom και αποθήκευσε την στο κινητό...μετά μέσα από το updater επέλεξε την νέα rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 To κινητο μου "φοραει" την 5.10.22 developer και δουλευει μια χαρα. Ειδα οτι εχει βγει η 5.10.29/30 και η 5.11.1 Οταν πηγαινω μεσα απο την εφαρμογη "Αναβαθμιση" μου λεει οτι δεν υπαρχει ενημερωση. Θα ερθει απο μονη της καποια στιγμη ; Όχι δεν πρόκειται να έρθει εάν φοράς την Ελληνική Developer, έχουν κόψει προς το παρόν το OTA Update λόγω προβλήματος με την ταχύτητα Download !! Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Όχι δεν πρόκειται να έρθει εάν φοράς την Ελληνική Developer, έχουν κόψει προς το παρόν το OTA Update λόγω προβλήματος με την ταχύτητα Download !! Hρθε απο Κινα με την ευρωπαϊκη rom και εκανα update ΟΤΑ στην 5.10.22 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. November 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Hρθε απο Κινα με την ευρωπαϊκη rom και εκανα update ΟΤΑ στην 5.10.22 Από πιο μαγαζί το ψώνισες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Πέρασα την 5.11.1 developer και λύθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις viper, whatsup:). makis86 και Stinger τα έκανα όλα αυτά αλλά παρέμεινε το πρόβλημα με την 5.10.29 dev. Τέλος πάντων όλα καλά μέχρι στιγμής. :D Την 5.11.1. την πέρασα όπως πέρασα την αρχική ελληνική developer χωρίς wipe data, αλλά εάν γίνεται από το updater θα είναι πιο εύκολο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis86 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Πέρασα την 5.11.1 developer και λύθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις viper, whatsup:). makis86 και Stinger τα έκανα όλα αυτά αλλά παρέμεινε το πρόβλημα με την 5.10.29 dev. Τέλος πάντων όλα καλά μέχρι στιγμής. :D Την 5.11.1. την πέρασα όπως πέρασα την αρχική ελληνική developer χωρίς wipe data, αλλά εάν γίνεται από το updater θα είναι πιο εύκολο. Η ευρωπαϊκή 5.10.29 στην οποία βασίζεται η Ελληνική είχα διαβάσει ότι γενικά είχε bugs και πρότειναν κάποια παλαιότερη. Χαίρομαι που η 5.11.1 είναι καλυτερη. θα την βάλω και έγω μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Πέρασα την 5.11.1 developer και λύθηκε το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις viper, whatsup:). makis86 και Stinger τα έκανα όλα αυτά αλλά παρέμεινε το πρόβλημα με την 5.10.29 dev. Τέλος πάντων όλα καλά μέχρι στιγμής. :D Την 5.11.1. την πέρασα όπως πέρασα την αρχική ελληνική developer χωρίς wipe data, αλλά εάν γίνεται από το updater θα είναι πιο εύκολο. Με την 5.11.1 εχεις ειδοποιησεις κανονικα χωρις να κανεις αυτα που λενε τα παιδια πιο πανω?? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Από πιο μαγαζί το ψώνισες; Aπο Vickmall Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Με ποιον τρόπο περναμε την νεα rom την ελληνική GTV ....απο την ελληνική κοινότητα της miui? Γιατί διαβασα οτι περναει μόνο με την εφαρμογή flashify... Ξερει κανείς την διαδικασία??? και ποια rom θεωρείτε την ποιο σταθερή η τελευταία ειναι η 5.11.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeKa Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Με ποιον τρόπο περναμε την νεα rom την ελληνική GTV ....απο την ελληνική κοινότητα της miui? Γιατί διαβασα οτι περναει μόνο με την εφαρμογή flashify... Ξερει κανείς την διαδικασία??? και ποια rom θεωρείτε την ποιο σταθερή η τελευταία ειναι η 5.11.1 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10032-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-4C/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10032-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Mi-4C/ ναι αλλα υπαρχει και αυτο στο ιδιο forum της ελληνικής κοινότητας. http://prntscr.com/8z0j0q γιαυτο ρωταω αν το εχει κανει κανεις που απ οτι φαινεται ειναι ποιο απλος τροπος αυτος του flashify... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Με την 5.11.1 εχεις ειδοποιησεις κανονικα χωρις να κανεις αυτα που λενε τα παιδια πιο πανω?? Τα είχα κάνει πιο μπροστά με την 5.10.29 και δεν είχα ειδοποιήσεις. Όταν πέρασα την 5.11.1 άρχισαν να έρχονται κανονικά(οι ρυθμίσεις παρέμειναν ίδιες μετά το φλασάρισμα). Δεν δοκίμασα το άλλο- να κάνω τις ρυθμίσεις και να κάνω επανεκκίνηση το κινητό με την 5.10.29:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ρε παιδια, πως γινεται τα Ελτα να δειχνουν οτι ακομα δεν εχει φτασει Ελλαδα ... βλεπω κατι λαθος ? με SIngapore post το πηρα http://s4.postimg.org/ovcro4on1/Untitled.jpg Παράθεση HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 Δεν ειναι τιποτα. Και εμενα ακριβως ιδιες ημερομηνιες εχει. 10 μερες θελει μεχρι να ανοιξουν το σακο οι καθυστερημενοι των ΕΛΤΑ...Αρα απο βδομαδα μας βλεπω... Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paulpap01 Δημ. November 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2015 ρε παιδια, πως γινεται τα Ελτα να δειχνουν οτι ακομα δεν εχει φτασει Ελλαδα ... βλεπω κατι λαθος ? με SIngapore post το πηρα http://s4.postimg.org/ovcro4on1/Untitled.jpg Όπως έχουμε πει και σε προηγούμενα POST, σε αυτό το Status που είσαι τώρα μπορεί να μείνει 6-7 μέρες και να μην φαίνεται στα ΕΛΤΑ. Νομίζω ότι αύριο-το πολύ μεθαύριο θα το δεις και στα ΕΛΤΑ Παράθεση Xiaomi Mi9T Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγω παντως ακουγοντας απο καποιους οτι διορθωθηκε το θεμα με τα notifications γυρισα σε miui 5.11.1 με οτι ρυθμισεις εχουν αναφερει οι παραπανω κτλπ και παλι ερχονται οποτε θελει αυτο...ειναι λιγο τραγικο αυτο :(:( Αν εχει βρει καποιος καποια αλλη λυση για να ερχονται οπως πρεπει τα Notifications ας μας πει...Γενικα παντως και στην cm12.1 ερχοντουσαν αλλα με αρκετη καθυστερηση 5-10 λεπτα..Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos61 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Εγω παντως ακουγοντας απο καποιους οτι διορθωθηκε το θεμα με τα notifications γυρισα σε miui 5.11.1 με οτι ρυθμισεις εχουν αναφερει οι παραπανω κτλπ και παλι ερχονται οποτε θελει αυτο...ειναι λιγο τραγικο αυτο :(:( Αν εχει βρει καποιος καποια αλλη λυση για να ερχονται οπως πρεπει τα Notifications ας μας πει...Γενικα παντως και στην cm12.1 ερχοντουσαν αλλα με αρκετη καθυστερηση 5-10 λεπτα..Δεν μπορω να καταλαβω τι παιζει Μιά από τα ίδια :( τί να πώ εκεί που ερχόταν κανονικά σταμάτησαν κάποια στιγμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PERCEAS Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Να κανω μια ερωτηση και γω... Παιρνει micro ή nano sim? το παραλαμβανω αυριο και θελω να δω τι sim χρειαζομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtok34 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 τελικα επειδή βλεπω οτι υπαρχουν παράπονα ποια εκδοση θεωρείτε ως την καλύτερη που δουλευει ποιο σωστα??? απο τις ελληνικες GTV παντα???Γιατι υπαρχουν παράπονα για την 5.11.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Η συσκευή παίρνει micro sim (2 τέτοιες)...:) πολύ "ψιλά" προβληματάκια έχουν όλες οι dev εκδόσεις, εξού και το όνομα. Με την 5.11.1 νομίζω είναι πολύ καλά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων αύριο Παρασκευή θα έχουμε και φρέσκια έκδοση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 (edited) Η ελληνικη απο το GTV τι διαφορα εχει απο την ευροπαικη απο το xiaomi.eu?? εχει καμια διαφορα βασικα η απλα την ανεβαζουν και στο δικο τους σιτε?? Edited November 5, 2015 by Dalaz Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeManim Δημ. November 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2015 Έχω παραγγειλει απο τη Δευτερα απο Vickmall. Εκανα και σχολιο κατω, στο οποιο και απαντησαν την επομενη μερα, αλλα τη μεθεπομενη το εσβησαν!!! Επισης δεν εχουν απαντησει σε κανεναν αλλο απο τοτε. Δεν απαντανε σε Skype/contact us και γενικα εχω αρχισει και εκνευριζομαι... Συμβαινει κατι με το καταστημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts