kokolokor5a Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το ιδιο προβλημα ειχα και γω ,σε αλλο κινητο και διορθωθηκε οταν εβγαλα το screen protector. Νομιζω οτι υπαρχουν και καποια προγραμματα για screen calibration. Ψαξτο λιγο. Αλλιως μαλλον εισαι για digitizer. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Calibration δοκίμασα ήδη, και δεν βοήθησε. Screen protector δεν υπάρχει(εκτός και αν το έχουν βιδώσει γιατί δε φαίνεται να ξεκολλάει τίποτε παρόλο που κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι έχει:D:D). Με την εγγύηση μπορεί να γίνει τίποτα? Ένα χρόνο και 1-2 μήνες το έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokolokor5a Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Για την εγγυηση,ρωτησε το καταστημα απ οπου το πηρες . Αν το πηρες απο Κινα ,μεχρι 1 χρονο δινουν καποια καταστηματα νομιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Calibration δοκίμασα ήδη, και δεν βοήθησε. Screen protector δεν υπάρχει(εκτός και αν το έχουν βιδώσει γιατί δε φαίνεται να ξεκολλάει τίποτε παρόλο που κι εγώ αρχικά νόμιζα ότι έχει:D:D). Με την εγγύηση μπορεί να γίνει τίποτα? Ένα χρόνο και 1-2 μήνες το έχω. Συνηθως ολα τα κινεζικα εχουν ενα χρονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τελικά "βιδωμένο ήταν:lol::lol::lol: Το έβγαλα αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμη(ίσως να είναι ελάχιστα καλύτερα). Από εδώ το έχω πάρει και απ' ότι είδα στα παρελκόμενά του γράφει για 24 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Τελικά "βιδωμένο ήταν:lol::lol::lol: Το έβγαλα αλλά το πρόβλημα υπάρχει ακόμη(ίσως να είναι ελάχιστα καλύτερα). Από εδώ το έχω πάρει και απ' ότι είδα στα παρελκόμενά του γράφει για 24 μήνες. Το πρόβλημα που έχει η οθόνη του είναι ο περιορισμένος αριθμός δαχτύλων, που μπορεί να αναγνωρίσει. Ως επί το πλείστον, οι οθόνες αναγνωρίζουν 4-5 δάχτυλα. Το X5 αναγνωρίζει μέχρι 2, γι' αυτό και δε μπορεί να γράψει κάποιος γρήγορα κείμενο. Δεν έχει κάτι η οθόνη σου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το γνωρίζω αυτό, αλλά η συμπεριφορά αυτή δεν υπήρχε τόσο καιρό. Δηλαδή δεν γράφονταν για παράδειγμα αριθμοί με το παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο διαγραφής. Ούτε είχα πρόβλημα στην απάντηση κλήσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2017 Το γνωρίζω αυτό, αλλά η συμπεριφορά αυτή δεν υπήρχε τόσο καιρό. Δηλαδή δεν γράφονταν για παράδειγμα αριθμοί με το παρατεταμένο πάτημα στο πλήκτρο διαγραφής. Ούτε είχα πρόβλημα στην απάντηση κλήσεων. Μήπως σου έχει πέσει η συσκευή; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Όχι, ούτε έχει πέσει ούτε έχει πιεστεί πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Όχι, ούτε έχει πέσει ούτε έχει πιεστεί πουθενά. Α. Είδα και το βίντεο και το περίεργο είναι ότι, την πρώτη φορά που επιλέγεις το 6, δεν το κάνει. Από τη δεύτερη φορά και μετά "σκαλώνει".. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ναι, γιατί την πρώτη φορά ασκούσα λιγότερη πίεση στην οθόνη απ' ότι ασκώ συνήθως. Επειδή βέβαια με λιγότερη πίεση δεν έχω πρόβλημα, θα το αφήσω έτσι προς το παρόν γιατί δε θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο. Εγγύηση λογικά έχω για ένα 9μηνο ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2017 Ναι, γιατί την πρώτη φορά ασκούσα λιγότερη πίεση στην οθόνη απ' ότι ασκώ συνήθως. Επειδή βέβαια με λιγότερη πίεση δεν έχω πρόβλημα, θα το αφήσω έτσι προς το παρόν γιατί δε θέλω να μείνω χωρίς τηλέφωνο. Εγγύηση λογικά έχω για ένα 9μηνο ακόμη. Ε ναι, δεν είναι να μπλέκεις με αντιπροσωπίες στην Ελλάδα.. Από πρόσφατη "συνεργασία" με άλλη, δε μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος.. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Καλησπερα παιδες, εχω το ιδιο προβλημα που ανεφερε ενας φιλος μια σελιδα πριν, μετα απο αλλαγη digitizer . Παταει οπου ναναι μονο του. Αλλαξα 2,3 ρομ νομιζοντας οτι ειναι θεμα software αλλα τπτ. Οταν το βγαζω (ξεκολλαω) απο πανω απτην οθονη και το εχω στον αερα δουλεύει τελεια!! (Screen protector δεν εχω) Και ενα αλλο ξεχαστηκα με το spflash και εκανα format all και εχασα τα ιμει... Πως μπορω να επαναφερω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2017 Για επαναφορά του ΕΜΕΙ: μπαίνεις σε engineering mode πληκτρολογώντας στον αριθμό τηλεφώνου *#*#3646633#*#* μετά πας στο GPRS και γράφεις τα imei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pre7dator Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Τελικα βρηκα τι ηταν...ακουμπουσε η οθονη στο touch !!!!! Δεν τοχω ξαναδει σε αλλη συσκευή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Σήμερα παρέλαβα τη συσκευή από το service. Να θυμήσω ότι είχε πρόβλημα η οθόνη στο άγγιγμα. Τι αντικαταστάθηκε? Η μπαταρία! Φαίνεται λοιπόν ότι είναι πολύ ευαίσθητη η οθόνη σ' αυτή τη συσκευή. Προφανώς θα είχε φουσκώσει η μπαταρία(αν και δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα σ' αυτήν) και θα πίεζε την οθόνη. Δε μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο λόγο που θα μπορούσε να επηρεάζει η μπαταρία την οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Αν ήταν φουσκωμένη δεν θα φαινόταν; Από τη στιγμή που έχει αφαιρούμενη μπαταρία είναι εύκολο να το δεις. Για παρακολούθησέ το. Sent from my Moto X Play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dancer_69 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Δε μου φάνηκε φουσκωμένη, οπότε αν ήταν δε θα ήταν πολύ. Τώρα βέβαια δε μπορώ να το δω μιας και δε μου επεστράφη η μπαταρία. Εδώ βέβαια έβγαλαν το προστατευτικό οθόνης(δεν το είχα τοποθετήσει καλά απ' όταν το έβγαλα για να δω αν το πρόβλημα έχει σχέση με αυτό) και το κράτησαν. Και έβαλαν μια πολύ λεπτή ζελατίνα που δεν είναι προστατευτικό βέβαια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Καλησπέρα. Σε ενα Doogee X5 που έχω αγοράσμενο Δεκεμβριο 2015 πώς θα καταλάβω αν είναι v1 ή v2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Έχει προμηθευτεί πρόσφατα κάποιος μπαταρία; Ελλάδα, Κίνα, οπουδήποτε... Έχω 2 Χ5 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου και στα συνήθη μαγαζιά δείχνουν ότι δεν έχουν στοκ. Στάλθηκε από το S168 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2017 Στο aliexpress θα βρεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Κάποια μπαταρία που λένε ότι είναι 3100mah και είναι κόκκινη έχει δοκιμαστεί από κάποιον άλλο; Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Κάποια μπαταρία που λένε ότι είναι 3100mah και είναι κόκκινη έχει δοκιμαστεί από κάποιον άλλο; Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την έχω παραγγείλει από aliexpress, όταν φτάσει θα δώσω εντυπώσεις Στάλθηκε από το S168 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
misterbean Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Σε περιμένω λοιπόν. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrVasilis Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Σε περιμένω λοιπόν. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το X5 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαρέλαβα δύο κόκκινες, μια είχε 35% όταν την άνοιξα, ή άλλη 85%. Η δεύτερη νομίζω ότι κρατάει περισσότερο, αλλά και οι δύο σίγουρα πάνε πιο πολύ από την αρχική. Για τα 5 ευρώ που πλήρωσα την καθεμιά, άξιζαν μια και έδωσαν νέα ζωή στα κινητά μου. Στάλθηκε από το Lenovo TAB 2 A10-70F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts