Jump to content

Xiaomi Mi 4C

kiriakosk
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εβαλα την developer gtv και βλεπω να λειτουργουν μονο οι 4 απο τους 6 επεξεργαστες και σε συχνοτητα 1440ghz αντι για 1800.

Γιατι ειναι υποχρονισμενο?

(Σε σχεση με την stable εχει δυνατοτητα 4k video +περισσοτερες επιλογες για φωτογραφια)

Λογικά για καλύτερη διαχείριση μπαταρίας! Με το kernel adiutor γίνεται να τα βάλεις όπως πριν;

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το little cluster πάει μέχρι τα 1440, το big πάει στα 1824. Οπότε απλά απ ότι φαίνεται έχουν κλείσει τελείως το big για να κρατάει η μπαταρία παραπάνω. Δεν είναι υποχρονισμένο, αλλά "κομμένο".

Το little cluster πάει μέχρι τα 1440, το big πάει στα 1824. Οπότε απλά απ ότι φαίνεται έχουν κλείσει τελείως το big για να κρατάει η μπαταρία παραπάνω. Δεν είναι υποχρονισμένο, αλλά "κομμένο".

Αμα βάλεις performance mode ενεργοποιείται; τοτε αξίζει,γιατί οποίος θέλει οποτε θέλει το αλλάζει.

Μπορεί κανείς που έχει το κινητό να μας πει αν ανεβάζει θερμοκρασίες μετά από αρκετή ώρα χρήσης? ή ειναι δροσερό ?

Επίσης, έχει ωραία οθόνη ή τα χρώματα της είναι λίγο ξεθωριασμένα ?

Εσείς που το έχετε, συνολικά, είστε τελείως ευχαριστημένοι ?

Σορρυ για το δεύτερο ποστ αλλά εβδιαφερομαι για το κινητό και η γνώμη σας έχει σημασία, ειδικά τώρα που βγήκε νέα έκδοση miui...

Αμα βάλεις performance mode ενεργοποιείται; τοτε αξίζει,γιατί οποίος θέλει οποτε θέλει το αλλάζει.

Αυτό δυστυχώς δε το γνωρίζω γιατί έχω βγάλει τη MIUI απ το κινητό. Λογικά όμως είναι εύκολο να εξακριβωθεί με κάποιο πρόγραμμα σαν το CPU-Z

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σορρυ για το δεύτερο ποστ αλλά εβδιαφερομαι για το κινητό και η γνώμη σας έχει σημασία, ειδικά τώρα που βγήκε νέα έκδοση miui...

Ανάλογα τη χρήση. Αν σερφάρεις ή διαβάζεις κανένα pdf είναι μια χαρά. Αν παίζεις κάποιο βαρύ 3D παιχνίδι, θα ζεσταθεί σίγουρα. Δροσερό δε το λες με τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τα χρώματα της οθόνης προσωπικά μου φαίνονται αποδεκτά, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός σ αυτο τον τομέα.

Αυτό δυστυχώς δε το γνωρίζω γιατί έχω βγάλει τη MIUI απ το κινητό. Λογικά όμως είναι εύκολο να εξακριβωθεί με κάποιο πρόγραμμα σαν το CPU-Z

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ανάλογα τη χρήση. Αν σερφάρεις ή διαβάζεις κανένα pdf είναι μια χαρά. Αν παίζεις κάποιο βαρύ 3D παιχνίδι, θα ζεσταθεί σίγουρα. Δροσερό δε το λες με τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις.

Τα χρώματα της οθόνης προσωπικά μου φαίνονται αποδεκτά, αλλά δεν είμαι ιδιαίτερα απαιτητικός σ αυτο τον τομέα.

Αν επιτρέπεται ποια Ρομ εχεις τώρα;

Είχα για περίπου 2 μήνες την CM της TeamSuperluminal, κανένα παράπονο, πολύ ωραία rom και απροβλημάτιστη. Τώρα δοκιμάζω την MOKEE η οποία είναι ψιλοπαρόμοια. Την έχω εδώ και 2-3 μέρες και όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν.

Είχα για περίπου 2 μήνες την CM της TeamSuperluminal, κανένα παράπονο, πολύ ωραία rom και απροβλημάτιστη. Τώρα δοκιμάζω την MOKEE η οποία είναι ψιλοπαρόμοια. Την έχω εδώ και 2-3 μέρες και όλα βαίνουν καλώς προς το παρόν.

Δικός μας είσαι εσύ :p

Ουτε εγω παιζω παιχνιδια απλα ετρεξα antutu και εβγαλε 44κ μονο.

Ναι στην kernel εφαρμογη λεει για το little kai big. (τωρα αν ενεργοποιει το Big και ποτε δεν ξερω)

Τι γνωμη εχετε για την cm13 σε σχεση με τη miui?

Βλεπω οτι το miui cam εχει δυνατοτητα ληψης μεχρι 1/2sec μηπως στην cm ειναι 1sec η περισσοτερα?

Edited by giannis1_

Ναι στην kernel εφαρμογη λεει για το little kai big. (τωρα αν ενεργοποιει το Big και ποτε δεν ξερω)

Βλεπω οτι το miui cam εχει δυνατοτητα ληψης μεχρι 1/2sec μηπως στην cm ειναι 1sec η περισσοτερα?

Πάντως σε ένα συγκριτικό που είδα με το Mi4s το Mi4C έβγαλε 65κ στο antutu...

Επίσης από τι είδα έχει και FlyMe έκδοση για το Mi4C μέσω της σελίδας της Meizu. Και όσο είχα Meizu μου άρεσε αρκετά. Το λέω σε περίπτωση που θέλει κανείς να το δοκιμάσει..

Το μόνο μου παράπονο από τις custom roms σε σχέση με τη MIUI είναι το camera app. Στη MIUI σου επιτρέπει να ρυθμίζεις χειροκίνητα τον χρόνο έκθεσης, πράγμα το οποίο δεν υπάρχει καν στις custom :(

Η οθόνη του δεν έχει τα έντονα χρώματα της amoled αλλά είναι πολύ καλή. Στον ήλιο κανένα θέμα και η γωνία θέασης παρα πολύ καλη όπως και να το γυρίσεις. Με έντονη χρήση ζεσταίνεται (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να δημιουργεί πρόβλημα. Μπαταρία την ημέρα την βγαζεις. Μην φανταστείς τρελλα νούμερα όμως. ( εγώ έχω γύρω στις 3:30 με 4:00 ώρες Sot με normal χρήση με την τελευταία GTV)

Sent from my SM-T710 using Tapatalk

Ευχαριστω φιλε μου. Το θεμα ειναι οτι αυριο ειναι τελευταια μερα που δικαιουμαι αλλαγη και ετσι κιαλλιως δεν το κατεχω το θεμα με τα φλασαριαματα.Παντως αν δεν ειναι η επισημη ρομ τοτε μπορει σε αυτο να οφειλεται το χαλι της μπαταριας.Αν αλλαξω ρομ θα χασω κατι απο τις λειτουργιες του τηλεφωνου?Π.χ.Double tap to wake, η κατι αλλο.

όχι δε χάνεις τίποτα . Σου χω στείλει και πμ αν θες βοήθεια. Κι η ρομ που χεις ειν σαβούρα από resselers.

Εβαλα την developer gtv και βλεπω να λειτουργουν μονο οι 4 απο τους 6 επεξεργαστες και σε συχνοτητα 1440ghz αντι για 1800.

Γιατι ειναι υποχρονισμενο?

(Σε σχεση με την stable εχει δυνατοτητα 4k video +περισσοτερες επιλογες για φωτογραφια)

Σε ποια έκδοση της GTV το είδες αυτο; έχω την τελευταία του Ιούλη προς το παρόν και οι big πυρήνες δουλεύουν. Προσωπικά θα θελα να τους κλείσω τελείως, καθώς μου είναι περιττή οι επιπλέον δύναμή τους ακόμη και σε παιχνιδια, και θα γλιτώνω πολλή θερμοκρασία και μπαταρία, οπότε αν είν όπως τα λές να φάω λίγα MB στις διακοπές να κατεβάσω τη νέα :p

Ρίξε μια ματιά στο Kernel Adiutor. Στην MOKEE σε αφήνει να κλείσεις τελείως το big cluster. Πιθανότατα να μπορείς να το κάνεις και στη MIUI αυτό.

Πέρασα μόλις την GTV 6.8.11, δεν είχε root, πέρασα το Supersu απ το recovery και δε bootάρει. Το κανε σε κανεναν αλλο;

Ρίξε μια ματιά στο Kernel Adiutor. Στην MOKEE σε αφήνει να κλείσεις τελείως το big cluster. Πιθανότατα να μπορείς να το κάνεις και στη MIUI αυτό.

Μέχρι τώρα όχι δεν το αφήνει

Πέρασα μόλις την GTV 6.8.11, δεν είχε root, πέρασα το Supersu απ το recovery και δε bootάρει. Το κανε σε κανεναν αλλο;

Μέχρι τώρα όχι δεν το αφήνει

Ποια έκδοση supersu πέρασες;αν και νομίζω έχουν περάσει τα παιδιά το superuser!.

Στο θέμα με τους πυρήνες μήπως παιζει ρολο το custom kernel;

Ποια έκδοση supersu πέρασες;αν και νομίζω έχουν περάσει τα παιδιά το superuser!.

Στο θέμα με τους πυρήνες μήπως παιζει ρολο το custom kernel;

To supersu.zip που αποθηκευει η ρομ τους μεσα στο τηλ φλασαρα ρε συ. θα δοκιμασω αλλη ωρα μ αλλο, τωρα προς το παρον το χω αφησει αρουτάριστο γιατι το χρειαζομαι κι ειμαι διακοπες.

Για τους πυρήνες ναι, την απενεργοποιηση την εχουν σε καστομ κερνελς. Anyway δε με καιει, τους ρυθμιζα παντα στα 384MHz max και ειχα μεγαλη βελτίωση.

Καλησπέρα. Ένας συνάδελφος μου ζήτησε να του πάρω 2 κινητά για την γυναίκα του και τον ίδιο. Είχα κατά νου να του πάρω το infocus m560 το οποίο διαπίστωσα πως πλέον σταμάτησε να κυκλοφορεί. Κάνοντας μια γρήγορη αναζήτηση έπεσα Xiaomi mi4c που το έχει στα 119 το banggood και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα αγορά. Δεν με πειράζει να τους αλλάξω λογισμικό απλά θέλω να ξέρω αν δουλεύει απροβλημάτιστα το κινητό είτε με μαμά ρομ είτε με custom; Είστε ικανοποιημένοι από το κινητό; Την θεωρώ κορυφαία εταιρία την Xiaomi αλλά επειδή γενικά δεν παρακολουθώ τις εξελίξεις και δεν είναι εύκολο να γίνει έρευνα αγοράς τη συγκεκριμένη στιγμή, θα εκτιμούσα κάποιες απόψεις. Αν πάλι κάποιος πιστεύει πως θα μπορούσα να ρίξω μια ματιά σε 1-2 συσκευές ακόμη που να μην ξεπερνάν τα 150 δολάρια …

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αυτή τη στιγμή το banggood έχει ρίξει την τιμή στα 108,50 ΕΥΡΩ!!! από τις αποθήκες του στo Hong Kong (ΗΚ) δηλ. και τζάμπα και πιο γρήγορα...

Αν δεν έχεις παραγγείλει, κτύπα το...να ξέρεις όμως πως αν έχει την MIUI 8.0.16.0(LXKCN CI 20151104-SZ) stable όπως αυτά που στέλνει

το banggood από Κίνα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να την αλλάξεις.

Edited by DragonD
Άλλο ΗΚ (Hong Kong) κι άλλο UK (United Kingdom)!!!!

Αυτή τη στιγμή το banggood έχει ρίξει την τιμή στα 108,50 ΕΥΡΩ!!! από τις αποθήκες του στo Hong Kong (ΗΚ) δηλ. και τζάμπα και πιο γρήγορα...

Αν δεν έχεις παραγγείλει, κτύπα το...να ξέρεις όμως πως αν έχει την MIUI 8.0.16.0(LXKCN CI 20151104-SZ) stable όπως αυτά που στέλνει

το banggood από Κίνα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πρέπει να την αλλάξεις.

Μόνο 100-110 ευρώ για τέτοιο κινητό νομίζω πως δεν υπάρχει καλύτερη αγορά...

To supersu.zip που αποθηκευει η ρομ τους μεσα στο τηλ φλασαρα ρε συ. θα δοκιμασω αλλη ωρα μ αλλο, τωρα προς το παρον το χω αφησει αρουτάριστο γιατι το χρειαζομαι κι ειμαι διακοπες.

Για τους πυρήνες ναι, την απενεργοποιηση την εχουν σε καστομ κερνελς. Anyway δε με καιει, τους ρυθμιζα παντα στα 384MHz max και ειχα μεγαλη βελτίωση.

Τελικά φλάσαρα το τελευταιο επισημο supersu 2.76, μετά εγκατέστησα το supersu απ το playstore γιατι δεν υπήρχε, και όλα καλά με το root. Έβαλα και το kernel adiutor και με χαρά παρατήρησα πως πλέον υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των big πυρήνων, ενώ ο νέος governor τους απενεργοποιεί αυτόματα όταν δεν απαιτείται ώστε να τρέχουν την περισσότερη ώρα μόνο οι little. Πολύ καλή βελτίωση.

Τελικά φλάσαρα το τελευταιο επισημο supersu 2.76, μετά εγκατέστησα το supersu απ το playstore γιατι δεν υπήρχε, και όλα καλά με το root. Έβαλα και το kernel adiutor και με χαρά παρατήρησα πως πλέον υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης των big πυρήνων, ενώ ο νέος governor τους απενεργοποιεί αυτόματα όταν δεν απαιτείται ώστε να τρέχουν την περισσότερη ώρα μόνο οι little. Πολύ καλή βελτίωση.

Ωραια!μόλις εχεις μια ολοκληρωμένη άποψη Γράψε 2-3 λογια!

Ωραια!μόλις εχεις μια ολοκληρωμένη άποψη Γράψε 2-3 λογια!

Πριν ειχα την GTV 6.7.31, δε νομίζω να αλλάξει κάτι ιδιαίτερο μιας κ πριν ειχα τους big στο χαμηλό, αν δω αισθητή βελτίωση στην αυτονομία με τελείως κλειστούς τους big θα το αναφέρω!