nasoduko Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 καλημερα ,εβαλα την cm13,1 αλλα το φλας της καμερας ειναι απενεργοποιημενο ,και δεν δινει επιλογη για ενεργοποιηση ,ετσι ειναι σε οσους την εχουν βαλει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 καλημερα ,εβαλα την cm13,1 αλλα το φλας της καμερας ειναι απενεργοποιημενο ,και δεν δινει επιλογη για ενεργοποιηση ,ετσι ειναι σε οσους την εχουν βαλει ? Μήπως εχεις ενεργοποιημένο το hdr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Μήπως εχεις ενεργοποιημένο το hdr; σωστος ο παιχτης !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εβαλα διπλα διπλα τα 2 mi4c και ενω εχουν ιδια rom, μεγιστη φωτεινοτητα και ιδιο χρωμα οθονης το ενα ειναι λευκοτερο απο το αλλο στην απεικονιση :P Δεν λεω οτι το αλλο ειναι μαπα απλα πιστευω δεν θα επρεπε να υπαρχει διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Εβαλα διπλα διπλα τα 2 mi4c και ενω εχουν ιδια rom, μεγιστη φωτεινοτητα και ιδιο χρωμα οθονης το ενα ειναι λευκοτερο απο το αλλο στην απεικονιση :P Δεν λεω οτι το αλλο ειναι μαπα απλα πιστευω δεν θα επρεπε να υπαρχει διαφορα... Ποιο είναι πιο πρόσφατης παραγωγής? ξέρεις? ή τα πήρες ταυτόχρονα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 ταυτοχρονα απο το yeso521 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 όχι δε χάνεις τίποτα . Σου χω στείλει και πμ αν θες βοήθεια. Κι η ρομ που χεις ειν σαβούρα από resselers.:p Το ειδα .Θελω να το δουλεψω λιγο με αυτη τη χαλια ρομ να το "μαθω" και οταν περασω στην ελληνικη ρομ θα μπορω να δω καλυτερα που και πΟσο βελτιωθηκε.Τελος του μηνα θα αποφασισω τι θα κανω.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 περασα την 13,1 ,μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος ,παρολο που δεν μου αρεσει το interface των mui με τρωει να δοκιμασω την gtv ,καποιος που εχει δοκιμασει και τις δυο ? στην 13,1 εχω περασει τον απεξ ,και μερικες φορες βλεπω λαγκ οταν παω να μπω στις εφαρμογες ,ενω μπαινει δεν μου τις δειχνει η μετα απο λιγο μου τις δειχνει απο την μιση σελιδα και κατω ,δεν ξερω αν φταιει η ρομ ,ο απεξ η καποια αλλη ρυθμιση , καλητερη καμερα αλλα και αυτονομια ποια εχει η cm η η mui ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 περασα την 13,1 ,μπορω να πω οτι ειμαι ικανοποιημενος ,παρολο που δεν μου αρεσει το interface των mui με τρωει να δοκιμασω την gtv ,καποιος που εχει δοκιμασει και τις δυο ? στην 13,1 εχω περασει τον απεξ ,και μερικες φορες βλεπω λαγκ οταν παω να μπω στις εφαρμογες ,ενω μπαινει δεν μου τις δειχνει η μετα απο λιγο μου τις δειχνει απο την μιση σελιδα και κατω ,δεν ξερω αν φταιει η ρομ ,ο απεξ η καποια αλλη ρυθμιση , καλητερη καμερα αλλα και αυτονομια ποια εχει η cm η η mui ? Δοκίμασε nova launcher!για κάμερα και μπαταρία πιστεύω ότι δοκιμαζεις και κρινεις γιατί ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Δοκίμασε nova launcher!για κάμερα και μπαταρία πιστεύω ότι δοκιμαζεις και κρινεις γιατί ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη. παντως ειμαι απο τους τυχερους με την δυαρα την ραμ και τον σονυ το αισθητηρα !! κατεβαζω την ελληνικη ,ετσι και αλλιως σπιτι σημερα να περασει και η ωρα χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 παντως ειμαι απο τους τυχερους με την δυαρα την ραμ και τον σονυ το αισθητηρα !! κατεβαζω την ελληνικη ,ετσι και αλλιως σπιτι σημερα να περασει και η ωρα χαχα Αφού έχεις χρονο τσεκαρε και την miui 8 του gkalen! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Αφού έχεις χρονο τσεκαρε και την miui 8 του gkalen! link????????? την βρηκα ,τι το ιδιαιτερο εχει ? Edited August 19, 2016 by nasoduko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 link????????? την βρηκα ,τι το ιδιαιτερο εχει ? Διαχείριση Ραμ(τέλεια σε 2gb)άψογη μπαταρία ,γρήγορη χωρίς να χάνει σε "ομορφιά" μιας και είναι miui! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Διαχείριση Ραμ(τέλεια σε 2gb)άψογη μπαταρία ,γρήγορη χωρίς να χάνει σε "ομορφιά" μιας και είναι miui! https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6100-ROM-Custom-Rom-for-Mi4c-Libra-MiUi7-6-2-18/#comments αυτην ειναι ετσι ?πρπει να περασω και το clean για τα 2gb ram ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/6100-ROM-Custom-Rom-for-Mi4c-Libra-MiUi7-6-2-18/#comments αυτην ειναι ετσι ?πρπει να περασω και το clean για τα 2gb ram ? Ναι!η κάθε εκδοση έχει και το ανάλογο clean zip!η διαδικασία είναι η ίδια. Edit:https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/11974-ROM-gkalen-ΜiUi8-6-8-18-ΟΔΗΓΟΣ-ΓΙΑ-ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ-ΚΑΙ-ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ-ΓΙΑ-C/ Edited August 19, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αυτο μεγαλωνει τον εσωτερικο χωρο στην ουσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αυτο μεγαλωνει τον εσωτερικο χωρο στην ουσια? thanks φιλος ,την περασα ,παω για σεταρισμα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Αυτο μεγαλωνει τον εσωτερικο χωρο στην ουσια? Ποιο εννοεις; το clean zip;αν ναι,καθαρίζει μερικές εφαρμογές που δεν χρειάζεται να έχουμε στην Ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- thanks φιλος ,την περασα ,παω για σεταρισμα :lol: Περιμένω εντυπώσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 (edited) Ποιο εννοεις; το clean zip;αν ναι,καθαρίζει μερικές εφαρμογές που δεν χρειάζεται να έχουμε στην Ρομ. ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Περιμένω εντυπώσεις! μια χαρα φαινεται ,θα δειξει σε κανα 2 μερες ,το μονο που δεν βρηκα ειναι πως επιλεγουμε ποιες επαφες να φαινονται update μετα μιας μερας ,δυστηχως σε καποιες εφαρμογες ο τροπος που τις κοβει η διαχειρηση της ραμ δεν δουλευει καταλληλα για εμενα ,μιας και εκοψε την εφαρμογη απο το ξυπνητηρι και δεν το αφησε να χτυπησει ,οποτε γυρναω παλι στην cm!! Edited August 20, 2016 by nasoduko update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angmar Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 παντως ειμαι απο τους τυχερους με την δυαρα την ραμ και τον σονυ το αισθητηρα !! Δεν υπάρχει άλλος αισθητήρας, μόνο Sony έχουν τα Mi4C. Επίσης με βάση αυτά που βλέπω στο δικό μου, δεν έχω πειστεί ότι ο Sony είναι καλύτερος απ τον Samsung που φοράει το Redmi Note 2. Μετριότητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 μια χαρα φαινεται ,θα δειξει σε κανα 2 μερες ,το μονο που δεν βρηκα ειναι πως επιλεγουμε ποιες επαφες να φαινονται update μετα μιας μερας ,δυστηχως σε καποιες εφαρμογες ο τροπος που τις κοβει η διαχειρηση της ραμ δεν δουλευει καταλληλα για εμενα ,μιας και εκοψε την εφαρμογη απο το ξυπνητηρι και δεν το αφησε να χτυπησει ,οποτε γυρναω παλι στην cm!! Απο κάμερα πως είναι σε σχέση με cm; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει άλλος αισθητήρας, μόνο Sony έχουν τα Mi4C. Επίσης με βάση αυτά που βλέπω στο δικό μου, δεν έχω πειστεί ότι ο Sony είναι καλύτερος απ τον Samsung που φοράει το Redmi Note 2. Μετριότητες. Κοιτά,απο δείγματα που είδα το redmi note 2 βγάζει πολύ καλες φωτο.Το note 3 pro με 16mp samsung σε χαμηλό φωτισμό ηταν απαράδεκτες για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) Απο κάμερα πως είναι σε σχέση με cm; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κοιτά,απο δείγματα που είδα το redmi note 2 βγάζει πολύ καλες φωτο.Το note 3 pro με 16mp samsung σε χαμηλό φωτισμό ηταν απαράδεκτες για εμένα. εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορες ,ισως γιατι οταν βγαζω φωτος εχω μια canon dslr χαχαχα παντως η καμερα που εχει η στοκ η κινεζικη νομιζω οτι ειναι ανωτερη ,,,, με βλεπω να κραταω την κινεζοαγγλικη... στην προσπαθεια να περασω σημερα αλλη ρομ εκανα και wipe στο συστεμ ,αφου την περασα και πηγε να ξεκινησει ,κολησε στο αρχικο λογκο ,απο εκεινη την ωρα τιποτα ,οτι προσπαθεια εκανα για bootloader rom απλα απετυχαν και συνεχιζε το κινητο ουτε να το βλεπει το πισι αλλα ουτε και να ξεκινησει ,βρηκα καποιο νημα και εκανα restore με εντολες στο adb και τελικα ανοιξε στην αρχικη official rom ,ξαναπερα το twpr που δινουν τα παιδια εδω ,εκανα κανονικα wipe αλλα οχι στο συστεμ ,περασα με την μια την 13,1 και τα gaps αλλα και παλι ξανακολησε στο λογκο ,δεν προχωραει παραπερα , ξερει καποιος τι συμβαινει η να βαλω την στοκ και να το αφησω οπως ειναι ... εντιτ΄μου το εκανε μονο στη μοκι ,στην 13,1 την περασε κανονικα .. Edited August 20, 2016 by nasoduko que Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 εγω προσωπικα δεν ειδα διαφορες ,ισως γιατι οταν βγαζω φωτος εχω μια canon dslr χαχαχα παντως η καμερα που εχει η στοκ η κινεζικη νομιζω οτι ειναι ανωτερη ,,,, με βλεπω να κραταω την κινεζοαγγλικη... στην προσπαθεια να περασω σημερα αλλη ρομ εκανα και wipe στο συστεμ ,αφου την περασα και πηγε να ξεκινησει ,κολησε στο αρχικο λογκο ,απο εκεινη την ωρα τιποτα ,οτι προσπαθεια εκανα για bootloader rom απλα απετυχαν και συνεχιζε το κινητο ουτε να το βλεπει το πισι αλλα ουτε και να ξεκινησει ,βρηκα καποιο νημα και εκανα restore με εντολες στο adb και τελικα ανοιξε στην αρχικη official rom ,ξαναπερα το twpr που δινουν τα παιδια εδω ,εκανα κανονικα wipe αλλα οχι στο συστεμ ,περασα με την μια την 13,1 και τα gaps αλλα και παλι ξανακολησε στο λογκο ,δεν προχωραει παραπερα , ξερει καποιος τι συμβαινει η να βαλω την στοκ και να το αφησω οπως ειναι ... εντιτ΄μου το εκανε μονο στη μοκι ,στην 13,1 την περασε κανονικα .. Ίσα ίσα σε αλλαγές Ρομ πρεπει να κάνουμε και wipe system!αφού άνοιξε είσαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasoduko Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 (edited) για αυτους που εχουνε βαλει cm13,1 ειναι και εσας απενεργοποιημενοι οι μεγαλοι πυρηνες ? edit :το φτιαξαμε και αυτο ... Edited August 20, 2016 by nasoduko ω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 για αυτους που εχουνε βαλει cm13,1 ειναι και εσας απενεργοποιημενοι οι μεγαλοι πυρηνες ? edit :το φτιαξαμε και αυτο ... Μέχρι τώρα ποιες Ρομ εχεις δοκιμάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts