Jump to content

Doogee X5 Galicia

telefoneri
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλά, αν δω εγώ στα στατιστικά 7 ώρες οθόνη, θα κάνω ανοιχτό πάρτι στην πλατεία :lol:

Θα περάσω αναβάθμιση κάποια στιγμή. Αν δεν φτιάξει, πάω για άλλο κινητό.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σήμερα παρέλαβα το σετ θηκη-τζαμακι + θήκη σιλικόνης, μπορώ να πω ότι είναι καλής ποιότητας. Το παράξενο είναι ότι οι θήκες φύγανε από Κίνα μια βδομάδα πριν το κινητό και έφτασαν μια εβδομάδα μετά

Δεν πιστεύω πως οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις(που πρόκειται κυρίως για μικροδιορθώσεις σε bugs) μπορεί να βαρύνουν τόσο το τηλέφωνο. Να ήταν καμία νέα έκδοση του Android ίσως. Με τη 13 είσαι δηλαδή;

Καλη χρονια με Υγεια.Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ V17 αλλα δεν μπορω να την κανω γιατι χθες εκανα root.

Καλη χρονια με Υγεια.Σημερα μου εβγαλε αναβαθμιση μεσω ΟΤΑ V17 αλλα δεν μπορω να την κανω γιατι χθες εκανα root.

Στο δικό μου με v15 δεν έχει βγάλει τίποτα

Λογικά πρέπει να περάσω την v16 με flash και μετα

Δηλαδη οσοι ειναι στην v15 μενουν σε αυτην χωρις να γινετε να κανουν την αναβαθμιση se v16 και μετα σε v17???

Για ποιο λογο γινετε αυτο??

@johnkou μπορεις να γραψεις εναν μινι οδηγο για το περασμα της v16??που βρηκες οδηγους,flash tool κτλ...

Δεν πιστεύω πως οι συγκεκριμένες αναβαθμίσεις(που πρόκειται κυρίως για μικροδιορθώσεις σε bugs) μπορεί να βαρύνουν τόσο το τηλέφωνο. Να ήταν καμία νέα έκδοση του Android ίσως. Με τη 13 είσαι δηλαδή;

καλή χρονιά

στο pro με τις τελευταίες αναβαθμίσεις δεν είχα τόση καλή αυτονομία όσο με την αρχική έκδοση

και έτσι είμαι τώρα στο pro χωρίς καμία αναβαθμιση και έχω καλύτερη αυτονομία.

με gsam το έλεγξα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στο δικό μου με v15 δεν έχει βγάλει τίποτα

Λογικά πρέπει να περάσω την v16 με flash και μετα

Κατέβασε από εδώ την v17 κατευθείαν

https://yadi.sk/d/x0jLJv8BmbnF8

Μανώλης

Το παρόν θέμα είναι για το απλό X5. Επίσης το gsam δεν αποτελεί πιστεύω τον ιδανικότερο τρόπο να μετρήσεις κατανάλωση γιατί εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους. Π.χ. αν κάνεις επανεκκίνηση έχει χάσει τη μέτρηση που έκανε μέχρι τότε. Αρκετές φορές παρατηρώ να αναγράφει λάθος(μικρότερο) χρόνο οθόνης από ότι θα στατιστικά του λειτουργικού. (Gsam pro χρησιμοποιώ).

Για το Χ5, με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν έχει νόημα η επιστροφή στις αρχικές εκδόσεις. Πέρα από την απόδοση/αυτονομία που με τη χρήση που κάνω μου φαίνεται πάρα πολύ καλή, η έκδοση 15 διορθώνει και προβλήματα του στυλ συμβατότητας ελληνικών εφαρμογών από το playstore. Π.χ όταν το πήρα η εφαρμογή της Vodafone δεν γινόταν να εγκατασταθεί από το playstore και χρειαζόταν πατέντα. Μετά την αναβάθμιση Όλα καλά.

Καλή χρονιά να έχουμε.

Χρόνια πολλά καλή χρονιά

Κατέβασε από εδώ την v17 κατευθείαν

https://yadi.sk/d/x0jLJv8BmbnF8

Εσύ έτσι το έκανες ή καλύτερα ν16 και μετά ν17;

Χρόνια πολλά καλή χρονιά

Εσύ έτσι το έκανες ή καλύτερα ν16 και μετά ν17;

Αθήνα Θεσσαλονίκη μέσω Ιωαννίνων ή κατευθείαν.

Χρόνια πολλά

Μανώλης

Το παρόν θέμα είναι για το απλό X5. Επίσης το gsam δεν αποτελεί πιστεύω τον ιδανικότερο τρόπο να μετρήσεις κατανάλωση γιατί εξαρτάται και από άλλες παραμέτρους. Π.χ. αν κάνεις επανεκκίνηση έχει χάσει τη μέτρηση που έκανε μέχρι τότε. Αρκετές φορές παρατηρώ να αναγράφει λάθος(μικρότερο) χρόνο οθόνης από ότι θα στατιστικά του λειτουργικού. (Gsam pro χρησιμοποιώ).

Για το Χ5, με βάση τη δική μου εμπειρία, δεν έχει νόημα η επιστροφή στις αρχικές εκδόσεις. Πέρα από την απόδοση/αυτονομία που με τη χρήση που κάνω μου φαίνεται πάρα πολύ καλή, η έκδοση 15 διορθώνει και προβλήματα του στυλ συμβατότητας ελληνικών εφαρμογών από το playstore. Π.χ όταν το πήρα η εφαρμογή της Vodafone δεν γινόταν να εγκατασταθεί από το playstore και χρειαζόταν πατέντα. Μετά την αναβάθμιση Όλα καλά.

Καλή χρονιά να έχουμε.

για την επανεκκίνηση το ξέρω

στο pro χωρίς αναβαθμίσεις κράταγε φουλ μία μέρα.με αναβαθμίσεις είχα θέμα

αυτό το είχα παρατηρήσει και στο απλό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και πάλι, είναι λίγο μπακάλικο έτσι. Σου παρουσίαζε παραπάνω κατανάλωση σε αναμονή; Λιγότερο χρόνο οθόνης; Είχες ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές περασμένες; Μία εφαρμογή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και ο λόγος που το αμφισβητώ δεν είναι ότι δεν θέλω να σε πιστέψω. Περισσότερο η χρήση με το δικό μου X5 (απλό) με περασμένη την έκδοση 15, μου βγάζει την μία μέρα άνετα, ενώ αν φάω σχεδόν όλη τη μπαταρία φτάνει και 1,5 μέρα που με κάνει να είμαι λίγο επιφυλακτικός με το συμπέρασμά σου. Και με συγκεκριμένα νούμερα οθόνης και κλήσεων ( τουλάχιστον 5 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεων σε μία φόρτιση). Συν το άλλο που σου είπα, πως τέτοιες μικροβελτιώσεις στο λειτουργικό δεν αλλάζουν κάτι δραματικά, που να είναι σε βαθμό να επηρεάσει τόσο πολύ την αυτονομία.

Και πάλι, είναι λίγο μπακάλικο έτσι. Σου παρουσίαζε παραπάνω κατανάλωση σε αναμονή; Λιγότερο χρόνο οθόνης; Είχες ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές περασμένες; Μία εφαρμογή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και ο λόγος που το αμφισβητώ δεν είναι ότι δεν θέλω να σε πιστέψω. Περισσότερο η χρήση με το δικό μου X5 (απλό) με περασμένη την έκδοση 15, μου βγάζει την μία μέρα άνετα, ενώ αν φάω σχεδόν όλη τη μπαταρία φτάνει και 1,5 μέρα που με κάνει να είμαι λίγο επιφυλακτικός με το συμπέρασμά σου. Και με συγκεκριμένα νούμερα οθόνης και κλήσεων ( τουλάχιστον 5 ώρες οθόνη και 1 ώρα κλήσεων σε μία φόρτιση). Συν το άλλο που σου είπα, πως τέτοιες μικροβελτιώσεις στο λειτουργικό δεν αλλάζουν κάτι δραματικά, που να είναι σε βαθμό να επηρεάσει τόσο πολύ την αυτονομία.

στο θέμα του pro έχω ανεβάσει φωτό από gsam με τίς ίδιες εφαρμογές να τρέχουν στο παρασκήνιο

με αναβάθμισή δεν είχα ούτε την μέρα χωρίς αναβάθμιση μου έφτανε και για την επόμενη

για το απλό έχει κάποιος το recovery για να το φλασάρο και να το κάνω ροοτ μπορεί να τα ανεβάσει θέλω να λειτουργώ hibernation

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, αλλά το να είσαι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που έχει πρόβλημα μετά από αναβάθμιση, δεν αποτελεί τεκμήριο για το ότι η νεότερη έκδοση του λογισμικού είναι πιο βαριά και ενεργοβόρα. Επίσης ακόμα δεν μας είπες για ποια έκδοση μιλάς, όπως επίσης συνεχίζεις να γράφεις για τη συγκεκριμένη εμπειρία που έχεις από το pro, ένα τηλέφωνο με διαφορετικό εντελώς soc.

Να ρωτήσω κάτι. Με ποιο τρόπο επέστρεψε στην αρχική έκδοση καταργώντας την αναβάθμιση; Φλάσαρες το λογισμικό;

Edited by Mark_K

Πάντως, γνωρίζοντας ότι η μπαταρία δεν είναι 2400mAh, αν δεν το αφήνω από τα χέρια μου, δεν παίζει να βγάλει τη μέρα. Χρειάζομαι 2 φορτίσεις. Χωρίς root, με update στα google services, με την v15, κάνει σχεδόν όλα όσα θέλω. Τα υπόλοιπα μάλλον δεν τα έχω ψάξει αρκετά. Μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, για τα χρήματα που έδωσα.
Huawei Nova 5T

Επειδή η έκφραση "δεν το αφήνω από τα χέρια μου" είναι κάτι υποκειμενικό, καλό θα ήταν την επόμενη φορά να δεις πόση ώρα είχες ανοιχτή την οθόνη πριν το βάλεις για φόρτιση.

Επειδή η έκφραση "δεν το αφήνω από τα χέρια μου" είναι κάτι υποκειμενικό, καλό θα ήταν την επόμενη φορά να δεις πόση ώρα είχες ανοιχτή την οθόνη πριν το βάλεις για φόρτιση.

Στην κυριολεξία δεν το αφήνω. Δηλαδή, ξεκινάω τη χρήση με >90% και το αφήνω όταν φτάσει ~10%. Επίσης, όταν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ, βγάζω τις κάρτες, για να γλυτώνω λίγη ακτινοβολία.

Huawei Nova 5T

Στην κυριολεξία δεν το αφήνω. Δηλαδή, ξεκινάω τη χρήση με >90% και το αφήνω όταν φτάσει ~10%. Επίσης, όταν το χρησιμοποιώ τόσο πολύ, βγάζω τις κάρτες, για να γλυτώνω λίγη ακτινοβολία.

Υπάρχει και η λειτουργία πτήσης..

Ναι, απλά από περιέργεια σε ρώτησα πόσο screen on time έχεις. Κυρίως επειδή το δικό μου τα πηγαίνει άριστα στην αυτονομία και βγάζει σταθερά πάνω από 4 ώρες οθόνη, τη στιγμή που άλλοι έχουν χειρότερη αυτονομία.

Όπως σου είπε ο φίλος από πάνω, το flight mode είναι ευκολότερο από το να βγάλεις τις κάρτες και έχει το ίδιο αποτέλεσμα. Επίσης ακτινοβολία μεγάλη έχεις όταν πραγματοποιείς κλήση ή σύνδεση δεδομένων (mobile data). Αν το έχεις σε αναμονή και συνδέεται με Wi-Fi δεν έχεις τόσο μεγάλο περίβλημα ώστε να χρειαστεί να απενεργοποιείς τις κάρτες.

Αυτό με πόσο αυτονομία έχει το κάθε τηλέφωνο ή πόσο οθόνη έχει διαφέρει πολύ από χρήστη σε χρήστη, άλλο να σερφαρω σε forum και να διαβάσω και άλλο να μπαίνω να βλέπω φωτογραφίες βίντεο και site με πολλά παράθυρα,

Στο dg310 που δουλεύω εγώ ( γιατί το χ5 το έχει η γυναίκα μου) μου βγάζει από 3+ ώρες μέχρι και 5 ώρες

Έχει βάλει κάνεις την ν17; Σε εμένα μου βγάζει λάθος αρχείο scatter

Σαφώς διαφέρει ανάλογα με τη χρήση. Αλλά εδώ υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά. Εγώ βγάζω από 4 έως 6 ώρες ανάλογα με το πόσο το χρησιμοποιώ για κλήσεις και πόσο mobile internet και άλλος μπορεί να μην βγάζει ούτε 2 ώρες.

Κι εγώ που δοκίμασα για την 17 τα ίδια. Πρόβλημα με checksum βγάζει. Δε βαριέσαι..

Πάω να την φλασαρω και όταν διαλέγω το scatter file μου λέει ότι είναι λάθος,

Στο ρωσικό site που την έβαλε ένας είδα στις φωτογραφίες που ανέβασε ότι στις ρυθμίσεις του έχει μια επιλογή ακόμα και το ίδιο στην μπαταρία

πρεπει να εινι τροποποιημενη rom

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=692610&view=findpost&p=45763972

Edited by giannnis12