Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

υπαρχει και stable απο τον gkalen, εγω αυτη σκοπευω να βαλω μολις το παραλαβω

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16151-STABLE-ROM-gkalen-MiUiV8-x-x-x-THUNDER-Stable-Custom-Roms/?pageNo=1

επειδη βαριεμαι την διαδικασια του official unlock απο την xiaomi κ το περιμενε (ειδικα στα mi4c που υπαρχει κ μεγαλη πιθανοτητα να πρεπει να επικοινωνησεις με email), θα υπαρχει προβλημα με αυτο τον οδηγο? εννοω αν ολα γινουν σωστα

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρελαβα 2 για φιλο μου που ειχα γραψει πριν λιγες μέρες. Σήμερα αποφάσισα να ασχοληθώ. Το κινητό όπως μου ήρθε απο Banggood είχε απλά τραγικό λογισμικό. Bloatware γεμάτο και η θερμοκρασία στα ύψη όλη την ώρα.

Πέρασα την xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_V8_GTV-6.9.8 και φαίνεται καθαρή και δεν βλέπω να ζεσταίνεται το κινητό. Είναι εντάξει να τα δώσω έτσι;

Είδα αναφέρατε και την έκδοση από τον gkalen. Αυτή μπορεί να περαστεί με twrp όπως το τρέχω με fastboot ή θα πρέπει να περαστεί twrp μόνιμο με κάποια άλλη διαδικασία;

Πως το βλέπεις το κινητάκι? αξίζει??

υπαρχει και stable απο τον gkalen, εγω αυτη σκοπευω να βαλω μολις το παραλαβω

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16151-STABLE-ROM-gkalen-MiUiV8-x-x-x-THUNDER-Stable-Custom-Roms/?pageNo=1

επειδη βαριεμαι την διαδικασια του official unlock απο την xiaomi κ το περιμενε (ειδικα στα mi4c που υπαρχει κ μεγαλη πιθανοτητα να πρεπει να επικοινωνησεις με email), θα υπαρχει προβλημα με αυτο τον οδηγο? εννοω αν ολα γινουν σωστα

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/

Οι περισσότεροι με unofficial έχουμε ξεκλειδώσει χωρίς πρόβλημα!

Φιλε μου σίγουρα μπορούν να σου απαντήσουν καλύτερα τα παιδιά στο φόρουμ. Εγω δεν ασχολήθηκα τόσο μαζί του. Ωραία οθόνη , γρήγορο , ελαφρύ… αλλά αν δε δουλέψεις ένα κινητό δε μπορεις να το αξιολογήσεις.

Μου ζητάει και η γυναίκα μου τώρα αλλά βάζει σαν κριτήριο να έχει πολύ καλή κάμερα. Ποια να δω με βάση αυτό το δεδομένο; Μιλάμε πάντα για αγορά από Κίνα.

Παιδια εγω το κινητο το αγορασα δυο φορες και το εδωσα επειδη αλλαζω συνεχεια κινητα.Αυτο που εχω να πω ειναι οτι το κινητο τωρα αξιζει για αγορα που επεσε η τιμη του.Να φανταστειτε το πηρα 275 ευρω οταν πρωτοβγηκε αν θυμαμαι καλα.Για να καταληξω το κινητο το εχω προτεινει σε πολλους φιλους μου και θα το προτεινω σε οσους θελουν γυρω στα 100 ευρω αξιοπιστια σβελταδα και ομορφια.Κατι τελευταιο πολλα μπραβο στα παιδια στο miui gr και στον gkalen αλλα ρε παιδια οταν περναω την smiui το κινητο εχει απιστευτη ταχυτητα δεν ξερω που οφειλεται αυτο ειδικα οταν ανοιγω σελιδες στο internet.Αυτα πιστευω να βοηθησα αυτους που θελουν να το αγορασουν

LG Optimus 2X,THL W8,Xiaomi mi2s,Xiaomi mi4, Xiaomi mi4c, Letv le1, Lg g2, Lg g3, Lg g4,Xiaomi mi5,Samsung Galaxy S6 Edge,Lg g5,Galaxy s7,Xiaomi mi5s,Xiaomi mi6,Galaxy s8,Lg g6,Oneplus 5,Oneplus 5t,Xiaomi mi note 3,Huawei mate 10 pro,Xiaomi mi mix 2s,Galaxy s9+,Huawei P20 Pro,Xiaomi mi 9,Huawei mate 20 pro,Xiaomi mi note 10,Huawei p30 pro,Samung s10 plus,Samsung s20 plus,Xiaomi mi 10,Pixel 4xl,Samsung s20 fe

4 ώρες και 46 λεπτά οθόνη ενεργή με μια έως δύο ώρες heartstone

Τέλεια αυτονομία!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ποια rom ειναι αυτη η smiui?

Ρίξε μία ματιά http://smiui.net

Εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και τωρα δεν μπορω να βρω τη ρυθμιση να μη κλειδωνει η οθονη.

Τι εννοεις να μην κλειδώνει η οθόνη; ποτέ;

Αν θες να ειναι μόνιμα ανοιχτη, αυτό ειναι απο developer options, πρέπει να ξαναβγάλεις το μενού

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τι εννοεις να μην κλειδώνει η οθόνη; ποτέ;

Αν θες να ειναι μόνιμα ανοιχτη, αυτό ειναι απο developer options, πρέπει να ξαναβγάλεις το μενού

Με το που εκανα double tap δεν χρειαζοταν μετα να κανω slide up, εμπαινε κατευθειαν.Επισης το home button με πηγαινε στην αρχικη οθονη τωρα με παει στη δευτερη.

Το κινητο εχει τη γνωστη χαλια ρομ που εχουν αναφερει και αλλοι φιλοι εδω μεσα.Μπαταριια 0630 99% 1630 30% με τα δεδομενα ανοιχτα και 2-3 κλησεις μικρης διαρκειας.Ram ελευθερη 500-600 ΜΒ συνηθως.Χθες με Wi-fi ανοιχτο και Mirroring η θερμοκρασια πηγε 50c!Με την επισημη Αγγλο-κινεζικη δε θα φτιαξουν ολα αυτα?Πρεπει οπωσδηποτε να περασω καποια ελληνικη?Γιατι οπως εγραψε καποιος φιλος εδω με την CM13 (καπως ετσι) αλλαξε εντελως η συμπεριφορα της καμερας.

Με το που εκανα double tap δεν χρειαζοταν μετα να κανω slide up, εμπαινε κατευθειαν.Επισης το home button με πηγαινε στην αρχικη οθονη τωρα με παει στη δευτερη.

Το κινητο εχει τη γνωστη χαλια ρομ που εχουν αναφερει και αλλοι φιλοι εδω μεσα.Μπαταριια 0630 99% 1630 30% με τα δεδομενα ανοιχτα και 2-3 κλησεις μικρης διαρκειας.Ram ελευθερη 500-600 ΜΒ συνηθως.Χθες με Wi-fi ανοιχτο και Mirroring η θερμοκρασια πηγε 50c!Με την επισημη Αγγλο-κινεζικη δε θα φτιαξουν ολα αυτα?Πρεπει οπωσδηποτε να περασω καποια ελληνικη?Γιατι οπως εγραψε καποιος φιλος εδω με την CM13 (καπως ετσι) αλλαξε εντελως η συμπεριφορα της καμερας.

Κατέβασε το mi pc suite και σύνδεσε το κινητό και δες αν θα σου βγάλει διαθέσιμο update.

Κατέβασε το mi pc suite και σύνδεσε το κινητό και δες αν θα σου βγάλει διαθέσιμο update.

Αφου η ρομ που εχει δεν ειναι η official.

Αφου η ρομ που εχει δεν ειναι η official.

Το δοκίμασες και δεν δούλεψε;;;

Edit: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14015-Ελληνικός-οδηγός-Flash-Official-Rom-με-το-Mi-PC-Suite-για-όλα-τα-Xiaomi-ακόμα-κα/

Edited by savvas_p25

Ναι.Η ρομ που εχω 8.0.16.0 που την εχουν και αλλοι φιλοι εδω, ειναι γνωστο οτι δεν ειναι official.Ειναι χαλια.

Ναι.Η ρομ που εχω 8.0.16.0 που την εχουν και αλλοι φιλοι εδω, ειναι γνωστο οτι δεν ειναι official.Ειναι χαλια.

Το ξέρω ότι έχεις unofficial αλλά ξέρω ότι και με mi flash και mi pc suite μπορείς να περάσεις official.

Το ξέρω ότι έχεις unofficial αλλά ξέρω ότι και με mi flash και mi pc suite μπορείς να περάσεις official.

Μου τα βγαζει ολα στα κινεζικα τπτ στα αγγλικα στο pc suite. Eμενα περισσοτερο μου τη δινει αυτο με την οθονη που πριν δεν κλειδωνε και τωρα κλειδωνει.Νομιζω πριν το κανω reset, στην επιλογη Screen lock ειχε και επιλογη never lock screen η κατι τετοιο.

Μου τα βγαζει ολα στα κινεζικα τπτ στα αγγλικα στο pc suite. Eμενα περισσοτερο μου τη δινει αυτο με την οθονη που πριν δεν κλειδωνε και τωρα κλειδωνει.Νομιζω πριν το κανω reset, στην επιλογη Screen lock ειχε και επιλογη never lock screen η κατι τετοιο.

Δοκίμασε να κατεβάσεις το αγγλικό pc suite(το εχω και δουλεύει τέλεια). Αν θέλεις να ευχαριστηθεις το κινητό η αλλαγή Ρομ είναι μονόδρομος

Δοκίμασε να κατεβάσεις το αγγλικό pc suite(το εχω και δουλεύει τέλεια). Αν θέλεις να ευχαριστηθεις το κινητό η αλλαγή Ρομ είναι μονόδρομος

Το ξερω οτι πρεπει να αλλαξω ρομ.Το θεμα ειναι να βαλω την official η καποια ελληνικη?Δωσε καποιο λινκ για το αγγλικο pc suite αν ξερεις.

Ευχαριστω!

Το ξερω οτι πρεπει να αλλαξω ρομ.Το θεμα ειναι να βαλω την official η καποια ελληνικη?Δωσε καποιο λινκ για το αγγλικο pc suite αν ξερεις.

Ευχαριστω!

http://en.miui.com/thread-240582-1-1.html. Δες εδώ για ελληνική https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10609-Οδηγός-EXPRESS-για-το-Mi4c-εγκατάσταση-Ελληνικής-ρομ/ και εδώ για να ξεκλειδωσεις και να βάλεις οποία custom θέλεις https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-Ξεκλειδώστε-το-Bootloader-του-MI-4c/?postID=115324#post115324

Παιδια καλησπερα και απο μενα....πριν λιγες μερες εφτασε κ το δικο μου mi4c το πηρα απο banggood.Ηρθε με μια,μαλλον,global miui κ το θεμα ειναι οτι ανεβαζει,χωρις πολυ χρηση,θερμοκρασια....πιστευω ειναι θεμα ρομ κ θελω να την αλλαξω.Μπορει αν ειναι ευκολο καποιος που ξεκλειδωσε bootloader με τον unofficial τροπο κ περασε την ελληνικη ρομ να κανει εναν οδηγο γιατι εκει στο xiaomi miui gr εχω χασει λιγο την μπαλα μιας κ δεν ειμαι κ τοσο ειδικος στο θεμα!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Παιδια καλησπερα και απο μενα....πριν λιγες μερες εφτασε κ το δικο μου mi4c το πηρα απο banggood.Ηρθε με μια,μαλλον,global miui κ το θεμα ειναι οτι ανεβαζει,χωρις πολυ χρηση,θερμοκρασια....πιστευω ειναι θεμα ρομ κ θελω να την αλλαξω.Μπορει αν ειναι ευκολο καποιος που ξεκλειδωσε bootloader με τον unofficial τροπο κ περασε την ελληνικη ρομ να κανει εναν οδηγο γιατι εκει στο xiaomi miui gr εχω χασει λιγο την μπαλα μιας κ δεν ειμαι κ τοσο ειδικος στο θεμα!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ποιον unofficial τροπο; Πού διάβασες κάτι τέτοιο;

παιδες ποια custom rom εχει τις μεγαλυτερες αποδοσεις σε antutu κ sot?

με υποστηριξη ελληνικων σε μενου κ γλωσσες εισαγωγης εννοειται

Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com