bill27 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Καλησπερα και παλι τα ειπαμε με την σελινα στο βικμαλ στο τσατ και μου ειπε να ξαναπερασω τη ρομ με το φλαση τουλ κατεβασα την ρομ και το φλας τουλ αλλα μου βγαζει μηνυμα invalid scatter file 8417 αυτο που με προβληματιζει αφου δεν ανοιγει το τηλ πως θα περασω την ρομ. Δεν χρειαζεται να ειναι ανοιχτο το τηλ.οταν φλασαρεις την ρομ,απλα βαζεις -βγαζεις μπαταρια η το συνδεεις και το αποσυνδεεις απο το usb drivers βρηκες?τους περασες??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Η ρομ περνάει ετσι και αλλιως με κλειστό τηλέφωνο.Μηπως δε κατέβηκαν σωστά τα αρχεία; Δες και http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 οδηγίες για το φλασάρισμα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παλι τα ιδια οταν βαζω τον scatter file μου βγαζει invalid scatter file 8417 drivers βρηκες?τους περασες??? τους πηρα απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 τι να κανω ρε παιδια εχω τρελαθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 παλι τα ιδια οταν βαζω τον scatter file μου βγαζει invalid scatter file 8417 τους πηρα απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405 τι να κανω ρε παιδια εχω τρελαθει. Τοτε προφανώς πρέπει να βρεις κάποια άλλη rom για το κινητό που να έχει έγκυρο scatter file! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τοτε προφανώς πρέπει να βρεις κάποια άλλη rom για το κινητό που να έχει έγκυρο scatter file! κατεβασα και απο νεεντρομ και ντοτζε απο που να τη βρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τι επεξεργαστή έχεις; (Σορρυ δεν ξέρω ποιον ακριβώς έχει αυτό το κινητό!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Τι επεξεργαστή έχεις; (Σορρυ δεν ξέρω ποιον ακριβώς έχει αυτό το κινητό!) στην 1 σελιδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=421296 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 στην 1 σελιδα Ωπ! Σορρυ ξέχασα!! :( ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- κατεβασα και απο νεεντρομ και ντοτζε απο που να τη βρω. Βρικα μια rom, την κατεβαζω τώρα να δω αν έχει το συγκεκριμένο αρχειο, αν ναι τοτε θα στειλω το link! :) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωπ! Σορρυ ξέχασα!! :( ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βρικα μια rom, την κατεβαζω τώρα να δω αν έχει το συγκεκριμένο αρχειο, αν ναι τοτε θα στειλω το link! :) Οκ εχει το αρχειο!!! Να το link! : https://drive.google.com/file/d/0B49C-pzkR8bNQU9jNHp1WWhfaDA/view?pref=2&pli=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Οκ εχει το αρχειο!!! Να το link! : τα ιδια και με αυτο φιλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 καμια λυση ρε παιδια ειναι αναγκη:( Σου επεσε πουθενα η μηπως χτυπηθηκε καταλαθως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Σου επεσε πουθενα η μηπως χτυπηθηκε καταλαθως; οχι το εκλεισα το πρωι και πηγα να το ανοιξω μετα απο 2 ωρες και δεν ανοιγε αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ποια έκδοση sp flash tools χρησιμοποιείς; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 οχι το εκλεισα το πρωι και πηγα να το ανοιξω μετα απο 2 ωρες και δεν ανοιγε αυτα. Δεν ξερω φιλε... Δεν μπορω να σκεφτω τι μπορει να εχει παθει... :( ----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- οχι το εκλεισα το πρωι και πηγα να το ανοιξω μετα απο 2 ωρες και δεν ανοιγε αυτα. Σιγουρα εχεις το απλο και οχι το pro; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ποια έκδοση sp flash tools χρησιμοποιείς; εχω βαλει πολλες με τα ιδια αποτελεσμα το εκανα και σε αλλο υπολογιστη με τα ιδια αποτελεσματα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σιγουρα εχεις το απλο και οχι το pro; εε.. ναι σιγουρα αλλα τη σχεση εχει αυτο με το φλας τουλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 εχω βαλει πολλες με τα ιδια αποτελεσμα το εκανα και σε αλλο υπολογιστη με τα ιδια αποτελεσματα. ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εε.. ναι σιγουρα αλλα τη σχεση εχει αυτο με το φλας τουλ? Το απλο εχει διαφορετικο επεξεργαστη απο το pro, που σημαινει πως δεν μπορεις να φλασαρεις τη rom του απλου στο pro και το αντιστροφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Το απλο εχει διαφορετικο επεξεργαστη απο το pro, που σημαινει πως δεν μπορεις να φλασαρεις τη rom του απλου στο pro και το αντιστροφο δεν εφτασα ακομα εκει εδω δεν μου φορτωνει το φλας το scatter file αυτο ειναι το προβλημα τωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 δεν εφτασα ακομα εκει εδω δεν μου φορτωνει το φλας το scatter file αυτο ειναι το προβλημα τωρα. Κοιταξε, (θα προσπαθησω να σε κανω να καταλαβεις τι λεω) το απλο εχει διαφορετικο επεξεργαστη απο το pro , δηλαδη και διαφορετικο scatter file αντιστοιχα. Αυτο σημαινει πως αν πας να φλασσαρεις το pro με το scatter του απλου, το προγραμμα θα σε βγαλει οτι υπαρχει σφαλμα γιατι το αρχειο δεν ειναι καταλληλο για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Καταλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτά. Είναι flashtool που υποτίθεται ότι κάνει και το σωστό "MT6580_Android_scatter.txt". Αν είναι ανεβάζω και τη V13 της official rom αν τη θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Κοιταξε, (θα προσπαθησω να σε κανω να καταλαβεις τι λεω) το απλο εχει διαφορετικο επεξεργαστη απο το pro , δηλαδη και διαφορετικο scatter file αντιστοιχα. Αυτο σημαινει πως αν πας να φλασσαρεις το pro με το scatter του απλου, το προγραμμα θα σε βγαλει οτι υπαρχει σφαλμα γιατι το αρχειο δεν ειναι καταλληλο για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη. Καταλαβες; κοιταξε φιλε μου τι διαδικασια του φλας τουλ ανοιγης το προγραμμα και περνας το scatter file τις ρομ και αν ολα πανε καλα τοτε κανης την συνδεση του κινητου καταλαβες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δοκίμασε να κατεβάσεις αυτά. Είναι flashtool που υποτίθεται ότι κάνει και το σωστό "MT6580_Android_scatter.txt". Αν είναι ανεβάζω και τη V13 της official rom αν τη θες. το MT6580_Android_scatter.txt το αντοικαθιστω μεσα στην ρομ η το παιρνω απο το ζιπ που κατεβασα και κατι αλλο μηπως εχεις usb driver γιατι βαζω βγαζω usb δεν παιρνω καμια ενδειξη οτι συνδεθηκε το τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Δες εδώ τι λέει : http://braineatingcom.blogspot.pt/2015/10/doogee-x5-official-firmware-and.html Αν ανοίξεις το link με τα αρχεία έχει γενικά ότι χρειάζεσαι. Από εκεί το είχα πάρει κι εγώ. Ανέβασα τους drivers πάντως εδώ : https://www.dropbox.com/s/ba8w4oq0wk9un5y/01-Android_CDC_Driver.zip?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basebil Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Δες εδώ τι λέει : http://braineatingcom.blog...mware-and.html Αν ανοίξεις το link με τα αρχεία έχει γενικά ότι χρειάζεσαι. Από εκεί το είχα πάρει κι εγώ. Ανέβασα τους drivers πάντως εδώ : https://www.dropbox.com/s/...river.zip?dl=0 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου αλλα το κινητο ειναι νεκρο οτι και να κανω δεν μπορω να το συνδεσω στο pc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aanastasopoulos Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια φιλε μου αλλα το κινητο ειναι νεκρο οτι και να κανω δεν μπορω να το συνδεσω στο pc. Ωχ άρχισαν οι πρώτοι θάνατοι ! Από τι τελικά ? έτσι στα καλα καθούμενα χωρις καμία πτώση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ωχ άρχισαν οι πρώτοι θάνατοι ! Από τι τελικά ? έτσι στα καλα καθούμενα χωρις καμία πτώση ? Φιλε μου σε ολες τις μαρκες υπαρχουν θυματα........το παραξενο που το βρισκεις? Θες να σου πω τωρα για συσκευη των 800 ευρο που ουτε μερα δεν δουλεψε..... Και εδω εχουμε να κανουμε με συσκευη του 50ρικου.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Μinideal και Βικμαλλ δεν εχουν κομματια στην αποθηκη τους. Φοβαμαι να ρωτησω τα αλλα καταστηματα !!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts