gustom2008 Δημοσιεύτηκε August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2015 πουλησα το g2 μου και ψαχνω για δευτερο κινητο.αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι η μεγαλη αυτονομια και η υπαρξη Minimum 3gb ram.θελω κινητο αλαγκαριστο οπως ηταν και το g2 στην κιτκατ.τι προτεινετε?το Note 4 ειναι ευκολο στην καθημερινη χρηση του ή θα με δυσκολψει λογω μεγεθους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Η λέξη no lag δεν υπάρχει στο λεξικό των smartphones. Φυσικά κι εχουν όλα έστω και με στιγμιαία εμφάνιση. Το g2 ήταν μία άψογη πρόταση της lg στην εποχή του. Κινητά πού εγώ θα πρότεινα αν και δεν ξέρω σε τι χρήματά θέλεις να παίξεις,αν και βλέπω ότι ενδιαφέρεσαι και για note,είναι. Sony z3.πολύ καλό,κορυφαία αυτονομία όπως και στο g2,ποιοτική κατασκευή,πάρα πολύ καλή οθόνη. Galaxy note 4.εντάξει εδώ δεν θέλει και πολύ ψάξιμο.κορυφαίο με φοβερή οθόνη-κάμερα και φυσικά τις προσθήκες note.και στο μέγεθος παλεύεται. Galaxy s6.για μένα το κινητό της χρονιάς.μου τα χαλάει λίγο στην αυτονομία πού με δεδομένα μου χτυπάει 3-4 ώρες και με wifi 5ωρο στα στάνταρ. Κορυφαία οθόνη,ποιότητα κατασκευής,κάμερα,άνετο στο χέρι. Με την 5.1 πάει αφρός το τηλέφωνο κι οσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το βγάλουν κατώτερό,απλά δεν ισχύει. Εχω δοκιμάσει εξονυχιστικά όλες τις καλές ναυαρχίδες κι έχω καταλήξει σε αυτό πού θεωρώ εγώ καλύτερό. Οποιο πάντως κι αν πάρεις από τα τηλεφωνά πού προτίμησα να σού γράψω,θα το ευχαριστηθείς. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apathya Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Htc one m8 από μένα. Ειδικά με την lollipop, είναι το πρώτο κινητό που πιάνω και είναι smooth σαν iOS Παράθεση Proud HTC User! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Όπως τα είπε ο συμφορουμιτης ταξιδιώτης. Στο m8 αν καταλήξεις να μείνεις με την 4.4.4 διότι η Lollipop δεν του έκατσε τόσο καλά. Βέβαια υπόψη ότι και να πάρεις τώρα το χέρι πιο βαθιά στην τσέπη θα βάλεις λόγο capital control που όλα την ανηφόρα πήραν και ειδικά τεχνολογία. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Asus zenfone 2 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. August 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 Asus zenfone 2 +1 εχει και τα κουμπια εντασης απο πισω σαν το lg Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. August 23, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις.γλυκοκοιταζω το Note 4 , αλλα σκεφτομαι το μεγεθος του...το s6 μου αρεσει πολυ αλλα φοβαμαι την μπαταρια του...στο Ζ3 δεν μου αρεσε η οθονη του.για το zenphone 2 δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν μπορω να το δω απο κοντα...ειμαι σε διλημμα.να καταληξω σε note 4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 ευχαριστω για τις απαντησεις.γλυκοκοιταζω το Note 4 , αλλα σκεφτομαι το μεγεθος του...το s6 μου αρεσει πολυ αλλα φοβαμαι την μπαταρια του...στο Ζ3 δεν μου αρεσε η οθονη του.για το zenphone 2 δεν μπορω να εκφερω γνωμη γιατι δεν μπορω να το δω απο κοντα...ειμαι σε διλημμα.να καταληξω σε note 4? Αν δεν σε ενοχλεί η τιμή ναι ,αλλιώς προσπάθησε να δεις γνώμες και reviews για το zenfone 2 γιατί μιλάμε πραγματικά για κινητάρα και σε πολύ καλή τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metalwar Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα παιδια, επειδη δε θελω να ανοιξω 2ο ίδιο θέμα. Και είμαι στην ιδια φάση με το φίλο. Έχω ενα G2 το οποιο δε θελω να το πουλήσω γιατι είναι καλό το άτιμο. Η ιστορία μου έχει Note3 -> το πούλησα πριν κανα 6μηνο κ πηρα το G2 με σκοπό να πάρω το Note5 οταν βγει(!) Τώρα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να περιμένω το Note5? Να πάω για το Note4 που έχει πέσει η τιμή του; (και ποιο Note4? 4core snapdragod ή 8core exynos?) Να περιμένω oneplus2? Να περιμενω τα καινούρια nexus απο LG & Huawei? Huawei P8? LG G4? Κατι πηρε τ'αυτι μου και για HTC O2 :p Με ενδιαφέρει οπως και στο φίλο καλη αυτονομία πάνω απ'ολα. Μin 3GB RAM, μεχρι 5.7 οθονη οριακα (note) Να πω πως το S6 δε το εχω τσεκαρει καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. August 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2015 Καλησπέρα παιδια, επειδη δε θελω να ανοιξω 2ο ίδιο θέμα. Και είμαι στην ιδια φάση με το φίλο. Έχω ενα G2 το οποιο δε θελω να το πουλήσω γιατι είναι καλό το άτιμο. Η ιστορία μου έχει Note3 -> το πούλησα πριν κανα 6μηνο κ πηρα το G2 με σκοπό να πάρω το Note5 οταν βγει(!) Τώρα έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, τι με συμβουλεύετε να κάνω; Να περιμένω το Note5? Να πάω για το Note4 που έχει πέσει η τιμή του; (και ποιο Note4? 4core snapdragod ή 8core exynos?) Να περιμένω oneplus2? Να περιμενω τα καινούρια nexus απο LG & Huawei? Huawei P8? LG G4? Κατι πηρε τ'αυτι μου και για HTC O2 :p Με ενδιαφέρει οπως και στο φίλο καλη αυτονομία πάνω απ'ολα. Μin 3GB RAM, μεχρι 5.7 οθονη οριακα (note) Να πω πως το S6 δε το εχω τσεκαρει καθολου. Και εγώ αυτά περιμένω..όπως και το motorola x style Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. September 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2015 σε τι τιμες επαιζε το zenphone 2?ειναι καλη τιμη τα 339 που το εχει το e-shop.gr στο crazysundays?κατι διαβασα για θεμα με την μπαταρια του.ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts