nstasino Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Για να μπω εβαλα με sideload τον 1.13 kernel γιατί ο 2.0.0 μάλλον κολλούσε από το boot animation κιόλας. Όντως, τα κατάφερε πολύ γρήγορα. Τώρα δεν έχω wifi. Θα φλασάρω μία miui και θα το ξαναδοκιμασω, μήπως διέγραψα κανά modem. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) o οc kernel ειναι προαιρετικος φλασαρε την χωρις τον kernel Edited October 19, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 (edited) λοιπον ξανακατεβασα κ εβαλα την stable smiui με πατεντα γιατι κολλησε παλι σε κατι permissions ,ξανα διπλο reboot σε recovery απλο factory reset κ μπηκε ταχυτατα σαν πρωτη αισθηση φαινεται αρκετα πιο γρηγορη απο τις developer που ειχα δει + καπως πιο αναλαφρη απο την stable του gkalen υπαρχουν καποιες μικρες διαφορες κυριως στην status bar αλλα τα παντα φαινονται νορμαλ (αν κ ειμαι σιγουρος οτι η δουλεια εχει γινει κατω απο το καπο) εχουν επαναφερει κ τα live wallpapers στην οθονη κλειδωματος ρυθμισα καποια πολυ βασικα (δεν υπαρχει performance προφιλ τουλαχιστον ορατα) κ εβαλα το antutu το τηλεφωνο γενικως δουλευει αψογα κ φαινεται να εχουν διορθωσει κ την προβληματικη κ πολυ επιθετικη διαχειρηση μνημης των miui ,πιο αψογα απο την RR ως αισθηση κυριως γιατι κ η RR πανγρηγορη ειναι αλλα καταλαβαινεις οτι δεν ειναι μαμα του τηλεφωνου εκανα επανεκκινηση κ το αφησα κανα 5λεπτο να κρυωσει το επιασα κ ηταν γρηγορα κρυο ,πιο κρυο απο οτι περιμενα antutu k boom ,απροσδοκητα 69000 οπως ελεγε ο φιλος προσωπικα την κραταω για να δω κ μπαταρια κ αν ειναι οκ αραξα edit http://mi-globe.com/index.php/rom-builder/rom-builder-features/?codename=libra&d_version=5.1&d_img=mi4c&realname=Mi+4c η διαδικασια για να μπει σωστα ειναι μπαινεις twrp μεσα στο twrp ξανα reboot σε recovery wipe advanced ,σβηνεις τα παντα πλην internal storage reboot ξανα σε recovery wipe k απλο factory reset install την rom reboot Edited October 20, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Όταν γράφετε για wipe της internal storage μήπως να βάζατε και μια προειδοποίηση μαζί ότι θα διαγράψει τα πάντα; Κάποιος μπορεί να μη το πάρει πρέφα και να χάσει δεδομένα. Επίσης αδυνατώ να πιστέψω πως υπάρχει rom που θέλει internal storage wipe για να δουλέψει, πρέπει να ναι τρελό χάλι rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 αν κ το ειχα αναφερει το εβγαλα για οσους δεν ξερουν τι κανει Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μεγάλη κουβέντα ή εγκατάσταση ρομ,προσωπικά κάνω σχεδόν πάντα όσο πιο καθαρή εγκατάσταση γίνεται (και ιντερναλ και x3 τα wipe με ενδιάμεσο reboot recovery) μου έχει τύχει σε προηγούμενη συσκευη ή ιντερναλ να μου δημιουργεί force close στα apps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vayio Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 το επιασα κ ηταν γρηγορα κρυο ,πιο κρυο απο οτι περιμενα antutu k boom ,απροσδοκητα 69000 οπως ελεγε ο φιλος προσωπικα την κραταω για να δω κ μπαταρια κ αν ειναι οκ αραξα Ωραία, αν μπορείς να τσεκαρεις τη μπαταρία και τη θερμοκρασία πώς συμπεριφέρονται θα με ενδιέφερε, ώστε να μεταπηδησω σε αυτή τη rom. Όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν εντάξει? Gps, wifi, απόκριση οθόνης? Από διαχείριση μνήμης? Thanks! Παράθεση The worst type of piracy... is cons-piracy! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Προσπαθώ να ανεβασω φωτό με το antutu σκορ, αλλά δε τις δέχεται.... Μετά από βραδυνή αδράνεια, πρωινή επανεκκίνηση και φορτιση, σκορ 71325. Μέσα στην ημέρα, εν μέσω χρήσης, σκορ 70993. Χωρίς πειράγματα. Ξέρω ότι φαίνεται υπερβολικό, αλλά τι να πω... αυτά βγάζει. Τι λάθος μπορεί να γίνεται? Δε μπορώ να καταλάβω. Προφανώς ο gkalen έκανε τρομερη δουλειά στη συγκεκριμένη rom. Μπα, μάλλον το antutu δίνει παραπάνω... Έβγαλα 63k με την τελευταία gkalen και πριν 15 μέρες έβγαζα με το ζόρι 50k. Και για να το υποστηρίξω ακόμα πιο πολύ, με το opo πριν λίγο έβγαλα 60k με υποχρονισμένο επεξεργαστή... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) χρησιμοποιωντας την globerom (smiui) λιγο παραπανω αλλα οχι εκτενως δεν τεσταρα gps αφη μια χαρα το τηλεφωνο ζεσταινεται αρκετα λιγοτερο απο την RR δινει συνεχως κ με συνεπεια αποτελεσματα λιγο κατω απο 70000 (68-69000) ειναι πολυ smooth η καμερα φορτωνει ακαριαια η διαχειρηση μνημης φαινεται να ειναι οπως στο normal android ,δλδ κρατα περισσοτερες εφαρμογες στην μνημη αντιθετα με το normal miui που ναι μεν ελευθερωνει πολυ επιθετικα μνημη αλλα πολυ συχνα τρεχεις εφαρμογες σαν να ειναι πρωτη φορα ως αισθηση φαινεται να δουλευει καλυτερα με το hardware του τηλεφωνου η προσωπικη μου επιλογη θα ειναι να γυρισω στην RR για την οποια εχω κρατησει full twrp backup γιατι πολλα χαρακτηριστικα της σου κανουν την ζωη απιστευτα ευκολη φοβερη παραμετροποιηση παντου στο λειτουργικο με αποτελεσμα να φερνεις το τηλεφωνο ακριβως στα μετρα σου καλυτερη διαχειρηση μνημης πολυ χαλαρα σε σχεση με την smiui ,με περισσοτερη ελευθερη μνημη χωρις να υστερει στο πληθος των εφαρμογων που κρατα στο παρασκηνιο καλυτερη status bar quick switches με πολυ περισσοτερες επιλογες notifιcations στην lock screen με απευθειας προσβαση στις αντιστοιχες εφαρμογες δεν εχω πειστει οτι η miui camera ειναι καλυτερη της snapdragon εχω την αισθηση οτι κρατα αρκετα καλυτερα μπαταρια ειναι πολυ πιο καθαρη rom (πχ προσπαθησα να αφαιρεσω κεντρα ασφαλειας κ αυτοματους εκκαθαριστες που εγω θεωρω bloatware με αποτελεσμα να χασω την λειτουργικοτητα του πληκτρου με την λιστα εφαρμογων που τρεχουν και αυτο γιατι οι παραπανω εφαρμογες ειναι βαθια ενσωματωμενες στο miui) για μενα ειναι πιο καλαισθητη απο το παρδαλο miui βρισκω πολυ βολικο την υπαρξη launcher σε αντιθεση με την απουσια του στην miui οταν ειναι κρυο το τηλ βγαζει μεγαλυτερο antutu ,εχω δει κ 73000 το android 6 εχει καποια πολυ χρησιμα features οπως το tweakαρισμενο doze στην RR,δικαιωματα εφαρμογων κλπ συμπερασματικα για οποιον του αρεσουν οι miui κ το εχει με τα φλασαρισματα προτεινω οπωσδηποτε να την δοκιμασει ,νομιζω ειναι χαλαρα η καλυτερη miui που εχω δοκιμασει οι υπολοιποι που ειναι ευχαριστημενοι με cm based roms ας παρουν πρωτα full twrp backup αν θελουν να την δοκιμασουν Edited October 20, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 συμπερασματικα για οποιον του αρεσουν οι miui κ το εχει με τα φλασαρισματα προτεινω οπωσδηποτε να την δοκιμασει ,νομιζω ειναι χαλαρα η καλυτερη miui που εχω δοκιμασει μπορεις να δωσεις ενα link για να κατεβασουμε... Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6945480#post6945480 Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stekon Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6945480#post6945480[/QUOT Ευχαριστω...θα δοκιμασω αποψε φιλε μου Παράθεση Phone: Iphone 13 pro - Samsung s21 fe 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Μόλις πέρασα αυτό το script το οποίο υποτίθεται πως έχει φτιαχτεί για να αυξήσει την αυτονομία με ελάχιστες θυσίες στις επιδόσεις. Από περιέργεια έτρεξα ένα antutu κι έβγαλε 69015 το οποίο είναι το μεγαλύτερο σκορ που έχω δει στη συσκευή μου. Είμαι με CM από TS και πριν το κινητό πήγαινε μετα βίας στις 50000. Να πω ότι το test έγινε εν ψυχρώ. Ούτε reboot, ούτε κλείσιμο εφαρμογών. Εγκατάσταση antutu και πάμε. Δεν το έχω δουλέψει καθόλου για να δω αν βελτιώνεται και η απόκριση της συσκευής, αλλά γενικά δεν είχα κάποιο θέμα ούτε πρίν με την CM. Τώρα μένει να δούμε και τι κάνει από θέμα μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) τα αρχεια μπορουν να αντιγραφουν στους καταλογους που αναφερονται χρησιμοποιοντας τον file manager του twrp η internal storage ειναι στην διαδρομη /data/media/0 στην RR δεν βρηκα φακελους /system/etc/ κ /etc/Init.d ετρεξες το script μεσω Kernel Auditor? το thermal.conf που το εβαλες? ειδες log οτι οι ρυθμισεις εγιναν apply επιτυχως? ειδες καποια διαφορα στο πως σου κραταει μπαταρια? Edited October 20, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) τα αρχεια μπορουν να αντιγραφουν στους καταλογους που αναφερονται χρησιμοποιοντας τον file manager του twrp η internal storage ειναι στην διαδρομη /data/media/0 στην RR δεν βρηκα φακελους /system/etc/ κ /etc/Init.d ετρεξες το script μεσω Kernel Auditor? το thermal.conf που το εβαλες? ειδες log οτι οι ρυθμισεις εγιναν apply επιτυχως? ειδες καποια διαφορα στο πως σου κραταει μπαταρια? Το thermal δε το πέρασα ακόμα. Θα δουλέψω μερικές μέρες σκέτο το script και θα δω αν χρειαστώ και το thermal. Δε νομίζω βέβαια, δεν παίζω και τίποτα για να ζεσταθεί και να πέσει throttling. Το πέρασα με τον 2ο τρόπο, μέσω adiutor και είδα τις διάφορες παραμέτρους περασμένες όντως στο πρόγραμμα. Log με αυτό τον τρόπο δυστυχώς δεν βγάζει, αλλά η διαφορά score στο benchmark με κάνει να πιστεύω ότι περάστηκαν επιτυχώς. Για μπαταρία είναι νομίζω πολύ νωρίς για να βγάλω συμπέρασμα, όλο κι όλο 3 ώρες πέρασαν. Θα του δώσω λίγο χρόνο και βλέπουμε. Edited October 20, 2016 by Angmar συντακτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) χωρις το thermal οι επιδοσεις που θα βλεπεις θα εχουν διαφορα οσο ζεσταινεται το τηλ κανε antutu κ κανε αλλο ενα καπακι ,το δευτερο θα ειναι πολυ πιο χαμηλα βεβαια αν περασεις το thermal το τηλεφωνο θα ζεσταινεται περισσοτερο γιατι θα συνεχιζει να δινει γκαζια ενω ειναι ζεστο αν κ ο δημιουργος λεει οχι προσωπικα θεωρω οτι οι ρυθμισεις της RR ειναι πολυ ισορροπημενες για max επιδοσεις αλλα κ λιγοτερη ζεστη το αφηνω στοκ μεχρι να μας πεις εμπειριες κ να δουλευτουν κ περισσοτερο τα σκριπτ στο xda @savvas ποιον sheduler χρησιμοποιεις στην RR? ο τυπος στο xda ισχυριζεται οτι ο cfq δινει +2000 antutu αλλα ο noop ειναι πιο καλος για την μπαταρια κ με τα λιγα που ξερω απο linux μαλλον ισχυει plus just by switching back to CFQ scheduler you'll get 2K points back but NOOP is more battery friendly στοκ η RR χρησιμοποιει καποιον sio που τον ακουω πρωτη φορα http://androidmodguide.blogspot.gr/p/io-schedulers.html Edited October 20, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 (edited) χωρις το thermal οι επιδοσεις που θα βλεπεις θα εχουν διαφορα οσο ζεσταινεται το τηλ κανε antutu κ κανε αλλο ενα καπακι ,το δευτερο θα ειναι πολυ πιο χαμηλα βεβαια αν περασεις το thermal το τηλεφωνο θα ζεσταινεται περισσοτερο γιατι θα συνεχιζει να δινει γκαζια ενω ειναι ζεστο αν κ ο δημιουργος λεει οχι προσωπικα θεωρω οτι οι ρυθμισεις της RR ειναι πολυ ισορροπημενες για max επιδοσεις αλλα κ λιγοτερη ζεστη το αφηνω στοκ μεχρι να μας πεις εμπειριες κ να δουλευτουν κ περισσοτερο τα σκριπτ στο xda @savvas ποιον sheduler χρησιμοποιεις στην RR? ο τυπος στο xda ισχυριζεται οτι ο cfq δινει +2000 antutu αλλα ο noop ειναι πιο καλος για την μπαταρια κ με τα λιγα που ξερω απο linux μαλλον ισχυει plus just by switching back to CFQ scheduler you'll get 2K points back but NOOP is more battery friendly στοκ η RR χρησιμοποιει καποιον sio που τον ακουω πρωτη φορα http://androidmodguide.blogspot.gr/p/io-schedulers.html Πήρα backup την rr και έβαλα την dev από mi globe,θα κάνω πείραμα με το kernel auditor (τώρα έχω noop)! Edit: έχει δοκιμάσει κανένας f2fs από ext4? Edited October 20, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Στο mi4c δεν το έχω δοκιμάσει... Στο nexus που είχα το είχα δοκιμάσει και πήγαινε καλύτερα αλλά έχεις λιγότερο αποθηκευτικό χώρο μετά... Sent from my Mi-4c using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) @savvas μην πειραζεις το filesystem, το ext4 ειναι προτεινομενο απο ολους σε οτιδηποτε linuxαδικο γενικοτερα k με τον scheduler δεν θα δεις αξιοσημειωτες διαφορες αυτο που θα κανει διαφορα ειναι η διαχειρηση cpu για πες πως σου φανηκε η dev smiui Edited October 21, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 Πιστεύω καλύτερη και από του γκαλεν,καλη διαχείριση μνήμης,ταχύτητα,μπαταρία δοκιμαζω το script από πάνω και θα γράψω δυο λόγια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) η smiui ειναι χαλαρα η καλυτερη miui το ζητημα ειναι απο μπαταρια πως παει ,εμενα μου φανηκε χαλια με οικονομια μπαταριας στο on κ επεφτε πολυ πιο γρηγορα απο την RR αυτη την εντυπωση εχω αλλα περιμενω να δω πως την βλεπεις κ εσυ απο θερμοκρασιες πως σου φανηκε? Edited October 21, 2016 by Redshift Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 η smiui ειναι χαλαρα η καλυτερη miui το ζητημα ειναι απο μπαταρια πως παει ,εμενα μου φανηκε χαλια με οικονομια μπαταριας στο on κ επεφτε πολυ πιο γρηγορα απο την RR αυτη την εντυπωση εχω αλλα περιμενω να δω πως την βλεπεις κ εσυ απο θερμοκρασιες πως σου φανηκε? Οι aosp /cm είναι κορυφαίες σε αυτό τον τομέα και θα γράψω παράδειγμα:underclocking που είχα κάνει τρελό στην rr το ίδιο σε miui gkalen είχα απίστευτα lag!στην rr είχα μηδέν lags και κοντά στις 4 ώρες οθόνη 16 ώρες λειτουργίας και υπόλοιπο μπαταρίας 35-40%.την mi globe θα την δουλεψω και σήμερα και θα γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 πολλα υποσχομενη ειναι η slim που απελευθερωνει ακομα περισσοτερους πορους αλλα δεν νομιζω οτι εχει το καλο optimization της RR επισης δεν ειναι ακομα final κ εχει κ καποιες σοβαρες ελλειψεις οπως απουσια call & sms blocking Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/b8b16e383d10b175ec0bff0415448ec2.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/ca115ac826b8602feb605355e9d5f7e7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20161021/6002df42db96c47c107847cdaada8e0e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 ε για πες εντυπωσεις Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts