WitchKing Δημ. December 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2015 κοίτα έχω σίγουρα hibernation manager από playstore και σε demo version την δουλεία του την κάνει. επίσης έχω all in one toolbox και έχω απενεργοποιήσει όσες εφαρμογές δεν θέλω σε παρασκήνιο ανοίγεις την app και πας εργαλειοθήκη =>έναρξη και επιλέγεις ποιες εφαρμογές(χρήστη+συστήματος) θες να μην λειτουργούνε στο παρασκήνιο.... και να ξεκινάνε μόνο αυτές. επίσης αυτή η εφαρμογή κάνει και για cleaner αξίζει σαν εφαρμογή.... και για ram ίσως είναι αυτό δεν ξέρω είμαι με nova Δεν έχω βάλει κάτι για να κλείνει εφαρμογές. Γενικά δεν είμαι πολύ του σκαλίσματος πλέον :rolleyes: με ποιο update είσαι?έχεις hibernate?εγώ φωτεινότητα είμαι στο 75-80% εσύ? δεν το έχω στο 100% εγκατέστησα πολλούς launcer αλλά ο nova με κάλυψε v15 με αυτόματη φωτεινότητα οθόνης. Στο 100% σίγουρα δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Tι είναι το hibernate; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Tι είναι το hibernate; Ληθαργο. Μετα απο ενα χρονικο διαστημα να σβηνει η οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Ληθαργο. Μετα απο ενα χρονικο διαστημα να σβηνει η οθονη Αυτό που περιγράφεις είναι ο ύπνος (sleep) Ο λήθαργος είναι πιο παρεμβατική διαδικασία. Έβαλα το Greenify στο αυτόματο να δω τι θα κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Βγήκε καινούρια έκδοση στο Antutu και προφανώς άλλαξε ή κλίμακα, και το X5 τσίμπησε λίγο στο σκορ. Όχι ότι παίζει κανένα ρόλο, αλλά είναι ευχάριστο να ξεπερνά το "ψυχολογικό" όριο των 20.000 κάπως πιο άνετα. http://s22.postimg.org/8x1i5efxd/Screenshot_2015_12_09_12_54_56.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Οντως με τη νέα αναβάθμιση το antutu βγαζει υψηλότερο σκορ! Το ταμπλετ που έχω από 9050 πήγε 11003 (είναι low end tablet) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Δεν παίζει ρόλο ουσιαστικό, καθώς έχει μεταβληθεί εντελώς η κλίμακα. Αλλά λιγάκι έχω μπερδευτεί. Υπάρχει και ένα Moto E 2ης γενιάς εδώ πέρα, που θεωρητικά είναι πιο δυνατό από το X5. Πριν την αναβάθμιση έβγαζε 22χιλ και κάτι και τώρα πάει πάνω από 26χιλ. Ωστόσο στο 3D πετυχαίνει πολύ χειρότερο σκορ από το Χ5, περίπου το 1/3. Και πραγματικά το τεστ που δείχνει κάτι έναν κήπο σέρνεται ενώ στο Doogee πάει πολύ ταχύτερα. Να έχει πιο καλή gpu το X5; Τώρα σκέφτηκα να πατήσω πάνω εκεί που λέει 3D στο doogee, και ανοίγοντας γράφει το σκορ για το garden (1377) και από κάτω έχει άλλο ένα με τίτλο Marooned το οποίο λέει πως είναι unsupported. Περίεργο γενικά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2015 Έχει και πολλά bugs γιατί εμένα στο ταμπλετ μου έλεγε 3d unsupported ενώ όταν ξαναπροσπαθησα το 3d test άνοιξε και δούλευε κανονικά μόνο που μου έβγαζε επανειλημμένα το garden και όχι το άλλο. Επίσης μετά δεν συνέχιζε το τεστ γιατί όλο έβγαζε το 3d test :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 (edited) Παιδιά εσείς θα προτίνατε αυτό ή το nova y100x; Edited December 10, 2015 by Ntouris3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν έχει ουσιαστική διαφορά. Σαν SOC αν διαβάζω καλά εδώ μάλλον ο 6580 είναι καλύτερος λίγο από τον 6582. Μια συσκευή είχα χρησιμοποιήσει για λίγο με τον 6582, ένα goophone ενός φίλου και πήγαινε αισθητά χειρότερα από το X5. Βέβαια παίζει να είχε και 512ΜΒ ram, άσχετο αν έγραφε πως έχει 2GB... Aν η διαφορά είναι όντως τόσο μικρή, είναι ίσως περισσότερο θέμα εμφάνισης τι προτιμάς. Εγώ θα έπαιρνα το X5 pro πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Κι εγώ σκέφτομαι τελικά το χ5 pro να πάρω γτ έχω και μια ολόκληρη ομάδα υποστηρηξης από πίσω (εσάς!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δεν έχει ουσιαστική διαφορά. Σαν SOC αν διαβάζω καλά εδώ μάλλον ο 6580 είναι καλύτερος λίγο από τον 6582. Μια συσκευή είχα χρησιμοποιήσει για λίγο με τον 6582, ένα goophone ενός φίλου και πήγαινε αισθητά χειρότερα από το X5. Βέβαια παίζει να είχε και 512ΜΒ ram, άσχετο αν έγραφε πως έχει 2GB... Aν η διαφορά είναι όντως τόσο μικρή, είναι ίσως περισσότερο θέμα εμφάνισης τι προτιμάς. Εγώ θα έπαιρνα το X5 pro πάντως... Η απόδοση του 6582 σε σχέση με τους αλλους 4πυρηνους της mtk ειναι αν οχι κακη,μέτρια.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μπορεί κάποιος που το έχει αυτό το κινητό να μετρησει ποσά ντεσιμπέλ πιάνει το ηχείο του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Μπορεί κάποιος που το έχει αυτό το κινητό να μετρησει ποσά ντεσιμπέλ πιάνει το ηχείο του; :blink:Καλα τι ρωτας τωρα........:lol: Το κντ θα το ακους παντως,ποιοτικο ηχειο δεν το λες,αλλα εχει ενταση,απο αυτο δεν θα χασεις κληση.........:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Oκ ;) πάντως αν νομιζες πως ενοουσα με καποιο μετρητή, ενοουσα με καποιο app από το playstore! XD Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Oκ ;) πάντως αν νομιζες πως ενοουσα με καποιο μετρητή, ενοουσα με καποιο app από το playstore! XD Φιλε μου με μετρητη (φυσικο οργανο) θα μετρησης πραγματικα ενταση στον ηχο........τι να σου μετρηση η εφαρμογη. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δε χαλάμε χατίρι σε αυτό το φόρουμ :lol: http://s8.postimg.org/d5hbu82jp/Screenshot_2015_12_10_17_55_48.png Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 για δείτε χωρίς hibernation..... με το update v15 https://drive.google.com/folderview?id=0Bw1PUCR2yTiDbHphaWE1Y3N1Tk0&usp=sharing Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Έχεις περάσει αρκετή ώρα με mobile data; Μου φαίνονται όχι και τόσο καλά τα νούμερα. Στο δικό μου χωρίς κανένα πρόγραμμα αδρανοποίησης εφαρμογών πετυχαίνω όταν έχω φτάσει στο 15% κανένα 5ωρο οθόνης και μια ώρα κλήσεων. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει το θέμα της η μέτρηση της μπαταρίας. Δηλαδή μπορεί το 15% να φαίνεται κοντά στο τέρμα, αλλά μέχρι να πάει στο 5% μπορεί να βγάλει άλλη μια ώρα οθόνης στο δικό μου. Τι άλλο έχεις ανοιχτο; Αυτόματο συγχρονισμό; edit: επίσης το gsam δεν κρατάει στατιστικά αν κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Καμιά φορά μου έχει τύχει και χωρίς επανεκκίνηση να έχει ξεκινήσει να μετράει από την αρχή ενώ είχες κάνει χρήση ήδη. Για αυτό κοιτάω και τα στατιστικά της μπαταρίας, που εκείνα ευτυχώς δεν επηρεάζονται από τυχόν επανεκκινήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 15% μεν αλλά 3.64v σημαίνει πως μέχρι να κλείσει έχει ακόμη 1 ώρα ανοιχτή οθόνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Έχεις περάσει αρκετή ώρα με mobile data; Μου φαίνονται όχι και τόσο καλά τα νούμερα. Στο δικό μου χωρίς κανένα πρόγραμμα αδρανοποίησης εφαρμογών πετυχαίνω όταν έχω φτάσει στο 15% κανένα 5ωρο οθόνης και μια ώρα κλήσεων. Βέβαια, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, έχει το θέμα της η μέτρηση της μπαταρίας. Δηλαδή μπορεί το 15% να φαίνεται κοντά στο τέρμα, αλλά μέχρι να πάει στο 5% μπορεί να βγάλει άλλη μια ώρα οθόνης στο δικό μου. Τι άλλο έχεις ανοιχτο; Αυτόματο συγχρονισμό; edit: επίσης το gsam δεν κρατάει στατιστικά αν κάνεις επανεκκίνηση του τηλεφώνου. Καμιά φορά μου έχει τύχει και χωρίς επανεκκίνηση να έχει ξεκινήσει να μετράει από την αρχή ενώ είχες κάνει χρήση ήδη. Για αυτό κοιτάω και τα στατιστικά της μπαταρίας, που εκείνα ευτυχώς δεν επηρεάζονται από τυχόν επανεκκινήσεις. μόνο wifi καθόλου δεδομένα χωρίς αυτόματο συγχρονισμό,80% φωτεινότητα στο περίπου, και χωρίς επανεκκίνηση σήμερα μόνο χρήση wifi και χωρίς 3g μόνο 2g. με ποιο update είσαι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 V15. Φωτεινότητα την έχω κοντά στο μίνιμουμ(θεωρώ ότι και στο 0 είναι αρκετά φωτεινό συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα) και όταν βγαίνω έξω πρωί το βάζω πάνω από τη μέση. Η πρώτη κάρτα είναι μόνιμα σε 3G και της ανοίγω τα δεδομένα όταν είμαι έξω από το σπίτι. Εντός μόνιμα wi-fi, εκτός από τη νύχτα που το βγάζω για να μην έρθει καμιά ειδοποίηση και με ξυπνήσει. Αφήνω ανοιχτές τις κάρτες sim όμως γιατί περιμένω κανένα τηλεφώνημα το πρωί. Όπως είχα πει, έχω πετάξει εντελώς την εφαρμογή του facebook, και το ανοίγω σαν σελίδα με τον chrome ο οποίος μου βγάζει και ειδοποιήσεις για το fb. Αν δε βαριέσαι να στήνεις, κάνε κανένα reset και πέρνα τις εφαρμογές από την αρχή. Μπορεί να στρώσει. Κάτι άλλο, που ήθελα να σας πω και το ξέχασα. Όταν το είχα πάρει και δοκίμασα να μετρήσω με το ampere την ένταση του ρεύματος με το οποίο το φορτίζει ο δικός του ο φορτιστής, ξεπερνούσε αρκετά τα 700mA τα οποία γράφει ότι βγάζει. Και για αυτό δεν τον χρησιμοποιώ γενικά. Δοκίμασα για πλάκα με έναν παλιό φορτιστή samsung ο οποίος γράφει επίσης 0.7Α. Δοκιμάζω το πρόγραμμα πάλι και τι να δω. Κολημμένη η ένδειξη στα 690mA. Οπότε, με την προϋπόθεση πάντα ότι το πρόγραμμα μετράει σωστά, 2 ενδεχόμενα υπάρχουν. Είτε ο φορτιστής μπορεί να δώσει παραπάνω (λιγότερο πιθανό), είτε είναι όντως στα 0,7 χωρίς ωστόσο κάποια προστασία που να τον αποτρέπει να λειτουργεί εκτός προδιαγραφών και ζορίζεται και δίνει παραπάνω ρεύμα. Επειδή δε θέλω να το διακινδυνεύσω αν είναι το 2ο (να χαλάσει ο φορτιστής δεν με νοιάζει, αλλά μην πάθει το τηλέφωνο κάτι φοβάμαι) δεν θα τον χρησιμοποιήσω. Είτε θα το φορτίζω με μεγαλύτερο αφού ζητάει να τραβήξει παραπάνω ρεύμα, είτε θα το αφήνω όλο το βράδυ με τον μικρό που δεν τα ξεπερνάει αυτά που γράφει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntouris3 Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Δε χαλάμε χατίρι σε αυτό το φόρουμ :lol: http://s8.postimg.org/d5hbu82jp/Screenshot_2015_12_10_17_55_48.png Thanks!! ;) ----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Φιλε μου με μετρητη (φυσικο οργανο) θα μετρησης πραγματικα ενταση στον ηχο........τι να σου μετρηση η εφαρμογη. Νομιζω πως τουλαχιστον θα βγαλει μια μετρηση που να ειναι κοντα στη πραγματικη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 (edited) V15. Φωτεινότητα την έχω κοντά στο μίνιμουμ(θεωρώ ότι και στο 0 είναι αρκετά φωτεινό συγκριτικά με άλλα τηλέφωνα) και όταν βγαίνω έξω πρωί το βάζω πάνω από τη μέση. Η πρώτη κάρτα είναι μόνιμα σε 3G και της ανοίγω τα δεδομένα όταν είμαι έξω από το σπίτι. Εντός μόνιμα wi-fi, εκτός από τη νύχτα που το βγάζω για να μην έρθει καμιά ειδοποίηση και με ξυπνήσει. Αφήνω ανοιχτές τις κάρτες sim όμως γιατί περιμένω κανένα τηλεφώνημα το πρωί. Όπως είχα πει, έχω πετάξει εντελώς την εφαρμογή του facebook, και το ανοίγω σαν σελίδα με τον chrome ο οποίος μου βγάζει και ειδοποιήσεις για το fb. Αν δε βαριέσαι να στήνεις, κάνε κανένα reset και πέρνα τις εφαρμογές από την αρχή. Μπορεί να στρώσει. Κάτι άλλο, που ήθελα να σας πω και το ξέχασα. Όταν το είχα πάρει και δοκίμασα να μετρήσω με το ampere την ένταση του ρεύματος με το οποίο το φορτίζει ο δικός του ο φορτιστής, ξεπερνούσε αρκετά τα 700mA τα οποία γράφει ότι βγάζει. Και για αυτό δεν τον χρησιμοποιώ γενικά. Δοκίμασα για πλάκα με έναν παλιό φορτιστή samsung ο οποίος γράφει επίσης 0.7Α. Δοκιμάζω το πρόγραμμα πάλι και τι να δω. Κολημμένη η ένδειξη στα 690mA. Οπότε, με την προϋπόθεση πάντα ότι το πρόγραμμα μετράει σωστά, 2 ενδεχόμενα υπάρχουν. Είτε ο φορτιστής μπορεί να δώσει παραπάνω (λιγότερο πιθανό), είτε είναι όντως στα 0,7 χωρίς ωστόσο κάποια προστασία που να τον αποτρέπει να λειτουργεί εκτός προδιαγραφών και ζορίζεται και δίνει παραπάνω ρεύμα. Επειδή δε θέλω να το διακινδυνεύσω αν είναι το 2ο (να χαλάσει ο φορτιστής δεν με νοιάζει, αλλά μην πάθει το τηλέφωνο κάτι φοβάμαι) δεν θα τον χρησιμοποιήσω. Είτε θα το φορτίζω με μεγαλύτερο αφού ζητάει να τραβήξει παραπάνω ρεύμα, είτε θα το αφήνω όλο το βράδυ με τον μικρό που δεν τα ξεπερνάει αυτά που γράφει. θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών και θα το τσεκάρω Edited December 11, 2015 by markosch Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
markosch Δημ. December 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2015 μπορεί κάποιος να ανεβάσει το recovery.img? ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts