NikoSoti Δημ. August 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2016 Έχεις ψάξει καθόλου στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας της miui ? Έχει αναλυτικούς οδηγούς εκεί.. --------------------------- Σκέφτομαι να πάρω από vickmall τη 2/16 έκδοση στα 120 ευρώ περίπου , για δεύτερη συσκευή. Τι λέτε, αξίζει ή η ram είναι οριακά; Συνήθως πόση ελεύθερη ram έχετε; Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 (edited) Εχω ψαξει ναι (ρωτησα τι μπορει να συμβαινει και δεν το εμφανιζει στο MiFlash και δεν με βοηθησαν), δοκιμασα μεσω adb και μεσω MiFlash και δεν καταφερα με κανενα απο τους 2 τροπους να περασω την TWRP. Μονο τον bootloader ξεκλειδωσα. ....................... Για την Ram απο ψαξιμο στο youtube, εχω δει οτι δεν εχουν καποια διαφορα τα 2GB/3GB. Το τεστ ηταν να ανοιγει εφαρμογες και μετα να τις επαναφορτωνει απο τη Ram. Το αποτελεσμα ειτε με 2 ειτε με 3 GB Ram κρατησε στη μνημη τον ιδιο αριθμο εφαρμογων και τις υπολοιπες τις φορτωνε απο την αρχη. Edited August 5, 2016 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Το usb debugging το ενεργοποίησες μετά την εγκατάσταση του MiPCSuite; Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον λόγο που δεν το βλέπει... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Ναι ανοιχτο το εχω... Στο MiPcSuit βλεπει τη συσκευη στο MiFlash ομως οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 Έκανες σωστά όλα τα βήματα που λέει στο "Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά)" ; Τέσπα, μου φαίνεται περίεργο... Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2016 http://en.miui.com/thread-221556-1-1.html το έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Το δοκίμασα εγώ το πρόγραμμα. Αρχικά βάζει τη συσκευή σε fastboot έπειτα κάνει flash twrp και τέλος κάνει root. Εμένα πάλι δεν δούλεψε το είχα κάνει και χειροκίνητα με εντολές στο adb... Γι αυτό ζητάω βοήθεια έχω τρελαθεί δεν μπορώ με κανένα τρόπο να το φτιάξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Το δοκίμασα εγώ το πρόγραμμα. Αρχικά βάζει τη συσκευή σε fastboot έπειτα κάνει flash twrp και τέλος κάνει root. Εμένα πάλι δεν δούλεψε το είχα κάνει και χειροκίνητα με εντολές στο adb... Γι αυτό ζητάω βοήθεια έχω τρελαθεί δεν μπορώ με κανένα τρόπο να το φτιάξω. Δοκιμασες άλλη θύρα, άλλο καλώδιο; Edit:αν δοκιμασεις να περάσεις άλλη ρομ με update.zip? Και μετά να ξανά προσπαθησεις; Edited August 6, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μολις δοκιμασα την GTV με ονομα update.zip. Δεν εγινε ισως να χρειαζεται wipe πρωτα αλλα αν δεν πετυχει θα αφησω τον πατερα μου χωρις τηλ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Μολις δοκιμασα την GTV με ονομα update.zip. Δεν εγινε ισως να χρειαζεται wipe πρωτα αλλα αν δεν πετυχει θα αφησω τον πατερα μου χωρις τηλ? :P Θέλει official rom με το "μαμά"recovery και όχι καινούργια(θα ξανά κλειδώσει ο bootloader) Edit: δοκιμασες άλλη έκδοση twrp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) http://en.miui.com/thread-228966-1-1.html Δοκιμασα και αυτον τον οδηγο με την εκδοση 3.0.0. Στο βημα 8, στην εντολη 'fastboot flash recovery.img' μου λεει: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. EDIT: Ανοιξα απο αλλο adb φακελο και δεχτηκε την εντολη fastboot αλλα λεει:unknown partition 'recovery.img' error: cannot determine image filename for 'recovery.img'.... εχω σωστα το twrp αρχειο σε ονομασια recovery.img ΕΛΑ ΡΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ TWRP :) (sry για τα κεφαλαια απλα ενθουσιαστηκα) Edited August 6, 2016 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 http://en.miui.com/thread-228966-1-1.html Δοκιμασα και αυτον τον οδηγο με την εκδοση 3.0.0. Στο βημα 8, στην εντολη 'fastboot flash recovery.img' μου λεει: 'fastboot' is not recognized as an internal or external command, operable program or batch file. EDIT: Ανοιξα απο αλλο adb φακελο και δεχτηκε την εντολη fastboot αλλα λεει:unknown partition 'recovery.img' error: cannot determine image filename for 'recovery.img'.... εχω σωστα το twrp αρχειο σε ονομασια recovery.img ΕΛΑ ΡΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ TWRP :) (sry για τα κεφαλαια απλα ενθουσιαστηκα) Ωραίος!!!!γραψε και τα βήματα αν θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Πηρα απο αυτον τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/?pageNo=1 τα: adb files, κατεβασα το MiPcsuit, ενεργοποιησα το usb debugging και περιμενα να βρει τη συσκευη στο MiPcsuit. Επειτα κατεβασα την twrp απο http://en.miui.com/thread-228966-1-1.html. Στο φακελο με τα adb αρχεια εβαλα το twrp v.3.0.0 και το ονομασα σε recovery.img. Στο φακελο παταμε στο κενο shift+right click και open command window here. Στη συνεχεια βαζουμε τη συσκευη σε fastboot mode ειτε ενω ειναι κλειστο πατωντας τα power+vol down ταυτοχρονα, ειτε γραφοντας στο command window την εντολη "adb reboot bootloader". Ακολουθως γραφουμε "fastboot devices", "fastboot oem unlock" και "fastboot oem device-info" εκει πρεπει να δειξει στο πεδιο "device unlocked:true". Τελος, "fastboot flash recovery recovery.img" οπου περναει την twrp και παταμε power+vol up για να μπει στο recovery. (Αρχικα δεν μου δουλευε το touch, το αφησα λιγη ωρα και μετα δουλεψε) Το θεμα που προεκυψε τωρα ειναι οτι αποτυγχανει να κανει install την gtv rom και εκανα και wipe/factory reset και δεν ανοιγει το τηλ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Πηρα απο αυτον τον οδηγο https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12556-%CE%9E%CE%B5%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-Bootloader-%CF%84%CE%BF%CF%85-MI-4c/?pageNo=1 τα: adb files, κατεβασα το MiPcsuit, ενεργοποιησα το usb debugging και περιμενα να βρει τη συσκευη στο MiPcsuit. Επειτα κατεβασα την twrp απο http://en.miui.com/thread-228966-1-1.html. Στο φακελο με τα adb αρχεια εβαλα το twrp v.3.0.0 και το ονομασα σε recovery.img. Στο φακελο παταμε στο κενο shift+right click και open command window here. Στη συνεχεια βαζουμε τη συσκευη σε fastboot mode ειτε ενω ειναι κλειστο πατωντας τα power+vol down ταυτοχρονα, ειτε γραφοντας στο command window την εντολη "adb reboot bootloader". Ακολουθως γραφουμε "fastboot devices", "fastboot oem unlock" και "fastboot oem device-info" εκει πρεπει να δειξει στο πεδιο "device unlocked:true". Τελος, "fastboot flash recovery recovery.img" οπου περναει την twrp και παταμε power+vol up για να μπει στο recovery. (Αρχικα δεν μου δουλευε το touch, το αφησα λιγη ωρα και μετα δουλεψε) Το θεμα που προεκυψε τωρα ειναι οτι αποτυγχανει να κανει install την gtv rom και εκανα και wipe/factory reset και δεν ανοιγει το τηλ :P Θέλει κάνα 10 λεπτό στην αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Παταω install επιλεγω την gtv και σε 2-3 sec failed. Συνδεσα και με usb otg ενα στικακι και δεν το βλεπει. (μηπως περναγα αλλη rom εκει να την δοκιμασω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Παταω install επιλεγω την gtv και σε 2-3 sec failed. Συνδεσα και με usb otg ενα στικακι και δεν το βλεπει. (μηπως περναγα αλλη rom εκει να την δοκιμασω) Ποια wipe/format έκανες;όταν αλλάζουμε έκδοση καλό είναι να κάνουμε και system. Δηλαδή από lollipop σε mm κτλ.σκετο fail γράφει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Ποια wipe/format έκανες;όταν αλλάζουμε έκδοση καλό είναι να κάνουμε και system. Εκανα advanced wipe (dalvik,system,data,cache). Να κανω και internal storage? αλλα μετα πως θα περασω τη rom στο κινητο? Γραφει με κοκκινα: Updater process ended with ERROR: 7 ERROR installing zip file '/sdcard/xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V75.4.0.zip' και πανω πανω Failed Edited August 6, 2016 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Με ποιά rom ήρθε το κινητό; Με ποιόν τρόπο έκανες unlock bootloader; Κάνε ένα ιστορικό γιατί θα στα βγάλουμε με το κουτάλι! :P Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Εκανα advanced wipe (dalvik,system,data,cache). Να κανω και internal storage? αλλα μετα πως θα περασω τη rom στο κινητο? Όχι ιντερναλ!εβαλες το τελευταίο twrp? Δοκίμασε να βάλεις άλλο zip (λογικά θα το δει ο υπολογιστής)αν θέλεις δοκίμασε και ένα reboot recovery μήπως έφαγε σκαλωμα Edited August 6, 2016 by savvas_p25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Με ποιά rom ήρθε το κινητό; Με ποιόν τρόπο έκανες unlock bootloader; Κάνε ένα ιστορικό γιατί θα στα βγάλουμε με το κουτάλι! :P Ειχε μια miui 7.κατι δεν θυμαμαι. (απο το yeso531 το πηρα, υποτιθεται ειχαν official αλλα ηταν γεματο κινεζιες) Εκανα unlock γραφοντας εντολες στο adb. Γραφοντας μετα fastboot oem device-info ελεγε οτι ειναι ξεκλειδωτο. (γενικα ο οδηγος που εγραψα πριν ηταν τα βηματα που ακολουθησα και πετυχε το unlock + twrp recovery) Εβαλα την εκδοση 3,0,0 της trwp Edited August 6, 2016 by giannis1_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 (edited) Άρα όχι με τον επισημο τρόπο. Οκ. Κάπου διάβασα ότι γίνεται κι έτσι αλλά θέλει προσοχή μεταξύ των reboots... Έχω μια δουλίτσα τώρα αλλά θα επιστρέψω για να το ψάξω. Edit: Νομίζω ότι πρέπει να ακολουθήσεις επακριβώς αυτόν τον οδηγό ---> Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) Edited August 6, 2016 by NikoSoti Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas_p25 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Ειχε μια miui 7.κατι δεν θυμαμαι. (απο το yeso531 το πηρα, υποτιθεται ειχαν official αλλα ηταν γεματο κινεζιες) Εκανα unlock γραφοντας εντολες στο adb. Γραφοντας μετα fastboot oem device-info ελεγε οτι ειναι ξεκλειδωτο. (γενικα ο οδηγος που εγραψα πριν ηταν τα βηματα που ακολουθησα και πετυχε το unlock + twrp recovery) Εβαλα την εκδοση 3,0,0 της trwp Βρηκες άκρη τελικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis1_ Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Δεν προχωρησα παρακατω εχω την TWRP 3.0.0 και δεν μπορει να κανει flash την GTV. Δλδ λετε να εγκαταστησω την 3.0.2 και να δω αν μετα γινετε κατι...θα το δοκιμασω αργοτερα γιατι εχω κανονισει κατι...ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guskok21 Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Έχεις ψάξει καθόλου στο φόρουμ της ελληνικής κοινότητας της miui ? Έχει αναλυτικούς οδηγούς εκεί.. --------------------------- Σκέφτομαι να πάρω από vickmall τη 2/16 έκδοση στα 120 ευρώ περίπου , για δεύτερη συσκευή. Τι λέτε, αξίζει ή η ram είναι οριακά; Συνήθως πόση ελεύθερη ram έχετε; Το πήρα κι εγώ σαν δεύτερη συσκευή και κοντευω να το κάνω πρώτη έτσι όπως πάει.. Κοίτα στα 120€ που είναι τα αξίζει και με το παραπάνω. Με περασμένη ελληνική developer MIUI 8 μου αφήνει γύρω στα 800 mb ελεύθερα, αλλά είναι έτσι φτιαγμένο όπου όσες εφαρμογές και να ανοίξεις η ελεύθερη ram κάτω από 400-450 mb δεν πέφτει αφού κλείνει πόρους από αλλού. Γενικώς για την τιμή που παίζει αυτή τη περίοδο, αν δεν σε ενοχλεί η μη επεκτάσιμη μνήμη θεωρώ ότι δύσκολα θα βρείς κάτι καλύτερο σε επιδόσεις, καμερα. Sent from my SM-A710F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. August 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2016 Αυτό σκεφτόμουν, ότι για sd808 και τέτοια κάμερα είναι ευκαιρία στα 120€ και με καλή υποστήριξη από software. Από την άλλη όμως θα ήθελα να σηκώνει βαριές εφαρμογές (τύπου pokemon-go), ώστε αν χρειαστεί να γίνει 1η συσκευή να μην έχω πρόβλημα! Ευχαριστώ για την απάντηση! :) Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts